Τετάρτη, Ιουλίου 30, 2008

CAVO PARADISO:...KILL TOURISTS...ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!ΤΑ ΣΚΑΤΩΣΑΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΠΑΠ-ΑΡΗ ΜΑΣ!!!

Μπραβοι παρουσιαζονται ως αστυνομικοι,
ενω επιχειρηματιες νυχτερινων κεντρων
παιρνουν το νομο στα χερια τους,
δινοντας εντολες στους υπαλληλους τους,
να κανουν τα αδυνατα-δυνατα,
ωστε να μην υπαρχουν παρατραγουδα στα μαγαζια τους.
Θυμα αυτη τη φορα,
20χρονος Αυστραλος τουριστας τον οποιο δολοφονισαν
οι μπραβοι του Cavo Paradiso στη Μυκονο,

καθως παριστανοντας τους αστυνομικους,
εκαναν ελεγχο στον νεαρο τουριστα,
ενω εκεινος αρνηθηκε να τους δειξει τη ταυτοτητα του,
εαν δεν του εδειχναν πρωτοι εκεινοι,
καποιο επισημο εγγραφο οτι ηταν μπατσοι...
Και μια που το εφερε η κουβεντα...
ποιοι ειναι εκεινοι οι πολιτικοι και τοπικοι αρχοντες,συμπεριλαμβανομενων
και των αστυνομικων αρχων της Μυκονου
που καλυπτουν τον επιχειρηματια του εν λογο club,
ωστε να γινεται εκει μεσα εμποριο
και χρηση ναρκωτικων ουσιων;;;
Τι ειπατε;;;;Δεν ξερετε τιποτε γι'αυτο;;;
Ναι σωστα...τωρα μιλαμε για αλλη υποθεση...
Ετσι ειναι αυτα...

ΠΡΕΖΑ TV
30-7-2008

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

o aystralos eftaige, den fantazesai poso proklhtikos htane. akoma kai egw mporei na toy patoysa mia sfaliara (poy eimai hremos an8rwpos)

Ανώνυμος είπε...

i vlakeia einai anikiti.
xaxaxaxaxa
asfalos kai fteei o aystralos , to zoon.
xxaxxaa
efige apo thn politismeni aystralia kai irthe se ena theokratiko kratos poy einai upo ebreoioudoxristianiki katoxi kai perimenei na min paei sto nosokomio?
xaxaxa
e re zoa
pou iparxoun ston kosmo.
einai aksios tis moiras tou.
oust , enas vlakas ligoteros.
eyxaristo thee moy gia to kalo pou mas ekanes .
xaxaxa
alloooooos.

Ανώνυμος είπε...

Το γεγονός και μόνο ότι ανεχόμαστε φαιουδάρχες στις παραλίες μας (yiabanaki και παπαριές) πληρώνοντας μέχρι και 50 ευρώ για ένα μπάνιο, το ότι στεκόμαστε στις ουρές σαν τα ζώα για να μπούμε σε ένα μαγαζί, το ότι πίνουμε τα πλέον άθλια ποτά και το ανεχόμαστε και γενικά το ότι δεν αντιδρούμε σε τίποτε προσβάλλει τη νοημοσύνη μας παρά μόνο γκρινιάζουμε, επόμενο είναι οι ''επιχειρηματίες - επενδυτές'' να προχωρήσουν ένα βήμα εμπρός. Όπως στην Άγρια Δύση θα μας καθαρίζουν για πλάκα.

Ανώνυμος είπε...

anonyme 3:46, exeis skeftei to endexomeno na exeis ypostei lovotomi mikroteros?think about it..

Chester είπε...

HapiBlogging to you my friend! Have a nice day!

Ανώνυμος είπε...

Προσευχόμαστε στον διασυμπαντικό Μέγα Νου και ευχόμαστε στους απάνθρωπους τα εξής...









Όλοι εμείς οι καταπιεζόμενοι άνθρωποι προσευχόμαστε προς εσένα μέγιστε Ύπνε, προσευχόμαστε με όλη την δύναμη του σώματός μας, της ψυχής μας και της νοήσεως μας.

Ζητάμε μέγα Βασιλέα την κρίση σου και την απονομή της δικαιοσύνης σου σε όλους αυτούς που παραβιάζουν παράφορα τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Σε όλους τους αθλητές και σε όλους όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό άμεσα ή έμμεσα και μέσω των αθλητικών αγώνων και δραστηριοτήτων δεν μεταδίδουν την ιδέα και το δικαίωμα της ανεξιθρησκίας, και τον διαχωρισμό κράτους -; θρησκείας,

παρακαλούμε να μην πηγαίνεις να τους ξεκουράζεις και από το ένα τρίτο που καταλαμβάνεις στην ζωή του ανθρώπου να μειωθεί στο 0,1 τρίτο, με αποτέλεσμα οι βιολογικές τους λειτουργίες να απορυθμιστούν, η εγκεφαλική τους λειτουργία να απονεκρωθεί, η μνήμη τους να καεί σαν ένα πούρο Αβάνας, η εκμάθηση τους να δυσκολευτεί στο μέγιστο και η αμάθεια να περιπλανιέται στη ζωή τους.

Επίσης η στέρηση του ΄Ύπνου να τους προκαλέσει ασυνεννοησία με το κοινωνικό και οικογενειακό τους περιβάλλον με αποτέλεσμα τον κοινωνικό και οικογενειακό αποκλεισμό τους.

Ευχόμαστε και ζητάμε από εσένα μέγιστε βασιλέα Ύπνε να απομακρυνθείς τελείως από αυτούς όσον το δυνατόν γίνεται ώστε να μην ξυπνάνε ποτέ ξεκούραστοι και αναζωογονημένοι, αν ποτέ βρεθούν στην Ινδία, από την αϋπνία τους να πέσουν στο ποτάμι και να τους φάνε οι γαβιάλιδες.

Η γήρανση να τους έρθει γρηγορότερα λόγω της αϋπνίας και κάποιο καρκινοειδές με τις μεγάλες του δαγκάνες να τους δώσει το τελειωτικό χτύπημα κατά την ώρα της διασκεδάσεώς τους στην παραλία.

Όλες οι ιερές τους πόλεις να ισοπεδωθούν και επάνω σε αυτές να χτιστούν άλλες οι οποίες δεν θα υπάρχουν χάριν στην φορολογία και την εκμετάλλευση των ανθρώπων με διαφορετικά πιστεύω και θρησκευτικά συναισθήματα, έτσι όλοι μαζί φωνάζουμε και εκλιπαρούμε να ακούσουμε από τα στόματα όλων αυτών που τόσα χρόνια δεν αλλάζουν πολιτική και τακτική έναντι υμών των καταπιεζομένων θρησκευτών, το ΕΑΛΩ Η ΠΟΛΗΣ, μόνο τότε θα νιώσουν την καταστροφή που έχουν προκαλέσει στην ανθρωπότητα.

Ζητάμε μέγα βασιλέα Ύπνε, να αποσυντονίσεις το βιολογικό τους ρολόι και να μην μπορούν να δουν άσπρη ημέρα ούτε νύκτα, έτσι θα καταλάβουν ότι σε ένα παιχνίδι δεν γίνεται να παίζεις με ζαβολιές , ζαβολιές που έχουν αιματοκυλίσει την ανθρωπότητα και την φύση γενικότερα.

Προσευχόμαστε και ευχόμαστε να πέφτουν για ύπνο το βράδυ και να στριφογυρίζουν στα κρεβάτια τους μην μπορώντας να βρουν την ευτυχία και την γαλήνη σου μέγιστε Ύπνε. Η ηβική τους αντίληψη να μειωθεί και να μη βρίσκει χαρά το κορμί τους, λόγω της αϋπνίας.

Η θαλάμη του όπλου να είναι για αυτούς μόνιμη ιδέα ώστε να ξεφύγουν από το μαρτύριο που τους προκαλείς.

Ιαγουάροι να εμφανίζονται στις παραισθήσεις τους και να ξεσκίζουν τα κορμιά και τα πρόσωπά τους , θυμίζοντάς τους το ξέσκισμα τόσων συνανθρώπων μας από την λαίλαπα που έφεραν στην μητέρα Γαία μας.

Ύπνε μέγα ρυθμιστή της ζωής μας, σε παρακαλούμε και σου ζητάμε επίσης να απέχεις από την ζωή τους γενικότερα ώστε ο διαβήτης να μπει για τα καλά στο σώμα τους και να στοιχειώσει όλες τους τις ενέργειες οι οποίες θα δημιουργηθεί από την έλλειψη σου.

Ευχόμαστε να πάνε έως την Καβάλα γονατιστοί με ματωμένα γόνατα και σπασμένες κλείδες από την ταλαιπωρία τους ,παρακαλώντας να βρουν την γιατρειά τους και για λήγον ύπνο, έτσι θα νιώσουν τους χιλιάδες αγωνιζόμενους θρησκευτές και θρησκευομένους μας που τους προκάλεσαν χίλια κακά και έπιναν λάβδανο για να καταπραΰνουν τον πόνο που τους προκάλεσαν οι βάρβαροι και απάνθρωποι νεοδιαχειρηστές των κοσμοπολίτικων θρησκειών που εμφανίστηκαν.

Ευχόμαστε ΄Μέγιστε βασιλέα Ύπνε το ανοσοιοποιητικό τους σύστημα να γίνει θράψαλλα από τα μικρόβια που θα εισβάλουν στο σώμα τους λόγο της απουσίας σου από την ζωή τους.

Οι μαγαζάτορες να κλείνουν τις θήρες σε όλα αυτά τα ανδρείκελα και η δήθεν ανθρώπινη υπόστασή του να πιάσει το ναδίρ του εσχάτου εξευτελισμού.

Όλοι εμείς οι καταπιεζόμενοι παγκοσμίως άνθρωποι που δεν υποτασσόμαστε στις γνωστές θρησκείές του συστήματος και καθόμαστε από μακριά και ξάγναντα κοιτάμε τον βιασμό μας νιώθουμε τα νύχια τους και το σμπαράλιασμα της νοήσεώς μας από αυτούς του καταπατητές της οικουμενικής διακήρυξης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ζητάμε από εσένα για άλλη μια φορά μέγιστε και μακάριε Ύπνε, να γίνεις για αυτούς μια όαση μια οφθαλμαπάτη, ώστε η αρτηριακή τους πίεση να αυξάνεται συνέχεια και να σπάσουν οι φλέβες τους και να χυθεί το φαρμάκι της ψυχής τους.

Παγάκι να γίνουν τα πρόσωπά τους από την αϋπνία και το τρέμουλο των χεριών τους να γίνει μόνιμή αναπηρία τους.

Ραβασάκι να στέλνουν ο ένας στον άλλον τα ψυχοφάρμακά τους και τα υπνωτικά τους κατασκευάσματα, που μάταια όμως δεν θα μπορούν να τους χρησιμεύσουν πουθενά . Γιατί εσύ είσαι παντοδύναμος Ύπνε Θεέ και ξέρουμε ότι όπως χωρίς εσένα τα ζώα της Σαβάνας θα κατασπαράσσει το ένα το άλλο χωρίς φυσικούς φραγμούς λόγω της απουσίας σου έτσι και αυτά τα ζώα που θέλουν να λέγονται άνθρωποι θα υποστούν τα ίδια και χειρότερα από αυτά που κάνουν τα ζώα.

Το ταμείο αλληλοβοηθείας αξιωματικών στρατού ξηράς να χορηγήσει όλα του τα χρήματα για να διασώσει όλους αυτούς τους αθλητές που δεν θα μπορούν να δουν λίγο Ύπνο στη ζωή τους, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Η Υακίνθη να κλαίει για όλους εσάς, αθλητές της ψευτιάς και της βρωμιάς και της δυσωδίας , θα κλαίει για το κακό που σας βρήκε.

Για την υποκρισία σας.

Το Θιβέτ είναι εδώ και είναι μαζί μας για το κακό που προξενείτε.

Οι ινδιάνοι είναι μαζί μας.

Οι Ιταλοί εθνικοί είναι μαζί μας .

Οι Γαλάτες είναι και αυτοί μαζί μας και προσεύχονται για την ανεξιθρησκία και συμμετέχουν σε αυτοί την προσευχή.

Όλες οι καταπιεζόμενες θρησκείες είναι εδώ και δίνουν ν το παρόν νοητικοσωματοψυχικά για να γίνει η αϋπνία φαβορί στη ζωή σας σαν ανταπόδοση των χιλίων μηριών κακών που προξενείτε σε αυτήν την χώρα που λέγετε Ελλάς και σε άλλες χώρες που έχουν το ίδιο πολιτικοθρησκευτικό καθεστώς.

Ευχόμαστε επίσης η χαφάγιες να παίζουν πένθιμα τραγούδια στα σπίτια σας για να σας θυμίζουν τον αργό θάνατό σας λόγω της ελλείψεως του μέγιστου Ύπνου.

Ευχόμαστε όλοι εσείς που ασχολείσθε με τον αθλητισμό έμμεσα και άμεσα και δεν μιλάτε για τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων , για τη ανεξιθρησκία και την ελεύθερη σκέψη και μετάδοση ιδεών να ψοφήσετε στην ψάθα και όσοι απομείνατε να γίνετε Ψαθάδες, λόγω ελλείψεως Του μεγίστου βασιλέα Ύπνου.

Και τέλος τα ωάριά σας να κουβαλάνε εις τους αιώνες των αιώνων το ίδιο μαρτύριο, της αϋπνίας και της αρρώστιας από γενιά σε γενιά μέχρις ότου αποκατασταθεί πλήρες η οικουμενική διακήρυξη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε όλα τα κράτη του Ο.Η.Ε,

ώστε με αυτόν τον τρόπο να νιώσουν τις νύχτες αγρύπνιας που έχουν υποστεί όλοι οι άνθρωποι σε όλη την γη λόγω των βασανιστηρίων για την επιλογή τους στο θρήσκευμα που ανήκουν.

Αντιθέτως μέγιστε βασιλέα και Θεέ Ύπνε ,σε παρακαλούμε και ευχόμαστε εκ όλης της ψυχής μας εκ όλης της σωματικής μας υπόστασης και εκ όλης της διανοίας μας, όλοι όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό άμεσα ή έμμεσα και λέγουν την αλήθεια, αγωνίζονται παράλληλα για την δικαιοσύνη και για την πλήρης εφαρμογή της οικουμενικής διακήρυξης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων παγκοσμίως, επίσης πιο συγκεκριμένα για ανεξιθρησκία, διαχωρισμό κράτους -; θρησκείας και ελεύθερη μετάδοση ιδεών, να έχουν πλήρες υγεία , να πηγαίνουν μπροστά και να ξεπερνάνε κάθε εμπόδιο στη ζωή και να δημιουργούν νέές προκλήσεις για τον άνθρωπο που θα εξυψώνουν την τριπλή υπόστασή του , θυμίζοντάς του ότι είναι ένα μέρος από τον μέγα διασυμπαντικό νου.

Ο Θεός Ύπνος να τους χαρίζει όλα του τα ευεργετήματα και ποτέ μα ποτέ να μην ξεχαστεί η προσφορά τους στην ανθρώπινη ιστορία.

Γένοιτο ...;

Ανώνυμος είπε...

Ήρθε διακοπές σε χώρα που κυβερνάνε οι νονοί και η μαφία. Ποιός του φταίει?

Ανώνυμος είπε...

Ααααα...έχει ξεφύγει πολύς κόσμος τώρα τελευταία μου φαίνεται !! Θα σφίξουν οι ζέστες κι άλλο ;;;

Theodore είπε...

Μα ξερετε κατι;Ο ανθρωπος, ΠΕΘΑΝΕ.Δεν τραυματιστηκε απλως. Πεθανε.
Και βεβαια συμφωνω με το φιλο, που λεει για τη μαλακια και την κακομοιρια και τη δουλικοτητα του Ελληνα.(Ξερετε,αυτου που λεει,"του Ελληνος ο τραχηλος, ζυγον δεν υποφερει"),που θα πρεπει να το συμπληρωσουμε με τα εξης.
"Μονο που τρωει καρπαζα και μερα μεσημερι".

Ανώνυμος είπε...

Myconos is SEX and DRUGS and RAVEROLL.

Ανώνυμος είπε...

ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΣΩΣΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ
ΑΛΛΙΩΣ ΑΛΗΤΟΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ
ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΟΥ ΛΕΝΕ 70 ΚΑΙ ΑΝΩ ΕΥΡΩ ΤΟ ΔΙΚΛΙΝΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΟΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝΕ ΜΕ ΠΙΟ ΛΙΓΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΣΑ ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΤΕ [[ΟΤΙ ΣΤΕΡΝΕΤΕ ΘΕΡΙΖΕΤΑΙ]]
Ο ΡΕΓΚΙΝΙΩΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Γιατί βγάζετε συμπεράσματα τόσο γρήγορα ότι φταίει ο προκλητικός
Αυστραλός?

Όταν άκουσα προσεκτικά τις ειδήσεις, ειπώθηκε ότι έγινε καταδίωξη της
παρέας των τουριστών από τον
παρκαδόρο και τον πορτιέρη.
Γιατί δεν το κατήγγειλαν στην
Αστυνομία? Επίσης γιατί έπρεπε να
γίνει ξυλοδαρμός μέχρι θανάτου?

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ-ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ

ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΜΙΚΡΟΤΣΟΥΤΣΟΥΝΟΙ ΕΝΕΣΑΚΗΔΕΣ
ΚΑΙ ΤΗ ΦΤΥΝΩ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΨΟΦΗΣΤΕ