Κυριακή, Μαρτίου 02, 2008

ΝΕΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ…ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΙΩΠΑ…-ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ--

Νεα ρατσιστικη επιθεση-ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ
σε βαρος αλλοδαπου,από αστυνομικους …
στο κεντρο της φιλοξενης Αθηνας μας.
Συμφωνα με μαρτυριες ανρωπων
που βρεθηκαν στο σημειο,

οι αστυνομικοι,αφου ακινητοποιησαν το θυμα τους,
αρχισαν να τον χτυπουν με βαναυσο τροπο στο προσωπο,
με αποτελεσμα εκεινος να σοριαστει στο εδαφος,
χανοντας τις αισθησεις του
και τραγικη καταληξη να πεθανει.

Οπως ηταν λογικο, γνωστοί του
άρχισαν εναγωνίως να τον αναζητούν...

Την περασμένη Τετάρτη,
πήγαν στο αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως,

με δικηγόρο, αλλά πάλι δεν έμαθαν τίποτα.
Τελικά, την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου, ενημερώθηκαν
από την Πολυκλινική Αθηνών
ότι το θύμα
είχε μεταφερθεί νεκρό στο νοσοκομείο
και πως την επομένη ημέρα, 23 Φεβρουαρίου,
αστυνομικοί του τμήματος Ακροπόλεως
είχαν παραλάβει το πτώμα!


Με αλλα λογια οι υπευθυνοι
του Αστυνομικου τμηματος Ακροπολεως,
όχι μονο πηγαν να αποσιωπησουν την ολη υποθεση,
αλλα προσπαθησαν να συγκαλυψουν
και τους εγκληματιες συναδελφους τους,

οι οποιοι σκοτωσαν εν ψυχρο
έναν αλλοδαπο πολιτη…

Η κυβερνηση για ακομη μια φορα σιωπα…
ενώ οι πρακτικες τυπου ΕΔΕ,
το μονο αποτελεσμα που θα φερουν είναι να ριξουν σταχτη
στα ματια του κοσμου και να νομιμοποιησουν
τις παρανομιες που πρατουν
οι αστυνομικοι δημοσιοι υπαλληλοι…

ΠΡΕΖΑ TV
2-3-2008

πηγη:Ελευθεροτυπια

41 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μια ανωνυμη καταγγελια απο κάποιον για κάποιους ανώνυμους μπάτσους που "σκοτωσαν" κάποιον λαθρομεταναστη...

Τι μας λες ρε παπαρα?
Αν εχεις να πεις κατι, πες το με στοιχεια οχι αερολογιες του κωλου

Ανώνυμος είπε...

Ετσι στο ξεκάρφωτο; δεν νομιζω ρε πρεζα... κατι θα έκανε.... σορρυ κι ολας αλλα νταξ.

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Κατι θα εκανε....και αυτος ηταν λογος ωστε να τον σκοτωσουν;;;Ειστε καλα;;;;

Anilikos είπε...

Γιατί τι έχει η ανώνυμη καταγγελία; Έχει κάτι κακό; Πήγε στο δικηγόρο και δεν είπε το όνομά του; Το έγραψε στο χώρο του και όποιος θέλει το διαβάζει. Μπορούσε να γράψει και οτι η Σελήνη είναι τετράγωνη. Όποιος δεν θέλει, δεν το πιστεύει στη τελική.

Άλλωστε, για να μπω στο θέμα, η καταγραφή με κάμερα είναι πλέον απαγορευμένη με νόμο(!). Δηλαδή αν κάποιος κατέγραφε τη δολοφονία αυτή, διότι και τον πατέρα μου να σκότωνε, να τον χτυπούσαν μέχρι θανάτου δεν θα το ήθελα, αυτός ο κάποιος με την κάμερα θα πήγαινε φυλακή, καθότι είναι κακούργημα, ενώ οι δολοφόνοι, άγνωστο αν θα κάθονταν σε κάποια άλλη δερμάτινη καρέκλα σε κάποιο άλλο γραφείο..

Κατάντια δυστυχώς.

Laplace είπε...

ΣΕΜΝΑ Κ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ..
ΕΛ.ΑΣ. ..

Ανώνυμος είπε...

Θες να μας πεις ότι η ΕΛΛΑΣ επειδή βαριέται άμα βρει αλλοδαπό τον σκοτώνει στο ξύλο. Μααααλιστα. Αυτός ο αλλοδαπός είχε πράσινη κάρτα;Ήταν δηλ. ένας έντιμος οικονομικός μετανάστης που απέσυραν από την κυκλοφορία για πλάκα οι Αστυνομικοί; Κοίτα Πρεζα δεν ξέρω τι πιστεύεις αλλά έχουμε καταντήσει εμείς μειονότητα μέσα στην χώρα μας που έχουν ορμήξει όλα τα κακοποιά στοιχεία του κόσμου λόγω της έλλειψης ελέγχου στους μετανάστες και έλλειψη μεταναστευτικής πολιτικής με αποτέλεσμα να υποφέρουμε και εμείς αλλά και έντιμοι μετανάστες. Βαρέθηκα να έχουν άσυλο σε αυτή τη χώρα οι παράνομοι και εμένα να με λες ρατσιστή ή ξενοφοωικό.
Για πες μου σε ποιά άλλη χώρα αλλωνίζουν μετανάστες που δεν ξέρουν ποιοί είναι, που μένουν, που εργάζονται κλπ. Πρόσεξε μόνο μην μπουν καμιά μέρα στης γιαγιάς σου και την ξυλοκοπήσουν για λίγα ευρώ, τότε να μην έρθεις και μας κλαψουρίζεις.
Άλλο δίνω αξιοπρεπή διαβίωση σε ανθρώπους που έχω προσκαλέσει σαν εργατικό δυναμικό και ίδια δικαιώματα εργασίας με ασφάλειας και ένσημα και άλλο υποστηρίζω το κάθε ρεμάλι που επειδή γνωρίζει ότι η Ελλάδα είναι ξέφραγο αμπέλι έρχεται δηλώνει ότι είναι από εμπολεμη ζώνη )αν τον πιάσουν στα σύνορα)ή απλώς περιφέρεται αναμεσά μας δημιουργώντας μία μαφία. Δεν μιλώ προς θεου για ανθρώπους όπου εργαζονται τίμια για μια καλυτερη ζωή. Σε αυτούς δεν έχω ακούσει ποτέ η αστυνομία να σηκώσει χέρι ή να εκβιάσει ή να εκφοβίσει αλλά κάτι ρεμάλια μπλεγμένα σε προστασίες, ναρκωτικά, ληστείες κλπ. συνήθως καρπαζώνει και μάλιστα την βρίσκω και light την αντιμετώπιση τους προς αυτούς.
Δεν κατάλαβα ήρθες στο σπίτι μου για να με κάνεις άνω κάτω αντί να εκτιμήσεις ότι μπορεί να έχεις μία ευκαιρία να ζήσεις ενα κλικ καλύτερα από την χώρα σου? Αντί να εκτιμήσεις ότι δεν σου έβγαλε κανείς το λάδι για να μείνεις εδώ ελεύθερα χωρίς φόβο απέλασης. Έχουμε καταντήσει φοβικοί μέσα στην ίδια την χώρα μας και είμαστε κατάπτυστοι επειδή ενώ κάνουμε τα στραβά μάτια δεν βγαίνουμε απο τα σπίτια μας να μείνουν αυτοι? Πας καλά με τις ανθρωπιστικές του κόλου προσεγγίσεις σου? Δεν είδα να γράφεις για τον άνθρωπο που σκοτώσαν τον βενζινοπόλη ούτε για την γιαγια που φιμώσανε τώρα τελευταία, αλλά μην αγγίξουμε αλλοδαπό και άμα τον αγγίξουμε είμαστε αλήτες.
Σαφέστατα όταν υπάρχει νόμος πρέπει να τηρείται και όχι απλά να σκοτώνουν έναν άνθρωπο αλλοδαπό ή μη, αλλά επειδη δεν ήσουν εκεί σταμάτα να κανεις τον συνήγορο όλων των ταλαιπωρημένων αλλοδαπών όταν έχεις πολλούς ταλαιπωρημένους συμπατριώτες σου. Με λίγα λόγια μην είσαι μονομερής για να σε αντιμετωπίζουμε σοβαρά.

Anilikos είπε...

ΠΡΕΖΑ μου, να είσαι παλικάρι μου μονομερής, και πάντα με το μέρος της Ανθρωπιάς!

Αν η κοινωνία μας χαρακτηρίζεται από τέτοιες τραγικές απόψεις, τότε, καλά μας κάνουν και μας φιμώνουν και μας πουλάνε και στη τελική, ουδέν ιδανικό έχει επιζήσει..

Λογικές τύπου "ήρθες να μου πάρεις τη δουλειά, σου αξίζει να ξυλοκοπηθείς" ή "άλλοι ξένοι κλέβου, επειδή είσαι ξένος ας σε σκοτώσουν με βασανιστήρια Ναζί", θα μπορούσαν άνετα να αποτελέσουν λόγο φυλάκισης, όπως φυλακίζονται οι νοσταλγοί των Ναζί στην Γερμανία.

Ανώνυμος είπε...

peziko86 poy xathikes re poystaki?

Somsietha-VetemShqip-AlbanianBrother είπε...

Kala to ti malakia dherni tous ELINES astinomikous ke i megalomania oti auti ine i proti ke mono afti gamane, sta elino-alvanika sinora apo to 90 eos simera axoun skotothi dhekadhes mono apo to ksilomke ta dhagomata ton skilon, dhes TRANSPARENCY INTERNATIONAL

http://servietes.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμα. Σε τι διαφερεις απο το press-gr;
Εισαι ΚΥΠ ατζης;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΥ.ΝΑ ΑΓΙΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ(ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ)

Ανώνυμος είπε...

@ανώνυμος 5.29μμ: Πες τα επώνυμα θρασύδειλη πουστάρα αυτά αν έχεις τα κότσια. Που σιγά μην τα έχεις, ένας άνανδρος φασίστας είσαι.

Ανώνυμος είπε...

Μιλάει για ανωνυμία κάποιος που υπογράφει ως Νίκος Ματζαμπλόκος (όνομα που χρησιμοποιούσε σε τηλεφωνικές φάρσες ο φαρσέρ ''φουσέκης'') και που έχει ως link το jokes.gr

ΕΛΑ ΜΟΥΝΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ!

(φυσικά δεν είμαι εγω ο ''ανώνυμος'' που επαινεί τους αστυνομικούς)

glam είπε...

Σαν να μη μας τα λέει και πολύ καλά η Ελευθεροτυπία, 1) ....αυτόπτες μάρτυρες να τον αναζητούν....για 6 μέρες!!
2).... γνωστοί του, άρχισαν αμέσως να τον αναζητούν .....
3) .....αστυνομικοί πήραν το πτώμα .....τι να το κάνουν;

Κάτι δεν ταιριάζει καλά.......!!!

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΝΟΙ ! ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΜΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ :

"5:29 μμ Ανώνυμος"

"4:42 μμ, Ανώνυμος"

Ανώνυμος είπε...

φιλε πρεζα μιλας για φιμωση του λογου στα μπλοκς, και εισαι ο πρωτος που το κανεις αυτο τα περνεις απο τον τσιπρα ρε μεγαλε η οχι, γιατι σβηνεις τα σχολια οταν αναφερονται στο φιλαρακι σου τον λαζοπουλο ,να μαθεις να εισαι αντικειμενικος και οχι οπως ο λαζοπουλος που τα περνει απο τα κουμουνιστικα κοματα να κανει πρωθυπουργο τον τσιπρα τον δουλευταρα ,ολοι λενε οτι σβυνεις τα ποστ οταν αναφερονται σε λαζοπουλο και τσιπρα ,εχει διαδωθει παντου.

Ανώνυμος είπε...

tora to katalabate gia pion douleyei o prezas.

Ανώνυμος είπε...

ντροπη σου πρεζα κανεις και τετοια ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.

Ανώνυμος είπε...

Ωστε λοιπόν, κατά τη γνώμη κάποιων εδώ μέσα, όποιον δεν έχει πράσινη κάρτα πρέπει να τον σκοτώνουν οι μπάτσοι! Να μου ζήσετε δημοκράτες μου. Ξέρετε άραγε πως στη Δημοκρατία η ποινή πρέπει να είναι πάντοτε μικρότερη από το αδίκημα; Ξέρετε ότι όταν ο άλλος κλέβει, π.χ. ένα καρβέλι ψωμί και εσύ του κόβεις το χέρι, όπως όριζε πριν από χιλιάδες χρόνια ο κώδικας του Χαμουραμπί έχουμε απολυταρχικό πολίτευμα; Πολύ που σας νοιάζει, θα μου πείτε. Αυτό είναι το πρόβλημα.

elenaagios είπε...

Βρε παιδια, να κανω μια ερωτηση? απο ποτε εχουν δικαιωμα να δικαζουν οι αστυνομικοι στους δρομους της αθήνας? οτι και να εκανε ενας ανθρωπος.. η δικαιοσυνη σε αυτη την χωρα δεν επιτρεπει την θανατικη ποινη, ποσο μαλλον την ΔΟΛΟΦΩΝΙΑ ΕΝ ΨΥΧΡΟ

presszatv-gr είπε...

preza teleytaia poly eyais8htos (kai logikos) mas egines.. ftiaxneis profile gia to dikasthrio soy?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 02-03-08
Μαζική η συμμετοχή στην παρέλαση ομοφυλόφιλων στο Σίδνεϊ

Σχεδόν μισό εκατομμύριο άνθρωποι, αρκετοί τουρίστες από το εξωτερικό, παρακολούθησαν την σαββατιάτικη παρέλαση Mardi Gras του Σίδνεϊ, που φέτος συμπλήρωσε την 30η επέτειό της.

Η Ντιαν Μίνις, που πήρε μέρος και στις 30 παρελάσεις όλα αυτά τα χρόνια και είναι από τις ιδρύτριες της κίνησης, δήλωσε ότι το Mardi Grass είναι «Γιορτής Ζωής» και «Πολιτικό Κίνημα» συγχρόνως.

«Ακόμα και σήμερα», είπε, «είναι δύσκολο για μια νέα να ομολογήσει ότι είναι λεσβία και ένα νέο να πει ότι είναι ομοφυλόφιλος. Η εκδήλωση αυτή θέλει να στείλει το μήνυμα ότι το να είναι γκέϊ κάποιος δεν είναι κακό. Κακό είναι να μισείς τους γκέϊ».

Η κ. Μίνις παραδέχθηκε πως «έχει σημειωθεί πρόοδος».

«Πριν 30 χρόνια όλοι και όλοι ήμασταν 1500 άτομα κόντρα στο ρατσισμό και την προκατάληψη. Σήμερα παίρνουν μέρος 10.000 άτομα και την παρέλαση παρακολουθούν εκατοντάδες χιλιάδες άτομα».

Φέτος για πρώτη φορά έλαβαν μέρος και μέλη της αυστραλιανής πολεμικής αεροπορίας. Όπως τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος έλαβαν μέρος στην παρέλαση και Έλληνες ομοφυλόφιλοι.

Χα! Χα! Χα!
Όλες οι πουστάρες του ΣΥΡΙΖΑ εκεί είχαν πάει!!!
Οι φυλακισμένοι όπως ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΥΤΣΗΣ, κόρη ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ, ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ και όσοι άλλοι, έστειλαν από μία μεταχειρισμένη καπότα.
Λέγεται δε ότι λόγω της ημέρας θα διοργανώσουν το βράδυ στην φυλακή μία παρτούζα χωρίς το ούζο βέβαια και αυτούς στο ρόλο του μεζέ.
ΣΚΙΣΤΕ ΜΑΣ Ν' ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΡΑΦΤΗ θα είναι το σύνθυμα της βραδιάς.
Έρε γλέντια!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλα τι μαλακες που ειστε ολοι ρε γαμωτο! Δεν βλεπετε τις πηγες κατω απο καθε σχολιο? Τι διλαδι να σας πει ο Πρεζα οτι ξερεις ειναι ο Ταδε κτλ? Αυτο ειναι περιττο καθως σου λεει πως η πηγη προερχεται απο εφημεριδα και μαλιστα εφημεριδα με κυρος στο ονομα της! Τεσ πα Ελλας Ελληνων Μπατσων, Ρουφιανων κ Αθλιων! Το μεγαλειο της ΕΛ.ΑΣ!

Simela Meletlidou είπε...

Ήμουν πρόσφατα σε αίθουσα αναμονής ενός νοσοκομείου της Στοκχόλμης. Το ραδιόφωνο ανοιχτό αλλά σε χαμηλή ένταση. Μετά βίας κατάφερα να ακούσω να λενε κάτι σχετικό για την Ελλάδα και για τον απάνθρωπο τρόπο που συμπεριφέρονται στους αλλοδαπούς.... έλεος πια!

Ανώνυμος είπε...

Εσυ που επιδοκιμαζεις την δολοφονια δεν εισαι στα αληθεια ουτε σαδιστης ουτε βεβαια κανανενας ακραιος κακοποιος.

Ενα θρασυδειλο ανθρωπακι εισαι που υιοθετει την πιο ακραια αποψη για να ενοχλησει και για ελαχιστο να μετακινησεις το κεντρο της προσοχης σου απο την απολυτη μιζερια στην οποια βρισκεσαι, στο βρισιδι που θα σου ριξουν αλλοι που θα ασχοληθουν στα σοβαρα μαζι σου.

Ανώνυμος είπε...

Apo tin poli erxomai ... edw o kosmos kaigetai kai o prezas kanei tin diethnistiki tou propaganda.. ena stoixeio dn vrika pantws sorry kiolas.. katigoreis to press gr gia to oti upostirizoun allous alla esu eisai o katharos propagandistis edw.. kala krasia..

Ανώνυμος είπε...

Το πιο "γαματο" παντως που λενε για τους αλλοδαπους ειναι το εξης.
"Το κρατος ΤΑΙΖΕΙ τους αλλοδαπους"
Το κρατος το κανει αυτο, αυτοι δεν δουλευουν, τζαμπα τα βρισκουν...
Ε ρε μλκ που παμε.
Δεν ξερω καν ποσα περιστατικα σαν κι αυτο γινονται καθε μερα σε ολο τον κοσμο.
Αλλα να μου πεις εδω γιαγιαδες κοπανανε αυτοι, στον ξενο θα κολλησουν?

Ανώνυμος είπε...

Τετοιες μαλακιες σαν αυτη την """ειδηση""" ειναι που δυσφημουν τα blogs και καποια μερα ισως και να τα φιμωσουν.

Ρε πρεζα, αν ο αλλοδαπος εχει ονομα, αν ο δικηγορος εχει ονομα, γραψε τα, αλλιως δεν ειναι ειδηση ειναι αποπειρα δυσφημησης της ΕΛΑΣ, και δεν χρειαζεται ψευδοαποπειρες να γινει αυτο.

Ανώνυμος είπε...

Preza ναι ειμαστε καλα... εχω δει παρα πολλες φορες συνορικοφύλλακες να ερχονται σε στεκι αλοδαπών για ελεγχο και μερικοι απο αυτους να το βαζουν στα ποδια κι ενω μερικες ημερες νωρίτερα ειχαν προηγηθει ληστειες...

ξεκολλα απ την ζωη σου...

ολα για ολα... μπορει να μην συμφωνω με οσα κανουν αλλα και οι "μπατσοι" αν θες να τους πεις ειναι ανθρωποι. εχουν οικογενειες παιδια σκατα κλπ.

αν για οποιονδηποτε λογο θεωρησαν οτι ηταν σε κινδυνο τοτε θα αμυνθουν με τον τροπο που τους δοθηκε... τα οπλα τους.

Οσο για τον ανωνυμο... βρε δε γαμιεσαι να κανεις καριερα παλιο λουλου.

Ανώνυμος είπε...

τελικα εισαι μεγαλη πουστρα πε πρεζα ελευθερια του λογου και μαλακιες τουμπανο ,φιμωνεις τον λογο πρωτον εσυ , οταν σβηνεις τα ποστ που ειναι αντιθετα στον λαζοπουλο συριζα και τσιπρα γιατι δεν εισαι αντικειμενικος υπαρχουν στοιχεια οτι τα περνεις απο τον συριζα και θα βγουν στην φορα θεμα ημερων ειναι, καραγκιοζη ε καραγκιοζη, πατε μαζι με την πουσταρα τον λαζοπουλο να κανεται πρωθυπουργο τον δουλευταρα τον τσιπρα.

Ανώνυμος είπε...

διαδωστε το ο πρεζας δουλευει για τον συριζα και τα περνει.

Swell είπε...

Όποιος ψάχνει να βρει δικαιολογίες (όπως το ότι κάτι θα έκανε) για τη δολοφονία ενός μετανάστη, είναι ή φασίστας ή ηλίθιος.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΖΑ, ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΙΣΩ. Ο,ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΕΓΚΥΡΗ. ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΥ:

«Βλέπετε κάθε νέο με υπολογιστή ως έναν εν δυνάμει μπλόγκερ». Ο Γιώργος Παπανδρέου στον Κώστα Καραμανλή σήμερα στη Βουλή. Το άκουσα και δεν το πίστευα. Σαν οι μπλόγκερ να είναι κάτι κακό. Γιώργο, κατάλαβες τι είπες; Σαν να λες «Βλέπετε κάθε νέο με υπολογιστή ως έναν εν δυνάμει τρομοκράτη». Έλα μουνί στον τόπο σου! Βλέπω τον Τσίπρα να κάνει κυβέρνηση.

Ζητώ συγγνώμη από τον Γιώργο Παπανδρέου και από τους αναγνώστες για το λανθασμένο και άδικο σχόλιό μου. Η πλήρης φράση του Γιώργου Παπανδρέου ήταν "βλέπετε κάθε νέο με υπολογιστή, ως έναν εν δυνάμει blogger, και αυτό, το θεωρείτε επικίνδυνο". Όντως, η τελευταία φράση αλλάζει εντελώς το νόημα. Το διάβασα όμως έτσι ακριβώς στο in.gr και -το χειρότερο- το άκουσα με τα αυτιά μου τόσο στο ραδιόφωνο όπως και στην τηλεόραση - δυο φορές στην τηλεόραση (η μία στις ειδήσεις του Mega στις 14:00, η άλλη δεν θυμάμαι ποιο κανάλι ήταν). Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. Δεν το πίστευα αυτό που άκουγα. Ζητώ συγγνώμη και πάλι. Ευχαριστώ τον καλό αναγνώστη που με ενημέρωσε.

Ελπίζω η μετάδοση και αναπαραγωγή της μισής φράσης από τα ΜΜΕ να οφείλεται σε λάθος. Αυτό θα φανεί στις βραδινές ειδήσεις.

(update)Στις ειδήσεις των 20:00 -παρά το δαιμονιώδες zapping- δεν πέτυχα σε κανένα κανάλι τη συζήτηση στη Βουλή. Στο δελτίο της ΝΕΤ στις 21:00, η φράση του Παπανδρέου μεταδόθηκε ολόκληρη.


ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΟΣΤ

abbax είπε...

ti zoa thee mou! kai meta aporo giati exoume deksia kyvernisi

ps. oi batsoi den einai anthropoi

Ανώνυμος είπε...

ρε abbax ειμαι μπατσος και γουσταρω. προβλημα?

Billy Mouse είπε...

μπατσος εισαι και γουσταρεις πεζικο;και βγαζεις βιντεακια πουτανες ,καθυστερημενα που τα κοροιδευεις και
ξυλο σε μεταναστες, καβλα ε;κρεμασμα θελετε τα περισσοτερα κοπροσκυλα εκει
μεσα αιντε χαραμοφαη εχεις τα μουτρα να μιλας.

Ανώνυμος είπε...

Άγριο έγκλημα στην Κυψέλη
ΑΝΤ1
πριν 26'

Ένα ακόμη άγριο έγκλημα στο κέντρο της Αθήνα έλαβε χώρα με θύμα μία ηλικιωμένη δικηγόρο που έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας το μεσημέρι της Κυριακής μέσα στο διαμέρισμά της σε πολυκατοικία επί της οδού Πατησίων.

Η άτυχη δικηγόρος βρέθηκε τη Δευτέρα νεκρή πάνω στο κρεβάτι της και σύμφωνα με την αστυνομία η γυναίκα είχε πέσει για ύπνο και ξύπνησε από τον θόρυβο που έκαναν οι κακοποιοί για να παραβιάσουν την εξώπορτα τού σπιτιού της.

Οι δράστες την αιφνιδίασαν και την χτύπησαν στο κεφάλι μέχρι θανάτου, για να αρπάξουν ανενόχλητοι τα χρήματα και τα κοσμήματά της.

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ ΠΡΕΖΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΟΥ ΒΡΩΜΑΝΕ,ΑΛΑΒΑΝΕ-ΑΛΑΒΑΝΕ



ΤΣΙΠΡΑ ΠΑΠΑΡΑ,ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ


ΕΛΛΑΣ ΛΑΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.

ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ(ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΤΑΦΟ)

Ανώνυμος είπε...

Υποθετω οτι συντομα θα αναρτησετε ενα καταλογο μονο για τους Ελληνες ηλικιωμενους που δολοφονηθηκαν βαναυσα μεσα στα σπιτια τους αποδεδειγμενα απο λαθρομεταναστες, ιδιαιτερα αλβανους. Αν και τα μη αποδεδειγμενα ειναι η πλειοψηφια, αντε ψαξτε τους στην ρουμανια κλπ. Για τις υπολοιπες δολοφονιες Ελληνων απο 'κακομοιρους μεταναστες' σσσσ... Ολοι,μα ολοι οι αφρικανοι πουλανε ναρκωτικα, το ξερουν οι παντες απο την Διωξη μεχρι τις γειτονιες μα δεν μιλαει κανεις μην τον πουν ρατσιστη τα τΣΥΡΙΖΟΠΟΥΛΑ των 'ΜΜΕ' του τσ-ουπρα.

Ανώνυμος είπε...

mpatsos sthn kardia mwre malaka billy

Ανώνυμος είπε...

XESTIKATE PANW SAS SKATOMPATSOI OTAN PHGE NA TRAVIXTEI VIDEO STO SHMEIO THS DOLOFONIAS,TREIS MERES META.THA MAS SKOTWSETAI KAI MAS?THA MAS KLASETE T ARXIDIA,DOLOFONOI!!