Παρασκευή, Νοεμβρίου 18, 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ MEGA...ΕΠΑΙΞΑΝ ΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ,ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΗΣ 17ΝΟΕΜΒΡΗ!!!

ΑΙΣΧΟΣ
Δεν εχουν το θεο τους στο Mega οταν θελουν να προπαγανδισουν μια κατασταση.
Στο χθεσινο δελτιο ειδησεων,την ωρα που στον αερα ηταν τηλεφωνικη συνδεση με δημοσιογραφο που βρισκονταν στο κεντρο της Αθηνας και μετεφερε τα γεγονοτα που γινονταν...παραλληλα στο δελτιο ειδησεων,επαιζαν πλανα με επεισοδια που εγιναν κατα τη διαρκεια που βρισκονταν οι αγανακτισμενοι στο Συνταγμα...χωρις να αναφερουν πως προκειται για πλανα αρχειου!!!!
Αποδειξη τα πανο που υπηρχαν στη πλατεια και τα κοντομανικα μπλουζακια που φοραει ο κοσμος!!!!
Και μετα κραζουν τα blogs...Ρε αντε στο διαολο...
ΠΡΕΖΑ TV
18-11-2011

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οποιος βλεπει ακομη ειδησεις στο mega καιρος ν αρχισει και τη συστηματικη βοσκηση γρασιδιου...

Ανώνυμος είπε...

σωστοος. στο mega και στο καθε mega προφανως

Ανώνυμος είπε...

Η προπαγάνδα έχει δυο πόδια: το φόβο και το ψέμα. Ο φόβος του πολίτη για το μέλλον, το άγνωστο, γίνεται όπλο εναντίον του με τη συμμέτοχη έμπειρων φερέφωνων: Μην πάτε στην πορεία γιατί θα γίνουν επεισόδια. Μη διαμαρτύρεστε γιατί θα βγούμε από το ευρώ. Έπειτα έρχεται το ψέμα: Οι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν, οι λίγοι γνωστοί άγνωστοι. Η αστυνομία όμως, όσες φορές θέλησε να διαλύσει συγκεντρώσεις το έκανε, είτε με αφορμή, είτε χωρίς αφορμή. Το έδειξαν με τους αγανακτισμένους. Για μέρες δεν συνέβαινε τίποτα, γιατί περίμεναν να εκτονωθεί και να φύγει ο κόσμος από μόνος του. Όταν διαψεύστηκαν ρίξανε τόνους χημικά. Άλλο παράδειγμα, η δόση που πάει ΟΛΟΚΛΗΡΗ σε ξένες τράπεζες. Αν πήγαιναν τα χρήματα σε συντάξεις, τότε γιατί αυτές κόβονται; Θυμάστε ακόμα, τις απειλές στην Κερατέα, ότι θα συμβούν όλα τα κακά αν δεν περάσει ο Μπόμπολας το δικό του; Οι κάτοικοι όμως, νικητές, ζούνε χωρίς σκουπίδια. Κόψτε τα πόδια της προπαγάνδας: Το ψέμα και το φόβο. Απαντήστε φίλοι μου: Δεν τα φάγαμε μαζί. Εγκληματίες είναι οι πολιτικοί και όχι οι μετανάστες. Τα λεφτά της δόσης πάνε στους ξένους και όχι σε συντάξεις. Οι Γερμανοί δεν είναι φίλοι, οι φίλοι δεν εκβιάζουν. Το χαράτσι της ΔΕΗ είναι παράνομο, και να είχα δε θα το πλήρωνα. Ο Παπαδήμος είναι ο καρπός του έρωτα του Γιωργάκη και του Αντώνη. Ο Άδωνης δεν κάνει για υπουργός, αλλά για σειρήνα. Η Ευρωζώνη διαλύεται από μόνη της. Το μνημόνιο είναι η χρεωκοπία. Τέλος, αν θέλετε να καταργήσετε Άσυλο καταργήστε αυτό των βουλευτών. Ο κόσμος ξυπνά.
mitsos175.

Ανώνυμος είπε...

Ωραιος ο μητσος

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ.ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΟΝΤΩΣ Ο ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ;