Κυριακή, Αυγούστου 26, 2012

ΝΕΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΤΟΥ ATHENS INDYMEDIA ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ

Νέα επιχείρηση απολυτής φίμωσης και λογοκρισίας του Athens Indymedia είναι σε εξέλιξη την τελευταία εβδομάδα.
Πιο συγκεκριμένα οι ακροδεξιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης (Μπουμπούκος) και Θάνος Πλεύρης (γιος του γνωστού Πλεύρη) πρωην βουλευτες του ΛΑΟΣ και γνωστοι μνημονιακοι κωλοτουμπες,κατέθεσαν την Πέμπτη 23 Αυγούστου,μήνυση ενάντια στο Athens Indymedia και στους διαχειριστές του,με αφορμή την καφρίλα που γράφτηκε ως υστερόγραφο,στο τέλος προκήρυξης,της ομάδας αντιεξουσιαστών “Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία-Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο,Μονάδα: ¨Φωτιά στα κάτεργα",που αναφέρονταν στο περιστατικό της δολοφονίας του οδηγού ταξί στη Πάρο,κατά τη διάρκεια ληστείας σε υποκατάστημα της Alpha Bank,το οποίο ανέφερε "Υ.Γ. Και ίσως από τα ελάχιστα ευχάριστα γεγονότα αυτού του καλοκαιριού η θέα του ψόφιου βλάκα στην Πάρο. Η βλακεία του έφτασε σε τέτοια επίπεδα που θυσίασε την ζωή του για μερικά χιλιάρικα που μόλις είχαν ληστευτεί από μια ΤΡΑΠΕΖΑ! Αυτό είναι το μέλλον που περιμένει τους ρουφιάνους-πολίτες που φοράνε με βιασύνη την στολή του μπάτσου και παριστάνουν τον ήρωα. ".
Το παραπάνω στάθηκε η αφορμή για να στοχοποιηθεί για ακόμη μια φορά η γνωστή σελίδα αντιπληροφόρησης,η οποία ουσιαστικά ειναι ενα forum ανταλλαγής απόψεων και ιδεών και είναι στρατευμένη ιδεολογικά στον αντιεξουσιαστικό χώρο.
Οι διαχειριστές του Indymedia απάντησαν στη νεα επιχείρηση λογοκρισίας με ανακοίνωση του η οποία μεταξύ άλλων γράφει τα εξης : 
“Η εκ νέου στοχοποιήση του Athens IMC, της ριζοσπαστικής και της ελεύθερης έκφρασης δεν μας εκπλήσσει καθόλου. 
Η  συγκεκριμένη συγκυβέρνηση έχει ήδη δείξει σημάδια γραφής με την  ναζιστικής εμπνεύσεως πολιτική συγκέντρωσης των κολασμένων  σε στρατόπεδα  συγκέντρωσης. Η πολιτική αυτή ολοκληρώνεται σε συνεργασία με τα τάγματα  ασφαλείας των νεοναζί της Χρυσής Αυγής, διασπείροντας τη  μισαλλοδοξία και το φόβο στην ελληνική κοινωνία.
Η απάνθρωπη αυτή  πολιτική των πογκρόμ και του μίσους, έχει ως στόχο να αποπροσανατολίσει  τα κοινωνικά κομμάτια από την επερχόμενη θύελλα νέων μέτρων λιτότητας  και ακραιφνούς υποτίμησης των ζωών μας. Η κρίση του παγκόσμιου  καπιταλισμού, η κρίση συναίνεσης ενός υπό κατάρρευση μοντέλου εξουσίας,  θα πρέπει να περάσει στις πλάτες των εργαζομένων, των καταπιεσμένων, των  αντιστεκόμενων. 
Και αυτό θα γίνει συντρίβοντας κάθε πιθανή  αντίσταση, κάθε ελεύθερη φωνή που μάχεται την ασχήμια της εξουσίας. Δεν  μας ξενίζουν οι μηνύσεις και οι δικογραφίες, καθώς το Athens IMC, αγκάθι  στα πλευρά του καθεστώτος εδώ και χρόνια, έχει ουκ ολίγες φορές λάβει  απειλές για κλείσιμο. Οι φασίστες του πρώην ΛΑΟΣ και οι προηγούμενες  κυβερνήσεις έχουν δοκιμάσει διάφορες πιθανές οδούς για τον σκοπό αυτό. “
Όπως είναι προφανές,η μήνυση των Γεωργιάδη και Πλεύρη ,την τρέχουσα χρονική περίοδο,μονο ως τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.
Και οι δυο τους,πριν καν πανε να καταθέσουν την μήνυση για τα μάτια του κόσμου,γνώριζαν πολύ καλά,πως δίωξη των διαχειριστών του Athens Indymedia δεν μπορεί να γίνει για λογούς συκοφαντικής δυσφήμισης τους οποίους επικαλούνται στη μήνυση τους,καθώς κάτι τέτοιο δεν αποτελεί κακούργημα.
Ο στόχος τους είναι να δημιουργήσουν απο τώρα,το κατάλληλο υπόβαθρο και προϋποθέσεις,ώστε να χτιστεί στη συνείδηση της “κενής” γνώμης,πως η εν λογω ιστοσελίδα φιλοξενεί αποκλειστικά και μόνο καφρίλες και είναι καταφύγιο ακροαριστερών και αντιεξουσιαστων που το μόνο που θέλουν ειναι η κοινωνική αστάθεια.
Γιατί τώρα η μήνυση;

Διότι χρονικά τους βολεύει.
Εδώ και 1 χρόνο περίπου,απο τότε που το κίνημα των πλατειών σίγησε,μόνο 1 φορά ο κόσμος ξαναβγήκε μαζικά και ομαδικά στους δρόμους και αυτό έγινε την άνοιξη. Απο τότε δεν πραγματοποιήθηκε καμιά μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα αντιλαϊκά μέτρα που περνάνε.
Τώρα όμως,που η κυβέρνηση συνεργασίας δοσίλογων,εχει υποσχεθεί μεσώ του Σαμαρά στη Μέρκελ και στους δανειστές μας,πως θα εφαρμόσει τα όσα έχει υπογράψει στα μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις,μαζι με τα προσθετά μέτρα για την εξασφάλιση των 13 δις ευρό,οι νέες κοινωνικές εξεγέρσεις είναι προ των πυλών,μιας και ο κόσμος πεινάει.
Ήδη εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις,οι καταγεγραμμένοι άνεργοι εχουν φτάσει το 1 εκατομμύριο,με την πραγματική ανεργία να εχει ξεπεράσει το 26%,οι αυτοκτονίες λόγω οικονομικών προβλημάτων αποτελούν τη νέα μάστιγα της εποχής μας,παιδιά θα συνεχίσουν να λιποθυμούν απο την πεινά στα σχολειά και πάει κλαίγοντας.
Συνεπώς,τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία,πριν τη νέα κοινωνική έκρηξη,να λογοκρίνεις ένα ανεξάρτητο μεσώ αντιπληροφόρησης,που δεν στεγάζεται μέσα σε δημοσιογραφικά ή κομματικά γραφεία και ουσιαστικά θα πρωταγωνιστήσει στα γεγονότα,μέσω αναρτήσεων και καλεσμάτων του κόσμου για λαϊκό ξεσηκωμό.
Με την ίδια λογική,οι 2 βουλευτές θα πρέπει να αρχίσουν να κάνουν μηνύσεις και στις εταιρείες Facebook και Twitter,διότι και εκεί υπάρχουν απόψεις αντίθετες με αυτές που υποστηρίζουν.

INDYMEDIA ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ 

Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους...το ATHENS INDYMEDIA δεν θα το αφήσουν να κλείσει.
Ίσως να το φιμώσουν για ένα διάστημα,ώστε να αποφύγουν την γενικευμένη κοινωνική έκρηξη,αλλά σίγουρα δεν θα το αφήσουν να κλείσει και πρώτες απ'ολες οι ίδιες οι αστυνομικές αρχές και η ΕΥΠ.
Θυμάστε οταν οι Πυρήνες της Φωτιάς έβαζαν τα πρώτα τους γκαζάκια σε στόχους που θεωρούσαν σημαντικούς και έπειτα δημοσίευαν τις προκηρύξεις τους στο Athens Indymedia;
Θυμάστε οτι 1-2 μέρες μετά,όλες οι εφημερίδες και τα ΜΜΕ έβγαιναν και έλεγαν πως οι αναρτήσεις αυτές γίνονταν απο ίντερνετ καφέ στο κέντρο της Αθηνάς και πως η ασφάλεια πραγματοποιούσε έλεγχους και έρευνες;
Τι σημαίνει αυτό;
Πως το Athens Indymedia είναι ένα εργαλείο το οποίο όλοι το χρησιμοποιούν για να εξυπηρετήσουν τους δικούς τους σκοπούς.
Ο Άδωνις και ο Πλεύρης το χρησιμοποιούν εδώ και χρονιά,για τους δικούς τους μικροπολιτικούς σκοπούς,η ασφάλεια και η ΕΥΠ για να φακελώνει αυτούς που γράφουν και ο υπόλοιπος κόσμος,εμείς δηλαδή,για να μπορούμε να ανταλλάσσουμε απόψεις,να οργανώνουμε δράσεις και κινητοποιήσεις και να γράφουμε ελεύθερα σε ένα μέσω με εξαιρετικά μεγάλη επισκεψιμότητα,ειδήσεις και γεγονότα που λογοκρίνονται απο τα στρατευμένα ΜΜΕ.
Υ.Γ Όταν το ΠΡΕΖΑ TV και το Troktiko είχαν αναρωτηθεί δημοσία μέσα απο αναρτήσεις τους,πως γίνεται η ασφάλεια να βρίσκει τις Ip των pc και έπειτα τα σημεία απο τα οποία δημοσιεύονταν οι προκηρύξεις των Πυρήνων της Φωτιάς...και πως γίνεται αυτά έπειτα να δημοσιεύονται σε εφημερίδες...ξαφνικά το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ σταμάτησε να λέει στους αστυνομικούς συντάκτες απο ποια net καφε γίνονταν οι αναρτήσεις!!!

ΠΡΕΖΑ TV

26-8-2012

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατι ο φασισμοσ ειναι εδώ και επιτρέπει μόνο δολοφόνους ακροδεξιούς να κάνουνε ότι γουστάρουν και δεν τους κυνηγάει κανένας,αντίθετα βγάζουνε σπυριά οι φασίστες τύπου άδωνη ,πλεύρη κλπ,με τους αντιεξουσιαστές.Οπως και το σίχαμα ο Καμίνης ενοχλείται μόνο απο την αγορά της Κυψέλης και άλλα παρόμοια καλά πράγματα που γίνονται στην πόλη,.Ολοι οι φασίστες,έχουνε ξεσαλώσει και οι απλοί πολίτες δεν έχουνε καταλάβει σε τι κόσμο μας οδηγούνε όλοι αυτοί.Οχι ότι δεν υπάρχουνε και βλαμένοι υποτίθεται αντιεξουσιαστές.Εντάξει ο τύπος ήτανε βλάκας,που πήγε να υπερασπιστεί την τράπεζα,αλλά ΔΕΝ ήτανε καλό που τον σκότωσε ο άλλος.Eντάξει να δεχτώ ότι αμύνθηκε,αλλά 4 πυροβολισμοί....είναι πολύ......

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΙΝΤΙΜΗΝΤΙΑ ΔΙΑ ΔΙΩΧΘΕΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ (ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΝΕΚΡΩΝ ΗΡΩΩΝ ΚΛΠ).

ΕΠΙΣΗΣ, ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (ΣΥΣΤΗΜΑ= ΓΕΜΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Λ/Μ, ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ, ΠΕΙΤΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΔΙΛΥΣΤΕ ΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΩΘΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ).
ΒΛΕΠΕΙΣ, ΒΛΑΜΜΕΝΟ, ΟΤΙ Η ΑΝΑΡΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

ΣΗΜΕΡΑ, Η ΜΟΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΛΥΚΕΙΩΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΚΤΟΞΕΥΘΗΚΕ ΣΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ 7%.

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΟΓΛΑΝΙΣΜΟΣ-ΑΝΑΡΧΙΣΜΟΣ!

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Ανώνυμος είπε...

Στείλτε το ΣΔΟΕ στους γονείς των χειριστών του σέρβερ, για να δούμε τι παιχνίδι εκατομμυρίων παίζεται εκεί και που βρίσκουν τα λεφτά και κυκλοφορούν όλοι με καγιέν, εν ώ ο κόσμος πεινάει. Ακούει η αστυνομία και το ΣΔΟΕ;

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΙΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.Κοιτάξτε τους αρχηγούς σας και άλλους κολλητούς σας από που πληρώνονται και γιατί και αφήστε τους αναρχικούς βλαμμένοι.ΕΣΕΙΣ ΒΟΗΘΑΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,όταν θα το καταλάβουνε αυτοί που σας ψηφίσανε εγκληματίες ,τότε θα δούμε.Οι δικοι σας εγκληματιες που τριγυρνάνε και χτυπάνε κόσμο τι είναι βρε καθίκια;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΛΥΚΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΣΤΑΡ ΤΙΒΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΕΔΩ....
http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/reportaz-topikou-stathmou-ths-lamias-gia-thn-ekdhlwsh-timhs-stis-thermopule

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΟΓΛΑΝΙΣΜΟΣ-ΑΝΑΡΧΙΣΜΟΣ!

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Ανώνυμος είπε...

Tα χρηματα απο τις ληστειες οπως αυτοι εχουν δηλωσει στο μακρινο παρελθον τα χρησιμοποιουν για να λαδωνουν και να κλεινουν στοματα και για να παραπληροφορουν .
Εσυ τωρα ποσα πηρες για να κανεις αυτη τη δουλεια.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ανεβάζατε καθημερινά φωτογραφίες ελλήνων και λέγατε αυτοί είναι, κανονίστε τους, δηλαδή απειλούσατε τις ζωές τους κατά συρροή, αυτό λέτε δεν είναι κακούργημα; Καλά. Αρχίστε να μαζεύετε τσιγάρα σιγά σιγά...... Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους κακούργους.....

Ανώνυμος είπε...

"Δεν ανεβάζατε καθημερινά φωτογραφίες ελλήνων και λέγατε κτλ κτλ"

απο πού κι ως πού θεωρουνται Ελληνες οι χρυσαυγιτες?