Παρασκευή, Αυγούστου 24, 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΗ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ATHENS INDYMEDIA


Η Νεα Δημοκρατια ,με την αμεριστη υποστηριξη του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜ.ΑΡ,εν οψει των γενικευμενων λαϊκων αντιδρασεων,για τα νεα φοροεισπρακτικα μετρα λιτοτητας που ερχονται,προσπαθει με νυχια και με δοντια να καλλιεργησει τις απαραιτητες προϋποθεσεις,ωστε να να υπαξει λογος για να μπει λουκετο στο Athens Indymedia,ενα ανενταχτο μεσω αντιπληροφορησης του αναρχικου κινηματος.
Οι συγκεκριμενοι ακροδεξιοι κωλοτουμπες φασιστες,ειχαν επιχειρησει παλι το ιδιο,οταν ηταν βουλευτες στο ΛΑΟΣ,με τις πληρη αποτυχια.
--ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΩΝΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ , ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ--
--ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ. 
ΠΡΕΖΑ TV
24-8-2012

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί ο καθένας να γράφει ελεύθερα στο ίντυ;;;
ΝΑΙ Ή ΟΧΙ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ;;;

Ανώνυμος είπε...

Ας πάρουν χαμπάρι ότι δεν μπορούν να μας κλείσουν, οι πλάτες και τα λεφτά του soros αρκούν για να αγοράσουμε όλους τους πολιτικούς!

Ανώνυμος είπε...

Παμε φασιστακια,αδραξτε τη μερα!!

Ανώνυμος είπε...

...είχον επιχειρησει παλι το ιδιο,οταν ηταν βουλευτες στον ΛΑΟΣ,με πληρη αποτυχια(!!!)

Τι λες ρε πρέζα; Το είχαν επιχειρήσει και πολύ σωστά (διότι δεν μπορεί μέσα σε ένα χί ΑΕΙ να έχει έναν χί σέρβερ φοιτητών, σε τζάμπα χώρο, με τζάμπα ρεύμα κλπ, και ο χρόνος του να μην ισοκατανέμεται στις παρατάξεις ανάλογα με την δύναμή τους, αλλά να τον κατέχει μόνο μιά μαρξιστική συμμορία) και έχουμε και μηνύσεις που εκκρεμούν για εξυβρίσεις κλπ από τον χειριστή του σέρβερ. Λοιπόν, όταν το επιχείρησαν οι βουλευτές αυτοί αυτό είχε τόσο μεγάλη απήχηση που ΚΑΙ ΟΙ ΊΔΙΟΙ ΨΗΦΊΣΤΗΚΑΝ ΞΑΝΆ ΒΟΥΛΕΥΤΈΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΞΕΥΘΗΚΕ ΣΤΟ 7% Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
"Καμμία απήχηση", έ;
Φουκαρά πράζα.....

Για το τι επιπλέον σκοπεύει η Δεξιά, δες εδώ κ' μπες εκεί και σχολίασε κι εσύ...
http://x.17437.n6.nabble.com/;cid=1333720681979-118





Ανώνυμος είπε...

ΓΑΜΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΝΟΥΜΕ ΔΟΝΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Προς το μαλακισμένο Χρυσαύγουλο που φαντασιώνεται κλείσιμο του Ίντυ, πρόσεξε μην είσαι την επόμενη φορά μέσα στα γραφεία σας και καείς ζωντανός. Αν και προσωπικά προτιμώ το χαράκωμά σας όπου σας πετυχαίνουμε.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΟΙ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΕΝΑΝ ΦΟΙΤΗΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΗΤΑΜ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΔΙΩΧΘΗΚΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΑΣΥΛΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ; ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΑΝ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ; ΕΙΝΑΙ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" ΤΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΡΩΕΣ; ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΑΝΑΡΧΟΜΑΡΞΙΣΜΟΣ. Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΟΣΟΣΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

μην απαντατε ειναι στημενο. σας βρισκουν ακομη κι αν ειστε σε ιντερνετ καφε.

Ανώνυμος είπε...

σωστος ο 11:45 To οποιοδήποτε σχολιο στο internet η οποιαδήποτε προβολή ιστοσελίδας μπορεί να καταγραφεί απο τις υπηρεσίες ασφαλείας η ακόμα και απο ανεξάρτητους, απο τράπεζικες συναλλαγές κτλ μέχρι πολιτικές πεποιηθήσεις, απόψεις,κτλ είτε αυτες είναι "αριστερές είτε είναι δεξιές". Τα πάντα καταγράφονται και μάλιστα ακόμα και με λέξεις κλειδία, αυτο εδώ και 10 χρόνια.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ INTERNET

Ανώνυμος είπε...

online Σκεψεις για να δικασουν τους χειριστες του σερβερ by Marxof Psiro

εδώ..... http://x.17437.n6.nabble.com/;cid=1333720681979-118

Ανώνυμος είπε...

Ας βρουν την IP μου τα Χρυσαύγουλα για να μου κλάσουν τις καρα-αρχιδάρες μου. Δεν υφίσταται ούτε ένας αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που να ενστερνίζεται την 'ιδεολογία' των ανθελλήνων νεοναζί. Άμα είχατε άκρες εντός ΓΑ.ΔΑ. θα το ξέρατε αυτό. Μόνο οι ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ τους ψήφισαν, τους οποίους τους θεωρούν οι υπόλοιποι ως δευτεράντζα συναδέλφους.

Ανώνυμος είπε...

Μην ανησυχείτε για τα σχόλια. Δεν διάβασα κάποιο που να αναλαμβάνει ευθέως και ρητώς οποιαδήποτε ευθύνη για ποινικά κολάσιμες πράξεις. Η ταύτιση ιδεολογικά με την άμυνα εναντίον των προδοτών Χρυσαυγητών είναι απολύτως λογική. Ποιος δεν θα ήθελε να τους κάνει την μάπα κρέας?

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι εδώ μέσα θα διωχθούν ποινικά. Να περιμένουν να χτυπήσει το κουδούνι τους.

Ανώνυμος είπε...

O καημένος ο Άδωνης για να δείξει ότι κα΄νει κάτι στο πόπολο της δεξιάς έχει ξαμολήσει όλα τα μπασταρδάκια του από το πολιτικό γραφείο και γράφουν με 10 σχολιασμούς ο ένας σε όλα τα site.

Κλασική περίπτωση ο λογαριασμός evonymos.

Ερε μεροκάματο που δίνει στους ρουφιάνους του ο Σμαράς...λεφτά υπάρχουν

Ανώνυμος είπε...

Δεν πειράζει...
άμα κλείσει η ρουφιανοσελίδα θα κάνουν ποδοσφαιρική ομάδα:
Τερματοφύλακα θα βάλουν τον αετομάτη Σάβα Ξηρό
και επίθεση τον χρυσό ποδάρι Σίμο Σεϊσίδη...
Χαχαχαχαχαχα