Σάββατο, Μαρτίου 15, 2008

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ:ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΠΗΡΕ 12.000.000EURO.ΕΔΩ ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΞΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΤΟΥΣ...ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΚΥΡΙΟΙ...

Εκδοτικοι πολεμοι,χτυπηματα κατω απο τη μεση,
διαπλεκομενα στημενα σκανδαλα,
εκβιασμοι και απειλες,συνθετουν το σκηνικο
των κατα τα αλλα ανεξαρτητων δημοσιογραφων,
οι οποιοι διαμορφωνουν και καθοριζουν
τα μυαλα και τις συνειδησεις των πολιτων...

Απο τη μια ο Θεμος,μαζευει χρηματα,
ωστε να αγορασει το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ,
το οποιο θα πουλουσε ο Μακης και απο την αλλη
ο Μπομπολας,δινει στο Μακη 12.000.000 ευρω
και τελικα εξαγοραζει το ποσοστο του
.
Και ενω ολοι αυτοι μιλανε για εκατομυρια ευρω,
οι περισσοτεροι απο εμας περιμενουμε
να ξημερωσει η Δευτερα,
ωστε να πληρωθουμε για το δεκαπενθημερο,
ποσο της ταξης των 350 euro...


Aυτη ειναι η Ελληνικη πραγματικοτητα,
την οποια ολοι τους,
συνειδητα αποκρυπτουν.

Στα αρχιδια μας για τα λαμογια.
Ολοι τους στα ιδια σκατα βραζουν.
ΟΛΟΙ.

ΠΡΕΖΑ TV
15-3-2008

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φίλος, ελεύθερη αγορά έχουμε και άμα σου αρέσει

spyros1000 είπε...

kala ta les preza, αλλα αυτοι οι ανωνυμοι που θα σχλιασουν παλι ΘΑ ΜΑΣ ΣΠΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ.

περιμενετε μαλακες εργαζομενοι με απεργιες και διαφορα να παρετε 50 ευρω παραπανω και το δωρο πασχα να πατε ανασταση με την οικογενεια.ουτε για το αρνι δεν φτανουν τα 350 ευρω

ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΑΛΗΤΕΣ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Ανώνυμος είπε...

-Σήμερα η εφημερίδα αυτή, των συντακτών της και των αναγνωστών της, γυρνάει μία ακόμα σελίδα. Με μοναδικό κριτήριο την ενίσχυση της ανεξαρτησίας της και την ενδυνάμωσή της προχωρά σε συνεργασία με την «Πήγασος εκδοτική». Την πλέον ανεξάρτητη οικονομικά και πολιτικά εκδοτική επιχείρηση της χώρας, που ανήκει στην οικογένεια Μπόμπολα. Η «Πήγασος Εκδοτική» πρόκειται να αποκτήσει τελικώς το 70% της εφημερίδος.-
Ρε μας δουλεύουν αυτοί πούλησαν την εφημερίδα στον μεγαλύτερο νταβατζή που ξέρασε η χώρα και μιλάνε για ανεξαρτησία..Τσέπωσαν τα εκατομμύρια και μιλάνε για ελεύθερη δημοσιογραφία.Μακάρι το Θέμα να πατώσει για να μάθουνε τα λαμόγια.Πρέζα απο σένα και τα blogs
γενικότερα περιμένουμε να τα χώσετε.
Μάκη γάμα τώρα την Κίμ σε βλέπω και με τρίτο παιδί πήγαινε και σε κανένα γιατρό να σου κάνει βιονική
την πούτσα και ποιός σε πιάνει..

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Κοιτα...υπαρχουν ανωνυμοι και "ανωνυμοι".Καποιοι λενε πραγματικα αυτο που θελουν,ενω καποιοι αλλοι γραφουν σε ψηφιακους χαρακτηρες τα σκατα που εχουν στο κεφαλι τους...

Δυστυχως οι αλητες,ρουφιανοι δημοσιοκαφροι,ειναι ισως το πιο ανεντιμο επαγγελμα που παιζει στη πιατσα ανα τους αιωνες...

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ, ΝΙΚΟΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΕΝΤΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟ Π.Δ.164. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΑΝΟΙΞΑΝ ΠΟΔΙΑ, ΣΤΗΣΑΝ ΚΩΛΟ Ή ΤΟ ΣΑΛΙΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕ. ΤΟ ΚΑΘΕΤΙ ΝΟΜΙΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΣΚΛΗΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχουμε ελεύθερη οικονομία, αλλά μονοπώλια χωρις το κράτος να έχει τή ρυθμιστική λειτουργία του όπως στις μεγάλες δυτικές χώρες. Συμμορίες από καθάρματα λυμαίνονται το δημόσιο βίο, ο οποίος επι της ουσίας είναι ιδιωτικοποιημένος. Πίσω από κάθε απόφαση, εξέλιξη, η κόντρα υπάρχουν τεράστια ξένα συμφέροντα, για τα οποια οι "δικοί μας" νταβάδες έχουν το ρόλο του διαμεσολαβητή.

ΜΑΥΡΗ @ ΤΡΥΠΑ είπε...

Καμαρωστε τους προοδευτικους, τους δημοκρατες. Εσεις τους κανατε ετσι. Αμα δειτε αριστερο σας πεφτουν τα σαλια. ΗΛΙΘΙΟΙ.

smallaxe είπε...

ΟΧΙ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΥΣΑΤΟ ΨΕΥΤΟΑΝΑΡΧΙΚΟ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ...ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!

palalos είπε...

ο λαός αναστενάζει κάτω από την δουλεία των αφεντικών...όταν ο δημόσιος τομέας έχει καταντήσει ο μεγάλος εφιάλτης του μέλλοντος μας και όταν αυτά τα καριόλια πλουτίζουν με τις πλάτες του ίδιου του λαού...

GEORGE είπε...

ΟΛΑ ΜΠΟΜΠ-ΟΛΑ

GEORGE είπε...

κανεις δεν διαβαζει εφημεριδες πλεον. ολοι ενημερωνονται απο το ιντερνετ

οι εφημεριδες ειναι για γερους μονο και για τσοντοβιους

αν δεν υπηρχαν τα dvd με τα πορνο δεν θα αγοραζε κανεις εφημεριδα

Ανώνυμος είπε...

kala ta les preza alla dystyxws oi
ellhnes exoun pa8ei apo thn lovotomh pou tous exoun kanei aytoi,kai koimounte or8ioi kai akoma xeirotera, oneireuontai oti 8a mpoun ki autoi sto klub ths ekalhs, tromara tous.

pølsemannen είπε...

Ρεσέ Πρέζα, ο Μάκης τα φράγκα τα έβαλε σε μαύρη απλή ή σε πράσινη οικολογική σακούλα σκουπιδιών;

Εχει σημασία, σαν ζήτημα στυλ τουλάχιστον... :-Ρ

Ανώνυμος είπε...

Κάποια δουλειά έκαναν, κάποια ιδέα είχαν και κάποια λεφτά αξιοποίησαν, ώστε να τραβήξουν το ενδιαφέρον των (χαζο-) αναγνωστών. Δεν τα πήραν με διάρρηξη τα λεφτά. Ούτε εγώ τα έχω, αλλά δεν φθονώ, θα ήθελα να έχω κι εγώ τις ιδέες και την ικανότητα των άλλων και να βγάλω εκατομμύρια!

Λιτσάκι είπε...

Συμφωνώ preza, μα παντου υπάρχουν καλοί κ κακοί και παντοι θα υπάρχουν ρουφιάνοι.
Βλέπετε λοιπόν κύριοι τι παραδείγματα δίνουμε στα παιδιά μας και πως τα οδηγούμε να γίνου ΚΛΕΦΤΕΣ??
Εγω μεγαλώνω 2 αγόρια.Πείτε μου τί αρχές να τους διδάξω?? Ήθος? Αξιοπρέπεια? Νομοτέλεια?
Πραγματικά έχω μπρεδευτεί....
Από την μία να πασχίζω με 1000 ευρώ να τα μεγαλώσω και από την άλλη να λέω: Βρε σύ, με τι να τα οπλίσω για να βγούν μεθαύριο στην κοινωνία?
Δυστυχώς διαπιστώνω πως έχουμε καταντήσει κλέφτες, ψεύτες κ απατεώνες....οι περισσότεροι από εμας τους απλούς ανώνυμου κ άσημους ανθρώπους.
ΚΛΕΦΤΕΣ......ΚΛΕΦΤΑΡΑΙΟΙ...κ ΠΑΛΙΟΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ._

Ανώνυμος είπε...

Magkes eiste oloi gia ton poitso moi. mILATE GIA TON mAKI LES KAI PROKEITAI GIA KANAN PLOUSIO APO KLIRONOMIA. aPO TO MIDEN KSEKINISE KAI MAGIA TOU POU KATAFERE KAI PIRE TA MIRIA. oTAN MPLEKEIS SE MIA ISTORIA ME 2 MOUNOPANA, TA OPOIA EKANAN PRAGMATA POU POTE DEN THA MATHETE GIATI EISTE KOLLIMENOI STO MYALO, TOTE I KALITERA EINAI NA TA PAREIS KAI NA SIKWTHEIS NA FYGEIS. MIA PAROIMIA LEEI NA;TAN I ZILEIA PSORA, NA PSOFAGE OLI I XWRA. MEINETE ME TIS THEWRIES SINOMOSIES SAS KAI TA 700 EVRW STON KOLO SAS. ALLA STIN THESI TOU OLOI TO IDIO THA KANATE. OPOTE TOUMPEKI KAI AFISTE TIS IDEOLOGIES GIA AVTOUS POU ONTWS TIS EXOUN.

Ανώνυμος είπε...

parepimptontws re preza, mipws se varage toso poly i mana sou otan isouna mikros kai kouvalas tosa skata sto kefali sou? i apla eise toso skrapas pou epeidi den mporeis na vgaleis lefta krazeis ta lefta twn allwn? ama thes mporw na se sistisw se kana 2 psixologous.

Ανώνυμος είπε...

Εδω και 2 χρονια παρακολουθω συστηματικα τις εκπομπες του Μακη,ειδικα μετα το σκανδαλο Ζαχοπουλο και Θεμο.Αυτο που κανει ο Μακης δεν ειναι καθουλου ευκολη δημοσιογραφια,απεκτισε πολλους εχθρους,γι'αυτο και κυκλοφορει με ανδρες ασφαλειας.Ακομη κι με ασφαλεια,δεν νομιζω να νιωθει ασφαλης.Απο την αλλη,οι εκπομπες του εχουν την συνταγη και το θεμα για να κανει νουμερα.Και οι αποδειξεις περι τουτο ειναι -Κουρκουλος,εκπομπες για τα realities(με την ρουλα βροχοπυλου,και τα αλλα σουργελα),καρβελλας,και παει λεγοντας...Βεβαια εβγαλε στη φορα και πολλα πολιτικα σκανδαλα,παραγμα που του αναγνωριζω.Σιγουρα εκανε πολλα ως δημοσιογραφος,ομως το λαθος του ειναι οτι πολλες φορες γινεται αυτος το θεμα και το επικεντρο.Καπου,εχασε τον μπουσουλα,και μην μου πειτε τωρα για ελευθερη αγορα και τετειες βλακεις-γιατι το να πουλας την εγκυρη και εγκαιρη σου εφημεριδα σε ενα Μπομπη,κατι λεει.Και επειδη χρωσταει 500.000 ευρο στην τραπεζα για την μικροεπαυλη της φτωχοεκαλης,τωρα ευτυχως θα ζει ανεμελα.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ κερδισε παραπανω απο τον θεμο,12 εκ. ειναι αυτα,και νομιμα-σε κανονικα χαρτονομισματα και οχι γαλλικες επιταγες.

Ανώνυμος είπε...

Παιδια μην ανχωνεσται.Αν ηταν επικινδυνοι δεν θα τους αφηναν να μιλανε.