Δευτέρα, Απριλίου 09, 2012

Ο ΠΑΠΠΑΣ ΕΠΛΥΝΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ


Η στιγμή που ο Πάπας Βενέδικτος ακούει με ευλάβεια τον Αντώνη Σαμαρά να λύνει το Μεταναστευτικό ενώ ταυτόχρονα βγάζει τις κουκούλες από τους κουκουλοφόρους!
Ακόμα και ο ίδιος ο Πάππας, δεν μπόρεσε όπως φαίνεται να μείνει ασυγκίνητος από τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθηση που εξέπεμπε ο Αντώνης Σαμαράς στην πρώτη του προεκλογική ομιλία στο Αιγάλεω, καθώς χτυπούσε το χέρι στο βήμα και ανακοίνωνε την ημέρα των εκλογών ή την ώρα που έλυνε μέσα σε μια παράγραφο, μια σειρά από χρόνια προβλήματα της χώρας.
Έτσι, εντυπωσιασμένος όπως ήταν, ο Πάπας Βενέδικτος ο 16ος, συμπεριέλαβε κατ’ εξαίρεση τον Αντώνη Σαμαρά, στο γνωστό έθιμο κατά τη διάρκεια του οποίου όπως και ο Ιησούς, πλένει συμβολικά τα πόδια 12 κληρικών σε ένδειξη ταπεινότητας.



Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, δέχθηκε ως απολύτως φυσική την χειρονομία αυτή εκ μέρους του Πάπα, ζήτησε διευκρινίσεις για τη θερμοκρασία του νερού και δήλωσε ότι όχι μόνο, η διεθνής εικόνα της χώρας έχει αλλάξει αλλά και ότι γίνεται πλέον σαφές σε όλους ποιός θα κάνει κουμάντο και θα είναι το αφεντικό μετά την 6η Μαϊου!
http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.moyfanet&id=14224
ΠΡΕΖΑ TV
9-4-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: