Τετάρτη, Μαρτίου 12, 2008

ΑΙΣΧΟΣ:Η UNICEF ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ SHOW "AMERICAN IDOL",ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ME ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ --ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ--

Συνεργασια φρικης εχει κλεισει στην Αμερικη
η "μη κερδοσκοπικη" Unicef,
με το δημοφιλη show "American Idol",
ωστε να συγκεντρωσει χρηματα τα οποια
θα τα χρησημοποιησουν επειτα
οι γιατροι της Unicef,
ωστε να προωθησουν το
"ανθρωπιστικο εργο των εκτρωσεων",
σε χωρες του τριτου κοσμου και οχι μονο.
Η ολη καμπανια με τιτλο "ασφαλεις εκτρωσεις"
εχει αρχισει στην Αμερικη απο τον Οκτωβριο του 2007...

Ετσι...για να ξερουμε ποιο ειναι το πραγματικο προσωπο
των Μη κερδοσκοπικων Εταιρειων,
οι οποιες εκτελουν εργα και προωθουν τις πολιτικες
της Αμερικανικης Κυβερνησης.


ΠΡΕΖΑ TV
12-3-2008

(πηγες:εκτρωση,Lifenews)

59 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

To θέμα των εκτρώσεων έχει πολλές πλευρές. Είσαι πολύ αφοριστικός χωρίς να ξέρεις όλες τις παραμέτρους.

liondani είπε...

Έκτρωση = Δολοφονία
Unicef = Έκτρωση ...

...
..
.

Ανώνυμος είπε...

Καλα λεει ο ανωνυμος των 2:14,φρικη ειναι το οτι πολλα δηθεν μη κερδοσκοπικα ιδρυματα και πολλοι ερανοι γινονται σαν ξεπλυμα χρηματος ή με απωτερο στοχο,(οπως το 2005 με το τσουναμι που ειχαν ξεσκιστει να μαζευουν λεφτα για
τους πληγεντες,και εκτοτε μαθαμε οτι φτιαχτηκαν μονο τα τουριστικα θερετρα,οπως τα νησια Πουκετ,την Μυκονο της Ταυλανδης,και μαλιστα σε χρονο μηδεν,γυρω στους 2-3 μηνες,και βορεια στην ασημη Βιρμανια ουτε για να ξεθαψουν τα πτωματα δε στειλαν βοηθεια)
Η εκτρωση ομως ειναι δικαιωμα ολων των ανθρωπων ιδιαιτερα σε χωρες οπως η Αφρικη που πολλες εγκυμοσυνες ειναι αποτελεσμα βιασμων.
Απο οτι καταλαβα μονο τα Αμερικανακια θα χαρουν που τοσα χρονια σε τοσες πολιτειες απαγορευοταν οι εκτρωσεις και θα πανε να ψηφισουν με χαρα τον επομενο κρετινο για προεδρο.

billy

Michael_Myers είπε...

Εγώλέω καλύτερα με τα χρήματα να μοιράσουν κανένα προφυλακτικό και όχι να δολοφονούν βρέφη...δηλαδή αντί να βοηθήσουν στην πρόληψη προτιμούν να σκοτώνουν.


billy2:30 μμ
Η εκτρωση ομως ειναι δικαιωμα?????
άρα η δολοφονία είναι δικαίομα,εε?
Ξέρεις αυτός ο τρόπος δεν είναι και ο καλύτερος, να κάνουν έκτρωση..θα μπορούρα ν κάλλιστα να βοηθήσουν τα κράτη να αναπτυχθούν, να υπάρχει παιδεία κλπ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ Μ.Κ.Ο ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. , ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η UNICEF...
WWW.STAINWORDS.BLOGSPOT.COM

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=hirfIaVm0bM


δες αυτο

ATHENA είπε...

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΠΤΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΜΚΟ, ΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΟΝΟΝΤΑΙ, ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΧΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΜΩΡΟ.
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΤΑ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΜΩΡΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΔΙΑ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ, Η ΝΑ ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΕΟΓΝΑ ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΕΜΦΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΩΝ ΑΝΕΠΙΙΘΥΜΗΤΩΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΦΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ!

Ανώνυμος είπε...

kamia fora i ektrosi einai kaliteri apo to na ferei sto kosmo ena paidi pou 8a pasxei apo HIV kai den 8a mporeis na to frontiseis!
den eimai apolutos bebaia kai nai i ektrosi den prepei na einai i eukoli lisi!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝΕ ΕΔΩ ΟΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΤΑΛΕΜΠΑΝΙ;;;;
ΟΙ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΤΟΥΣ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΔΕΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΟΛΕΣΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΖΩΗ.
ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΚΑΘΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΡΑΤΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΓΕΝΝΕΣ ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΧΕΡΙ ΣΣΤΗ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Αυτός είναι ο βασικότερος λόγος που οι γκόμενες πρέπει να τα καταπίνουν...

Queerdom είπε...

Το δικαίωμα στην ασφαλή έκτρωση, άσχετα με τις συνθήκες διαβίωσης που έχει να αντιμετωπίσει το "παιδί" όταν γεννηθεί θα έπρεπε να είναι νομικά θεσμοθετημένο σε όλες τις χώρες, πόσο μάλλον στις χώρες εκείνες που οι συνθήκες διαβίωσης ουσιαστικά δεν προάγουν την επιβίωση.

Και προφανώς πρέπει να υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη πληροφόρηση για την αντισύλληψη, αλλά η κάθε γυναίκα οφείλει να έχει την επιλογή να διαχειριστεί το σώμα της όπως εκείνη επιθυμεί.

Όπως λέει η athena, οι εκτρώσεις θα συνεχίσουν να γίνονται με μη ασφαλή μέσα και τα μωρά θα συνεχίσουν να εκγαταλείπονται...Οπότε καλύτερα όντως κάποιος να μαζέψει λεφτά και να βοηθήσει στο να μη χάνονται ούτε οι μητέρες, ούτε τα γεννημένα παιδιά. Υπάρχουν πολλές συζητήσεις για το πότε ένα έμβρυο αρχίζει και θεωρείται παιδί γι'αυτό και υπάρχουν και αντίστοιχα χρονικά όρια που απαγορεύουν τις εκτρώσεις από ένα σημείο και μετά.

Ανώνυμος είπε...

Popo re preza ti sintiritismos einai autos tha fao ta moustakia mou...

Ανώνυμος είπε...

JERONYMO PREZA
A RE KATANTIA

Billy Mouse είπε...

@michael_myers

Δηλαδη καλυτερα να βγαινουν κατεστραμμενα παιδια;δολοφονια ειναι και η μ....,γενοκτονια θα ελεγα αλλα δεν την κατηγορουμε.
Οσο για το προφυλακτικο που αναφερες,τα περισσοτερα ατυχηματα γινονται με αυτο φορεμενο.

@πρεζα
Και εσυ ρε πρεζα τι μαλακια φωτογραφια εβαλες?η εκτρωση γινεται τους πρωτους 2 μηνες και το εμβρυο ειναι σαν φασολι ακομα,το παιδι που βρηκες μαλλον αποβολη ειναι,μη βγαζεις υλικο χωρις να το ερευνας.

Laplace είπε...

EIMAI YPER TWN EKTRWSEWN..
FILE MAZEYEI XRHMATA GIA TIS EKTRWSEIS TWN BIASMENWN APO FANTAROUS GYNAIKWN SE XWRES THS AFRIKHS..
MHN TA AFORIZOUME OLA..

pølsemannen είπε...

KAI προφυλακτυκά ΚΑΙ ασφαλείς εκτρώσεις για την Αφρική.

Το AIDS θερίζει και ο υπερπληθυσμός και η εξ' αυτού πείνα επίσης.

ΝΑΙ η αντισύλληψη είναι 100.000 φορές προτιμότερη από μία έκτρωση, αλλά πολλές φορές δεν γίνεται αλλιώς.

Ανώνυμος είπε...

ante na diadw8oun oi ektrwseis stin afriki gt exoume gemisei mavrous.
ellas h tefra

white power

Ανώνυμος είπε...

Στα χέρια είχαν έρθει λίγα λεπτά μετά τη λήξη της αναμέτρησης της Βέρντερ Βρέμης με τη Ρέιντζερς στο «Άιμπροξ» για το Κύπελλο UEFA ο Ντιέγκο και ο Άαρον Χαντ. Το «θερμό» επεισόδιο που είχαν οι δύο παίκτες επιβεβαίωσε ο αθλητικός διευθυντής του γερμανικού συλλόγου, Κλάους Άλοφς, θέλοντας παράλληλα να υποβαθμίσει τη σημασία του. «Πράγματι, έγινε ένα επεισόδιο ανάμεσα στους δύο συγκεκριμένους παίκτες. Το θέμα αντιμετωπίστηκε εκ των έσω. Πάντως εγώ δεν ξέρω κανέναν παίκτη που να μην είχε διαμάχη με συμπαίκτη του», τόνισε.

Διαδωστε το

Ανώνυμος είπε...

pali mlkies les skato-prezakia___Den ime ratsistis alla fate oloi ta arxidia mou: mauroi asproi mple xrisafoi sto poutso m oloi....
Leuteria stous opadous_uefa fuck off_ultras_

Ανώνυμος είπε...

dwrean tsigara se olous ts ma8ites

Ανώνυμος είπε...

Υ.Γ.2 Ραντεβού στους δρόμους...ακόμα καλύτερα!
Υ.Γ.3 Όλοι έξω βοηθάμε με κάθε τρόπο...
Υ.Γ.4 Όλοι Casual είναι Δύσκολοι καιροί...

Ανώνυμος είπε...

paidia kamia tsonta t gousgouni exete?

Ανώνυμος είπε...

re skatades eiste oloi re...........dorean tsigara k kapotes gia olous tous ma8ites.......Hr8e to telos re kourkoubinia

Ανώνυμος είπε...

Ο Λάζαρος και η Βάσω ξυπνούν στο κρεβάτι του Λάζαρου μαζί ενώ η Μαργαρίτα βρίσκεται έξω από την πόρτα! Η Μαργαρίτα μπαίνει μέσα και βρίσκει στον καναπέ ένα σουτιέν. Μια σειρά παρεξηγήσεων γύρω από το σουτιέν θα οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι ο Λάζαρος κοιμήθηκε με την Τζένη και όχι με τη Βάσω, κάτι που είναι πολύ βολικό για όλους εκτός βέβαια από τον Αντώνη. Στο μεταξύ, ο Γιάννης (ο Μπλιετ!) παίρνει την πολυπόθητη άδεια εξόδου, οι B.M.X. κάνουν κάστινγκ για να βρουν το τρίτο μέλος του γκρουπ και ο Τόνυ φτιάχνει τις βαλίτσες του για το Χόλιγουντ. 'Ομως το αποχαιρετιστήριο πάρτι προς τιμήν του θα οδηγήσει σε δραματικές αποκαλύψεις...

Σενάριο:Νίκος Παπαδόπουλος
Σκηνοθεσία:Γιώργος Σιούγας
Πρωταγωνιστούν:Δημήτρης Κουρούμπαλης, Θάλεια Ματίκα, Μάξιμος Μουμούρης, Σοφία Φαραζή, Δημήτρης Τζουμάκης, Τάσος Παλαντζίδης, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Νίκος Γιαννίκας, Χρήστος Θεοδωρίδης, Δημήτρης Λιόλιος, Βασίλης Παπαδημητρίου, Χρήστος Σαπουντζής, Γιάννης Χαρίσης, Κωνσταντίνος Βογιατζόγλου, Κώστας Θεοδώρου, Γιώργος Μηλιώτης, Νίκος Σταθόπουλος .
Εκτέλεση Παραγωγής:Stefi και 'Ανωση

Ανώνυμος είπε...

-Μ ακους ΝΩΕ?___-Ναι κυριε!τολμα να ψελλισει__-Αν μ ακους ενα εχω να σ πω ΓΑΜΙΕΣΑΙ ορθιος ρε τριπουστα!!!!

Ανώνυμος είπε...

3. Annihilation by the Hands of God – 5:33

* Glen Benton - Vocals
* Matt DeVries - Rhythm Guitar
* Rob Barrett - Rhythm Guitar
* James Murphy - Solo
* Steve DiGiorgio - Fretless Bass
* Joey Jordison - Drums

Ανώνυμος είπε...

DOGFIGHT

Ανώνυμος είπε...

t exOUme kapSEi teleiws....prepi n metreisoume poSEs wres exOUme perasei fonTAna...(fili tis zwis=i pOUtana mu.._<3)

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί φίλες και φίλοι του bourdela.com γεια σας και χαρά στα σκέλια τα… δικά σας, Τα ονόματά μας είναι Τζίνα και Νάντια και, όπως ίσως κάποιοι από εσάς ήδη γνωρίζετε, είμαστε συντάκτριες στο adult μηνιαίο περιοδικό, SPICY, στο οποίο αμφότερες υπογράφουμε τη δική μας προσωπική στήλη αναγνωστών.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Αχός βαρύς ακούγεται, πολλά τουφέκια πέφτουνε και ακόμα πιο πολλά κρατς κρουτς ακούγονται κατά Μαρούσι μεριά». Αλλά εσύ μη σκιάζεσαι. Ο «θρόνος» της Ελεονώρας Μελέτη είναι που τον τελευταίο καιρό τρίζει επικίνδυνα και δεν το κόβω να αντέχει για πολύ καιρό το βάρος της «πριγκίπισσας». Αυτό πιστεύουν και πολλοί άλλοι, που βλέπουν τα πράγματα για την Ελεονώρα να είναι εξαιρετικά δύσκολα.

Τον τελευταίο καιρό ο «Πρωινός Καφές» πηγαίνει πολύ άσχημα και για του λόγου το αληθές, την περασμένη εβδομάδα, έφθασε να κάνει νούμερα ακόμη και 6%, ενώ μία μέρα είχε μέσο όρο τηλεθέασης 10%. Ποσοστά πρωτόγνωρα για τη συγκεκριμένη ζώνη του ΑΝΤ1, αφού όλα αυτά τα χρόνια που υπάρχει ο «Καφές» από εποχή Ρούλας Κορομηλά, Ελένης Μενεγάκη, ακόμη και τις δύο εβδομάδες που ήταν αντικαταστάτρια της Μελέτη η Λίτσα Πατέρα, δεν είχε πιάσει τόσο πάτο.

Κι όσο βλέπουν τον ΑΝΤ1 την πτώση της Ελεονώρας, αλλά και την αδυναμία της να προσεγγίσει το νεανικό κοινό, τόσο τρίζει ο «θρόνος» της. Και μέσα σε όλα αυτά, σκάει η φήμη ότι στο Μαρούσι θέλουν σαν τρελοί την Ελένη Μενεγάκη και μάλιστα της δίνουν τον ουρανό με τα άστρα για τη μεγάλη επιστροφή. Η Μελέτη προσπαθεί να μη δίνει σημασία στα σενάρια που κυκλοφορούν, αλλά αυτή τη φορά πολλοί επιμένουν ότι είναι η τελευταία χρονιά που σερβίρει καφέ, ενώ οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 ψάχνουν κι άλλες λύσεις, σε περίπτωση που η Ελένη δεν επιστρέψει. Και η πρώτη που ακούγεται είναι η Σοφία Αλιμπέρτη, η οποία το Σαββατοκύριακο είναι πρώτη απέναντι στον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Διαδωστε το

Ανώνυμος είπε...

pes to "plio tis agapis", pes to "paradise boat", pes to "lesbo boat" an paei mazi me ta mora tha kano oikonomia na paro ena.


--------------------
Δύο πράγματα είναι αιώνια: Το σύμπαν και η ανοησία των ανθρώπων... Αν και για το σύμπαν, έχω αρχίσει τελευταία να αμφιβάλλω... (Αϊνστάιν)

Ανώνυμος είπε...

prezakia vare8ika...
filakia...

Ανώνυμος είπε...

vasika prepei na prowthhsoyn το "ανθρωπιστικό έργο των στειρώσεων"...

Ανώνυμος είπε...

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος σταρ της τηλεόρασης, αφού για τα σήριαλ του, εκτός από πρωταγωνιστής πληρώνεται και ως σεναριογράφος και ενίοτε και ως σκηνοθέτης. Τώρα έχει ένα καινούριο project.

Ο 33χρονος σταρ έχει γράψει τα οκτώ πρώτα επεισόδια για το νέο του σήριαλ -το οποίο είναι "εμπνευσμένο" από το αμερικανικό hit του HBO, Entourage (κυκλοφορεί και στα ελληνικά DVDάδικα ως "Η Κουστωδία")- ενώ σε λίγες μέρες ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Αμερική για να "πάρει ιδέες". Το μόνο σίγουρο είναι ότι το νέο σήριαλ (αναζητείται ακόμα η πρωταγωνίστρια) θα έχει πολλές σκηνές σεξ!



Ζέτα Μακρυπούλια: Το πιο σκληρά εργαζόμενο κορίτσι της Ελληνικης showbiz λεει πως είναι μόνη για πρωτη φορά στη ζωή της και το απολαμβάνει. Παρ' όλα αυτά, καλά πληροφορημένες πηγές λένε πως στη σχέση της με τον Αντώνη Ρέμο δεν ειπωθηκε ποτέ το οριστικό ‘αντίο' και οι δυο τους επικοινωνουν αραιά και πού μέσω sms, ενώ οι κοινοί τους φίλοι φροντίζουν να μεταφέρουν τα μηνύματα του ενός προς τον άλλον. Αναρωτιόμαστε τι να λένε.



Νατάσα Θεοδωρίδου: Μετά το χωρισμό της με τον Σέρο Μύρτα, περιμένει από μερα σε μερα να υπογράψει το χαρτί του διαζυγίου της με τον Αντρέα Φουστάνο, στον οποίο θα πρέπει να καταβάλει 1,25 εκατομμύρια ευρώ για τη βίλα της Πολιτείας. Ο 58χρονος πλαστικός χειρούργος της ζήτησε επίσης όλα τα έπιπλα και τα έργα τέχνης που υπήρχαν στο σπίτι. Έτσι, πολιτισμένα πράγματα.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ.

Jim.Hellas είπε...

Νομίζω πως πρέπει να διαβάσεις κανένα άρθρο από την σελίδα της Unicef για να δεις πως γίνονται οι εκτρώσεις - υπό ποιες συνθήκες, με τι ανταλλάγματα κτλ- σε διάφορες χώρες, για να καταλάβεις την σημαντικότητα αυτής της προσπάθειας.

Όσο για το ηθικό μέρος του θέματος "έκτρωση", αυτό σηκώνει μεγάλη κουβέντα.

spyros1000 είπε...

πρεζα επειδη διαβαζω καθημερινα τα αρθρα σου,καλο θα ειναι οι ανωνυμοι να μην γραφουν μαλακιες,μπορει να εκφραστει ο καθενας οπως θελει και να διαφωνησει ακομα αλλα επωνυμα.να γνωριζουμε ποιος κανει κριτικη για να μπορουμε να του απαντησουμε.
παντως πολυ σκληρη η FOTO

FuSmOKer είπε...

Είμαι σαφώς ΥΠΕΡ των εκτρώσεων και ΔΕΝ μπορείς να γνωρίζεις τι κρύβεται από πίσω.
Τα διάφορα "ηθικά" που ακούω ας τα λένε κάποιοι που είναι έξω από τον χορό.

scepticusbatsicus είπε...

Ντροπη ρε πουστη μου....Οπως και να το δει κανεις...Ντροπη...Κι εγω που πηρα πιστωτικη unisef απο τη citybank για να πηγαινουν καποια λεφτα εκει....

Theodore είπε...

Πραγματικα, καταντια ειναι αυτα που γραφονται εν πολλοις εδω τωρα.
Εκεινο που με διαολιζει, ειναι οτι και οι κωλοτηλεορασεις, βομβαρδιζουν τα κοριτσακια με το μηνυμα. Κανε το παιδι κι ο Θεος θα σε βοηθησει να το μεγαλωσεις.
Ο Θεος βεβαια, δε βοηθαει συνηθως και η μανα τραβολογιεται απο δω κι απο κει με ενα παιδι, που τελικα καταληγει να το μισει και πολλες φορες, το παραταει και χανεται, αφηνοντας ενα δυστυχισμενο πλασμα το οποιο μισει τους παντες και αναπαραγει το προβλημα.
Η εκτρωση, λοιπον, ειναι αναγκαια σε παρα πολλες περιπτωσεις, που καλεισαι να διαλεξεις.
Δεν μπορεις εσυ, και αφ υψηλου, να διαταξεις, τι θα κανει μια κοπελλα, που βρεθηκε, σε λαθος μερος, τον λαθος χρονο, με ακαταλληλο αντρα.
Αν οι συνθηκες, ειναι καλες, μονη της, θα διαλεξει να το κανει το παιδι.
Δεν ξερεις τα δεδομενα.
Γι αυτο, μην κανετε τους εισαγγελεις και τους χωροφυλακες. Δε βγαζει πουθενα.Δυστυχια προκαλειτε.
Αλλα που ακουστηκε θεουσηδες και αγαπη στον ανθρωπο;

Theodore είπε...

Kala re malaka,γιατι μας γραφεις τι γινεται στην κωλοτηλεοραση; Τοσο στοκος εισαι;
Αντε να κατσεις να δεις κανα σιριαλ να βαρεσεις και καμια μαλακια απο καμια τσοντα και ασε μας εμας, να βασανιζομαστε, προσπαθωντας να μαθουμε κατι, ο ενας απο τα λαθη του αλλου, αλλα και απο τα δικα μας.

Ανώνυμος είπε...

Ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάζεις τα γεγονότα είναι πολύ απόλυτος και δεν θα έπρεπε να κατακρίνεις με τέτοιο τρόπο αν δεν έχεις στα χέρια σου όλα τα στοιχεία. Μπορεί η εγκυμοσύνη να προέρχεται και από βιασμό κάτι που δε φαίνεται να έχεις καν σκεφτεί. Επίσης οτι την πρωτοβουλία την πείραν στις ΗΠΑ δεν έχει καμία σχέση με τα υπόλοιπα.

Ανώνυμος είπε...

Παλάβωσες ΠΡΕΖΑ;
Πας για ρεκόρ βλακείας;
Το δικαίωμα σε ασφαλείς εκτρώσεις ανήκει και στις γυναίκες των φτωχών χωρών.
Σε αυτές τις φτωχές χώρες δεν υπάρχουν προφυλακτικά.
Η φωτογραφία που έβαλες είναι προπαγανδιστικό απομεινάρι της Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών;

Ανώνυμος είπε...

eleooooos re!!!
To nekro moro pou exeis valei sth foto ti sxesi exei me tis ektroseis????
Telika tha ekanes poli gia tv dimosiografos...

Ανώνυμος είπε...

@ spyros1000
9:21 μμ

Χαίρομαι πολύ που μιλάω στο Σπύρο1000.
Τα μαθήματα κράτα τα για τον εαυτό σου και μάθε να απαντάς και δίχως το όνομα.

Ανώνυμος είπε...

Δωρεάν καπότες και τσιγάρα στους μαθητές...
και τζαμπα μπομπες και αμπούλες βρόμας αμα λάχει.... το πιάσατε το υπονοούμενο??? ΠΑΙΑΝΕΣ ΜΟΥ!!
Οι μαθητες θέλουν τζαμπέ εισιτίρια για τσόντες Γκουσγκούνη και πάστες.

και ανίτα πάνια άμα λαχει, και ΤΣΟΥΠΡΑΣ και ΑΛΑΒΑνόΣ.

Και ένα ποιηματάκη..

-Βου βου τα αεροπλάνα
-Για τον παναθηναικο τη νεα σεζον κανο καινούρια πλάνα.

-Τα μάτια μου ειδαν γκολακια να τρωμε πολλά
-αλλά αγαπώ τον καράφλα τον μπασινα

-με ΜΥΤΟΝΓΚΑ παπαδίπουλο και μανούτσο
-Θα τρώμε με την ησιχία μας σε κάθε αγώνα Π0%τσο

_βαζελα με φοναζουνε σχολειο
-αλλα εγω τους δείχνο του Πεσειρο το βιβλίο

Ανώνυμος είπε...

Τι να διαδώσω ρε "σωτήρα"; Την φωτογραφία ή τις μπούρδες που γράφεις. Μάθε πρώτα την ιστορία των εκτρώσεων, μάθε το ποσοστό τους ΑΙΝΤΣ στην Αφρική και μετά μίλα ρε στόκε.

Ανώνυμος είπε...

Π
Α
Υ
Λ
Ι
Ν
Α

Θ
Α

Τ
Ο
Ν

Φ
Α
Ω

Τ
Ο

Μ
Υ
Τ
Ο
Γ
Κ
Α....

Τ Ρ Α Μ Π Ο Υ Κ Ο Σ

Ανώνυμος είπε...

Aπλά Αίσχος!Εφτασε η εποχή που κανείς δεν ξέρει τι είναι αληθινό και τι ψεύτικο.Μας σερβίρουν πράγματα με τόσο γλυκό και αθώο τρόπο, τόσο επιστημονικά ψαγμένο ωστε να σε χτυπήσουν στο φιλότιμο, στο συναίσθημα, με αποτέλεσμα να έχουν ελάχιστες πιθανότητες να μην σε πάρουν με το μέρος τους.Απο πίσω απ'όλο αυτό μπορεί να κρύβεται και ποιος ξέρει ποια βρώμικα σχέδια και τι ασύληπτα σκοτεινοί και βάρβαροι σκοποί...Τα μάτια μας χίλια εικοσιτέσσερα φίλοι διότι δεν ξέρω αν το έχετ πάρει χαμπάρι, αλλά βρισκόμαστε σε κατάσταση πολέμου.Χωρίς υπερβολή..χωρίς υπερβολή...

johnniebegood είπε...

να πω και εγω την δικη μου γνωμη ως ανθρωπος που την γλυτωσε απο εκτρωση επειδη ειχε αιμα η μανα του μεχρι τον πεμπτο και δεν καταλαβε οτι ηταν εγκυος?

http://pmeit.blogspot.com/2008/03/blog-post_8777.html

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ Πρέζα, σε παρακολουθώ καιρό τώρα. Μερικές φορές δίνεις την εντύπωση μιας οργισμένης ιδιοφυϊας ενώ άλλες λες απίστευτες μαλακίες. Τελευταία μάλιστα, έχεις χαζέψει πλήρως και γράφεις ό,τι να’ ναι. Σοβαρέψου!

δημοσιογράφος

abbax είπε...

i ektrosi einai pleon anafaireto dikaioma kathe gynaikas.
safos tha itan kalytero na yparxei prolipsi alla otan afto den einai efikto kalo einai na yparxei kai i epilogi mias asfalous ektrosis.
den prospatho an ypostirikso tin unicef, to ypotithemeno ergo tis me afinei adiaforo, alla prospathiste na min taftizetai i gnomi sas me afti tou kathe syntiritikou malaka
i ektrosi einai apla i epilogi tou anti na katastrafoun dyo zoes apo mia anepithymiti egkymosyni kalytera na termatistei mia
episis, amfivallo gia to kata poso ta arsenika exoume dikaioma na ekfrazoume apopsi epi tou thematos, oi gynaikes tou 60 kai 70 gamithikan stous agones gia na exoun afta ta dikaiomata, den peftei logos se kanenan arxidoforo to poso ithiko i oxi einai, einai epilogi tis, soma tis kai oti thelei kanei sto finale
min berdevoume tis vourtses me tis poutses kai ta mydia me t'arxidia

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΥΛΙΝΑ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ CREW ΤΟΥ ΛΕΚΤΙΚΟΥ...ΚΑΙ ΘΑ ΓΑΜΑΩ ΚΟΣΜΟ
ΑΛΕΞΗ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟ

GEORGE είπε...

οι εκτρωσεις πρεπει να ειναι νομιμες και να παρεχονται δωρεαν απο το κρατος.

διαφορετικα , οι γυναικες που θελουν να κανουν εκτρωση θα πανε να κανουν εκτρωση σε παρανομα ιατρεια με κακες συνθηκες οποτε μπορει να κινδυνεψει σοβαρα και η υγεια τους.

δεν θα αλλαξει τιποτα με το να απαγορευτουν οι εκτρωσεις .οι γυναικες απλως θα τις κανουν παρανομα

η εκτρωση δεν ειναι φονος .αυτα τα λενε κατι φανατισμενοι θεουσοι στις ΗΠΑ.

δικαιωμα της καθε γυναικας ειναι να κανει οτι θελει . μπορει να μη θελει και να μην μπορει να μεγαλωσει ενα παιδι. μπορει αυτο το παιδι να ειναι αποτελεσμα βιασμου κλπ.

μην καταντησουμε σα κατι χωρες της λατινικης αμερικης που η καθολικη εκλησσια απαγορευει τις εκτρωσεις.

αμα δεν υπαρχουν οι καταλληλες συνθηκες για να μεγαλωσει σωστα ενα παιδι καλυτερα να μην γεννηθει καθολου

Ανώνυμος είπε...

Πάντα είχα μιά απορία μετά απο καθε συνουσία... Αν δεν τραβιόμουν και εριχνα το σπέρμα μέσα δεν θα έμενε εγγυος η κοπέλα μου? ... Oποτε κάθε φορα που τραβιέμαι στερώ τη ζωή απο ενα υποτιθεμενο παιδί... Ειμαι δολοφονος κατα συρροη τελικά...

Υ.Γ. Επειδη κάνω μακροχρόνιες και σταθερες σχεσεις δεν χρησιμοποιώ προφυλακτικό...(η ηδονη δεν συγκρινετε ετσι κιαλιως)
10 χρονια τωρα μια φορα αφησα γυναικα εγγυο γιατι χρησιμοποιησα προφυλακτικο τελειωσα μεσα αλλα αυτο ειχε σπασει...

NIKOLARAS

Ανώνυμος είπε...

ΟΝΕΙΡΟΞΟΠΑΙΔΟ allaxe grigora sedonia giati ta ekanes diafana...Mlk karkavila travelodoule mpazodoule__ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ__

Ανώνυμος είπε...

Kala re lamaka les aisxos kai deixneis ayti tin fotografia.Ti nomizeis oti me ta aisxi polemoyntai ta asxi??

SuperMath είπε...

Η ισότητα έκτρωση = δολοφονία αναφέρετε σε νοοτροπίες προηγούμενων αιώνων! Το ότι το υποστηρίζουν μερικοί ίσος οφείλετε στο ότι έχουν μπερδέψει το παιδί με το κατοικίδιο και δεν γνωρίζουν ότι για να μεγαλώσει σωστά ένας άνθρωπος πέρα από φαΐ θέλει πολάάά λεφτά για μόρφωση που δεν είναι δωρεάν σήμερα (φροντιστήρια – σπουδές ) ασφάλεια καθώς και πολύ χρόνο και όχι να του δίνεις μια παιχνιδιομηχανή και να το παρατάς. Ίσως μερικοί που δεν έχουν μήτρα ή παιδεία (ή και τα δύο) αδυνατούν να καταλάβουν ότι μια κοπέλα που πάει σχολείο ή πανεπιστήμιο (μιας και σε αυτή την ηλικία γίνονται οι περισσότερες εκτρώσεις) μια έκτρωση θα την γλυτώσει από την αφάνταστα άσχημη αντιμετώπιση και απόρριψη που θα είχε από το περιβάλλον της και θα έχει την ευκαιρία να συνεχίσει το σχολείο ή της σπουδές της….

Με λίγα λόγια για την ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη η μη-έκτρωση = καταστροφή τουλάχιστον 2 ζωών

Ανώνυμος είπε...

Επειδή στην Αφρική οι άνθρωποι δεν προτιμούν να χρησιμοποιούν μεθόδους αντισύλληψης αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι υποχρεωμένες οι δυτικές κοινωνίες να δώσουν στα παιδιά της Αφρικής το δικαίωμα στη ζωή. Αλίμονο εάν περιμένουμε από αυτούς τους φτωχούς ανθρώπους που και οι ίδιοι ακόμη πεθαίνουν από την πείνα και τις αρρώστιες να μεγαλώνουν τα παιδιά τους μόνοι και χωρίς βοήθεια.
Η λύση της έκτρωσης είναι μία λύση απελπισίας για τη γυναίκα όταν νιώθει ανήμπορη να μεγαλώσει το παιδί.
Ο σκοπός μίας οργάνωσης -που υποτίθεται ότι νοιάζεται για τον άνθρωπο και το παιδί- έχω την εντύπωση ότι δεν επιτυγχάνεται με τη μέθοδο της έκτρωσης, αλλά με ψυχολογική, οικονομική, νομική και φαρμακευτική βοήθεια προς τους γονείς.

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ!!!