Δευτέρα, Ιουλίου 03, 2017

Πέθανε μέσα στη φυλακή ο Παύλος Ψωμιάδης της «Ασπίς» αφηνοντας πισω του τεραστια χρεη

Το υπουργείο Δικαιοσύνης ανακοίνωσε το θάνατο του κρατούμενου στις φυλακές Κορυδαλλού, επιχειρηματία Παύλου Ψωμιαδή, ο οποίος είχε καταδικαστεί για την υπόθεση της Ασπίς Πρόνοια.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης, ο κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού Παύλος Ψωμιάδης, γεννηθείς το 1939, «βρέθηκε σήμερα το πρωί νεκρός και μεταφέρθηκε, συνοδεία ιατρού, στο νοσοκομείο κρατουμένων όπου έγινε προσπάθεια καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης, χωρίς αποτέλεσμα».


Εκρατείτο μόνος του σε ατομικό κελί και ελάμβανε φαρμακευτική (καρδιολογική) αγωγή αναφέρει το υπουργείο Δικαιοσύνης και προσθέτει ότι «τις τελευταίες ημέρες δεν παρουσίασε κάποιο πρόβλημα υγείας, ούτε ζήτησε οποιαδήποτε ιατρική συνδρομή, ή μεταφορά σε νοσοκομείο».

Τέλος, αναφέρει το υπουργείο Δικαιοσύνης ότι «ενημερώθηκαν οι αρμόδιες αρχές (Εισαγγελία, Αστυνομία, Ιατροδικαστική υπηρεσία) και ακολουθείται η νόμιμη διαδικασία διερεύνησης του θανάτου».

Ο Π.Ψωμιάδης είχε καταδικαστεί για την υπόθεση «Ασπίς» σε κάθειρξη 22 ετών, ενώ είχε κατηγορηθεί για εξαπάτηση 37.000 ελλήνων πολιτών, οι οποίοι είχαν καταβάλει συνολικά 248,3 εκατ. ευρώ σε ασφαλιστήρια συμβόλαια. Ήταν κρατούμενος από τον Δεκέμβριο του 2010.
in.gr
ΠΡΕΖΑ TV
3-7-2017

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΕΝΟΙΑ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ (ΑΡΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ) ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΛΑΜΟΓΙΟΝΟΜΟ ΑΣΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ PROTON.
ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΤΙΜΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΕΝΑΝ "ΨΩΜΙΑΔΗ" ΜΕΣΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΚΑ ΑΤΙΜΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΔΕΚΑ "ΧΡΗΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥΣ" Η ΔΕΚΑ "ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΔΕΣ" ΕΞΩ.