Σάββατο, Αυγούστου 09, 2008

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ:ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΕΝΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ,ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΘΕΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ...

Θεμος Αναστασιαδης:
Το Πρωτο Θεμα δεν δεχεται μαθηματα δημοσιογραφιας,
αλλα παραδιδει...
Θεμο,εαν σκοτωναν τη γυναικα ή το παιδι σου
με αυτο το τροπο
και επειτα δημοσιευαν τις φωτογραφιες του πτωματος
στις εφημεριδες και μαλιστα σε πρωτοσελιδο,
πως θα αισθανοσασταν ψυχολογικα
εσυ και οι συγγενεις σου;;;

Τα συμπερασματα,δικα σας.

ΠΡΕΖΑ TV
9-8-2008

29 σχόλια:

Laplace είπε...

δεν εχω λογια..
δεν ειναι δυνατον ρε παιδια να κυκλοφορει με αυτες τις φωτο οποιαδηποτε εφημεριδα..

οκ δεν σεβεται τους αναγνωστες,δεν σεβεται τπτ , ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ της νεκρης δεν την σεβεται?

Ανώνυμος είπε...

Καλό είναι να τις αναδημοσιεύσουμε παντού σήμερα, για να ικανοποιηθεί η ταπεινή περιέργειά μας και να μην πάμε αύριο στο περίπτερο να αγοράσουμε τη βρωμερή φυλλάδα "ψηφίζοντας" με το Ευρώ μας.

Ανώνυμος είπε...

preza τα κουτακια στις φωτογραφιες τα εχει βαλει η εφημεριδα η εσυ?

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Η εφημεριδα.

Ανώνυμος είπε...

Είσαι μεγάλος υποκριτής ΠΡΕΖΑ!
Καταγγέλλεις την εφημερίδα επειδή δημοσιεύει τις φωτό, αλλά κι εσύ κάνεις το ίδιο!!!
Και τα κάνεις όλα για τα views!
Ντροπή σου! Έπεσα από τα σύννεφα με την υποκρισία σου!

Ανώνυμος είπε...

Το κεφάλι που είναι; Μήπως ξέρει κανείς ποιά εφημερίδα θα μας το έχει φωτογραφία αύριο;

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Αστα να πανε...Στα ιδια σκατα βραζουμε ολοι....

Ανώνυμος είπε...

«Φτάνει πια!» με τη νέα «αλητεία» του «Πρώτου Θέματος»!
http://cm.greekhelsinki.gr/index.php?sec=192&cid=3327

Unknown είπε...

Ντροπή ,ειστε ολοι σας ελεεινοί.Σε τι διαφέρετε ???ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Εισαι πιο ελεεινος και απο τον Θεμο.

Ανώνυμος είπε...

Allo na dhmosieyei mia panelladikh megalh efhmerida, fwtografies autou tou eidous kai allo ena blog. Thn efhmerida thn blepoun ekatomyria an8rwpoi(meso tv) kai thn agorazoun 200.000. Mhn ksexname oti o themos plhrwse gia tis eikones tis ntrophs kai tis ebale sto ekswfyllo ths dh8en sobarhs efhmeridas. Anti8eta o prezas den plhrwse, den exei efhmerida k den bgazei xrhmata...ai "xtypaei" thn efhmerida. Opoios 8a thn agoraze gia tis eikones(mhn krybomaste pisw ap to daxtylo mas) den 8a thn agorasei giati tiw exei dei..Etsi?

Ανώνυμος είπε...

Ο Ελεεινός ο Θέμος ο Κανίβαλος βγάζει λεφτά με τις χυδαίες φωτογραφίες ... ο ΠΡΈΖΑΣ δεν βγάζει μια @ μάγκες

για αυτό να λέμε και κανένα Ευχάριστο στον άνθρωπο.

νάσε καλά βρε ΠΡΈΖΑ

ένας φίλος από Γερμανία

Ανώνυμος είπε...

Καλά, πόσο είσαστε? 12 ?(Ρητορική ερώτηση, μην αρχίσεται "Είμαι 40" "Είσαι πολύ μικρός για να μιλάς έτσι" κτλ...)
Ο πρέζας είναι ακόμη χειρότερος, καταγγέλλει μια πράξη, και την κάνει ο ίδιος! Σχεδόν όλα τα post το μόνο που κάνουν είναι να προσπαθούν να σου βγάλουν οργή, και είναι και αντιφατικά μεταξύ τους!

Ανώνυμος είπε...

Εμένα δεν με χαλάει! Μην τους ακούς ΠΡΕΖΑ TV!
(Γουστάρω να βαράω μ@λ@κία με αποκεφαλισμένα πτώματα! Και τώρα δεν θα πρέπει να δώσω 2 εβρό στο κάθαρμα τον Θέμο)

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΥ ΑΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΥ ΣΠΙΛΩΝΕΙ ΥΠΟΛΗΨΕΙΣ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΝΗΜΕΣ ΝΕΚΡΩΝ.ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΠΟΥ ΑΡΕΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΒΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΩΣ ΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ.ΑΥΤΟ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ...ΑΥΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ.Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Ο,ΤΙ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΝΤΕΣ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΦΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ-ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΠΛΑ ΩΣ ΣΑΡΚΟΦΑΓΟ ΚΟΙΝΟ, ΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗ ΜΙΖΕΡΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ..ΟΣΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΣΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΟΥΝ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΤΡΩΣ ΤΟ ΜΑΣΗΜΕΝΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ..

tstogias είπε...

Στην όλη υπόθεση υπάρχουν 3 μαλάκες:

1)Ο λιγότερο μαλάκας (αλλά δεν παύει να είναι μαλάκας) είναι preza που δημοσιεύει τις φωτογραφίες χωρίς περαιτέρω κάλυψη

2)Ο Θέμος που τις δημοσιεύει και υπάρχει η περίπτωση να τις δουν μικρά παιδιά

3)Ο μεγαλύτερος ΜΑΛΑΚΑΣ όλων είναι ο pitouras που με το comment του βεβήλωσε την μνήμη της νεκρής γυναίκας πολύ περισσότερο από οποιονδήποτε.



Πραγματικά μαλάκα πρεπεί να είσαι ζώον όσο δεν πάει άλλο, σε εσένα θα άξιζε ο αποκεφαλισμός όσο σε κανέναν άλλον.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡεζα...ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΤΟΤΕ???τα δημοδιευσε ενας...το βρίσκεις λάθος...τα δημοσιεύεις ΕΣΥ...γιατι ειναι σωστο...αμα θες γραψε το κείμενο και μη βαζεις τις φοτος....οσο φταίει ο Θεμος ..φταις και εσυ....που τις δημοσιεύεις

Ανώνυμος είπε...

Τάσος, αν δεν έπιασες την λεπτή ειρωνία για την ταυτόχρονη καταγγελία/κατάρα και αναδημοσίευση του περί-ο-λόγος υλικού, δεν φταίς εσύ... Αν προσβάλεσαι από τέτοιες παραστατικές καταγγελίες δεν ξέρω γιατί διαβάζεις ΠΡΕΖΑ TV...

Ανώνυμος είπε...

mhn ton malonete ton themo einai olympiakara

George Giannakopoulos είπε...

Ναι πρεζα συμφωνω.
Ομως δε φταει ο Θεμος που εχει αποδειχθει καλος εμπορος.
Φταιμε εμεις που αυριο οσοι προλαβουμε θα το αγορασουμε.
Κι ας ειναι η πιο ακριβη Κυριακατικη Εφημεριδα.
Αξιζει ενα μπραβο λοιπον στον Θεμο. Εποιασε το σφυγμο του συγχρονου Ελληνα.Το τι εκανε?
Εκανε μια αξιολογη εφημεριδα μ' εναν συνεταιρο που του προσφερε το Ονομα του και την εμπειρια του.
Με τον οποιο μαλωσε (για μενα ειναι εικονικα μια που βγηκε οχι λιγο κερδισμενος ο Μακης). Την οποια μοσψοποθλησε σε εκδοτικο ομιλο (λαθος το μεριδιο του Μακη το πηρε ο δικηγορος του).
Την ακριβηνε οσο δεν παιρνει (αα την εβαλε 4,25 κι οχι 4,30) δινοντας αξιολογες ταινιες του Χολυγουντ ξεροντας οτι ο Ελληνας δεν διαβαζει. Τις μερες που δεν εχει καλη ταινια ταρακουνα τα νερα με τετοια θεματα (Αν δεν προεκυπτε το φονικο της Σαντορινης για μενα θα εβζε κατι με Σεριανοπουλο).
Μπραβο Θεμο λοιπον, κι αισχος αναγνωστικο κοινο (Να θημυσω οτι απο τις φτηνες Κυριακατικες 3.5 Ευρω ειναι και πολυ αξιολογη και με πολλεςμ καλες ομως προσφορες. (Εγω δεν εχω δει τιποτε για τα σκουπιδια περα των γαστρομονικων που δε μ' ενδιαφερον)

Ανώνυμος είπε...

GARFIELD Ο ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ!!!ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΘΕΜΟ??ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑΡΑΖΕΙΣ ΒΡΑΔΥΑΤΙΚΟ

Ανώνυμος είπε...

Garfield έχει κιάλλους σαν και σένα η μάνα σου?Τι μαλακίες μας λες βραδιάτικα?
Άκου εκεί ποιότητας η εφημερίδα του Θέμου και του Ταρζάν...
Και πρέζα και εσυ καλό λαμόγιο είσαι
Όπως έγραψαν και πιο πάνω στην ίδια κατηγορία (σκατά) με τον Θέμο είσαι.
Ο Θέμος για τα ευρουλάκια και ο Πρέζας για να λέει στα φιλαράκια του ότι το e-peni του είναι μεγάλο όσο το blog του.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παραμύθα Πρέζα, όταν δημοσιεύουν οι άλλοι είναι ντροπή. Όταν δημοσιεύεις εσύ τα ίδια είναι εντάξει γιατί και καλά εσύ "καταγγέλλεις", άρα είναι για καλό σκοπό.

Άντε ρε νούμερο, ούτε για διασκεδαστής του διαδικτύου δεν κάνεις, νομίζεις ότι διαμορφώνεις και άποψη. Πρώτος-πρώτος ξαναπαίζεις τις φωτό με τα πτώματα, πρώτος-πρώτος έτρεξες να προμηθευθείς και το ΘΕΜΑ και να αναρτήσεις το υλικό. Ψιλογουστάρουμε αίμα-σπέρμα, ε;

Ανώνυμος είπε...

"Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Allo na dhmosieyei mia panelladikh megalh efhmerida, fwtografies autou tou eidous kai allo ena blog. Thn efhmerida thn blepoun ekatomyria an8rwpoi(meso tv) kai thn agorazoun 200.000. Mhn ksexname oti o themos plhrwse gia tis eikones tis ntrophs kai tis ebale sto ekswfyllo ths dh8en sobarhs efhmeridas. Anti8eta o prezas den plhrwse, den exei efhmerida k den bgazei xrhmata...ai "xtypaei" thn efhmerida. Opoios 8a thn agoraze gia tis eikones(mhn krybomaste pisw ap to daxtylo mas) den 8a thn agorasei giati tiw exei dei..Etsi? 8:26μμ
"

Αγαπητε «ανώνυμε» Νίκο Ρούσσο, όχι μόνο θεωρώ τη στάση σου φαιδρά υποκριτική, αλλά αποδοκιμάζω και συνολικά την αναδημοσιευμένη σου ανάρτηση, κρίνοντάς την επιεικώς απαράδεκτη.

Ως φοιτήτρια της νομικής σχολής δε, έχω να σου επισημάνω ότι ο αριθμός της αναγνωρισιμότητας και η απουσία οικονομικού κινητρου, ουδόλως επηρεάζει την ποινική δίωξη του διαπραχθέντος παραπτώματος και των συνεπικουρούμενων αυτώ από το νομικό πρόσωπο, δηλαδή από την εφημερίδα και από την οικογένεια της εκλειπούσας.

Με άλλα λόγια, μάθε ότι ο συλλογισμός σου δεν ευσταθεί στην αίθουσα του δικαστηρίου, ώστε να δικαιολογηθεί: α)η κατ'ομολογίαν σου αγορά της εφημερίδας, β)η ανευ γραπτής άδειας αναδημοσίευση φωτογραφικού υλικού εκ μέρους σου, γ)η διασπορά συκοφαντικού υλικού στο πρόσωπο ενός μη δεδικασμένου δράστη και δ)η πρόκληση του δημοσίου αισθήματος που σου υπενθυμίζω ότι αποτελεί ποινικά κολάσιμη πράξη από τον Ελληνικό Κώδικα Ποινικού Δικαίου στον οποίο υπάγεσαι ως Έλληνας πολίτης.

Επαναλαμβάνω ότι η επιλογή σου ειναι ηθικά επιλήψιμη και κοινωνικά κατακριτέα και δε σε απαλλάσει καθόλου η στάση του Πρώτου Θέματος, το οποίο μπορεί κάλλιστα να μηνυθεί και να κληθεί να πληρώσει πρόστιμο για το πρωτοσέλιδο αυτό. Κάτι που φυσικά ισχύει και για την περίπτωσή σου. Ειλικρινά λυπάμαι που δεν καταλαβαίνεις πόσο τραγικό είναι να διασύρεται ένας άνθρωπος πριν δικαστεί από την συντεταγμένη πολιτεία και αναρωτιέμαι αν σε αυτά τα επιχειρήματα είσαι ικανός να αρθρώσεις αντίλογο;

Άννα

fotis foteinos είπε...

oi alites ekei mesa sto proto ψema ti
rolo barane,pou einai o isagkeleas twra re paidia,,,,a ξexasa einai diakopes,,kala krasia

Ανώνυμος είπε...

"Ειλικρινά λυπάμαι που δεν καταλαβαίνεις πόσο τραγικό είναι να διασύρεται ένας άνθρωπος πριν δικαστεί από την συντεταγμένη πολιτεία"

Καλά, πλάκα μας κάνεις ???
Ποιά συντεταγμένη πολιτεία μιλάς ???
Θα τρελαθούμε εντελώς μιλάμε .......

Ανώνυμος είπε...

Καλόπαιδα εχω μάθει οτι εχει κυκλοφορίσει και η φωτογραφία με το κεφάλι.Υπάρχει κάποιο link.

tstogias είπε...

pitouras, είτε λεπτή είτε χοντρή ειρωνία στο συγκεκριμένο θέμα δεν χωράει.

Και δεν το 'ξερα ρε φίλε ότι preza διαβάζουν μόνο οι νοητικά καθηστερημένοι (βλ. pitouras,Garfield)

Αν δεν το έχετε καταλάβει όλοι μιλάμε για τον αποκεφαλισμό μιας γυναίκας έχετε γίνει τόσο κυνικοί που κάνετε πολύ μαλακίες comment.

Garfield, επειδή εσύ ο απαίδευτος και η μάνα σου δεν διαβάζεται εφημερίδα νομίζεις ότι και οι υπόλοιποι Έλληνες έτσι είναι και παίρνουν εφημερίδα για τα dvd;

Ανώνυμος είπε...

Δεν πας καλά ΠΡΕΖΑTV. Από την μία βρίζεις τις εφημερίδες και τηλεόραση για την κάθε μαλακία που βγάζουν και τα αναδημοσιεύεις στο blog σου! Συγχαρητήρια! Πάντα τέτοια! Μαλάκα!