Παρασκευή, Φεβρουαρίου 10, 2012

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ 10-2-2012


 ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ













LIFO.GR
ΠΡΕΖΑ TV
10-2-2012

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ!!!!! ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ..

Ανώνυμος είπε...

AΝΤΕ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΡΕ ΠΑΠΑΡΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΑΛΛΟΙ! ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΙΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ! ΟΥΣΤ ΒΟΛΕΨΑΚΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΛΟΜΑΘΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

1.19..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ. ΟΥΤΕ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΣ, ΟΥΤΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ, ΟΥΤΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ, ΟΥΤΕ ΚΟΥΜΟΥΝΑΣ,,,,,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΚΕ.......ΟΠΟΙΟΣ ΑΙΣΘΑΝΕΤΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ. [LEON]

Ανώνυμος είπε...

1:19 πμ

ελπίζω το ελικόπτερο του λουκά να έχει χώρο και για κάτι μαλάκες σαν εσένα

Ανώνυμος είπε...

1:19 θα ρθει και σενα η ωρα σου πουτανακι

Ανώνυμος είπε...

ΜΩΡΗ ΧΑΜΟΥΡΑ 1:19 ΜΑΛΛΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ!ΠΑΛΙΟΚΑΘΑΡΜΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΙΝΟ!ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΗ ,ΤΟ ΣΑΛΙΑΡΕΛΗ ΤΟΝ ΚΩΣΚΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΒΑΛΟΠΑΙΔΟ ΤΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΑΦΙΑΣ ,ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΕΙΛΕ
ΜΑΣ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΜΕ,ΑΥΤΗ ΞΕΡΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑ!

Ανώνυμος είπε...

11:16 Pikramenos AEKtzis detected. Eite kokkinos eite kitrinos,o fanatismos einai to idio katastreptikos.

Ανώνυμος είπε...

Βρε κορόιδα, ζώα, ξερόλες που δεν έχετε ούτε 2000 ένσημα. Ξέρετε πόση σύνταξη έπαιρναν μαζί με την επικουρική οι τραπεζο-υπάλληλοι: 1700+1700 επικουρική=3400 ευρώ.
Ξέρετε σε τι ηλικία έβγαιναν 55 χρόνων για πλήρη. (25ετία)
Ξέρετε με τι σύνταξη έβγαιναν οι ΔΕΗτζήδες, οι ΟΤΕτζήδες, οι της πρώην Ολυμπιακής (3000-4000) το μήνα βάλε και κάτι εφάπαξ 150.000-250.000.
Ειδικά οι τελευταίοι (οι τεχνικοί) της πρώην ΟΑ προσφέρουν εργασία σε ξένες εταιρίες ενώ εκπαιδεύτηκαν από την Ολυμπιακή (σχολεία και σχετικά)με έξοδα της τελευταίας.
Ξέρετε τι συμβάσεις είχαν τα μουνόπανα στο υπουργείο Οικονομικών και στα τελωνεία.
Ξέρετε τι συμβάσεις είχαν τα μουνόπανα της ΕΣΗΕΑ. Για τα μέλη της αν κάποιος εργάζονταν πάνω από 15 χρόνια είχε στο παντελόνι πάνω από 2500 στη εικοσαετία πλησίαζε τα 4000 και βάλε.
Όλοι αυτοί ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΚΚΕ μαζί με τον Συνασπισμό, και στήριζαν ότι μαλακία υπήρχε στο Σύμπαν: Παπανδρέου, Καραμανλής και ξερό ψωμί.
Η δε γαμημένη καθεστωτική αριστερά από κοντά αβανταδόρος όλων αυτών τσίμπαγε το μερίδιο της.
Όλοι αυτοί θα χάσουν τα προνόμια, τα μπουζούκια, την Βανδή και το μουνί της μάνας τους.
Όλοι αυτοί μιλάνε για πατριωτισμό και ξεπούλημα, την ίδια ώρα που ήθελαν δυο μήνες στρατιωτική θητεία και μηδενικούς εξοπλισμούς, αν και από τους τελευταίους έβγαλαν τα άντερά τους οι κολλητοί τους και μεσάζοντες.
Ακόμα και αν δεν πληρώσουμε τα χρέη μας σα χώρα, πάλι κάθε χρόνο θα συσσωρεύσουμε 5,5 δις. ευρώ πρωτογενές έλλειμμα.
Τα πράγματα είναι απλά. Όπως γαμιόμαστε εμείς στον ιδιωτικό τομέα να φάνε τη πούτσα και οι της άλλης πλευράς. Έτσι και αλλιώς οι 1.000.000 άνεργοι προέρχονται από τη μία πλευρά. Το σύνταγμα μιλάει για ισότητα στο γαμήσι.

Ανώνυμος είπε...

ΨΟΦΑ ΠΟΥΣΤΗ ΠΑΣΟΚΕ

Ανώνυμος είπε...

Ο 1.19 ΕΝΝΟΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ...