Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 29, 2011

ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ… ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ--- ΈΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ


ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...
Ή ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ...ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ;;;
Το τελευταίο διάστημα, σαν επακόλουθο της αυξανόμενης φτώχειας που οδηγεί σε ανθρωπιστική κρίση, τα πολυϊατρεία των Γιατρών του Κόσμου στην Ελλάδα δέχονται ένα δραματικά αυξανόμενο αριθμό ασθενών. Χιλιάδες άποροι άνθρωποι χωρίς πρόσβαση στο σύστημα υγείας (μετανάστες, αλλά και δυστυχώς Έλληνες πολίτες πλέον) συνωθούνται για δωρεάν πρωτοβάθμια ιατρική φροντίδα, με αποτέλεσμα τα δωρεάν φάρμακα να εξαντλούνται.
Οι Γιατροί του Κόσμου κάνουν έκκληση για μία ακόμα φορά, στην ευαισθησία των Ελλήνων πολιτών για απολύτως αναγκαίο φαρμακευτικό υλικό και συγκεκριμένα κάνουν έκκληση για:
1)  Αντιβιοτικά
2)  Αντιπυρετικά
3)  Αντιβηχικά δισκία
4)  Αντιδιαβητικά δισκία
5)  Φάρμακα για το στομάχι
6)  Δερματολογικές αλοιφές
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα πολυϊατρεία της οργάνωσης στην οδό Σαπφούς 12 , Πλατεία Κουμουνδούρου, τηλ. 210 3213150
ΠΡΕΖΑ TV
29-9-2011

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8:26 μ.μ.

    Χιλιάδες άποροι άνθρωποι χωρίς πρόσβαση στο σύστημα υγείας (μετανάστες, αλλά και δυστυχώς Έλληνες πολίτες πλέον)

    Το προβλημα με την κοινωνια μας ειναι η προταση μεσα στην παρενθεση. Δυστυχως οι περισσοτεροι ακομα αναγνωριζουν διαφορες κατηγοριες ανθρωπων με ανισα δικαιωματα, δεν αναγνωριζουμε απλα τον συνανθρωπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΟ ΠΡΕΖΑ TV ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ,ΚΑΘΩΣ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑ.