Τετάρτη, Αυγούστου 06, 2008

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΩΣΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ,ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΛΑΔΩΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ...ΕΛΑ ΜΟΥΝΙ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΣΟΥ...

Η ανικανοτητα της πολιτειας
και οι αγχωμενη μαλακια των πολιτικων
για την παταξη της διαφθορας
εχει χτυπησει κοκκινο,
καθως,οπως διαβαζουμε σημερα στην Ελευθεροτυπια,
ο Υπουργος Μεταφορων Κωστης Χατζηδακης,
αλλα και ο νομαρχης Αθηνων Γ.Σγουρος,
κανουν εκληση στους πολιτες
να μην λαδωνουν τα εντεταλμενα οργανα
του Υπ.Μεταφορων,
οταν πηγαινουν να βγαλουν
διπλωμα οδηγησης!!!

Μαλιστα,συμφωνα με στοιχεια,
το ποσοστο επιτυχιας στα σηματα
ειναι μολις 50%,ενω στην "πορεια-οδηγηση",
κυμαίνεται μεταξύ 77 και 90%!!!

Δηλαδη,θελουν τωρα να μας πουν,
οτι το Υπ.Μεταφορων δεν μπορει να μαθει
το ποιοι ειναι οι δημοσιοι υπαλληλοι του,
που χρηματιζονται,
ωστε να δινουν διπλωματα οδηγησης;;;


Με αλλα λογια,
πρεπει να πιστεψουμε οτι τοσα χρονια,
δεν εχει λαδωθει κανενας Υπουργος
ή Υφυπουργος του Υπ.Μεταφορων,
απο τους ανθρωπους που δινουν τα διπλωματα οδηγησης,
ωστε να κανουν τα στραβα ματια για το θεμα;;;

Ρε δεν μαμιεστε,
γιατι μας εχετε ασπρισει;;;

Μην υποτιματε αλλο τη νοημοσυνη μας,
ρε καργιολιδες....


ΠΡΕΖΑ TV
5-8-2008

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γ

Ανώνυμος είπε...

Μόνο όταν βγάλει καρκίνο η καράφλα του Χατζηδάκη θα ησυχάσουμε. Σαν το γαμιόλη το Χριστόδουλο ή τη γαμοποδάρα της Κουτσίκου.

denis είπε...

Ακρατια.Τι φωστηρες ειναι αυτοι τι ιδεες ?????

Διονύσης είπε...

Αν θυμάσαι σε κάτι ψευτοντιμπέιτ του 2004 πριν τις εκλογές που πήγαινε ο Καραμανλής σε ένα αμφιθέατρο γεμάτο νέους και του έκαναν ερωτήσεις, είχε δηλώσει ότι για θέματα συχνής διαφθοράς όπως το λάδωμα στο δίπλωμα οδήγησης θα συσταθούν ελεγκτικοί μηχανισμοί. Φυσικά 4 χρόνια μετά ούτε 1 πράγμα δεν έχει αλλάξει στις εξετάσεις οδήγησης.

SAFERBEACH.COM είπε...

Όταν ακούω για σύσταση ελεγκτικών οργανισμών, το μυαλό μου πάει στο λάδωμα που θα παίρνουν αυτοί οι οργανισμοί.

wert01gf είπε...

Μη λαδώνετε στις εξετάσεις βρε παιδιά, το λέει ο υπουργός!

Ανώνυμος είπε...

δεν κάνετε αυτά που σας γράφω και με στεναχωρείτε. Σας το ξαναγράφω: όσοι σχολιαστές στο blog αυτό, πρέπει να αναρτείτε μηνύματα στο board της ηλεκτρονικής έκδοσης του αθηνοράματος υπογράφοντας με το ψευδώνυμο "anasthe" ή το ονομ/μό μου "Θεόδωρος Αναστασίου". Επισημαίνω πως είναι ακόμη πιο σημαντικό το περιεχόμενο των μηνυμάτων σας να αφορά τις ερωτικές σας επιθυμίες ανεξάρτητα από το φύλο και το σεξουαλικό σας προσανατολισμό. Το γνωρίζετε εδώ και πολλά χρόνια πως ο σκοπός σας είναι το σεξ σε καθημερινή βάση, σας το έγραψε ήδη ο Φώτης Γεωργελές. Συνεπώς πρέπει να το επιδιώκετε. Δε φτάνει μόνο μια φορά στο τόσο ένα μήνυμα, η προσπάθεια πρέπει να είναι καθημερινή κι επίπονη. Χρησιμοποιήστε άφοβα το nickname και το ονομ/μό μου προκειμένου κάθε σελίδα στη διεύθυνση www.athinorama.gr/messageboard να γεμίζει με μηνύματα ερωτικής υφής κι εύρεσης σεξουαλικού συντρόφου, τα οποία αναρτώνται ως εμού. Κάντε το κέφι σας δίχως να διστάζετε, χαρείτε τη ζωή σας, βελτιώστε την ποιότητά της και χρησιμοποιήστε το δικό μου ονομ/μο ή το ψευδώνυμο. Εμένα ούτως η άλλως μου αρέσει ο αυνανισμός, οπότε μη φοβάστε να χρησιμοποιήσετε την ψηφιακή μου ταυτότητα. Blog δε διατηρώ πια, αναγνωρίζω ό,τι έχω γράψει και γράφω εγώ ως δική μου καταγραφή αλήθειας στην προσωπική μου πραγματικότητα, οπότε δεν τρέχει τίποτα. Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

παιδιά μην γαμήτε είναι αμρτημα.
Το λεν και οι άγιοι παπάδες μας.

Ανώνυμος είπε...

κωστα χατζιδακη αντε και ψοφα μουνοπανο μαλακα

Ανώνυμος είπε...

"…Επικίνδυνη ουσία πίσω από το μακελειό της Σαντορίνης…" αποφαίνεται με δηλώσεις του ο επιφανής ψυχίατρος κ. Κλεάνθης Γρίβας, η επιστημονική κατάρτιση του οποίου, δεν επιδέχεται αρνητικής κριτικής και σχολίων.
Κατονόμασε μάλιστα και την ουσία, η οποία στην καθομιλουμένη γλώσσα ονομάζεται φλουνιτραζεπάμη, ενώ στην επιστημονική Flunitrazepam...
Πρόκειται για ένα πολύ επικίνδυνο και ψυχοτρόπο κατασταλτικό, και δήθεν ηρεμιστικό παρασκεύασμα, το οποίο κατά τον κ. Γρίβα προκαλεί φοβερές παρενέργειες, όπως μαστούρωμα, συγχυτικές κρίσεις, αμνησιακά επεισόδια, παρορμητική βιαιότητα, ανεξέλεγκτη επιθετικότητα και άλλα συναφή."

ΚΑΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΨΥΧΑΚΙ Ε; ΖΗΤΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΩΡΑ ΡΕ ΒΛΗΤΟ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ, ΖΗΤΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΡΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ

Ανώνυμος είπε...

At 10:11 μμ, Anonymous Ανώνυμος

Μόνο όταν βγάλει καρκίνο η καράφλα του Χατζηδάκη θα ησυχάσουμε. Σαν το γαμιόλη το Χριστόδουλο ή τη γαμοποδάρα της Κουτσίκου.


NA DEIS TA ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ