Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 11, 2019

Ο Μαρινακης κατουραει μπροστα στο προσωπο του Βοριδη τον αντικαπνιστικο νομο του Μητσοτακη και της ΝΔ

Κουρελόχαρτο έκανε η ΝΔ την εγκύκλιο Κικίλια για τον αντικαπνιστικό νόμο για χάρη του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στη ΔΕΘ να αρνήθηκε οποιαδήποτε «ιδιαίτερη» σχέση με τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη, όμως πλήθος σχολίων προκάλεσε η φωτογραφία που κυκλοφόρησε ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τη συνάντηση που είχαν στελέχη της ΝΔ με πρώτο και καλύτερο τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη με τον εφοπλιστή. Μάλιστα στην εν λόγω φωτογραφία ο Βαγγέλης Μαρινάκης καπνίζει ανενόχλητος το πούρο του, παρά τον αντικαπνιστικό νόμο που έκανε σημαία η ΝΔ αμέσως μετά την εκλογή της.



Ο Βαγγέλης Μαρινάκης που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ δείπνησε στο πολυτελές εστιατόριο Garcon, όπου συνομίλησε με πρωτοκλασάτα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της θεσσαλονικιώτικης ιστοσελίδας metrosport.gr, «το βράδυ του Σαββάτου σε γνωστό πολυτελές εστιατόριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης που φημίζεται για τα εξαιρετικά του θαλασσινά βρέθηκαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με εκπροσώπους της κυβέρνησης. Το ίδιο μαγαζί με διαφορά τριών λεπτών επισκέφτηκε και ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης και δεν έμοιαζε καθόλου τυχαίο το ότι αποφεύχθηκε η δημόσια συνάντησή τους». Σύμφωνα με την ίδια πηγή Μητσοτάκης και Μαρινάκης έμειναν μάλιστα και στο ίδιο ξενοδοχείο.

Οι φωτογραφίες από το δείπνο δεν πέρασαν απαρατήρητες από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης έγραψε στο Facebook:

«ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!! Έκαναν σημαία τον αντικαπνιστικό νόμο μόνο και μόνο για να χτυπήσουν τον Πολάκη επειδή δεν είχαν τίποτα άλλο εναντίον του και λίγο μετά κάθονται ευλαβικά δίπλα στο πούρο του Μαρινάκη. Ο οποίος να θυμίσουμε για άλλη μια φορά πως έχει τυπικές σχέσεις με τον Μητσοτάκη και την ΝΔ»



Στο ίδιο μήκος κύματος, ήταν και το σχόλιο του πρώην υφυπουργού Εργασίας Κώστα Μπάρκα:

«Το τσιγάρο απαγορεύεται σε δημόσιους χώρους και στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Όχι το πούρο! Αν είσαι μάλιστα κουμπάρος του πρωθυπουργού κ σε επισκέπτεται όλο το υπουργικό συμβούλιο, τότε ούτε λόγος», έγραψε.

Μετά την κατακραυγή, ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος φαίνεται επίσης στη φωτογραφία, σε ανακοίνωσή του ως ο δικηγόρος του ομίλου των Παραπολιτικών, έκανε γνωστό ότι οι υπουργοί, περιφερειάρχες, βουλευτές και πολιτευτές που βρέθηκαν να τρώνε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο Garcon, ήταν εκεί έπειτα από πρόσκληση του εκδότη της εφημερίδα Γιάννη Κουρτάκη.

Επιβεβαίωσε μάλιστα ότι η εγκύκλιος Κικίλια πήγε περίπατο, σημειώνοντας ότι του κάνει κι εντύπωση που ανεδείχθη σαν τεράστιο πολιτικό γεγονός, ότι ο κ. Μαρινάκης κάπνιζε το πούρο του και ότι του επέτρεψαν να το καπνίσει στην εκδήλωση αυτή, καθώς ήταν μια κλειστή ιδιωτική εκδήλωση και μαζί με τον Μαρινάκη κάπνιζαν και άλλα πεντακόσια άτομα από τα χίλια που προσήλθαν. tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: