Πέμπτη, Αυγούστου 07, 2008

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΣΤΕΛΝΕΙ ΦΡΕΓΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ,ΣΤΗΝ ΑΡΑΒΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ,ΕΝ ΟΨΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΝ--ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ--

Επειτα απο τη συμμετοχη της Ελλαδας,
στη στρατιωτικη ασκηση Glorious Spartan,
που ελαβε χωρας,πανω απο τον Ελληνικο εναεριο χωρο
και συμμετειχε και το Ισραηλ...

πλεον η Ελληνικη Κυβερνηση,
ετοιμαζεται να στελει φρεγατα του πολεμικου ναυτικου
στην Αραβικη Θαλασσα,
ωστε να εξυπηρετησει τα συμφεροντα
των Αμερικανικων δυναμεων στη περιοχη,
που δεν ειναι τιποτε περισσοτερο
παρα η πολιτικη κυρχιαρχια στο Ιρακ
και την πιεση του Ιραν...
μια διαμαχη η οποια προβλεπεται να οδηγησει σε πολεμο,
αμεσως μετα τις Αμερικανικες εκλογες.

Προσχημα...η συμμετοχη της Ελλαδος
στις "αντιτρομοκρατικες περιπολιες του ΝΑΤΟ",
στο πλαίσιο της αποστολής «Active Endeavour»,
που γινονται στην εν λογω περιοχη...

Εδω πρεπει να σημειωσουμε
οτι είναι η τρίτη φορά που ελληνική κυβέρνηση
στέλνει φρεγάτα σε αυτήν την περιοχή.
Διόλου τυχαία οι δύο προηγούμενες εξορμήσεις
(1990 - 91 και 2002 - 03)
συνέπιπταν ουσιαστικά με την προετοιμασία
και την κύρια φάση των αντίστοιχων
πολεμικών επιχειρήσεων των ΗΠΑ
και των συμμάχων τους κατά του Ιράκ.

Η Ελλαδα,δεν πρεπει σε καμια περιπτωση
να συμμετεχει ενεργα ή υπογεια,
στα σχεδια της πολιτικης επεκτασης των ΗΠΑ.

Οι δολοφονιες αθωων πολιτων,
στο ονομα του χρηματος και της πολιτικης επιρροης,
δεν πρεπει να συνεχιστουν.


ΠΡΕΖΑ TV

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

de tha ginei eisvolh sto iran. ksekolla me th vlakeia poy se dernie. mathe ligo diplwmatikh istoria. alla prwta mathe orthografia. mhpws phges se 5taksio dhmotiko kai den prolaves na matheis?

MiScusi είπε...

Kai esy pws mporeis na to ksereis re file?Kai fysika mporeis na to tekmhriwseis kai istorika etsi?

Ανώνυμος είπε...

min tromokrateiste k min tromokrateite tous allous..den prokeite na ginei polemos metaksi usa k iran..to iran ine terastia dinami k den tha tolmisoun oi amerikanoi na to xtipisoun giati exei k isxirous simmaxous

Ανώνυμος είπε...

Λυπάμαι βαθιά για τα τρία σχόλια που προηγούνται σ΄αυτό το Ποστ. Ενώ σοβαρά διεθνή πολιτικά περιοδικά αναφέρουν ότι η σχεδιαθείσα επίθεση στο Ιράν συμπεριλαμβάνει και χτύπημα στη Συρία, που βρίσκεται γεωγραφικά πλησιέστερα στην Ελλάδα από το Ιράν, τα Αμερικάνικα επιτελεία υπολογίζουν σε τρία εκατομμύρια τους νεκρούς άμεσα από το κτύπημα με πυρηνικά του Ιράν και σε τριάντα εκατομμύρια σε διάστημα δύο ετών από τη διάδοση της ακτινοβολίας.
Οι εφημερίδες της Σαουδικής Αραβίας έχουν γράψει επανειλημμένα για μεγάλες ασκήσεις πολιτικής προστασίας για την αντιμετώπιση ακτινοβολίας που συνεχίζονται μετά την πρόσφατη επίσκεψη του Τσένυ εκεί. Ανάμεσα στον Τσένυ και τον Ρόμπερτ Γκέϊτς, υπουργό άμυνας υπάρχει μεγάλη αντίθεση γι αυτή την σχεδιαζμένη επίθεση. Γιαυτό ο Γκέιτς υποχρέωσε το Πεντάγωνο πρόσφατα να γίνη απογραφή όλων των πυρηνικών όπλων. Στις 11.03.2008 παραιτήθηκε ο ναύαρχος William Fallon ως επικαφαλής του CENTCOM (Περιφερειακή Διοίκηση του Αμερικανικού στρατού για την Μέση Ανατολή, ανατολική Αφρική και κεντρική Ασία). Αιτία της παραίτησης ήταν η σύγκρουση με τον Τσένυ, αναφορικά με την εμμονή του για επέκταση του πολέμου στο νότιο τμήμα του Ιράκ, που είναι η περιοχή των Σιιτών. Ο Φαλλόν ισχυρίστηκε ότι αυτό θα είχε ως πιθανό αποτέλεσμα την αδυναμία των υπαρχόντων δυνάμεων να ανταποκριθούν, έστω και με τις ενισχύσεις των 30.000 που απαιτούσε ο Τσένυ. Σε περίπτωση πανωλεθρίας σε τακτικό επίπεδο αυτόματα καταρρίπτονται οι ανάστροφοι μηχανισμοί για χρήση πυρηνικών όπλων. Οι φίλοι που γράφουν σχόλια και κάνουν τον έξυπνο, καλό είναι να διαβάζουν και καμιά Αμερικάνικη εφημερίδα. Τα στοιχεία που έφτασαν στη δημοσιότητα είναι πολλά. Δεν θέλω να βαρύνω όμως τα σχόλια με σεντόνι. Σας καλώ μόνο να ρίξετε μια ματιά στο ανάλογο ποστ στο μπλογκ politis-gr, το οποίο εμφανώς πρόσκειται στο Μαξίμου, και ειδικά στο σχόλιο του "ΕΞΑΡΧΟΥ", που έχει δικό του Μπλογκ χωρίς καμία ανάρτηση, επειδή όπως λέει κρατάει το τιμόνι και όταν "πιλοτάρει δεν μπορεί να μιλάη". Αυτοί οι μάγκες ξέρουν πολλά από μέσα. Έχοντας αφήσει τον Ελληνικό Λαό τελείως απροστάτευτο στην περίπτωση που φτάσει η ακτινοβολία στην Ελλάδα και εμπλέκοντας τη χώρα με τα προσκυνήματα στους βρικόλακες σε δρόμους "που καίνε", παθαίνουνε καμιά φορά "κρίση συνείδησης" και ρίχνουνε καμιά σπόντα ανώνυμη από αυτά που μαθαίνουν, για όποιον την πιάσει.
Αντίθετα με τους τρεις καμπαλέρο, που σε κατηγορούνε για δημιουργία ψύχωσης, νομίζω ότι η εκτίμηση σου ότι το λαμπόγυαλο θα γίνη από τη νέα κυβέρνηση μεταθέτει ένα πρόβλημα που μπορεί να βρίσκεται χρονικά πολύ κοντά μας.
Φίλε συγχαρητήρια για το Ποστ, αλλά να μη ξεχνάμε και τα παλληκάρια που φρουρούνε τα όπια στο Αφγανιστάν.
Εάν επιμείνουν οι μάγκες θα επανέλθω, γιατί αυτή τη φορά περιορίστηκα στις επικεφαλίδες. (Δεν αποκαλύπτω το στρατιωτικό βαθμό που επάξια κατέχω και που μου απένειμαν οι επιτροπές στρατού ανυπότακτων από δεκαετίες ως εκπαιδευτού υπέρ της εθνικής ανεξαρτησίας ενάντια στην οχιά του ιμπεριαλισμού).
Με πατριωτικούς χαιρετισμούς,
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Δεν πρέπει να λυπούμαστε μόνο, αλλά και να θυμώνουμε με τους αμερικανοτσολιάδες εγκάθετους, που συχνά βρίσκονται σε έμμισθη σχέση με την Πρεσβεία και παρεμβαίνουν για να τρομοκρατήσουν, ή να μπαχαλέψουν συζητήσεις στο ιντερνέτ κι αλλού. Αυτοί είναι οι γενίτσαροι της νέας Νέας Τάξης πραγμάτων(η παλιά ήταν του Χίτλερ)που με χαρά θα μας μακέλευαν μέσα στη χώρα μας αν λάβουν τέτοιες εντολές.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια για τη δημοσίευση.Το θέμα αναδημοσιεύτηκε εμπλουτισμένο με βίντεο από το http://youtube.com/group/greekchannel ως http://youtube.com/watch?v=FUYtO7feZOY NeoCon Zionist Threat, We Are Still at Risk of Another War from representativepress