Πέμπτη, Αυγούστου 28, 2008

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ:ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΛΟΥΒΑ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ,ΣΑΝ ΣΚΥΛΙΑ---ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ---


Τέταρτη 27 Αύγουστου στις 11 πμ
πίσω από το δικαστικό μέγαρο της Λάρισας
ένα αγροτικό όχημα (συμβατικό υπηρεσιακό όχημα
της αστυνομίας όπως μας είπε ο οδηγός του)
μάρκας ΤΟΥΟΤΑ με πινακίδες ΡΙΜ 9845
και με την καρότσα του διαμορφωμένη με σιδεριές
σαν κλούβα είχε μέσα 7 μετανάστες
δεμένους με χειροπέδες.


Η Ελληνικη Αστυνομια,
για ακομη μια φορα καταπατα
καθε εννοια ανθρωπινων δικαιωματων.


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΦΡΙΚΗΣ

ΠΡΕΖΑ TV
28-8-2008

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μα είναι turbo diesel. Και ΤΟΥΟΤΑ. Δεν αρέσει στους εισβολείς της χώρας; Τι έπρεπε να κάνουν; Να τους βάλουν σε λιμουζίνες; Πλεύυυυρηηηηηηηη. Πού είσαι να σχολιάσεις; Πάντως αυτή η φωτό πρέπει να διαδοθεί για να καταδικαστεί πάλι η Ελλάδα. Αρκετά ανεχτήκαμε αυτό το κράτος. Πρέπει να υπαχθούμε στο Σαρκοζί μπας και δει άσπρο φως.

George Tsitiridis είπε...

Πάντος αν το διάβασες ο εισαγγελέας ειπε οτι ακόμα και υποψιά αστυνομικης βίας η πρόθεση για βία πρέπει να καταγγέλετε και να καταδικάζετε και οι αστυνομικοι που ασκούν παράμονα μέτρα , βία, ξυλοδαρμό να διώκονται..

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Φαντασου οτι απο αυτα που γινονται βλεπουν το φως της δημοσιοτητας ελαχιστα περιστατικα...Συνεπως...παπαρια δηλωσεις...

Ανώνυμος είπε...

Καλά τους έκανε, να μην μπαίνανε παράνομα στην Ελλάδα.

GiaNt είπε...

Δείτε και αυτό..

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=902538

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 10:32 μμ, επειδή οι μετανάστες μπήκαν παράνομα στην Ελλάδα δε σημαίνει ότι ο μπάτσος παίρνει αμέσως-αμέσως την ιδιότητα του μπόγια.

Ανώνυμος είπε...

Και άμα σε σφάζανε οι μετανάστες θα σου άρεσε διανοούμενε; όποιος παράνομα μπαίνει στην Ελλάδα πρέπει να εκτελείται. Να βουλιάζουν τα πλοία που τους φέρνουν. Κάποτε πρέπει να επαναστατήσει ο λαός στα βρωμερά παιχνίδια που παίζουν οι κυβερνώντες εναντίον της χώρας.Μας κάναν μειοψηφία στη χώρα μας. Αλλοιώθηκε η δημογραφία. Τέλος. Πόλεμος στους μετανάστες .

Ανώνυμος είπε...

Τι γράφεις πάλι βρε μούλο παρακλάδι του Καράτζα;

Ανώνυμος είπε...

ο αντ1 στο κεντρικο δελτιο ανεφερε οτι οι φοτο δημοσιευθηκανε στο διαδικτυο απο blog αντιεξουσιαστων!!!!!!!!!!
πεσ μου οτι δεν εννοουσε εσενα!!!!!!!!!!!!!!!!!

giorgis είπε...

Οι μπάτσοι της Λάρισας στοίβαξαν σαν τσουβάλια στην καρότσα αγροτικού αυτοκινήτου που το είχαν μετατρέψει σαν κλούβα με σιδεριές , μετανάστες που φορούσαν χειροπέδες.

Όταν το γεγονός έγινε γνωστό μέσα απ το Indymedia και το θέμα πήρε διαστάσεις απ’ τα ΜΜΕ βγήκε ένας αρχιμπάτσος για να δηλώσει ότι ο υπεύθυνος θα …. τιμωρηθεί με μετάθεση και πρόστιμο.

Για την μετάθεση ξέρουμε. Θα τον βάλουν σε καλύτερο πόστο όπως τον ομόσταυλο του στα γεγονότα της «ζαρντινιέρας».
Οσο για το χρηματικό ποσό γνωρίζουμε από ποιο σοβαρές περιπτώσεις. Αοπλους Αλβανούς σκότωσαν οι μπάτσοι Ι. Σεϊταρίδης, Δ. Γιαννόπουλος, Δ. Καρακάιδος, Ν. Κουνουπάκης, Ι. Ρήγας, Λ. Καραγιαννίδης. Την ενέργεια τους αυτή την "πλήρωσαν" με χρηματικό πρόστιμο 15.000 δρχ!

Αφού τόσο κοστολόγησαν την ζωή ενός ανθρώπου σκεφτείτε τι ταρίφα έχουν βγάλει για τον εξευτελισμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και την κτηνώδικη συμπεριφορά.

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει giorgis.Πάρε τα ναρκωτικά σου τώρα όπως θα έλεγε και ο μεγάλος δημοσιογράφος Νίκος Κωνσταντινίδης. Αλήθεια αυτό το όχημα για να μεταφέρει σκυλιά το έχουν; Τι είναι αυτό; Ξέρει κανείς;

KIKO είπε...

loipon ena ena

to skiniko to vgalame emeis san ios koinonikis apeleytherosis apo tin palia katalipsi toy ika stin larisa

apo kei kai pera to thema vgike sto inymedia kai meta to evala kai ego sto prosopiko moy blog

sxetika me ta kanalia to peire prota apo ola to alter apo to indymedia kai logika psaxtikan meta kai ta alla


to oxima ayto to eixan gia na metaferoyn to xasis poy katasxoysan

oso gia aytoys poy eipane kala toys kanane kai loipa
to pigadi toy meligala to kserete?
kairos na areonoyme siga siga

Unknown είπε...

Τα ίδια έκαναν και στον Λαγανά Ζακύνθου κυνηγόντας τους Αθίγγανους όπως γράφει και το indymedia.
H ελληνική αστυνομία είναι αρκετά υποβαθμισμένη, δεν μου κάνει εντύπωση.
Οι ROM έχουν δικαιώματα καλώς η κακώς και πρέπει να το καταλάβουν οι περισσότεροι απο εμάς.
Συγχαρητήρια preza tv που μας ενημερώνεις.

Ανώνυμος είπε...

Αυτή είναι η Ελλάδα που ο Παυλόπουλος ,Αλαβανος ,Τσιπρας ,Γιωργακης ,Αντ.Σαμαράς και οι κάθε λογής νεοταξίτες θέλουν να φτιάξουν μπάζοντας στη χώρα όλα τα σκουπίδια και αποβράσματα της υφηλίου
27/8/08
Με συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης λήστευαν ηλικιωμένους, την ώρα που έκαναν αναλήψεις χρημάτων από ΑΤΜ 3 άνδρες Αλβανικής καταγωγής.
Οι 3 δράστες, εκ των οποίων ο ένας έχει συλληφθεί, έστηναν καρτέρι στα θύματά τους δίπλα από τα μηχανήματα αυτόματης ανάληψης και εν συνεχεία τους ακολουθούσαν ως ένα σημείο που δεν ήταν δυνατό να γίνουν αντιληπτοί.
Τότε τους λήστευαν ακινητοποιώντας τους με το μηχανισμό, κάτι που μπορεί να αποβεί μοιραίο σε περίπτωση που το θύμα έχει πρόβλημα καρδιάς ή υποστηρίζεται μηχανικά από βηματοδότη, ενώ παράλληλα τους κλωτσούσαν.
Οι δράστες είχαν αρπάξει συνολικά από τις ληστείες με τον παραπάνω τρόπο, περίπου 2.200 ευρώ.
27/8/2008
Μια συμμορία που είχε διαπράξει 317 ληστείες σε 6 μήνες συνέλαβαν οι διωκτικές αρχές.
Η συμμορία, που απαρτιζόταν από ένα Χιλιανό, έναν Ισπανό, και 3 ακόμα αλλοδαπούς που αναζητούνται, είχε ρημάξει κυριολεκτικά την Αττική, από Μέγαρα έως Μαραθώνα, αφού διέπραττε καθημερινά 3 με 7 κλοπές.
Οι διαρρήκτες επιδίδονταν σε ληστείες σπιτιών, αυτοκινήτων παρκαρισμένων έξω από καταστήματα, καθώς και αμέριμνων λουόμενων στις παραλίες της Αττικής.
Σε μία μάλιστα από τις ληστείες εις βάρος λουόμενων, θύματα έπεσαν 2 αστυνομικοί με τους ληστές να τους κλέβουν τα όπλα.
Τα κλοπιμαία, τα οποία και βρέθηκαν όπως και τα όπλα των αστυνομικών, τα είχαν κρύψει σε διαμέρισμα του Πειραιά που διέμενε η φίλη ενός από τους δράστες.
Εν τω μεταξύ, στα χέρια των αρχών έπεσαν 2 Μαροκινοί και άλλοι 2 αναζητούνται, έχοντας στο ενεργητικό τους τον τελευταίο καιρό 90 κλοπές αυτοκινήτων.
25/8/08
Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν 2 αλλοδαποί αλβανικής καταγωγής, χθες βράδυ, στην Ομόνοια.
Οι δύο άνδρες 25 και 34 χρονών αντίστοιχα αναζητούνταν από την αστυνομία, αφού τις προηγούμενες μέρες είχαν κλέψει Ι.Χ. από την Πάτρα και είχαν διαπράξει 4 κλοπές σπιτιών και αυτοκινήτων.
Μάλιστα, χαρακτηριστικό γνώρισμα των ληστών είναι πως δεν έκλεβαν παρκαρισμένα στον δρόμο αυτοκίνητα, αλλά κατά την εισβολή στο κάθε σπίτι που είχαν θέσει στόχο, με σκοπό να το «αδειάσουν», ως πρώτη κίνηση είχαν την ανεύρεση των κλειδιών του οχήματος.
Οι δράστες συνελήφθησαν και κρατούνται.

18/8/08
Αποτροπιασμό και αηδία προκάλεσαν σε δεκάδες λουόμενους της πλαζ Βουλιαγμένης οι αρρωστημένες ορέξεις ενός 55χρονου πατέρα για το μικρό αυτιστικό κοριτσάκι του! Ηταν λίγο μετά τις 4.00 το μεσημέρι της Δευτέρας όταν ο Αλβανός εμφανίστηκε μαζί με το οκτάχρονο αγγελούδι στην παραλία για να απολαύσει... το μπάνιο του στη θάλασσα. Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες, ήταν αρκετά ευδιάθετος και τραγουδώντας έβγαλε τα ρούχα της μικρής αφήνοντάς τη γυμνή. Ακολούθησαν γεγονότα που ούτε να τα περιγράψεις δεν τολμάς! Κάποιοι, μην αντέχοντας το σοκαριστικό θέαμα, τηλεφώνησαν στην αστυνομία κι εκείνη με τη σειρά της στις αρμόδιες λιμενικές αρχές, άνδρες της οποίας έφτασαν στο σημείο και συνέλαβαν επ' αυτοφώρω τον αρρωστημένο πατέρα

2/8/2008
Ο 30χρονος αλλοδαπός χθες τα ξημερώματα έκλεψε το αυτοκίνητο ενός 47χρονου από το χωριό Χριστιανούπολη του δήμου Φιλιατρών και με αυτό πήγε στην περιοχή Μαύρο Κούρβουλο και έκλεψε ένα αρνί από ένα μαντρί.
Επιστρέφοντας όμως, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, βγήκε από το δρόμο και το όχημα υπέστη ζημιές και ακινητοποιήθηκε.

Στη συνέχεια, ο δράστης ξαναγύρισε στο χωριό, έκλεψε ένα τρακτέρ και ενώ οδηγούσε προς τα Φιλιατρά το όχημα ακινητοποιήθηκε.

Για μια ακόμη φορά ο 30χρονος επέστρεψε στη Χριστιανούπολη και έκλεψε άλλο τρακτέρ αυτή τη φορά. Με αυτό, ρυμούλκησε το πρώτο ΙΧ αυτοκίνητο που είχε κλέψει και το επανέφερε στο δρόμο, ενώ συνέχισε με το τρακτέρ μέχρι τα Φιλιατρά, το οποίο και εγκατέλειψε στην είσοδο του χωριού.

Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Κυπαρισσίας

2/8/2008
Πατέρας, γιός και άλλο ένα ακόμα συγγενικό τους πρόσωπο, «έστησαν» στην κυριολεξία οικογενειακή επιχείρηση εμπορίας ναρκωτικών, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης.
Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, πρόκειται για Αλβανούς υπηκόους, οι οποίοι συνελήφθησαν στο Άδενδρο Θεσσαλονίκης, έπειτα από σχετική έρευνα στο σπίτι που διατηρούσαν στη συγκεκριμένη περιοχή.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε δέματα κοκαΐνης, συνολικού βάρους 101,5 γραμμαρίων, 276 γραμμάρια ηρωίνης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά, καθώς και δύο βιβλιάρια καταθέσεων με χρηματικό ποσό κατάθεσης 7.150 ευρώ, που σύμφωνα με την αστυνομία προέρχονταν από εμπορία ναρκωτικών.
21/7/2008
Σπείρα, αποτελούμενη από τρεις Αλβανούς, οι οποίοι είχαν καταφέρει να αρπάξουν 440.000 ευρώ από τα ταμεία σούπερ μάρκετ, εξαρθρώθηκε από την αστυνομία.
Στις 9 Απριλίου άνδρες της αστυνομίας συνέλαβαν τον πρώτο ληστή, ύστερα από μία ακόμα ληστεία σε σούπερ μάρκετ του Πειραιά. Είχε προηγηθεί καταδίωξη και ο 25χρονος ληστής πιάστηκε την ώρα που προσπαθούσε να ανέβει σε αστικό λεωφορείο.
Στις 6 Ιουνίου η αστυνομία, συνέλαβε έναν ακόμα Αλβανό, 23 ετών, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, ενώ δύο μέρες μετά ένας 22χρονος ομοεθνής τους εντοπίστηκε νεκρός.
Μετά την ταυτοποίηση των στοιχείων η αστυνομία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δύο τελευταίοι αν και βρέθηκαν για τελείως διαφορετικούς λόγους, ήταν οι δύο συνεργοί του ληστή που συνελήφθη στις 9 Απριλίου.
Μέχρι την ημέρα εκείνη οι ληστές, οι οποίοι ήταν αυτοί που εισέβαλαν στα σούπερ μάρκετ με περούκες και κοστούμια και είχαν καταφέρει να αποσπάσουν τα χρήματα των ταμείων από 16 καταστήματα

ημερ/νία: 19-07-2008
Ένας 20χρονος Αφγανός έχασε τη ζωή του χθες το βράδυ στη συμβολή των οδών Σοφοκλέους και Μενάνδρου ύστερα από συμπλοκή με ομοεθνείς του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το θύμα έφερε δύο τραύματα από μαχαίρι στο θώρακα. Ο άτυχος Αφγανός μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στις 9 μ.μ. όπου και κατέληξε μετά από περίπου μία ώρα.Η συμπλοκή έγινε κατά τη διάρκεια τυχερού παιχνιδιού

Επεισόδια και καταστροφές στην οδό Φυλής
18 Ιουλίου 2008, 05:47
Επεισόδια σημειώθηκαν λίγο μετά τη 1 τη νύχτα στην συμβολή των οδών Φυλής και Αγίου Μελετίου, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Ομάδα αποτελούμενη από νεαρούς αλλοδαπούς από το Αφγανιστάν, το Ιράν και το Ιράκ, περισσότερα από 80 άτομα, εισέβαλε σε διώροφη κατοικία και έσπασε διαμέρισμα στο οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες διαμένουν επίσης αλλοδαποί ομοεθνείς τους.
Αφού η ομάδα κατέστρεψε σχεδόν όλο το διαμέρισμα, στη συνέχεια προκάλεσε σοβαρές ζημιές στο κτήριο, σε 5 σταθμευμένα αυτοκίνητα και μία μηχανή. Οι δράστες διέφυγαν, ωστόσο, η αστυνομία μέχρι τώρα δεν έχει ενημερωθεί για κάποιο τραυματισμό, ενώ έχει προχωρήσει σε προσαγωγές αλλοδαπών στην γύρω περιοχή.
Να σημειωθεί ότι και πριν από λίγες ημέρες είχε συμβεί παρόμοιο περιστατικό με αλλοδαπούς στην ίδια περιοχή.




Περιπετειώδης καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη
11/7/2007
«E» Online 12:04

Τρία άτομα συνελήφθησαν στη διάρκεια καταδίωξης από αστυνομικούς στην περιοχή Άνω Πόλης Θεσσαλονίκης και ανακρίνονται από την ασφάλεια, καθώς στο αυτοκίνητο που επέβαιναν βρέθηκαν όπλα και σφαίρες.

Στη διάρκεια της καταδίωξης οι αστυνομικοί πυροβόλησαν στον αέρα στην προσπάθειά τους να ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι συλληφθέντες, με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση.

Τελικά λίγο μετά τις 3.30΄ το πρωί της Τρίτης συνέλαβαν στο ύψος της περιφερειακής οδού, πίσω από το Επταπύργιο, έναν Έλληνα και δύο Αλβανούς. Ένας ακόμα επιβάτης στο όχημα διέφυγε και αναζητείται.

Σύμφωνα με την αστυνομία η καταδίωξη ξεκίνησε όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου αρνήθηκε να υποβληθεί σε έλεγχο και ανέπτυξε ταχύτητα. Στη κατοχή των συλληφθέντων, αλλά και σε διάφορους χώρους του αυτοκινήτου βρέθηκαν μεταξύ άλλων ένα πολεμικό όπλο «Καλάσνικοφ», ένα πιστόλι και σφαίρες, ενώ η υπόθεση ερευνάται από την ασφάλεια.

Σύλληψη «νονών» 11/7/2007
«E» 11/7

Στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής, όπου παραθέριζαν οπλισμένοι σαν «αστακοί», συνελήφθησαν για οπλοφορία και οπλοκατοχή δύο γνωστοί στην Ασφάλεια «άνθρωποι της νύχτας» της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για έναν 30χρονο Αρμένιο και έναν Έλληνα, 34 χρόνων.
Οι αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν από παραθεριστή πως ένα άτομο που βρίσκεται υπό την επήρεια μέθης κοιμόταν στα καθίσματα καταστήματος της περιοχής. Πριν φτάσει το περιπολικό, ο 30χρονος έφυγε από το σημείο και επέστρεψε μισή ώρα αργότερα για να ζητήσει τον λόγο, κρατώντας ένα πιστόλι. Ο Αρμένιος συνελήφθη και σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 34χρονου φίλου του που τον φιλοξενούσε, βρέθηκαν ένα πιστόλι και ένα αεροβόλο

Σοκ με 11χρονη έγκυο
«E» 20/6

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΑΡΙΑ ΡΙΤΖΑΛΕΟΥ
ritzal@pegasus.gr
Σοκ στην κοινή γνώμη προκαλεί η εγκυμοσύνη 11χρονου κοριτσιού στις Σέρρες, το οποίο κυοφορεί το παιδί του ανθρώπου που ασέλγησε πάνω στο άγουρο κορμί της.
Ο 26χρονος Αλβανός οδηγήθηκε χθες με την κατηγορία της αποπλάνησης στον εισαγγελέα, από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή, ενώ την ίδια ώρα η μικρή δεν γνωρίζει πως είναι έγκυος και η μητέρα της επιμένει να της λέει ότι τα παραπάνω κιλά που πήρε οφείλονται σε ορμονικό πρόβλημα.
Η 11χρονη, ομογενής από τη Γεωργία, παιδί μονογονεϊκής οικογένειας, γνωριζόταν με τον 26χρονο Αλβανό, ο οποίος εργαζόταν στο παρελθόν μαζί με τη μητέρα της.
Ένα βράδυ πριν από οκτώ μήνες συναντήθηκαν σε πλατεία των Σερρών και ο νεαρός προθυμοποιήθηκε να μεταφέρει τη μικρή στο σπίτι της.
Σε νεοαναγειρόμενη οικοδομή καθ’ οδόν την παρέσυρε και ασέλγησε σε βάρος της, με αποτέλεσμα το κοριτσάκι να μείνει έγκυος.
Όσο περνούσαν οι μήνες και έπαιρνε κιλά και φούσκωνε η κοιλιά της, πίστευε ότι αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και πριν από μερικές μέρες η μητέρα της την πήγε σε γυναικολόγο, ο οποίος της αποκάλυψε ότι το 11χρονο κορίτσι είναι έγκυος στον 8ο μήνα και σύντομα θα φέρει στον κόσμο ένα παιδί.
Με τη σύμφωνη γνώμη της μητέρας της και των κοινωνικών λειτουργών, αποφασίστηκε να μην το μάθει ακόμη η μικρή, κάτι που θα γίνει τις επόμενες μέρες με τη βοήθεια παιδοψυχολόγου. Πληροφορίες από το οικογενειακό περιβάλλον του 26χρονου αναφέρουν ότι την αγαπάει και προτίθεται να τη ζητήσει σε γάμο, ωστόσο δεν αποκλείεται κάτι τέτοιο να γίνεται για να αποφύγει τις συνέπειες του νόμου.
Η 11χρονη είναι φοβισμένη και τρομαγμένη και δεν γνωρίζει τι είναι αυτό που της συμβαίνει, ενώ ρωτά συνέχεια γιατί φουσκώνει η κοιλίτσα της και τι είναι αυτό που έχει μέσα της

Εντοπίστηκε νέο εργαστήριο κοκαΐνης στη Θεσσαλονίκη
«E» 15/6

Εργαστήριο παρασκευής κοκαΐνης, στα πρότυπα εκείνου της Αναβύσσου, μικρότερο όμως σε πρώτη ύλη και με λιγότερα μηχανήματα, εντοπίστηκε στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης.
Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν 30χρονο Αλβανό, ο οποίος έφερνε από την πατρίδα του την πρώτη ύλη και στη συνέχεια με διάφορες προσμείξεις τη μετέτρεπε σε βραχάκια κοκαΐνης, έτοιμα προς πώληση.
Ο προϊστάμενος της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, αστυνομικός διευθυντής, Δημήτρης Τσακνάκης, διαβεβαίωσε ότι ο αλλοδαπός «χημικός» δεν πρόλαβε να διαθέσει βραχάκια κοκαΐνης, καθαρότητας 40%-50%, αφού τα πρώτα 455 γραμμάρια βρέθηκαν και κατασχέθηκαν. Ο 30χρονος Αλβανός έπαιρνε την άσπρη σκόνη που αποτελούσε την πρώτη ύλη, την ανακάτευε με άλλες προσμείξεις, όπως παρακεταμόλη και ασετόν, μέσα σε ένα μικρό μίξερ και δημιουργούσε μια συμπαγή μάζα. Σε μια αυτοσχέδια πρέσα που κατασκεύασε συμπίεζε τη μάζα των ναρκωτικών, τη μετέτρεπε σε βραχάκια και την έκοβε σε... μερίδες.

Μετέτρεψε σε "βαποράκι" την κόρη του
«E» 14/6

Σε «βαποράκι» είχε μετατρέψει την 7χρονη κόρη του ένας 34χρονος Αλβανός που συνελήφθη χθες το πρωί από αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.
Ο αλλοδαπός, που διαμένει παράνομα στη χώρα και είναι πατέρας πέντε παιδιών -το ένα αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας-, συνελήφθη έξω από το σπίτι του στο Ηράκλειο, μόλις είχε επιστρέψει από τον Πειραιά με το πλοίο της γραμμής. Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες ότι συχνά-πυκνά ταξίδευε στην Αθήνα, προκειμένου να προμηθεύεται ναρκωτικά τα οποία διοχέτευε σε πιάτσες του Ηρακλείου. Μαζί του είχε και την 7χρονη κόρη του.
Στην κατοχή του οι αστυνομικοί βρήκαν μόνο δύο κινητά τηλέφωνα. Τα ναρκωτικά βρέθηκαν μέσα σε δύο φραντζόλες ψωμί, σε πλαστική σακούλα την οποία κρατούσε η ανήλικη. Ο 34χρονος είχε αφαιρέσει την ψίχα και είχε κρύψει στο εσωτερικό 119 δόσεις ηρωίνης, προς πώληση. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι τις είχε αγοράσει για προσωπική χρήση. Το κοριτσάκι παρέλαβε μία θεία του
Μετέτρεψε σε "βαποράκι" την κόρη του
«E» 14/6

Σε «βαποράκι» είχε μετατρέψει την 7χρονη κόρη του ένας 34χρονος Αλβανός που συνελήφθη χθες το πρωί από αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.
Ο αλλοδαπός, που διαμένει παράνομα στη χώρα και είναι πατέρας πέντε παιδιών -το ένα αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας-, συνελήφθη έξω από το σπίτι του στο Ηράκλειο, μόλις είχε επιστρέψει από τον Πειραιά με το πλοίο της γραμμής. Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες ότι συχνά-πυκνά ταξίδευε στην Αθήνα, προκειμένου να προμηθεύεται ναρκωτικά τα οποία διοχέτευε σε πιάτσες του Ηρακλείου. Μαζί του είχε και την 7χρονη κόρη του.
Στην κατοχή του οι αστυνομικοί βρήκαν μόνο δύο κινητά τηλέφωνα. Τα ναρκωτικά βρέθηκαν μέσα σε δύο φραντζόλες ψωμί, σε πλαστική σακούλα την οποία κρατούσε η ανήλικη. Ο 34χρονος είχε αφαιρέσει την ψίχα και είχε κρύψει στο εσωτερικό 119 δόσεις ηρωίνης, προς πώληση. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι τις είχε αγοράσει για προσωπική χρήση. Το κοριτσάκι παρέλαβε μία θεία του
Μετέτρεψε σε "βαποράκι" την κόρη του
«E» 14/6

Σε «βαποράκι» είχε μετατρέψει την 7χρονη κόρη του ένας 34χρονος Αλβανός που συνελήφθη χθες το πρωί από αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.
Ο αλλοδαπός, που διαμένει παράνομα στη χώρα και είναι πατέρας πέντε παιδιών -το ένα αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας-, συνελήφθη έξω από το σπίτι του στο Ηράκλειο, μόλις είχε επιστρέψει από τον Πειραιά με το πλοίο της γραμμής. Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες ότι συχνά-πυκνά ταξίδευε στην Αθήνα, προκειμένου να προμηθεύεται ναρκωτικά τα οποία διοχέτευε σε πιάτσες του Ηρακλείου. Μαζί του είχε και την 7χρονη κόρη του.
Στην κατοχή του οι αστυνομικοί βρήκαν μόνο δύο κινητά τηλέφωνα. Τα ναρκωτικά βρέθηκαν μέσα σε δύο φραντζόλες ψωμί, σε πλαστική σακούλα την οποία κρατούσε η ανήλικη. Ο 34χρονος είχε αφαιρέσει την ψίχα και είχε κρύψει στο εσωτερικό 119 δόσεις ηρωίνης, προς πώληση. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι τις είχε αγοράσει για προσωπική χρήση. Το κοριτσάκι παρέλαβε μία θεία του
Στον εισαγγελέα Εφετών ο φάκελος για τον Αλεξ

Σε ανώτερο εισαγγελικό λειτουργό διαβιβάζεται σήμερα ο φάκελος της δικογραφίας για την υπόθεση της εξαφάνισης του εντεκάχρονου Αλεξ από τη Βέροια. Ύστερα από οκτώ μήνες ανακριτικής διαδικασίας, ο ειδικός εφέτης Μιχαλάκης Γεωργίου περάτωσε το έργο του και διαβιβάζει τον φάκελο στον εισαγγελέα εφετών Ζαχαρία Μουράτη, προκειμένου να τον μελετήσει και να υποβάλει την πρότασή του στο Συμβούλιο Εφετών για την παραπομπή ή όχι των κατηγορουμένων σε δίκη.
Για την εξαφάνιση του Αλεξ Μεσχισβίλι διώκονται συνολικά 14 άτομα, από τα οποία οι πέντε είναι ανήλικοι -δύο Ελληνόπουλα αδέλφια, ένας Ρουμάνος, ένας Αλβανός κι ένας Βορειοηπειρώτης- και οι εννέα ενήλικοι. Οι ανήλικοι κατηγορούνται για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως με ενδεχόμενο δόλο από κοινού και περιύβριση νεκρού από κοινού, ενώ οι κηδεμόνες τους διώκονται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων. Ακόμη, κατηγορούνται κατά περίπτωση για υπόθαλψη εγκληματία, ψευδορκία μάρτυρα και ψευδή ανωμοτί κατάθεση ο παππούς και ο μεγαλύτερος αδελφός των δύο Ελληνόπουλων

Συνελήφθησαν με τρία κιλά ηρωίνη
«E» Online 09:50

Ένας Αλβανός υπήκοος και μία ομοεθνείς του συνελήφθησαν στην Αθήνα έχοντας στην κατοχή τους περίπου τρία κιλά ηρωίνης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης ο 34χρονος και η φίλη του, ηλικίας 31 ετών, συνελήφθησαν στο σταθμό Λαρίσης όταν βρέθηκαν στην κατοχή τους μικροποσότητες ναρκωτικών. Μάλιστα, οι αστυνομικοί της ασφάλειας αφόπλισαν τον 34χρονο ο οποίος έβγαλε ένα πιστόλι και τους απείλησε στην προσπάθειά του να διαφύγει.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε αργότερα στο σπίτι όπου διαμένουν κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων 3 κιλά και 160 γραμμάρια ηρωίνη, 10 κιλά σκόνη, άγνωστης μέχρι στιγμής σύνθεσης, και 1.100 ευρώ από πωλήσεις ναρκωτικών

Φονικές μαχαιριές για μια... βρισιά

Δύο νεαροί ηλικίας 17 και 18 χρόνων έχασαν τη ζωή τους και ένας τραυματίσθηκε, όταν, για ασήμαντη αφορμή, παρέες νεαρών Αλβανών από τη μια και Γεωργιανών και Αρμενίων από την άλλη έβγαλαν τα μαχαίρια και μετέτρεψαν σε πεδίο μάχης ένα γήπεδο μπάσκετ, σε γειτονιά πίσω ακριβώς από τον σιδηροδρομικό σταθμό Θεσσαλονίκης.
Το τραγικό επεισόδιο, που συνέβη το βράδυ της Κυριακής, έχει ανεβάσει στα ύψη την ένταση στις γειτονιές της δυτικής Θεσσαλονίκης, όπου μένουν πολλοί αλλοδαποί.
Η αστυνομία φοβάται μήπως ξεσπάσει βεντέτα από άτομα και των δύο πλευρών, τα οποία θα θελήσουν να δώσουν συνέχεια και να πάρουν εκδίκηση
Συνελήφθησαν οι ληστές της Αμαρύνθου
«E» Online 16:06

Συνελήφθησαν από την Αστυνομία δύο από τους τέσσερις αλβανούς ληστές που την ημέρα των Χριστουγέννων είχαν εισβάλει σε βίλα στην Αμάρυνθο κρατώντας ομήρους τους ιδιοκτήτες της και ένα ζευγάρι Γερμανών που φιλοξενούσαν.

Στη σύλληψη των δραστών συνέβαλε το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που είχε εγκαταστήσει στο σπίτι του ο ιδιοκτήτης.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο επιχειρηματίας, 64 ετών και η 34χρονη γερμανίδα σύζυγός του ήταν μέσα στο σπίτι, ενώ το φιλικό τους ζευγάρι είχε βγει στο κήπο. Εκεί, δέχθηκαν επίθεση από τρεις κουκουλοφόρους, ενώ ένας τέταρτος περίμενε σε ένα ΙΧ αυτοκίνητο.

Οι δράστες, με την απειλή μαχαιριού οδήγησαν το ζευγάρι μέσα στο σπίτι όπου ακινητοποίησαν και τον επιχειρηματία με τη σύζυγό του, άρπαξαν περίπου 1.000 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα πράγματα αξίας και εξαφανίστηκαν.

Από τα πλάνα που είχαν καταγράψει οι κάμερες του κλειστού κυκλώματος, οι αστυνομικοί της ασφάλειας Χαλκίδας κατάφεραν να εντοπίσουν δύο Αλβανούς στην Ερέτρια, οι οποίοι φορούσαν ακόμη τα ίδια ρούχα που χρησιμοποίησαν την ώρα της ληστείας. Ένας ακόμη Αλβανός, που επίσης μένει στην Ερέτρια και ένας άλλος που μένει στην Αθήνα αναζητούνται.
Δραπέτης συνελήφθη για ληστεία
«E» Online 10:25

Ένας νεαρός, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος είχε παραβιάσει άδεια φυλακών συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη με την κατηγορία ότι διέπραξε αιματηρή ληστεία μαζί με δύο ομοεθνείς του.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 26χρονος δραπέτης των φυλακών και οι δύο ομοεθνείς συνεργοί του επιτέθηκαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στον 49χρονο και αφού του απέσπασαν ένα ζευγάρι χρυσές χειροπέδες και το κινητό του τηλέφωνο τον τραυμάτισαν με αιχμηρό αντικείμενο στα πόδια και στην ωμοπλάτη.

Αστυνομικοί τους καταδίωξαν και τους συνέλαβαν, ενώ όπως αποκαλύφθηκε ο νεαρός Αλβανός είχε παραβιάσει εδώ και 8 ημέρες την άδεια που του δόθηκε από τις φυλακές Αγιάς Χανίων

Φορτηγό με 80 κιλά χασίς
«E» Online 11:32

Ογδόντα κιλά περίπου χασίς σε φούντα επιχείρησε να μεταφέρει στην Ελλάδα, κρυμμένα σε φορτηγό - νταλίκα, Αλβανός υπήκοος ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας, στο Κωσταράζι Καστοριάς.

Σύμφωνα με την αστυνομία την ποσότητα χασίς εντόπισαν οι δύο ειδικά εκπαιδευμένα σκύλοι «Χουσάν» και «Όστιν» σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, στην οροφή της καμπίνας της νταλίκας.

Ο αλλοδαπός οδηγός κρατείται και ανακρίνεται από αστυνομικούς του τμήματος δίωξης ναρκωτικών

Εξιχνιάστηκε δολοφονία ηλικιωμένου

Εξιχνιάστηκε από την ασφάλεια το άγριο έγκλημα της δολοφονίας ενός 80χρονου μέσα στο διαμέρισμα του στο Νέο Ηράκλειο.
Δράστες της αποτρόπαιας πράξης είναι ένα ζευγάρι Ρομά. Ο νεαρός δράστης είναι 18 ετών και η κοπέλα 24 ετών.
Τον άτυχο συνταξιούχο στραγγάλισε ο 18χρονος, ενώ κατά την προανάκριση πρόεκυψαν άλλες δυο ληστείες συνταξιούχων σε Ομόνοια και Μαρούσι.
δημιουργία: 12/07/07 11:34 τελευταία ενημέρωση: 12/07/07 11:37




Μέχρι και το Πεδίον του Αρεως προσπάθησαν να κάψουν το Σάββατο 21/7/07 τα ξημερώματα. Δράστης ένας Ιρανός 31χρόνων, που... ζήλεψε τα κατορθώματα αυτών που έχουν εξαφανίσει μέσα σε λίγες μέρες ένα τεράστιο κομμάτι του εθνικού μας φυσικού πλούτου και αποφάσισε να «καθαρίσει» και ό,τι λίγο έχει απομείνει στην ταλαίπωρη Αθήνα.
Ο Ιρανός προσπάθησε να βάλει φωτιά με αναμμένη εφημερίδα σε έναν θάμνο πίσω από το άγαλμα του βασιλέως Κωνσταντίνου. Εγινε αντιληπτός, όμως, από αστυνομικούς του Τμήματος Κυψέλης, που εκτελούσαν ειδική περιπολία για την πρόληψη εμπρησμών, οι οποίοι έσβησαν τη φωτιά και τον συνέλαβαν. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πτυσσόμενο μαχαίρι συνολικού μήκους 18 εκατοστών. Την υπόθεση ανέλαβε η Κρατική Ασφάλεια, η οποία έκανε έρευνα σε δύο σπίτια που δήλωσε ότι έμενε ο συλληφθείς, χωρίς όμως να βρεθεί τίποτα. Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο Ιρανός μπήκε λαθραία στην Ελλάδα από την Τουρκία, το 2003 και διαμένει νόμιμα στη χώρα μας, γιατί έχει καταθέσει αίτημα για πολιτικό άσυλο στις 17/1/2007, του οποίου η εξέταση εκκρεμεί. Στο παρελθόν έχει συλληφθεί για κλοπές και κατοχή ναρκωτικών.


shkat καλημερα

Ανώνυμος είπε...

Τεχεράνη
Πέμπτη, 28.08.08
Τέσσερις άνδρες και μια γυναίκα που είχαν κριθεί ένοχοι για ανθρωποκτονία, εκτελέστηκαν δι απαγχονισμού το πρωί της Τετάρτης στη φυλακή Εβίν της Τεχεράνης.
Σύμφωνα με την εφημερίδα που παραδοσιακά δημοσιεύει μόνο τα μικρά ονόματα των θανατοποινιτών και τα κακουργήματα που διέπραξαν, ο πρώτος κατάδικος, ονόματι Ματζίντ εκτελέστηκε γιατί σκότωσε ένα πεντάχρονο αγόρι στη διάρκεια βιασμού.
Ο δεύτερος, ο 28χρονος Αμίν σκότωσε έναν οδηγό ταξί.
Ο τρίτος, ο Ναντζάφ, σκότωσε τον αδελφό της γυναίκας του στη διάρκεια οικογενειακού καβγά.
Ο τέταρτος κατάδικος, γνωστός με το όνομα Βαχίντ, επίσης σκότωσε έναν ταξιτζή.
Η πέμπτη εκτέλεση αφορά την Σαμπνάμ, η οποία σκότωσε με πολλές μαχαιριές τον άνδρά της όταν έμαθε ότι ήθελε να ξαναπαντρευτεί με μια νέα γυναίκα.
Οι απαγχονισμοί αυτοί αυξάνουν σε 180 τον αριθμό των θανατοποινιτών που έχουν εκτελεστεί στο Ιράν από τις αρχές του 2008, σύμφωνα με απολογισμό του Γαλλικού Πρακτορείου που βασίζεται σε δημοσιεύματα του Τύπου.
Σύμφωνα με τη Διεθνή Αμνηστία, 317 εκτελέσεις πραγματοποιήθηκαν στο Ιράν το 2007, θέτοντας έτσι τη χώρα αυτή στη δεύτερη θέση όσον αφορά τη συχνότητα εφαρμογής της εσχάτης των ποινών, μετά την Κίνα.


ΕΤΣΙ ΜΕΙΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 12:36 μμ, είσαι ΈΛΛΗΝΑΣ και το ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ να μας τορπιλίζεις με τις μαλακίες σου για να ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ στον εαυτό σου ότι το ΕΘΝΟΣ σου είναι ΑΓΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 1:24
ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΜΕΤΑ ΦΟΝΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

1:48 Σε πάω,συνέχισε έτσι.
Πες του μαλάκα ότι αν τον βίαζαν 10 αλβανοί διαδοχικά τι θα έλεγε μετά;

Ανώνυμος είπε...

Απευθύνομαι στις ανώνυμες 1:48 μμ και 4:01 μμ.

Ευχήθηκα οτιδήποτε στο είδος σας και δεν το αντιλήφθηκα; Παρακαλώ θερμά να έχετε τις αισθήσεις σας όταν πληκτρολογείτε μαλακίες.
Κλείνοντας, θα ήθελα να ρωτήσω με ποιο δικαίωμα στέλνετε μακάβριες ευχές σε άγνωστους. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, γνωρίζω πως θα σας άρεσε ιδιαίτερα να έστελνα ευχές παρόμοιου περιεχομένου στις οικογένειες σας. Αλλά δε θα το κάνω, δε σας γνωρίζω προσωπικά.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ;ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;ΤΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ;ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΛΕΤΕ Η ΑΠΛΑ ΕΙΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ;

Ανώνυμος είπε...

Η απάντηση στην τελευταία σου ερώτηση είναι η δεύτερη.

Ανώνυμος είπε...

Ρε μήπως στη χώρα τους τους πήγαιναν με μερσεντές , αν και τους μπάτσους δεν τους πάω με τίποτα , στην συγκεκριμένη περίπτωση καλά έκαναν. Αυτή είναι η Ελλάδα και σε όποιων αρέσει , αν δεν τους αρέσει να μείνουν στη χώρα τους . απορώ με κάποιους ανεγκέφαλους που υποστηρίζουν τα αλλοδαπά. Σοβαρευτείτε λίγο έχετε ξεπουλήσει τα πάντα, αν συνεχίσετε έτσι , θα έρθει μέρα που θα γίνετε δούλη στη χώρα σας.