Τετάρτη, Ιουλίου 30, 2008

Γιώργος κερνάει - Πρόδρομος πίνει:ΤΗΣ ΙΕΡΟΔΟΥΛΗΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ ΑΠΟ ΔΙΑΠΛΟΚΗ...

Σάλος έχει ξεσπάσει με την απόφαση του Υπουργού για κατάργηση της υπηρεσίας που εποπτεύει τα έργα του Εμφιετζόγλου στην Πάτρα μετά τον εκβιασμό του τελευταίου.

Μετά την απαράδεκτη απόφαση της Μηχανικής να παγώσει τα έργα του Διακονιάρη για μια εβδομάδα αφήνοντας χωρίς μεροκάματο εκατοντάδες εργαζόμενους, ο Υπουργός όχι μόνο φαίνεται να ενδίδει στις επιταγές του «εθνικού» εργολάβου αλλά καταργεί και την υπηρεσία που εποπτεύει τις αυθαιρεσίες του. Αυτά επισημαίνονται σε ψήφισμα του ΤΕΕ που χαρακτηρίζει την εν λόγω απόφαση τουλάχιστον ύποπτη.

Η απόφαση αυτή επιβεβαιώνει όχι μόνο του «ψίθυρους» για τις πιέσεις που ασκούσε όλο το προηγούμενο διάστημα ο Διευθυντής της Κεντρικής Υπηρεσίας της ΕΥΔΕ-ΠΑΘΕ (και επί σειρά ετών ταυτόχρονα Διευθυντής της ΕΥΔΕ-ΜΕΔΕ.) στον προϊστάμενο της Πάτρας για να δώσουν και άλλα χρήματα στον «Πρόδρομο», αλλά και τις καταγγελίες για ένα προμελετημένο έγκλημα κατά των συμφερόντων του δημοσίου. Ο Διευθυντής της ΕΥΔΕ-ΜΕΔΕ είναι μάλιστα υπότροπος για δεύτερη φορά, καθώς έδιωξε τμηματάρχη της Κεντρικής Υπηρεσίας γιατί αρνήθηκε να υποκύψει στις απαιτήσεις του εργολάβου στην παράκαμψη του Αγρινίου και συγκεκριμένα στη γέφυρα Αχελώου.

Με την κατάργηση της υπηρεσίας το δημόσιο μένει χωρίς νομική παράσταση στις προσφυγές δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ των εταιριών της Παράκαμψης Πατρών χαρίζοντας έτσι και άλλα χρήματα στους μεγάλους εργολάβους.

Υπάρχει μάλιστα και σχετική απόφαση του ΤΕΕ/ΤΔΕ

Ολα τα παραπανω αποτελουν στοιχεια
που μας εστειλε με mail αναγνωστης του ΠΡΕΖΑ TV

ΠΡΕΖΑ TV
30-7-2008

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εμφιετζόγλου. Ο Περήφανος χορηγός του Λ.Α.Ο.Σ

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΤΕΣΚΙΕ ΑΠΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΠΡΕΖΑ; ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!