Δευτέρα, Μαρτίου 31, 2008

ΕΙΚΟΝΕΣ ΦΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ "ΜΑΓΙΣΣΑΣ",ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΝΔΙΑ ΤΟΥ 2008.ΑΥΣΤΥΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ VIDEO...--ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ--



Δεν εχω κατι να πω...
Οι εικονες μιλανε απο μονες τους...

Τα σχολια,δικα σας...

ΠΡΕΖΑ TV
31-3-2008

21 σχόλια:

Laplace είπε...

ZWA...

wert01gf είπε...

Ενώ στα μέρη μας κυριαρχεί ο Διαφωτισμός

stef είπε...

kala ti na peis se tetoio video...!!AISXOS!!!

emena allo mou ekane entupwsi omws...se mia koinwnia pou ousiastika zeis stis laspes apoti fanike...to video...pws kai me ti trabikxtike? kinito me kamera? i videocamera?????????? periergo....!!!

Τα παιδιά είναι δώρο Θεού και ΟΧΙ επιλογή μας είπε...

ΝΑ τα βλέπουν όσοι ερωτοτροπούν με τις ανατολικές θρησκείες (γιόγκα , διαλογισμούς, βουδισμούς κτλ.) . ενδιαφέρον θα είχε να μάθουν και για τη Θεά Κάλι όπου απαιτεί ανθρωποθυσίες μικρών παιδιών για να εξευμενιστεί .
Να Ευχαριστούμε το Θεό που γεννηθήκαμε Ελληνες και μάλιστα Ορθόδξοι χωρίς να το αξίζουμε

Billy Mouse είπε...

@τα παιδια ειναι δωρο θεου και οχι επιλογη.

ποσο μαλακας εισαι;δεν ξερεις την τυφλα σου για βουδισμο και μιλας,αυτοι ειναι οι πιο φιλησυχοι ανθρωποι,καμια σχεση με ανρωποθυσιες,αυτο το βιντεο ειναι απο 1 πρωτογονο ινδουιστικο χωριο.
Εσυ βλαμμενε δεν αξιζει που γεννηθηκες σ'αυτον τον τοπο που εβγαλε τοσα μυαλα που θα μας πεις και για ορθοδοξια.Αντε με το φιλαρακο σου τον Ανθιμο τον αρχιπορνο.

MjW είπε...

Kai emeis etsi opws vadizoume me statherotita pros ta pisw den tha argisei i mera pou tha kanoume ta idia...

Ανώνυμος είπε...

Σύγχρονη Ινδία. Χα χα χα. Οξύμωρο. Σαν το σύγχρονη Ελλάδα ακούγεται. Πλάκα κάνετε ρε σεις ότι πάθατε πλάκα με το video ή σας πείραξε ότι την έσπασε στο ξύλο επειδή είναι «μάγισσα»; Ξυλοδαρμοί γυναικών συμβαίνουν συνέχεια γύρω μας αλλά όλοι κάνουμε τα στραβά μάτια. Άλλος την δέρνει γιατί δεν πέτυχε τα γιουβαρλάκια, άλλος γιατί δεν του έφερε μπύρα την ώρα που έβλεπε τον αγώνα, άλλος έτσι για πλάκα. Κόψτε την υποκρισία παρακαλώ. Τα ίδια σκατά είμαστε και εμείς, απλά δεν είμαστε ξυπόλυτοι.

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ,ΣΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΙΣ ΤΑΡΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ....ΤΕΙΧΩΝ.
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΕ Η ΠΡΩΤΗ ΑΙΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΤΡΩΠΗ, Η ΙΝΔΙΑ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΕΚΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝ ΓΙΑ ΤΟΙΝ ΚΟΙΤΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ...ΑΘΑΝΑΤΟ ΕΛΛΗΝΟΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΡΕΖΑ , ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΜΠΑΤΣΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΠΟΥΛΗ - ΛΙΓΟ ΔΕΣΙΜΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ....
ΕΚΕΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑ

Ανώνυμος είπε...

Κατευθειαν μερικοι να κανετε συγκριση με την Ελλαδα και να πειτε πως ειμαστε το ιδιο μ'αυτους, λες και τα βλεπετε αυτα στους δρομους. Μη χανετε ευκαιρια να ριξετε χολη εναντιον της χωρας μας.. Ηλιθιοι παλιομαλακες..

Ανώνυμος είπε...

Piga mia volta apo to http://gwgou.gr.gg/ an thes pigene ki esy. Sigoura tha vreis kati pou tha saresei.einai to site pou ekane kapoia gia tin katerina gwgou

Ανώνυμος είπε...

Προς ανώνυμο 6:26μμ
Όταν θίγονται θέματα που αφορούν το κοινωνικό πρόβλημα της βίας στα σπίτια και εσύ το βλέπεις ως χολή εναντίον της χώρας μας δείχνει πόσο ηλίθιος είσαι. Ευτυχώς είστε πολύ λίγοι οι κολλημένοι πιτσιρικάδες του διαδικτύου που το μόνο που κάνετε είναι να βρίζεται τους άλλους κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία που σας προσφέρει το δίκτυο. Είστε κάτι μίζερα ανθρωπάκια, χωρίς στόχους και χωρίς προβληματισμούς. Επαναστάτες του κώλου. Το πρόβλημα μαλακούλη είναι πραγματικό. Αν εσύ δεν το βλέπεις δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει.

Konstantinos είπε...

Φίλε Freelancer

Χωρίς να διαφωνώ με τις απόψεις σου πιστεύω ότι υπάρχει διαφορά με το "μάγισσα" που σαφώς δείχνει μια επικίνδυνη προκατάληψη και που ασφαλώς κρύβει δεισιδαιμονία .
Βέβαια δυστυχώς το αποτέλεσμα (ξυλοδαρμός) είναι το ίδιο είτε προέρχεται από την "μαγκιά" που περιέγραψες είτε από την δεισιδαιμονία των Ινδών.

Konstantinos

Ανώνυμος είπε...

@Konstantinos

Σαφέστατα και υπάρχει διαφορά στην αιτία του ξυλοδαρμού αλλά όπως πολύ σωστά είπες το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Το πρόβλημα παραμένει και το κακό είναι ότι ο κόσμος δεν το βλέπει. Γι’ αυτό είπα ότι είναι υποκρισία να κρίνουμε τους άλλους ενώ το πρόβλημα το έχουμε και εμείς οι ίδιοι.

Ανώνυμος είπε...

Λοιπον Freelancer σε γραφω στα αρχιδια μου. 32 ειμαι ηλιθιε, και ημουνα φανταρος Α' ΜΑΚ οταν εγιναν τα Ιμια. 47 μερες μεσα τοτε. Δυστυχως δεν εγινε πολεμος να βαλουμε εσενα και τους ομοιους σου σε κανα φουρνο.

Ανώνυμος είπε...

Εκτός από μαλάκας είσαι και εκτός θέματος. Τι σχέση έχουν τα Ίμια με την βία στην οικογένεια; Πιστεύω ότι έχεις καταλάβει ότι γράφεις μαλακίες. Η ηλικία δεν πηγαίνει πακέτο με την ωριμότητα της σκέψης.

Ανώνυμος είπε...

"Ευτυχώς είστε πολύ λίγοι οι κολλημένοι πιτσιρικάδες του διαδικτύου που το μόνο που κάνετε είναι να βρίζεται τους άλλους κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία που σας προσφέρει το δίκτυο."
Με αυτο το σχολιο εχει σχεση ηλιθιε.
Οσο για το αν υπαρχει οικογενειακη βια στην Ελλαδα, και βεβαια υπαρχει οπως και σε καθε πολιτισμενη χωρα. Η ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΠΛΑΣΙΑ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΤΥΠΟΥ ΙΝΔΙΑΣ, ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΚΛΠ. Καθε συγκριση λοιπον με αυτες τις χωρες δειχνει κακοηθεια η ηλιθιοτητα. Και εδω γενναται το ερωτημα.. Τι εισαι εσυ? Κακοηθης η ηλιθιος? Η μηπως συνδυασμος αυτων των δυο?
Aυτα.. δεν ασχολουμαι αλλο.

Ανώνυμος είπε...

tetoies eikones einai eikones dropis opou kai an sumbainoun.emena mou ekane ediposi sto video auto oti uparxan kai pola paidia trigiro opou gelousan kai to eblepan san diaskedasi...ara tha einai sixno fenomaino..dropi se opoion to kanei k opou to kanei...

Ανώνυμος είπε...

Προς ανώνυμο 6:37
Δεν απάντησες γιατί ανακάτεψες τα Ίμια; Τι ήθελες να πεις;

Εγώ πάλι θα έλεγα ότι κάθε κριτική για χώρες που δεν έχεις πάει ποτέ δείχνει αμορφωσιά και υπεροψία. Κλασική περίπτωση. Εμείς είμαστε οι τέλειοι. Γαμάμε και δέρνουμε. Όλοι οι άλλοι είναι σκουπίδια. Απλά κρύβουμε την βρώμα μας κάτω από το χαλί και κρίνουμε όλους τους άλλους. Μην ασχολείσαι άλλο. Στο κάτω κάτω εσύ το ξεκίνησες. Εγώ απλά σου απάντησα στο υβριστικό και χωρίς προηγούμενο πρώτο σου σχόλιο στο post.

Ανώνυμος είπε...

ego den toys lypamai...giati ektos apo zoa einai kai koytoponiroi kai toys aksizei na zoyn etsi kai xeirotera...giati erxontai edo pairnoyn 2000 euro mistho san presbeis kai proksenoi kai kleboyn ki apo pano kai to leo me pasa ypefthinotita.
apo proto xeri gnorizo oti stin indiki presbeia edo stin athina oli i klika tis presbeias xrimatizetai me 400euro ana plasto diabatirio..diladi paei o paranomos indos me plasto diabatirio na toy to theorisoyn ki anti na kalesoyn astynomia i aplos na to katasxoyn lene dose moy 400 gia na min miliso...gia na min po oti kleboyn toys ellines ypalliloys, toys bgazoyn to ladi gia na toys plirosoyn kai toys trone ena karo lefta...oi kataggelies poy exoyn ginei sto ika gi aftin tin presbeia den exoyn proigoymeno..

Unknown είπε...

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΞΥΛΟ Η ΟΧΙ. ΠΟΛΛΕΣ ΤΡΩΝΕ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥΣ.ΑΛΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΓΚΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ. Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ. Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΔΩ ΕΧΕΙΣ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΑΝ ΠΑΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΤΗ ΙΝΔΙΑ . ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΠΑΛΕΨΕΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΗ.