Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 04, 2019

Novartis: Στον Άρειο Πάγο Σαμαράς, Αβραμόπουλος, Βενιζέλος...Πάμε στοίχημα πως δεν θα αποδειχθεί καμία ενοχή;

"Παρέλαση" μαρτύρων αναμένεται να λάβει χώρα την ερχόμενη εβδομάδα στα γραφεία των αντεισαγγελέων του Αρείου Πάγου Ευάγγελου Ζαχαρή και Λάμπρου Σοφουλάκη, που ερευνούν τους χειρισμούς της υπόθεσης Novartis.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την αρχή αναμένεται να κάνουν πολιτικά πρόσωπα, και συγκεκριμένα ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο Ευρωπαίος επίτροπος, Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος. Κι αυτό γιατί εκτός από τις καταγγελίες του πρώην επόπτη της Εισαγγελίας Διαφθοράς, Ιω. Αγγελή, οι δύο ανώτατοι εισαγγελικοί λειτουργοί αναμένεται να ελέγξουν από την αρχή τις σχετικές μηνύσεις που είχαν καταθέσει οι μάρτυρες. Οι αναφορές τους είχαν αρχικά μπει στο αρχείο, ωστόσο ανασύρθηκαν από αυτό και πλέον αναμένεται να ερευνηθούν εκ νέου.


Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κληθεί να καταθέσει και ο Ιω. Αγγελής ο οποίος σε αναφορές του έχει υποστηρίξει πως υπήρξαν μεθοδεύσεις και παρεμβάσεις κατά τη διενέργεια της προκαταρκτικής εξέτασης για τη Novartis.  Αντωνία Ξυνού   https://www.news247.gr

1 σχόλιο:

胖米手機驗證碼平台 είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.