Τετάρτη, Απριλίου 29, 2015

ΟΙ ΑΛΛΟΤΕ ΗΓΕΤΕΣ ΣΗΜΙΤΗΣ,ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ,ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ,Β.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ

Με τυπικές κουβέντες και ψυχρές χειραψίες έγινε η πρώτη συνάντηση μετά από καιρό του Ακη Τσοχατζόπουλου με τους Κώστα Σημίτη, Ευάγγελο Βενιζέλο και Βάσω Παπανδρέου.
Τα τρία στελέχη του ΠΑΣΟΚ κλήθηκαν να καταθέσουν ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων στη δίκη του πρώην υπουργού για τις μίζες στα εξοπλιστικά.


Προσερχόμενος ο Ακης Τσοχατζόπουλος δεν κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου αλλά κατευθύνθηκε στα έδρανα όπου κάθονταν οι πρώην συνάδελφοί του λέγοντας δυνατή «Καλημέρα σε όλους», ενώ έδωσε το χέρι του στον Βαγγέλη Βενιζέλο.

«Καλημέρα Βαγγέλη» του είπε. «Γεια σου Ακη» του απάντησε εκείνος.

Στη συνέχεια ο Τσοχατζόπουλος πλησίασε τον Κώστα Σημίτη και τον χαιρέτησε λέγοντάς του «Καλημέρα πρόεδρε», με τον πρώην πρωθυπουργό να  του δίνει το χέρι του ανέκφραστος.

Στη συνέχεια ο κ. Τσοχατζόπουλος χαιρέτησε τον γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου επί κυβερνήσεων Σημίτη, Σωκράτη Κοσμίδη και την Βάσω Παπανδρέου διά χειραψίας.

Η κατάθεση όμως των ηγετικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ δεν ξεκίνησε καθώς προηγούνταν καταθέσεις μαρτύρων του κατηγορητηρίου και έτσι το δικαστήριο έδωσε νέες ημερομηνίες στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και στον Κώστα Σημίτη για τις 13 Μαΐου, στην Βάσω Παπανδρέου και στον Γιάννο Παπαντωνίου για τις 20 Μαΐου στον Κώστα Σημίτη  και στους πρώην αρχηγούς του στρατεύματος στις 27 Μαΐου.



iefimerida 
ΠΡΕΖΑ TV
29-4-2015

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΥΣ (ΣΗΜΙΤΗ,ΒΕΝΙΖΕΛΟ,ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ). ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΛΥΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥΤΣΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΕΣΥ ΧΟΝΤΡΕ ΘΑ ΤΗΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΓΜΕΝΗ.