Τετάρτη, Μαρτίου 19, 2008

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΠΡΕΖΑ TV KAI NEOLAIA.GR ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ...



Καντε κλικ στο play...
και απολαυστε μας....

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

που είναι το play? οεο?

Ανώνυμος είπε...

Πάνω απο 5 δις παντελόνιασε ο Δημοσιογράφος, χάρη στη συντακτική ομάδα του "ΘΕΜΑτος". Τα πιο εύκολα λεφτά της ζωής του μια και δεν τράβαγε κάνα ζόρι!


Mάκη Τριανταφυλλόπουλε, τα 15 εκατ. ευρώ που τσέπωσες απο τον Μπόμπολα, είναι πάνω απο 5 δις παλιές δραχμές. Εσυ που είχες μόνο 500.000 ευρώ στην τράπεζα, βρέθηκες με 5 δις και βάλε. Κι αυτό χάρη στη συντακτική ομάδα του "ΘΕΜΑτος". Χάρη στο Σρόιτερ, τον Γκουτζάνη, τον Μακρυγιάννη, τους συντάκτες της εφημερίδας και φυσικά τον Θέμο και τον Καραμήτσο. Εβγαλες τα πιο εύκολα λεφτά τη ζωή σου χαβαλεδιάζοντας και άκοπα μια και δεν τραβούσες το καθημερινό κουπί. Εβαλες 100 χιλιάρικα και παντελόνιασες πάνω απο 5 δις!
Γι αυτό και μόνο πήγαινε ν ανάψεις καμιά λαμπάδα στο μπόι του Σρόιτερ και του Γκουτζάνη, αντι να γυρνάς εδω κι εκει και να λες τις γνωστές παπαριές σου. Αν θέλεις επίσης μπορείς να συνδράμεις με τα εκατομμυριά σου, τον Κουρή και τον Γιαννίκο, ώστε να πληρώσουν τα πρόστιμά τους στο Δημόσιο.
Κάνε τουμπεκί για τον Θέμο και τους συντάκτες γιατι σε λίγο δεν θάχεις που να κρυφτείς, ζάπλουτε Δημοσιογράφε. Και κάτι ακόμη ρε Μάκη: Γιατι δεν βάζεις τα 15 εκατ. να κάνεις εφημερίδα, εσυ που είσαι υποτίθεται η ψυχή του "ΘΕΜΑτος" και να τους πάρεις τα σώβρακα. Κάντη τώρα και βάλε μπροστά τον Χατζηλαλάκι και τον Λιάτσο. Κάντη να γελάσουμε-μια και ψειρίζεις 3 μήνες τώρα αυτή την on line "Ζούγκλα" σου.
Τέλος, για σκέψου μήπως θαταν σωστό, να παρατήσεις τη δημοσιογραφία, μια και είναι κοροιδία να παριστάνεις τον ρεπόρτερ του λαού με 5 δις στη παντελόνα. Αυτά και μην

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΧΑΘΗΚΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΤΟ ΦΟΥΣΚΩΤΟ ΤΟΥ

ΓΕΝΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ

Με μια πρωτοφανή κινητοποίηση οι άνδρες του Λιμεναρχείου Ραφήνας, αναζητούν τον Καραμανλή, ο οποίος γύρω στις 8 σήμερα το πρωί, πήρε το φουσκωτό του για μια σύντομη βόλτα στη θαλάσια περιοχή κοντά στο Κόκκινο Λιμανάκι και δεν επέστρεψε ακόμη!..Το Λιμεναρχείο ειδοποίησαν οι άνδρες ασφαλείας της πρωθυπουργικής κατοικίας, όταν είδαν οτι ο πρωθυπουργός αργούσε να επιστρέψει!..
Πριν απο λίγο δόθηκε εντολή απο το Πεντάγωνο, να πετάξουν στη περιοχή ελικόπτερα Σινούκ καθώς και αεροσκάφη απο την Τανάγρα. Επίσης φουσκωτά του Λιμενικού χτενίζουν ήδη τη περιοχή, ενω οι ντόπιοι ψαράδες βγήκαν με τις τράτες στ ανοιχτά, μπας κι εντοπίσουν το φουσκωτό του πρωθυπουργού...