Σάββατο, Αυγούστου 25, 2012

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΧΩΝΙ


ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ ΤΟΥ ΑΛ. ΣΑΜΑΡΑ! Το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο, με πρόεδρο τον πρωθυπουργικό αδελφό (που πήρε επιδότηση 12 εκατ. ευρώ για κτίρια, 22 μέρες μετά την ορκωμοσία του Αντώνη) και άλλους φορείς οι οποίοι εμπλέκονται με το κόκκινο σκαθάρι ερευνά ο εισαγγελέας, μετά τις καταγγελίες δασολόγων. Διαβάστε τι λένε για την «άγνοια», την «τεμπελιά» και τους «ανομολόγητους ιδιοτελείς σκοπούς» ορισμένων πρωτεργατών της υπόθεσης! Αραγε, τα ξέρει όλα αυτά ο πρωθυπουργός Αντώνης και ο πρόεδρος του ΜΦΙ Αλέξανδρος Σαμαράς; Αν τυχόν όχι, ας διαβάσουν Το ΧΩΝΙ.
EXPRESS… «ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ»: Σε μια απίστευτη επίδειξη δύναμης, ο Mr. Express Service Γ. Ραπτόπουλος συνεχίζει να «καταπατά» το ΔΗΜΟΣΙΟ πάρκινγκ, παρότι Το ΧΩΝΙ απέδειξε την παρανομία του με φωτογραφίες, έγγραφο και ομολογία. Εμείς, πήγαμε και ΞΑΝΑφωτογραφίσαμε την καταπάτηση. Ο Αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης, Ανδρέας Κουράκης, πήγε και δεν είδε τίποτα! Εχει πρόβλημα όρασης ή συμβαίνει κάτι άλλο, κ. Μπουτάρη;
Ο ΠΟΛΥΤΑΛΑΝΤΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΑΠΡΑΝΤΖΗΣ: Μπορείς να παραιτηθείς από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο για να πας σε άλλη ΔΕΚΟ, να πάρεις αποζημίωση 200.000 ευρώ από την κρατική τράπεζα (παρότι παραιτήθηκες οικειοθελώς) και να παραμείνεις (!) σε αυτή, αμειβόμενος; Ε, άμα είσαι… Δόκτορ, μάλλον μπορείς!
Ο ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ! Ο λάβρος κατά της «συμμορίας της δραχμής» κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, πριν μας κάνει τον καμπόσο, μήπως θα έπρεπε πρώτα να… βάλει μυαλό στον μπαμπά του; Μόλις πριν από ένα εξάμηνο, ο Βασίλης Κεδίκογλου δημοσίευσε άρθρο-ποταμό με αντικείμενο την καταστροφή που σημαίνει για την Ελλάδα το ευρώ! Καλούσε, μάλιστα, τους πολιτικούς να τολμήσουν μια «στροφή ολοταχώς»: έξοδο από την ΟΝΕ και επάνοδο σε εθνικό νόμισμα, δραχμή ή φοίνικα.

Το ΧΩΝΙ βγαίνει στις γειτονιές και κρεμιέται στα περίπτερα όλης της χώρας με τιμή πώλησης 1,5 ευρώ.
ΠΡΕΖΑ TV
25-8-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: