Τετάρτη, Φεβρουαρίου 15, 2012

VIDEO ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΟΕΚ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ

ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ,ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΑΣΟΚ,ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΛΑΟΣ.
ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ.


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ











Στιγμές αγωνίας αυτή την ώρα για εργαζόμενους στον ΟΕΚ που βλέπουν συναδέλφους τους να είναι στον 3ο όροφο του κτιρίου στην οδό Σολωμού και απειλούν να πέσουν στο κενό αν κλείσει ο Οργανισμός και χάσουν την δουλειά τους.
Οι εργαζόμενοι, ένας άνδρας και μια γυναίκα οι οποίοι έχουν και ένα παιδί με ειδικές ανάγκες απαιτούν όπως λένε να μεταβεί στο σημείο ο υπουργός Απασχόλησης Γ.Κουτρουμάνης και να τους δώσει οριστικές απαντήσεις.
Ήρθαν πρόσφατα με μετάθεση στην Αθήνα από την Πρέβεζα, προκειμένου να είναι κοντά σε γιατρούς για το παιδί τους.


Επι τόπου βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής και έχουν απλώσει ειδικό στρώμα όπως γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις και ο ειδικός διαπραγματευτής. Η γυναίκα όταν το είδε διαμαρτυρήθηκε και είπε ότι αν δεν το μαζέψουν θα πέσει στο κενό.
Αυτή την ώρα ο Ηλίας Αθανασίου Πρόεδρος των εργαζομένων του ΟΕΚ προσπαθεί να μεταπείσει τους συναδέλφους του να μην πέσουν στο κενό.
Ο ΟΕΚ μαζί με άλλους οργανισμούς είναι στην λίστα εκείνων που κλείνουν άμεσα και οι υπάλληλοί τους ή θα απολυθούν ή θα βγούν στην εφεδρεία.
Η αποχώρηση ίσως γίνει μέσω της νέου τύπου εφεδρείας (12 μήνες με αμοιβή 60% του μισθού και ύστερα απόλυση) και αφού πρώτα θα υπάρξει και η σχετική αξιολόγηση ώστε να μη βρεθεί εκτός δημοσίου το σύνολο των υπαλλήλων των οργανισμών που θα κλείσουν αλλά κάποιοι από τους υπάλληλους να στελεχώσουν άλλες θέσεις μέσω μετάταξης.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ-NEWSIT.GR
ΠΡΕΖΑ TV
15-2-2012

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και άλλοι κλαψουρίζουν για καμμένα κτίρια και όχι ζωές. Πάρτε μαλάκες να το δείτε αυτό. Που 'σαι ρε Δημαρχάρα και Υπουργοι και εσείς με τα κεράκια γι' αυτούς τους ανθρώπους;

- είπε...

Geenstijl

Ανώνυμος είπε...

WeeklyFun
raremevrouw