Δευτέρα, Δεκεμβρίου 03, 2012

ΣΥΡΙΖΑ : ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ


Σκληρή επίθεση στον Ευάγγελο Βενιζέλο εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ και χαρακτηρίζει «επικοινωνιακό πυροτέχνημα» τις προτάσεις του για κατάργηση της Χρυσής Αυγής. «Τα Μνημόνια θρέφουν τον φασισμό και απειλούν τη Δημοκρατία» επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ.


«Ο κ. Βενιζέλος θα πρέπει πρώτα να κάνει την αυτοκριτική του για το ότι πριν λίγο καιρό αισθανόταν ευχαριστημένος που είναι η Χρυσή Αυγή «στη μόδα» και όχι ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και για το γεγονός ότι το μνημονιακό μπλοκ προσπάθησε και προσπαθεί να αξιοποιήσει τη θεωρία των δύο άκρων για να εξομοιώσει τη φασιστική βία με τις λαϊκές κινητοποιήσεις» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του.

«Οι αιτίες της ανόδου της φασιστικής ακροδεξιάς πρέπει να αναζητηθούν πρώτα και κύρια στην πρωτοφανή οικονομική κρίση που βιώνει η ελληνική κοινωνία και στην ασκούμενη μνημονιακή πολιτική που περιθωριοποιεί τα ασθενέστερα στρώματά της.

Η Χρυσή Αυγή δεν αντιμετωπίζεται με επικοινωνιακά πυροτεχνήματα. Η θεσμική της απαγόρευση δεν πρόκειται να ανακόψει την άνοδο του φασισμού, αντίθετα θα ενισχύσει το εξολοκλήρου ψεύτικο, αντισυστημικό της προφίλ. Τα μνημόνια θρέφουν το φασισμό και απειλούν τη δημοκρατία. Η απάντηση στην Χρυσή Αυγή θα έλθει μέσα από την ενωτική συμπόρευση των δημοκρατικών και προοδευτικών δυνάμεων, από την αποκάλυψη του βαθύτατα συστημικού της ρόλου» καταλήγει.



Πηγή: ΣΥΡΙΖΑ : Επικοινωνιακό πυροτέχνημα τα περί Χρυσής Αυγής του Βενιζέλου | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/79557#ixzz2E0d8MRtO
ΠΡΕΖΑ TV
3-12-2012

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα φώτα σας παρακαλώ..
Το φίδι έκανε το αυγό η το αυγό το φίδι.
Red rabbit hunter

Ανώνυμος είπε...

Στα τέτοια μου η Χρυσή αυγή ....

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

Επιπλέον πρεπει να γεμίσει ο Κορυδαλλός..

Ο σκατάνθρωπος των κουρεμάτων και των χαρατσιών πρέπει να σταματήσει να προκαλεί με την εμετική του λογοδιάρροια.

Ανώνυμος είπε...

10.43
nai alla oi anarxikoi den theloyn ektos nomoy to pasok.
Theloun ektos nomou mono tin H.A.

Ανώνυμος είπε...

Μην φοβούνται εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ.Τα πρότερα βίαια επεισόδια που προκαλούσαν οι γνωστοί κουκουλοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ ,η βία του ΚΚΕ και των αναρχικών έχει ξεχαστεί.Μόνο η βια της χρυσής αυγής μας πείραξε.