Δευτέρα, Οκτωβρίου 10, 2011

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ:5 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΣΕ 33 ΧΡΟΝΗ, ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΓΑ ΣΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΌΘΩΝΑ


ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ...ΟΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΜΕΡΟΛΥΠΤΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ... ΚΑΤΑΔΙΚΆΖΟΥΝ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ,ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΤΑΞΕ ΑΥΓΟ ΣΤΟΝ ΥΦ.ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ.
Σε πέντε μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή καταδικάστηκε η 33χρονη η οποία στις 25 Σεπτεμβρίου πέταξε αυγά εναντίον του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Μανώλη Όθωνα, μετά από μήνυση που ο ίδιος υπέβαλε.
Ο υφυπουργός είχε υποβάλλει ο ίδιος μήνυση, ωστόσο δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο επικαλούμενος ανειλλημμένες υποχρεώσεις.

Οι συνήγοροι της κατηγορουμένης ζήτησαν αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης υποβάλλοντας αίτημα εμφάνισης του κ. Όθωνα στο Δικαστήριο ή ακόμα και την βίαιη προσαγωγή του, κάτι που όμως απέρριψε η έδρα.
lifo.gr
ΔΕΙΤΕ ΞΑΝΑ ΤΟ VIDEO

ΠΡΕΖΑ TV
10-10-2011

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΥΤΙΛΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ-Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΥΤΙΛΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ-Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΥΤΙΛΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ-Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΥΤΙΛΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ-Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΥΤΙΛΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ-Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΥΤΙΛΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ-ΟΥΣΤ ΑΛΗΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

δηλαδή ο οθωνας της έκανε μήνυση επειδή του πέταξε αυγό? και κάποιο ζώο την έστειλε φυλακή για ένα αυγό?

κλοτσιές ξύλο και γουδι

Ανώνυμος είπε...

Εκτέλεση

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΑΥΓΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΗΜΕΡΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

πρεπει σιγα σιγα ν'αρχισουν εκτελεσεις βουλετων απο νεοσυστατες τρομοκρατικες οργανωσεις.
Να τους απαγαγουν και να τους αποκεφαλιζουν με μαχαιρι μπροστα σε καμερα, ωπος ακριβως κανουν στο Ιρακ και στο Αφγανισταν.

Ανώνυμος είπε...

O Όθωνας είναι γκέι, γνωστό. Είδες άμα σε βάλει στο μάτι η κακιά η αδερφή;;;

Ανώνυμος είπε...

Αίσχος στους δικαστές. Αφήνουν τους κλέφτες της Βουλής και πιάνουν ανθρώπους με θάρρος και εντιμότητα. Μπράβο στην κοπέλα για το αυγό. Ελπίζω να ήταν κλούβιο. Την άλλη φορά σκουπίδια στους δοσίλογους. mitsos175.

Ανώνυμος είπε...

ετσι για να μη ξεχναμε σ' αυτη τη χωρα!!!!!!!!!! ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ
ΣΤΑΘΜΑ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Θα ψηφησω οποιο κομμα υποσχεθει οτι θα κανει δημοψηφησμα για να δικαστουν για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ οι πολιτικοι και ολοι οι κομματικοι δικαστες και εισαγγελεις που παρακολουθησαν ως αβουλες δοσιλογικες μαριονετες τις επιθεσεις κατα του Ελληνικου λαου, και οσοι κουκουλωσαν σκανδαλα η εριξαν εξευτελιστικες για τη δικαιοσυνη και τη νοημοσυνη μας ποινες σε μπατσους της "ζαρτινιερας" η καθαρματα που "φορτωνουν" μολοτωφ σε "φοιτητες με πυτζαμες"

Ανώνυμος είπε...

"αν μ ακουγες μπουμπουνααα, θα ψήφιζες κουδούνααα
και ξερει παντα εκείνη να κουδουνά"