Τετάρτη, Απριλίου 29, 2020

Κορονοϊός: Από το LockDown στην Ανοσία της Αγέλης - Ερωτήματα

Το σχεδιο της κυβερνησης αναφορικά με την πανδημία του Κορονοϊού για την επομενη μερα τοσο στην Ευρωπη όσο και στην Ελλάδα, είναι πως από το LockDown ... πάμε στο δόγμα - σχεδιασμό "Ανοσία της Αγέλης" με ο, τι αυτο συνεπάγεται...ακόμη και εαν αποτελέσει υγειονομική βόμβα για την δημοσια υγεια.

Με αφορμη τόσο το διαγγελμα του Κυριακου Μητσοτακη όσο και των αρμόδιων Υφυπουργών για την σταδιακη αρση των μέτρων καταγράφουμε τα παρακάτω ερωτήματα:

- Γιατι εγινε το Lockdown απο τη στιγμη που παμε σε ανοσια της αγελης;

-Γιατι δεν υπαρχει η παραμικρη ανακοινωση για ομαδικα τεστ στον πληθυσμο;


-Ανοιγουν ξανα τις εκκλησιες και τους θρησκευτικούς χωρους, τους οποιους κατα βαση επισκεπτονται ευπαθεις ομαδες, ενω απο τις 17 Μαιου επιτρεπουν και τη λήψη Θειας Κοινωνιας, παρόλο που ο ιος μεταφερεται απο την χρηση σαλιου.


-Θεσπίζουν το μετρο της υποχρεωτικης χρησης μασκας στα ΜΜΜ και στους κλειστους χωρους κατι που μεχρι τωρα δεν ειχαν προβλεψει. Επίσης κατι τετοιο ελεγε ο Σωτηρης Τσιοδρας πως ισως να ειναι επικίνδυνο 

https://twitter.com/prezatv/status/1255234691961098242

-Θα γινεται συσταση σε όσους κυκλοφορουν σε εξωτερικους χώρους 12 π.μ - 6 π.μ - Γιατι; 


- Τι γίνεται με την απολυμανση συστηματων εξαερισμών στους κλειστους χωρους ;


- Με ποια λογική ανοιγουν ξανα τα σχολεία απο τη στιγμη που τα παιδια αποτελούν καλό αγωγο της μεταφορας του ιου σε ευπαθεις ομαδες;


Δεν υπάρχουν σχόλια: