Τετάρτη, Αυγούστου 20, 2008

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΤTΑΚΟΣ(ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ) :ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ,ΕΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΑ ΠΩΣ ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΑΓΚΗ...Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΞΑΝΑ ΕΝΑΝ ΚΟΥΖΟΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΣΩΣΕΙ...

"Θα έκανα και πάλι το ίδιο,
εάν διαπίστωνα πως υπήρχε ανάγκη.
Τώρα που είμαι γέρος συνεχίζω την επανάσταση,
μέσα από τα βιβλία μου.
Η Ελλάδα χρειάζεται ξανά έναν κουζουλό για να τη σώσει..."


Πώς τολμας και νοσταλγεις
τσογλανε;;;


Να ξερεις ρε καργιολη,
πως οταν με το καλο πεθανεις,
θα ειναι πολλοι αυτοι που θα ερχονται τα βραδια
να χεζουν πανω απο το ταφο σου...
επειδη σιγουρα τα σκατα των νεκρων
δεν θα ειναι ικανα να σε πνιξουν
και θα σπαρταρας ακομη...


Καποια τερατα,μενουν αμετανοητα,
μεχρι και τη τελευταια στιγμη,
αφηνοντας παντα πισω τους,αξιους Δεξιους,
που τωρα βρησκονται μεσα στο Ελληνικο Κοινοβουλιο,
πραγματοποιοντας τις δικες τους ρεμουλες.


Διοτι οι μεγαλυτεροι προδοτες ανα τον κοσμο,
εφμανιζονται παντα,
ως οι πιο φανατικοι πατριωτες


ΠΡΕΖΑ TV
20-8-2008

συνεντευξη στην espresso

35 σχόλια:

wert01gf είπε...

Αχ όταν μιλάνε και χρησιμοποιούν τον όρο 'επανάσταση' μου έρχετε να ξεράσω!

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Καρτερα για την κηδεια!!!

... είπε...

still alive;;;;;;

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Κι'ομως ναι...Οχι μονο παραμενει ζωντανος,αλλα δινει συνεντευξεις και παραμενει αμετανοητος για τις πραξεις του...

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΓΥΨΟ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΡΑΓΙΑΔΕ3Σ ΤΟΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Μάρκος είπε...

Βρε μικρά μου, τι μαλακίες λέτε πάλι; Ο άνθρωπος είναι 97 ετών, ζει ελεύθερος από το 1989, και κανείς δεν τον πείραξε. Ζείτε σε έναν φανταστικό κόσμο. Νομίζετε ότι κάποιος σοβαρός ή πραγματικός δημοκράτης θα ασχοληθεί με αυτόν; Ο Παπαδόπουλος πέθανε το 1999, και δεν είδα κανέναν "παλλικαρά" να πάει να χέσει στον τάφο του πάντως...
Όσο για το ότι παραμένει αμετανόητος, αυτό το αναγνωρίζουν συνήθως και οι αντίπαλοί του. Αμετανόητοι άλλωστε πέθαναν όλοι όσοι έσφαξαν στα βουνά στον Εμφύλιο; Κακό είναι να παραμένει κάποιος πιστός στις ιδέες του;

Ανώνυμος είπε...

Πρέζα αγόρι μου, εσένα και σε πολλά άτομα ακόμα χρειάζεται μια γερή χούντα για να την γουστάρετε...

Είδαμε και με την ελευθερία τι έγινε.
Μας τα τρώνε απο παντού, μας κοροιδεύουν οι πολιτικοί μέσα στα μούτρα μας και εμείς λέμε και ευχαριστώ.

Με την παρούσα κατάσταση της χώρας, εγώ προσωπικά θα προτιμούσα να είχαμε χούντα. Είδαμε και με την Δημοκρατία τι καλά (κουσούρια) αποκτήσαμε...

Άσε ρε...

Κάτσε φάε τα σκατά εσύ Πρέζα και ζήσε προσπαθόντας να επιβιώσεις επειδή τα μουνόπανα μέσα στα γραφεία τους κάθονται στο Air-Condition και δεν ιδρώνει το αυτάκι τους.

Τουλάχιστον μαλάκα Πρέζα η χούντα δημιούργησε και κάποιες υποδομές στην χώρα. Εγνατία, Δρόμους στην επαρχία και πολλά. Τα μουνόπανα που είναι τώρα στις έδρες τι δημιούργησαν ρε μαλάκα;

Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α.

Για αυτό καλά λέω εγώ, χούντα και ας μην μπορώ να κλάσω.

Και κρίνε ανθρώπους της δικής σου ηλικίας μαλάκα. ΔΕΝ έζησες την χούντα για να μπορείς να ξέρεις τι καλό και τι κακό έκανε στην χώρα. Διαβάζεις μόνο μέσα απο άλλα blogs τις μαλακίες που λένε.

Αυτοί που ήταν ρουφιάνοι και χαφιέδες, φυσικά και είχαν κακοπεράσει. Αυτοί που ήταν εντάξει πέρασαν μιά χαρά σε πληροφορώ.

Αυτούς τους ανθρώπους άσε να τους κρίνουν αυτοί που τους έχουν ζήσει, όχι εσύ 21 χρονών που έχεις άποψη για τα πάντα.

Ανώνυμος είπε...

Α και κάτι άλλο μαλάκα clopy/paste.

Παττακός είναι το επίθετο του, όχι Πατακός.

Μάθε να διαβάζεις πρωτού αντιγράψεις.

nuntius είπε...

Μην τους δίνεις βήμα. Ας τους να ξεχαστούν οτι υπάρχουν. Το μόνο που πρέπει να θυμίζουμε είναι αυτά που κάναν...

Ανώνυμος είπε...

apla patiste pattakos sto youtube kai apolafste ton mazi me tous ipoloipous na pistevei oti i ellada xreazete diktatoria giati ''etsi prepei'' gia psixologikous logous...
malakia pou den sapizei stin filaki alla etsi paei telika,kati tetoious tous afinoun elef8erous..OYST!

Ανώνυμος είπε...

Νούντιους ξεπήδηξες και εσύ απο το καβούκι σου στο Φάτσα;

Ανώνυμε 6:17 μμ εσύ αγόρι μου κάτσε φάε απο τα σκατά που σε κερνάει το τωρινό κράτος... Τζάμπα είναι (αλλά απο οτι το κόβω σε λίγο καιρό και τα σκατά που μας κερνάν, θα μας βάζουν να τα πληρώνουμε..)

Ανώνυμος είπε...

Αφού δέν τον γαμήσανε το πουστόγερο όταν έπρεπε, τώρα κάθεται και μας τσαμπουνάει μαγκίτσες η κλανιόλα.Δέν τον κρεμάσανε οι πούστηδες οι κωλοδεξιοί (και καλά δημοκρατία κι αρχίδια), μου σήκωσαν κεφάλι τα μουνόπανα οι χουντάλες και κελαηδάνε τώρα.
ΨΟΦΑ ΠΟΥΣΤΗ ΚΩΛΟΓΕΡΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΤΑΚΙ .
ο Ανώνυμος στις 5:40 να κόψει τις παπαριές παρακαλώ γιατί δέν είμαστε όλοι 21 χρονών...

SteWIE είπε...

Καλα κανει και μιλαει ο φασιστας ελευθερα. Γιατι δεν τον γαμησανε οταν επρεπε, γιατι δεν σαπισε πισω απο καγκελα, γιατι δεν τον πηδηξανε στο ξυλο να τον αφησουν αναισθητο και να του βαλουν ψαρουκλες με λεπια στην κωλαρα μετα τα οσα εκανε.


Ας ελπισουμε οτι αυτος τουλαχιστον θα ψοφησει συντομα. Ενα καθαρμα λιγοτερο επι γης.

Οσο για μας, ειμαστε ακομα ζωντανοι και ετοιμαζομαστε.

ITS ALIVE

Ανώνυμος είπε...

05:40 είσαι φοβερός... Δηλαδή επειδή σου έφτιαξε η Χούντα την εγνατία και κάποια άλλα έργα αυτο σημαίνει οτι θα κάτσεις να σε πηδήξουν? Γιατί οι άλλες κυβερνήσεις δεν σου φτιάξαν δρόμους και λοιπά έργα ειδικότερα μετά τους ολυμπιακούς? Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι και η δημοκρατία τους είναι το ίδιο σάπια..αλλά όχι τόσο όσο της χούντας ρε φίλε. Όσο για αυτό που είπες..."Αυτοί που ήταν ρουφιάνοι και χαφιέδες, φυσικά και είχαν κακοπεράσει. Αυτοί που ήταν εντάξει πέρασαν μιά χαρά σε πληροφορώ."..το αντίθετο συνέβαινε φίλε..

Ανώνυμος είπε...

twra mia xounta den ftanei...pyrhnikh vomva xreiazetai..!

George Tsitiridis είπε...

ola kala ola oraia
alla then mporeis na les ton allon pos tolmas kai milas giati afto then einai dimokratia
kaneis akrivos oti kai aftos diladi..
ase ton allon na leei oti thelei...
o kathenas leei kaitin malakia toy..

Ανώνυμος είπε...

Και ο Χίτλερ γέμισε δρόμους όλη τη Γερμανία. Να τον νοσταλγήσουμε κι αυτόν;

Ανώνυμος είπε...

xete priksei ta rxidia me toys dromous k ta erga.les k oi dromoi einai to mono pou mporei na ftiaksei ena kratos.giati den lete tipota allo? GIATI DEN YPHRXE T I P O T A ALLO. symfvnv na leei thn gnvmh tou alla na mporoun na thn lene k aytoi pou yposthrizoun enoples morfes palhs.(mipws den einai enoplh h xounta??).skata stous dhmokrates,aposkata stous xountikous...

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΟΡΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ!ΕΓΙΝΑΝ ΔΡΟΜΟΙ, ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΣΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΤΟΚΟ ΓΙΑ 20-30 ΧΡΟΝΙΑ.
ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ???? ΕΕΕΕΕΕΕ???
ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 3:02 μμ άστους ρε τα ζώα.

Άστους να νομίζουν οτι τώρα έχουμε Δημοκρατία και ελευθερία!

Ά ρε πρόβατα... Κοιμηθείτε τον ύπνο του δικαίου πως τώρα είστε ελεύθεροι...

Τόσο χαϊβάνια είστε!

Αυτοί είναι τα χαμένα κορμιά που συνήθως γλύφουν κώλους για να μπούνε σε κάποια Δημόσια υπηρεσία για να μην πονέσει το κωλαράκι τους σε κάποια άλλη δουλειά στον ιδιωτικό τομέα...

Ναι και μετά τους Ολ. Αγώνες έγιναν έργα. Αλλά για τα μάτια του κόσμου, και για να δικαιολογήσουν τα τόσα μύυυρια που έφαγαν.

ΜΙΑ φορα έγιναν μεγάλα έργα, πριν Παπαδόπουλου μάγκες μου είχαμε χωματόδρομους. Αλλά και οι "μεγάλοι" εδω μέσα (βλέπε MalaVida, το γερασμένο νιάτο ετών 30) δεν έχουν ιδέα και λένε οτι μαλακία ακούσουνε απο καμιά κουτσομπολίστικη εκπομπή, η απο μπλόγκς μαλακιστικού περιεχομένου.

Άσε μας ρε "μεγάλε". Ο πατέρας μου μαλάκα έζησε την χούντα και ήταν σε χωριό, κανένας δε τον πείραξε και τα δάνεια που είχε πάρει ο πατέρας του τα διέγραψε το κράτος μαλάκα καθυστερημένε.

Βρές εσύ τώρα κωλόζωο κυβέρνηση που να σου παραγράψει τα χρέη σου.

Φάτε σκατά και μείνετε στον βούρκο και μη μιλάτε πολύ.

Η ΝΔ βρωμάει, το ΠΑΣΟΚ ξυνίζει, η Χούντα είναι "ντά, κακό παιδί", άρα... Μένει ο αναρχισμός! Kill your self or die trying.

Βουλώστε τις τρύπες στο κλούβιο σας κεφάλι και μετά τα λέμε ρε.

Ανώνυμος είπε...

Καλά η μαλακία δέν έχει όριο βλέπω.
Επειδή σβήσανε τα χρέη του μπαμπά του μαλάκα απο πάνω, "άρα η χούντα έκανε έργο".
Ρε δεν πά να γαμηθείς παλιοφασίστα μαζί με τον μπαμπά σου που θα μας πείς για την χούντα ηλίθιε.
Εγώ τσόγλανε φροντίζω να μήν έχω χρέη, για να μην έχω την ανάγκη να γλύφω κατουρημένες ποδιές, και για να μην καταντήσω να είμαι ρουφιάνος και χαφιές σαν τον μπαμπάκα σου.
Ηλίθιε την τηλεόρασή μου την ανοίγω μιά φορά στις 10 μέρες για να μην τρώω στην μάπα τον Βορίδη , τον Γεωργιάδη και τα άλλα σιχάματα που μας πασσάρουν τα ΜΜΕ , και που με φανατισμό υποστηρίζεις.
Άνοιξε κανα βιβλίο εκτός απο τις τσοντες που χαζεύεις όλη μέρα (τρόμπα), και ενημερώσου λιγάκι παραπάνω, γιατί αλλιώς θα συνεχίζεις να μεταφέρεις τισ παπαριές του μπαμπά.
ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Α και να μην ξεχάσω, τα σκατά να τα φάς εσύ παλιοφασίστα.
Άντε να χωθείς βαθιά μέσα στην τρύπα σου τώρα, απο εκεί που βγήκες και όταν ξαναέρθουν τα τανκς , θα σε φωνάξουμε να τα καμαρώσεις. Μπετόβλακα.

Ανώνυμος είπε...

το μονο που μας σωζει ειναι μια " χουντα ".
φιλε πρεζα , δεν αντιλαμβανεσαι οτι η χουντα δεν στραφηκε ποτε εναντιον σου, ή εναντια στα παιδια σου , κλπ. η χουντα στραφηκε εναντια στα οργανωμενα συμφεροντα, στους μεγαλοεκδοτες-εργολαβους δημοσιων εργων που εχουν υπερχρεωσει τα δημοσια ταμεια, εναντια στους χαφιεδες δημοσιογραφισκους που θησαυρησαν με λαμογιες και αλλες πουστιες με την ανοχη φυσικα της πολιτειας.
Η χουντα στραφηκε εναντια στο διαφθαρμενο κρατος και τους λαρεκλοκενταυρους υπαλληλους του,εναντια στη γραφειοκρατεια, στην τεμπελια των δημοσιων υπαλληλων, στην ανικανοτητα του κρατικου φορεα να προσφερει δωρεαν παιδεια, δωρεαν υγεια, κλπ.
Εργα που εγιναν εκεινη την εποχη απο υπηρεσιες του στρατου, ακομα και σημερα στεκουν πιο αξιοπρεπως απεναντι σε συγχρονα εργα που κατα χρεωσαν τον ελληνικο λαο και φυσικα χαλασαν υπερβολικα γρηγορα.
Η χουντα στραφηκε εναντια στον επιορκο μιζαδωρο υπουργο που κοιταει μονο την τσεπη του και μας γραφει ολους στα παλια του τα παπουτσια. που τα παιρνει απο παντου προκειμενου να εξασφαλισει οτι και τα δισσεγονα του θα εχουν 5 βιλες με πισινες διπλα στην θαλασσα και μεσα σε χαρακτιρισμενη δασικη εκταση.
Αν θελεις σου λεω και αλλα, αλλα ελπιζω να καταλαβες το πνευμα μου.
Γιάυτο κ εριξαν την χουντα, γιατι τα μεγαλα συμφεροντα ειχαν βαλει στο ματι την Ελλαδιτσα για να την ξεσκισουν , και φυσικα το εκαναν..

Ανώνυμος είπε...

Έχω βαρεθεί να διαβάζω τα σχόλια των μαλακισμένων και αν μη τι άλλο μπάσταρδων-μικροπεούλιδων φασιστοειδών που μιλούν για την "καλή" πλευρά της χούντας (βλ. δρόμους, παρκάκια, ψυχιατρεία, μπορδέλα, μάνα του Ανώνυμος 5:40 μμ). Αυνανίστε στο καλύβι σας κι όχι στο blog του preza.

Btw, σκατά στον τάφο σου Στυλιανέ.

Ανώνυμος είπε...

Έκανα ένα λάθος, oops. Φασιστάκια, αυνανιστείτε ήθελα να πω.

Ανώνυμος 10:03 μμ

Ανώνυμος είπε...

Φασιστας αμορφωτα ανθρωπακια, ειναι αυτος που προσπαθει να επιβαλλει την αποψη του στους αλλους. που δεν δεχεται την αλλη γνωμη και χωρις επιχειρηματα - που να τα βρει - χλευαζει , βριζει και προσβαλλει τους αλλους με αντιθετη αποψη.
οι πραγματικοι φασιστες ειναι αυτοι που βριζουν χυδαιοτατα και προσβαλλουν πατεραδες-μαναδες-θεσμους-εκκλησια, σημαια κλπ.
το βρισκω δε πολυ πιθανο τα ανθρωπακια που βριζουν ανωνυμα αλλους blogers -και που φυσικα δεν εχουν την ανδρεια να φανερωσουν την ταυτοτητα τους-να ειναι τα ιδια ανθρωπακια που καινε κατα καιρους την ελληνικη σημαια, και που παραλιγο να καψουν εναν αδελφο που τυχαινει να φυλαει σκοπια σε ενα τιμημενο συμβολο της χωρας μας , αυτο του αγνωστου στρατιωτη.
Παντως, χαιρομαι ανθρωπακια που μπορειτε να βριζετε ασυστολως και ανωνυμως χωρις συνεπειες. αν αυτο σημαινει δημοκρατια για εσας, προβλημα σας.
προφανως οι γονεις σας δεν σας εμαθαν τροπους καλης συμπεριφορας.
Αντε καψτε κανενα κουβα για να ξεθυμανεται. προσεξτε μονο μην πεσετε και εσεις μεσα σε αυτον τον κουβα καποια μερα , αν δεν εχετε πεσει ηδη..

Ανώνυμος είπε...

Η ''δημοκρατία'' μας έχει όντως πολλά ελαττώματα. Όμως είναι αυτή που σας δίνει το δικαίωμα να πιάνετε το πληκτρολόγιο και να εκφράζετε τις αρρωστημένες απόψεις σας χωρίς να σας ενοχλεί κανένας. Αν γουστάρετε κάτι πιο hardcore, υπάρχουν πολλοί χουντικοί παράδεισοι που περιμένουν να σας υποδεχτούν. Άντε λοιπόν στη Μιανμάρ ή στη Βόρεια Κορέα να ησυχάσετε κι εσείς κι εμείς μαζί.

Ανώνυμος είπε...

Πίσω από τον άγνωστο στρατιώτη είναι και ένα κτιριάκι, το οποίο αν δεν με απατά η μνήμη μου το είχε κλείσει ο Στυλιανός και η παρεούλα του επειδή έτσι γούσταραν. Αυτό δεν σας πείραξε καθόλου όμως...

Ανώνυμος είπε...

και τώρα που το κτηριάκι αυτό λειτουργεί τι έγινε? Για να βγαίνουν φωτογραφίες οι τουρίστες είναι

Ανώνυμος είπε...

Εγώ με ένα πράγμα απορώ τόσους και τόσους έχουν δείρει αυτόν πως τον αφήσαν έτσι;Οχι ότι είμαι υπέρ της βίας αλλά απλά εκφράζω
την απορία

Ανώνυμος είπε...

Τουλάχιστον τώρα που λειτουργεί είναι ο καθένας υπεύθυνος γι αυτόν που στέλνει εκεί. Όχι επειδή έτσι γούσταραν πέντε καραβανάδες

Ανώνυμος είπε...

MalaVida αρχίδα για κοίτα λίγο το μουνί της μάνας σου, είναι ακόμα ξεχειλωμένο απο τα γαμήσια που της έριχναν οι χουντικοί;

Τράβα κατούρα ρε απο-τελειωμένε αιώνιε φοιτητάκο που θα μιλήσεις για τον γέρο μου σκατόζωο.

Επειδή είσαι εντελώς σκατόζωο και πατζούρι, τύποι σαν και σένα είναι που καταστρέφουν την Ελλάδα κάθε μέρα καθυστερημένε γιέ της φάλαινας.

Και ποιός σου είπε οτι υποστηρίζω τα ΜΜΕ ρε πόμολο; Μαλάκα είσαι εντελώς καθυστερημένος και ανίδεος.

Ποιός μίλησε για ΜΜΕ και ποιός σου είπε οτι ο γέρος μου ήταν χαφιές ρε βλάκαμά; Ο γέρος μου αγρότης ήταν γίε της Δράκαινας.

Αλλά τι λέω, εσύ είσαι παιδί του καναπέ, που να ξέρεις τι εστί αγρότης μαλάκα αλβανέ.

Τράβα στην δουλίτσα σου, γλύψε το κωλαράκι του διεθυντή σου και μην μιλάς και λές 10 στις 10 μαλακίες για άτομα που ούτε κάν ξέρεις σαπιοκοιλιά αρχίδα.

Γκέγκε α-ναρχι-δι-κε της κακιάς ώρας;

Και για την πληροφόρηση σου αρχιδομούρη, έχω να δώ TV 3 χρόνια (ειδήσεις τουλάχιστον, ανοίγω την ΤιΒι μόνο αν ξέρω οτι έχει καμιά καλή ταινιά).

Έμαθαν όλοι οι κουράδες και κρίνουν απο ένα πόστ ποιός και τί είναι ο άλλος, καμένε του νέτ.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 10:03 μμ, το μουνί της μάνας σου το θυμάσαι όταν σε ξέρασε;

Εγώ το θυμάμαι γιατί το γαμούσα της προάλλες αναρχικέ του keyboard.

Τσού ρε Λάκη!

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΣΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ. ΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΠΛΗΣΣΕΣΘΕ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗς 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ? ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΓΑΛΟΥΧΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΑΔΩΝΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΟΥΣΑΝ ΓΙΑ 7 ΧΡΟΝΙΑ. ΤΟΥΣ ΠΙΠΙΛΙΣΑΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑΧΟΥΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ, ΖΗΜΕΝΣ, ΟΠΕΚ,ΣΗΜΙΤΗΔΕΣ ΚΛΠ ΡΟΥΦΗΧΤΡΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ. ΩΗΜΕ ΑΘΛΙΟΙ ΛΙΠΟΨΥΧΟΙ ΑΓΝΩΜΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.!!!

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή αυτοί οι αλήτες και οι κλέφτες και οι δήθεν δημοκράτες που μας κυβερνούν τόσα χρόνια και ζούν σαν βασιλιάδες αυτοί και οι παρατρεχάμενοι τους κοίταξε τους είναι η δήθεν γενιά του πολυτεχνείου , αυτοί είναι καλύτεροι απο τους Απριλιανούς ή μήπως δεν έχουμε χούντα και σήμερα στους μισθούς στις αγορές μας στις διακοπές μας στις μετακινήσεις μας στην εργασία μας. Το λάθος τωνα Απριλιανών ήταν ότι κυνήγησν τους Αριστερούς μόνο αυτό. Κατα τα αλλα σε σύγκριση με αυτά τα μουνόπανα τους απατεώνες χαρτογιακάδες που μας κυβερνούν τόσα χρόνια ούτε σύγκειση.
χούντα έχουμε μαλάκα αναρχικέ μαλάκα δημοκράτη μαλάκα ιδεαλιστή
Την ΧΟΥΝΤΑ των ΠΟΥΣΤΑΡΙΩΝ