Πέμπτη, Αυγούστου 21, 2008

ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ,ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ...ΔΙΟΤΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ,ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΚΤΙΕΤΑΙ...!!!(ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)

Αρχιζοντας απο τις Πρυτανικες εκλογες,
στο Πανεπιστημιο της Κρητης
οπου οι φοιτητες θα εμποδισουν τη διαδικασια,
για να μην εφαρμοστει στη πραξη
ο νεος νομος πλαισιο,
ο οποιος μεταξυ αλλων,
επιτρεπει την εισοδο
αστυνομικων δυναμεων
μεσα στα Πανεπιστημιακα Ιδρυματα και ΤΕΙ
,
για δηθεν λογους ασφαλειας...
και συνεχιζοντας με τις προεδρικες εκλογες
σε 5 σχολες του ΕΜΠ,οπου εκει
θα αποφασιστουν νεες κινητοποιησεις,
οι φοιτητες θα κορυφωσουν τις αντιδρασεις τους,
εναντιον του νομοσχεδιου
για τα Κεντρα Ελευθερων Σπουδων
που ψηφιστικε μεσα στο καλοκαιρι
και δινει τη δυνατοτητα
ιδιων επαγγελματικων ευκαιριων,
στους αποφοιτους των ΚΕΣ,
με εκεινων των ΑΕΙ και ΤΕΙ...


Η Κυβερνηση της Νεας Δημοκρατιας
και ο υπ.Παιδειας Ευριπιδης Στυλιανιδης,
ειναι ετοιμοι να σηκωσουν σις πλατες τους
το πολιτικο κοστος
των οσων θα γινουν το Σεπτεμβριο;;;

Διοτι αυτη τη φορα
η Δημοκρατια δεν θα επιβληθει απο μια κυβερνηση
η οποια ειναι εκλεγμενη με το 40% ενος λαου...
αλλα με το υπολοιπο 60%...
που ειναι και η πλειοψηφια...


ΠΡΕΖΑ TV
21-8-2008

23 σχόλια:

Μάρκος είπε...

Το μόνο που κάνουν οι "φοιτητές" είναι να καταργούν τη Δημοκρατία, καταργώντας τις εκλογές. Αν είναι πλειοψηφία, ας συμμετάσχουν, τι φοβούνται; Απλά παίζουν το παιχνίδι των τεμπέλιδων και βολεμένων πρυτάνεων. Μην κάνεις ότι δεν το ξέρεις. Εκτός αν είσαι τελικά τόσο μικρόνοος. Αλήθεια ρε πρέζα,πόσο ετών είσαι;

fpboy είπε...

Δημοκρατία θα είναι οι 100-200 φασίστες που θα δείρουν όποιον πάει να ψηφίσει ?
Περίεργη άποψη έχεις για την δημοκρατία....

SteWIE είπε...

Fpboy ελα να μας τα πεις απο κοντα στις 8 Σεπτεμβρη στο ΕΜΠ.

Σηκωθηκαν οι δεξιοι να πουνε τους φοιτητες φασιστες.

ΟΥΓΚ

Ανώνυμος είπε...

egw tha thela na ekfrasw apopsh gia ayto to thema alla de tha to kanw mias kai o royssos efarmozei politikes "svhnw oti de moy aresei". tha kanw oti kanoyn polloi pleon edw pera. tha siwpw.

FuSmOKer είπε...

@Stewie:

Καλά,
είσαι τραγικά ηλίθιος..

εκτός από σκατοφασίστας.

Ανώνυμος είπε...

ρούσσο τον λένε τον πρέζα;καμιά σχέση με αυτόν τον ανεκδιήγητο καθηγητή που είχε χαρακτηρίσει τη σημαία "ένα πανί", δικαιολογώντας τους ανάρχες του κώλου που την καίνε;

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν κάνατε καμια πορεία μέσα στο καλοκαίρι? Επειδή δεν θα χάνατε ούτε μισή ώρα μάθημα?

FuSmOKer είπε...

Μην τους βάζεις δύσκολα Ανώνυμε από πάνω και τρομάζουν :)

Που να τρέχεις πορεία καλοκαιριάτικα με την σαγιονάρα και μετά κάνα burger στα McDonalds Σύνταγμα OTAN μπορείς σαν τελευταίος νεοέλληνας παρτάκιας να πας τις διακοπούλες σου με τα λεφτά του μπαμπάκα και να γυρίσεις φρέσκος τον Σεπτέμβρη να γαμίσεις ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ όλους τους υπόλοιπους που έχουν αντίθετη άποψη από σένα.
Μαλάκας είναι να τρέχει μες στην ζέστη άλλωστε..;

Κάνει και προθέρμανση για την θέση του Δημοσίου που σαν γνήσιος κηφήνας θα θέλει να καβαντζώσει γιατί του φταίει το γαμημένο σύστημα που λατρεύει να βρίζει ΑΛΛΑ είναι το καλύτερο γρανάζι του..

Λίγα φράγκα να πιάσουν στα χέρια τους, οι περισσότεροι "επαναστάτες" από εδώ μέσα, θα γίνουν οι χειρότεροι Δεξιοί που λατρεύουν να βρίζουν (αλλά ονειρεύονται να γίνουν).

(εδώ θα είμαστε και θα το δούμε και αυτό..
Επίσης, φροντίστε να τα σπάσετε ΟΛΑ έτσι ώστε να σας βάλουν 10πλάσιες κάμερες και τα στρουμφ στα πανεπιστήμια και μετά να σας ακούω να τους βρίζετε και να γελάω.
Ακούτε γραναζάκια;;)

όπως στρώνει κανείς κοιμάται και τα στρουμφ στα πανεπιστήμια αυτοί και μόνο αυτοί τα φέρνουν.

(ευτυχώς υπάρχουν και μερικές -ελάχιστες- εξαιρέσεις φοιτητών που το κάνουν καθαρά για το πιστεύω τους και όχι για το φίδιασμα, τα φράγκα και τα ΤΖΑΜΠΑ πτυχία)

Και τέλος,
ΟΣΟ ανέχονται την λέρα τα κόμματα στα πανεπιστήμια και δεν κάνουν τίποτα γι' αυτό, είναι αξιοθρήνητοι και γι' αυτό τους έχω χεσμένους.
(τζάμπα πτυχία, τζάμπα δουλειά, τζάμπα..., τζάμπα...)
Άντε γεια!

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΗΣ ΓΕΝΝΕΑΣ ΤΩΝ 80ς.ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ 'ΑΝΑΡΧΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ'ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΑΙΟΥΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ,ΑΝΑΜΑΣΩΝΤΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΑ,ΥΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΥΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟ 'ΔΟΚΟΥΝ',ΠΡΟΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ,ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ,ΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ 'ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ'.ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΥΤΑ,ΑΠΕΧΟΝΤΑΣ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΤΕΡΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΩΝ-ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΝ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ,ΑΥΤΟΧΡΙΖΟΝΤΑΙ 'ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ',ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΙ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΚΑΝΝΙΒΑΛΙΣΜΟ,ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΑΤΙΜΩΡΗΤΙ.ΜΗΝ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΑΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ'ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ'ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ,ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ,ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ.ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΣ ΑΝΑΤΡΕΞΕΙ ΣΤΟΥΣ 'ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥΣ'ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ,Η ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΚΙΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΑΗ ΤΟΥ '68 ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ.ΛΑΜΟΓΙΑ.ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΡΑΞΙΑ ΤΟΥ 'ΚΡΑΤΟΥΣ' ΠΟΥ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ.ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΙΝΗΤΕΣ,ΔΙΑΙΩΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.Ο ΟΜΟΙΟΣ ΤΩ ΟΜΟΙΩ.Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ,ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΙΤΕΣ,ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΟΠΛΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΠΙΤΗΔΕΙΩΝ ΔΗΜΟΚΟΠΩΝ,ΓΙΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΩΝ ΟΧΛΩΝ.Η ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΓΝΩΣΗ.ΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΘΑ ΑΡΚΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ 'ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ' ΚΑΙ ΤΩΝ 'ΠΑΕ'.

Ανώνυμος είπε...

Κάποτε προσπάθησα να εξηγήσω σε ξένους φίλους μου τι είναι το πανεπιστημιακό άσυλο, γιατί με ρωτούσαν συνέχεια για τις καταστροφές και τις καταλήψεις στα πανεπιστημιακά ιδρύματα. Στάθηκε αδύνατον να το καταλάβουν και ομολολγώ ότι και εγώ δεν βρήσκω πλέον τον΄λόγο ύπαρξής του. Ας καταργηθεί να δούμε που θα βρίσκουνε καταφύγιο όλα τα φασιστόμουτρα που με διάφορα προσχήματα και καταργώντας κάθε έννοια δημοκρατικότητας, καταστρέφουν και λεηλατούν την δημόσια περιουσία. Αυτές οι οργανωμένες ομάδες των 100 και 200 φοιτητών, σε συνελεύσεις με ναζιστικά πρότυπα, ξυλοκοπώντας και βρίζοντας κάθε αντίθετη φωνή, καταλύουν κάθε δημοκρατική αρχή και αξία. Είναι καιρός να σταματήσει αυτή η ξεφτίλα. Ας καταργηθεί το άσυλο να δούμε εάν έχουν τα κότσια να το παίζουν ακόμα επανεστάτες.

SteWIE είπε...

GO DISAFFECTED ΚΩΛΟΖΩΑ.

ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ

Α, fusmoker, ενας ενεργειακος μηχανικος ΔΕΝ θα εχει αναγκη απο δημοσιο. Και ο λογος που δεν οργανωθηκε πορεια απο καποιο φορεα μες στο καλοκαιρι φετος (αντιθετα απο το 2006 που θυμαμαι πολυ καλα ως τοτε αποφοιτος Λυκειου τι ειχε γινει στους δρομους), να αναζητηθει απο τον/τους φορεα/φορεις.

Αντε γαμηθειτε κοπροσκυλα, αυτη η Ελλαδα σας αξιζει. Της ακριβειας της φτωχειας, της διαφθορας και της διχως ορια ιδιωτικοποιησης.

Και ο φοιτητακος που ψαχνει το δικιο του, μια καλυτερη ζωη και ενα μελλον για το οποιο παλευει και δε θα βρει ποτε, ειναι ο αλητης ο αναρχοδημοκρατης.

Δε θα μου κανουν εμενα μαθηματα δημοκρατιας και συμπεριφορας ουτε κομματοσκυλα απο οποιονδηποτε χωρο, ουτε μπασταρδα της νεας τρομοκρατιας και του ΜΠΑΣΟΚ, ουτε κατι χουντικοι που μιλουν ακομη την καθαρευουσα, ουτε καν κατι στρατοκαυλοι (ναι fusmoker για σενα παει καμαρι μου), που εκαναν καλα τη δουλεια τους στο στρατο (ναι αυτη του χαφιεδακου) και νομιζουν οτι θα ανταμειφτουν απο την μανουλα πατριδα, εχοντας πιασει τον θεο απο τα αρχιδια.

Στο πανεπιστημιο ειναι ευλογοφανες οτι εχουμε τον πρωτο λογο ως φοιτητες. Αλλα απ' ο,τι φαινεται, και στην Παιδεια εχουμε τον πρωτο λογο. Γιατι εσεις ειστε απαιδευτοι.

Μαθηματα δημοκρατιας απο θυματα ψηφοφορους των καθεστωτικων δυναμεων (οποιες και να ναι αυτες) δε δεχομαι.

Ας μου εξηγησει ενας γαμημενος φλωρος απο εσας αν εχει διαβασει το νεο νομο-πλαισιο και συμφωνει. Γιατι θα πρεπει να συμφωνησω και γω που με γαμαει σε πρωτη φαση ?

Εχω ξαναεξηγησει, και το λεω για τελευταια φορα σε κομεντ, τα εξης:

Εχεις πανεπιστημια επιπεδου Γ.
Αναμενεις ανυπομονα μια αλλαγη για να τα βελτιωσεις στο επιπεδο Β ή ακομη και το επιπεδο Α.
Μονη προταση που δεχεσαι απο τα κεφαλια ειναι μια αλλαγη υποβαθμισης στο επιπεδο Ζ.

Εαν δεχτεις κατι τετοιο, μονο και μονο στο ονομα της αλλαγης, για την τιμη των οπλων, για να πεις οτι κατι εκανες για την κωλοΠΑΙΔΕΙΑ σε αυτη τη χωρα, τοτε εισαι τραγικα καθυστερας.-

Ενας "τραγικα ηλιθιος σκατοφασιστας"

http://godisaffected.blogspot.com

Μάρκος είπε...

Έχει πλάκα το blog του τελευταίου πάντως...μιλάει για κατάργηση κάθε έννοιας ασύλου από την κυβέρνηση και τα ΜΑΤ...προφανώς για να κρατήσει αυτός και οι συν αυτώ το δικαίωμα να καταργούν το άσυλο.
Μάλλον τελικά είσαι για άσυλο φίλε μου...Το μόνο που σε δικαιολογεί είναι το ότι όπως δηλώνεις, έρσι αποφοίτησες από το Λύκειο. Οπότε έχεις δυό-τρια χρονάκια ακόμη μέχρι να ικανοποιήσεις τη μαμά και τον μπαμπά με τις σπουδές σου, και μερικά χρονάκια ακόμη μέχρι να γίνεις μεγαλοστέλεχος σε πολυεθνική, για να γλύφεις εκεί που έφτυνες μικρός...υπομονή!

SteWIE είπε...

Γιατι κοπελια ? Εσυ αυτο εκανες και ξερεις απο πρωτο χερι ?

pathetic.

Ανώνυμος είπε...

΄Οχι,απλά ξέρω αρκετούς "αριστερούς" και "αναρχικούς" του κώλου, σαν κι εσένα, και είδα πώς κατέληξαν...

Ανώνυμος είπε...

FuSmOKer epiases to noima agori mou kai liga les kjeris posoi apo tous epanastates tou kolou kanane epanastasi me ta lefta tou mpampa kai tis giagias ton kairo tis xountas sto exoteriko kai meta irthane na to pekjoun dimokrates upourgoi , ta mpastarda tous einai, thymase to 95 pou kanane ntou oi mpatsoi sto polutexnio kai tous bgalane apo mesa ola kolopaida megalodikigoron kai megalogiatron me armani kai cucci den den gamieste leo ego giauto giname skata o kathenas tin parti tou malakes ellinarade tou kolou, simera auto pou metraei na eisai aristeros me dekjies tsepes etsi alexi tsipra????

SteWIE είπε...

Κριμα κωλοζωα που ειστε θυματα της δεξιας πολιτικης κατα του cool Alexis και του ΣΥΡΙΖΑ. He gets all the credit.

by the way, δε θυμαμαι να μιλησε κανεις για επαναστασεις, για αριστερους και αναρχικους. Απλα για φοιτητες που ψαχνουν το δικιο τους.
Προσωπικα, δεν πιστευω σε επαναστασεις, αλλα το βρηκαμε καραμελιτσα τωρα και το λεμε σε ολους. Τοσο off ειστε ολοι σας.

Συμβαινει. Και αφορα ολους μας.

ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΠΛΑΙΣΙΟ.-

Ανώνυμος είπε...

Δηλάδη ρε SteWIE, με το "κολοζωα" που αναμασάς συνέχεια, θες να μας πείσεις ότι είσαι φοιτητής που ψάχνει το δίκιο του; Είσαι απλά άλλος ένας τυπικός 19ρης,γρανάζι στη μηχανή των τεμπέλιδων καθηγητών που αντί για επιχειρήματα χρησημοποιεί μπινελίκια και γράφει και στα αγγλικά, γιατί προφανώς δυσκολεύεται να εκφραστεί στα ελληνικά. Όσο για το νόμο πλαίσιο ή για το άρθρο 16, αμφιβάλω αν έχεις διαβάσει έστω και μια παράγραφό του. Αν είχες διαβάσει θα έβλεπες ότι η αναθεώρησή του άρθου καταργεί την παράγραφο που αναφέρεται σε " ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης". Αλλά που να το μάθετε αυτό. Χαβαλές να γίνεται...

Μάρκος

SteWIE είπε...

Μαρκουλη, πιστεψε με, ξερω να γραφω καλυτερα Ελληνικα απο σενα.

Αγγλικα χρησιμοποιω γιατι ετσι γουσταρω, σιγα μην απολογηθω και γι' αυτο.

Οσο για μενα, ειμαι ενας 20αρης, γραναζι και εξαρτημα της δικης μου μηχανης.

Και ναι, οπως ακριβως τα λες, δεν εχω καμια σχεση με κομμουνιστικες βλεψεις, γιατι δεν πιστευω σε επαναστασεις.

Ειμαι απλα ενας φοιτητης που ψαχνει το δικιο του, και θα κανει ο,τι περναει απο το χερι του για να το βρει. Και πιστεψε με, θα ξαναβγω στους δρομους, θα ξανακανω καταληψεις, οταν ερθει ξανα η στιγμη. Δε συμφωνω με τις διαρκεις καταληψεις, παρα εν μερει, οτι ειναι, δηλαδη, απαραιτητες, αν οχι δεδομενες, οταν μας στερουν τοσα δικαιωματα.

Τελος, οσο για το νομο - πλαισιο, να εισαι σιγουρος οτι τον εχω διαβασει, ουκ ολιγες φορες, και αυτον, και το αρθρο 16, και την αναθεωρητεα μορφη του.

Σημειωσουλα : Τα επιχειρηματα δεν πρεπει να ειναι το δυνατο σου χαρτι. Επιχειρηματα τουτ εστιν "δε μπορεις να εκφραστεις στα ελληνικα" και "εισαι 19αρης γραναζι στη μηχανη τεμπελχαναδων καθηγητων" πρεπει να ειναι αυτο που λεμε ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.
I hope you can do much better than this.

godisaffected

Ανώνυμος είπε...

Μα είσαι αγόρι μου γρανάζι. Και το ότι εκφράζεσαι στα αγγλικά αυτό ακριβώς δείχνει, το πόσο έχει περάσει μέσα σου αυτή η νοοτροπία. Μην φοβάσαι πάντως, δεν θα σε πούνε εθνικιστή αν τα πεις ελληνικά:-)
Και δηλαδή, για πες μου να καταλάβω, το δίκιο σου είναι να μην ψηφίζονται οι πρύτανεις από το σύνολο των φοιτητών, αλλά από τις κομματικές παρατάξεις-μικρομάγαζα; Το δίκιο σου είναι να μην αναθεωρηθεί το αρθρο 16 επειδή κάποιοι φοιτητές και όλοι οι καθηγητές είναι τεμπέληδες; Αν διεκδικείς αυτό το δίκιο στα 20 σου, φαντάζομαι στα 30 σου...

Μάρκος

SteWIE είπε...

Να μπεις στο μπλογκ μου να διαβασεις τις αποψεις μου, και οχι να μου πετας ηλιθια επιχειρηματα, καραγκιοζακο. Δεν ειμαι παιδακι, Μαρκουλη.

Ανώνυμος είπε...

Όταν αποφασίσεις να μιλήσεις χωρίς μπινελίκια, αν μπορείς φυσικά, μιας και μέχρι τώρα δεν σε έχω βρίσει ούτε μια φορά, τότε θα σε αντιμετωπίσω ως κάτι περισσότερο από παιδάκι. Αν δεν μπορείς να συγκρατηθείς, τότε ακολούθησε φαρμακευτική αγωγή. Προς το παρόν, αυτά..

Μάρκος

SteWIE είπε...

Μπινελικια ?

Δεν εχεις φαει ρε αρχιδι γκλοπιες απο μπατσους, ουτε ξυλο απο μπραβους της ΔΑΠαρας.

Μπινελικια ?

Θιχτηκες γαμω τημπαναϊα σου?

Μάρκος είπε...

Γκλοπιές από μπάτους έχω φάει μικρέ μου. Μπουνίδια της ΔΑΠ όχι, γιατί δεν ήμουν σε "πανεπιστήμιο". Κι αν ήμουν, θα πήγαινα για να σπουδάσω, κι όχι για να ανταλλάξω μπουνιές με κανέναν φοιτητή. Όσο για την μπαναϊα, φαίνεται ότι εκτός από μικρός, είσαι και αλβανός...:-)