Παρασκευή, Φεβρουαρίου 10, 2012

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ - LIVE STREAM FROM ATHENS - GENERAL STRIKE #10FGR

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν το σύνολο των λευκών ψηφοδελτίων είναι 50% +1 τότε όλοι οι υποψήφιοι χάνουν το δικαίωμα υποψηφιότητας τους!!! ΜΕ ΛΕΥΚΟ 50%+1 ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ…ΟΛΟΙ ΛΕΥΚΟ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΑΥΤΟ? ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ? ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ? ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΟΛΟΙ ΛΕΥΚΟ ….

http://antichainletter.wordpress.com/2011/11/01/vote51/

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΚΑΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΑΥΤΙ ΜΟΥ ΟΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΑΥΤΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ.ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ...

Ανώνυμος είπε...

δεν ισχύει τα λευκά προσμετρούνται μαζί με τα άκυρα και όχι ανεξάρτητα

Ανώνυμος είπε...

Λευκό και αποχή = συνενοχή. Αυτό, για τους 50%+1, διακινείτε πολύ καιρό τώρα με προφανή σκοπό.

Ανώνυμος είπε...

ta lefka metrane gia akyra,..diavase ton nomo..

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/423200_10150548094619646_131972509645_9210408_510189494_n.jpg

Ανώνυμος είπε...

ολοι στους δρόμους... κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μας σφάζει..η Ελλάδα καταστρέφεται πάρτε το χαμπάρι...

Ανώνυμος είπε...

Παρατηρούμε όμως εδώ και ένα χρόνο, μια ευρύτατη προσπάθεια παραπλάνησης του εκλογικού σώματος, από συγκεκριμένα πολιτικά κέντρα εξουσίας, η οποία δυστυχώς αναπαράγεται από ανθρώπους οι οποίοι παρασύρονται από την λαμπερή κεντρική ιδέα των κέντρων αυτών!

Συγκεκριμένα, στο διαδίκτυο, κυκλοφορεί ειδικά το τελευταίο διάστημα, μια είδηση «μαϊμού» σχετικά με την λευκή ψήφο! «Λυτοί και δεμένοι» λοιπόν, καλούν τον κόσμο να ψηφίσει λευκό στις εκλογές, διότι όπως ισχυρίζονται, αν υπάρχουν 51% λευκά επί του συνόλου των ψηφισάντων, τότε οι εκλογές ή ακυρώνονται ή επαναλαμβάνονται ή το αποτέλεσμά τους είναι .. Αντισυνταγματικό, ανάλογα με την έκδοση που διαχέεται αυτή η εσφαλμένη πληροφορία στο διαδίκτυο.

Η αλήθεια απέχει παρασάγγας από αυτά που γράφονται!

Η ΚΟΠΡΙΑ είπε...

Να χαίρεται η Ελληνική Αστυνομία τους μπράβους που έχει να φυλάνε τους τραπεζίτες. Να βγει το συνδικαλιστικό όργανό τους και να απαιτήσει να μην ξαναακουμπήσουν τους πολίτες που μάχονται για την πατρίδα τους.
Και πρέπει και μεις να καταλάβουμε ότι, όπως λέει και έκθεση της αστυνομίας που παραθέτω παρακάτω, στο Κέντρο ήμαστε ελεγχόμενοι και μπορούν να μας λιανίζουν. Αυτό που φοβάται η αστυνομία είναι αν θα μοιραστούμε στις γειτονιές. Ήμαστε τόσοι πολλοί που όσο και να μοιραστούμε πάλι πολλοί θα ήμαστε όπου πάμε. Αυτοί είναι λίγοι για να μοιράσουν δυνάμεις.
Αλλιώς θα μας χώνουν στο μαντρί και με αφορμή τους κουκουλοφόρους-παρακρατικούς θα μας διαλύουν και θα μας απογοητεύουν. Γιατί αυτό θέλουν στην ουσία.

ΥΓ Μπράβοι και σεκιουριτάδες με ασπίδες, γκλόμπ και κράνη επιτίθενται σε πολίτες. Να επέμβει η αστυνομία να τους συλλάβει όπως και τους τροϊκανούς που έχει επικηρύξει.

η έκθεση της αστυνομίας http://kopria.blogspot.com/2012/02/blog-post_4587.html

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΠΕΤΑΝΕ 10Ή 100 ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.ΚΑΤ'ΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΟΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ.ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΧΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΑΛΛΑ Η ΓΕΝΙΑ ΜΟΥ(ΕΙΜΑΙ 30)Κ ΕΙΔΙΚΑ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΜΑΘΗΜΕΝΗ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟΥΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΦΤΩΧΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΓΚΑΒΑΤΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ.ΤΟΤΕ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ..

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ
_
______ΚΑΙ______
_

ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
_

.......Ο Λ Ο Ι .....

Ανώνυμος είπε...

Για να διευκρινήσω κάποιες ανακρίβιες σχετικά με 51% των λευκών σας αντιπαραθέτω αυτό το σύνδεσμο και σας υπενθυμίζω να μην κατεβάζεται αμάσιτα οτι διαδίδει ο κάθε προπαγανδιστής
http://www.otyposnews.gr/archives/36550

Γιώργος ο ΈΛΛΗΝΑΣ

GPapado είπε...

Όλοι Σύνταγμα αύριο. Τώρα πρέπει να μιλήσει ο λαός.

ΥΓ. Καινούριο blog για την Ελλάδα μας -> http://eleysis-ellinwn.blogspot.com
Όποιος θέλει να βοηθήσει ας κάνει μια επίσκεψη ή και ένα like. Ελπίζω να σας αρέσει.
Καλημέρα.

Ανώνυμος είπε...

Καλα αυριο που θα κατεβω και εγω , με το που μας διωξουν τα ματ θα κανουμε το γυρο να παμε απο την πισω πλευρα. Μας εχουν συνηθησει προβατα αλλα δεν ειμαστε. Με το που κανουν μαλακια πρεπει να μαζευει ενα μετωπο πισω και ενα μετωπο μπροστα , θελει στρατιγηκη , μια μεγαλη μαζα ανθρωπων να κανει ταραχες εκει κοντα στο μοναστηρακι αλλη μια στην ομονια και στο συνταγμα να ξανα φτιαξουμε τι κλιμα της πλατιας (αλλα με αμυνες αυτη την φορα) Επιθεση χωρις λογο απο αυτους , επιθεση και απο εμας.

Ανώνυμος είπε...

προσπαθούμε να μάθουμε να οδηγούμε τα τελευταία 100 χρόνια από δεξιά και δεν τα καταφέρνουμε....ας δούμε επιτέλους πως είναι η αριστερή πλευρά του δρόμου!

froussy είπε...

it is nice to protest for a just cause
... but it is unacceptable and unfair to destroy private or public property ... you create this way more misery.