Παρασκευή, Αυγούστου 22, 2008

ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗ-ΝΤΑΒΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΑΠΡΑΓΟΣ...

Απο τις 500 κλίνες των Μοναδων Εντατικης Θεραπειας...
μόλις 30 ειναι οι κλίνες αυξημένης φροντίδας,
ενώ σύμφωνα με τους συντηρητικότερους υπολογισμούς
οι ανάγκες της χώρας καλύπτονται
με 2.000 κλίνες τουλάχιστον!!!

Απο την αλλη πλευρα,οσοι πηγαν χθες το πρωι,
στο Iπποκρατειο Νοσοκομειο της Θεσσαλονικης
για να κλεισουν ραντεβου με οφθαλμιατρο...
η συναντιση τους με το γιατρο προγραμματιστικε
για το δευτερο 6μηνο του 2009!!!

Η ανικανοτητα της Νεας Δημοκρατιας στο χωρο της Υγειας...
σε ολο της το μεγαλειο...


ΠΡΕΖΑ TV
22-8-2008

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρέζα το ιπποκράτειο γράφεται με Ι.Οσο για αυτά που γράφεις έχεις απόλυτο δίκιο αν και δεν γνωρίζω αν όντως ο χρόνος αναμονής είναι τόσο μεγάλος για μια επίσκεψη.Αλλά και ο μισός να είναι ο χρόνος αναμονής από αυτόν που λες είναι απαράδεκτη η κατάσταση.Θα πρέπει πραγματικά να ντρέπονται όλοι οι υπεύθυνοι.

Ανώνυμος είπε...

Ο χώρος της Υγείας είναι το υπ αριθμόν 1 θέμα της επίθεσης στα δικαιώματα των μη προνομιούχων πολιτών. Γι αυτό μένει άπραγος..είναι το σχέδιο έτσι.
Αλλά είδες και τα κανάλια της προπαγάνδας... δεν αναδεικνύουν τίποτα!!!

Ανώνυμος είπε...

Εχεις πλάκα ρε φίλε, και δεν το λέω ειρωνικά.
Βρίζεις τον Αβραμόπουλο, λες και κάνει κουμάντο.Ε όσο και άχρηστος να είναι ο άνθρωπος ως ουσιαστικά χρήσιμος πολιτικός(θεωρώ ότι είναι άνθρωπος για διαφήμιση προιόντων, γι αυτό κάνει ακριβώς)η μόνη του ευθύνη είναι ότι δέχεται να είναι δούλος μιας κατάστασης έσχατης προδοσίας και τίποτα άλλο.Δηλαδή όπου και να τον βάλουν οκ αρκει φυσικά να στηρίζει τα σχέδια αυτών που τον βάλανε.
Ενα επιχείρημα που λένε κάποιοι είναι το "εκεί που έχει φτάσει η κατάσταση της χώρας σε όλους τους τομείς, ότι και να κάνουν δεν μπορεί να έρ8ει σε φυσιολογικά επίπεδα"!!!!!
Δηλαδή συγνώμη ρε φίλοι, ποιος γαμημένος έφερε τη χώρα σε τέτοιο χάλι που τώρα δεν την ξεπλένει ούτε ο ειρηνικός ωκεανός?????
Μπήκε κανείς φυλακή η κατηγορήθηκε κανείς?Εδωσε κανείς πίσω τα κλοπιμαία?Πήρανε απο κανέναν τις βίλλες και τις πισίνες, τις πόρσε και τις μερστέντες?
ΟΧΙ! Άρα τα μασάτε όλοι εδώ και δεκαετίες και τώρα πιπιλάτε ότι τι να κάνουμε δεν υπάρχουν λεφτά. και φυσικά η κλασσικ δικαιολογία της παγκόσμιας κρίσης.
Ε ξέρετε κάτι? Ως Εδω τα ψέματα και η κοροιδία.Ναι είμαστε βλάκες και επιτυχώς κατάφεραν να διαβρώσουν και να παραμορφώσουν και τις αξίες αυτού του καραβασανισμένου κοσμάκι. Ναι γίναμε και ζώα, αλλά ακόμα και τα ζώα κάποια στιγμή ξυπνάνε φίλοι, και τότε τα ζώα γίνονται άγρια και όταν συμβαίνει αυτό...αλοίμονο....η ιστορία έχει πολλα παραδείγματα επ'αυτού...