Δευτέρα, Αυγούστου 04, 2008

ESPRESSO:ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΣΤΑΖΕΙ ΑΙΜΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΤΑΖΕΙ ΣΠΕΡΜΑ...ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΕΡΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ...

Το πτωμα του Νικου Σεργιανοπουλου,
μεσα σε λιμνη αιματος.


Δυστυχως,αποκαλυπτικη δημοσιογραφια για καποιους
ειναι το να δημοσιευουν με υπερηφάνεια
στο εξωφυλλο της φυλλαδας τους
τις φωτογραφιες ενος ηθοποιου που δολοφονηθηκε
με εξαιρετικα βαναυσο τροπο...
Εαν αυτο,κυριε Στεφανε Χιο,
εσεις το θεωρείται Δημοσιογραφικη επιτυχια,
τοτε τι να σας πω...;;;

Κυριοι,τα σχολια,δικα σας...

ΠΡΕΖΑ TV
4-8-2008

28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ενα νεο μπλογκ δημιουργηθηκε για τη κεφαλονια και την ιθακη. το ονομα αυτου.
www.tetrapolis.blogspot.com
καθε επισκεψη δεκτη.

Ανώνυμος είπε...

apo tis liges fores pou tha sumfwnisw mazi sou preza...em polui blepeis kanoun ta panta gia to xrima ....

Ανώνυμος είπε...

και συ γιατι το αναπαραγεις; δε βλεπεις τιποτα κακο σε αυτο ε; ευτυχως δεν υπαρχουν και αλλοι πορωμενοι σαν και σενα στα μπλογκς γιατι γιατι θα ειχαν φτιαξει ειδικο φιλτρο για αντιμπλογκ σπαμ. Για ριξε και μια ματια στον μοτορσαικλμποι... εσενα λεει μπατμαν και τρελο γιατι οσες φορες εκανες λαθη οπως τοτε με τους μπλουπερς/πρες δε ζητησες ποτε συγνωμη, ασε που νομιζεις οτι ασκεις πιεση στην κυβερνηση απο τη σελιδουλα σου; μα ποσο χαζος πρεπει να εισαι; ουτε εκατο ανθρωποι δε σε διαβασουν και τα σχολια ειναι δικα σου, τα νουμερα ειναι page reload και τα μισα ειναι δικα σου! δεν εισαι σωστος, καποια μερα θα το καταλαβεις...

Ανώνυμος είπε...

Για την ταμπακερα τιποτα ? Μονο με τον εαυτο σας θα ασχολεισθε?

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει ο Σεργιανόπουλος ήταν ένα πουστροπρεζόνι και καλά να πάθει. Με τον άλλο τον μπουχέσα τον Ζαχόπουλο τι γίνεται ;

Γιατί είναι έξω ; τόσα λεφτά έφαγε, δεν πρέπει να απολογηθεί ;

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΦΑ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΡΕ..ΑΦΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΣ ΕΙΧΑΝ ΕΓΧΡΩΜΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΤΕ ΑΣ ΓΙΝΙΤΑΝ ΘΕΜΑ

Ανώνυμος είπε...

re malaka preza ton perneis??tha steilw ton sajid na skisei re mouni den pernw xabari re malaka goustareis na tous gamas kai na se glufoun sthn plath??

Ανώνυμος είπε...

afou ta kataferate na ftasetai mexri edw eiste aksiepenoi alla ti aksiepenoi malakes eiste pou kathosaste kai me diavazetai alla sto poutso mou sas grafw olous fritso kaminatsooooooooooo

Ανώνυμος είπε...

re si vale toulaxiston link gia osous "theloun" na to doun...ego bika na poume na do ta nea s themata k sokaristika!

Ανώνυμος είπε...

κι εσυ τι κανεις ρε βλαμενε?
αναδημοσιευεις την καφριλα??

Ανώνυμος είπε...

Πρέζα, καλά κάνουν και σε κράζουν... αναδημοσιεύεις το θέμα και μιλάς για δημοσιογραφική μαλακία;;; Σηκώθηκε το αγγούρι να χτυπήσει το μανάβη!!!

ο δείμος του πολίτη είπε...

Δε μου κάνει ποια καμία εντύπωση. Μετά τις τσόντες, το αίμα είναι αναγκαίο. Μόνο έτσι πουλάμε, μόνο έτσι δικαιολογούμε το δικαίωμα στην "ενημέρωση". Και μετά κλαιγόμαστε για τους μπράβους της Μυκόνου.

ο δείμος του πολίτη είπε...

Είδα αναλυτικά το ρεπορτάζ της "αποκαλυπτικής εφημερίδας" και τα σχόλια στις λεζάντες. Τι να πω περισσότερο; Συνεχίζουν τον ίδιο κιτρινισμό που τόσο αγαπά ο Χίος μόνο που τώρα περιγράφουν κι εσώρουχα, αίματα και στραβωμένα μαχαίρια.

Keep Life είπε...

Βλέπω, σκέφτομαι και περιμένω απάντηση. Εσύ με ποιο σκοπό δημοσιεύεις τη φωτογραφία;

Ανώνυμος είπε...

Οι "Άξιοι" συνεργάτες της ESPRESSO τα κατάφεραν και πάλι!!!!! συγχαρητήρια για την δημοσιογραφική σας ΜΑΛ....ΙΑ!!! εε!!! επιτυχία ήθελα να πώ!!! Α!!! και που είστε?? κάντε και λίγο sex που και που για από την πολλή την αυτοϊκανοποίηση κολάνε τα φύλλα της εφημερίδας!!!!

wert01gf είπε...

Προφανώς, το θέμα δεν αναφέρεται σε κυρίους.

Ανώνυμος είπε...

Με αυτά που βλέπουν τα ματάκια μας, έχουμε μπερδέψει δημοσιογραφία και κουτσομπολιό. Δημοσιογραφία είναι η καταγραφή των δημοσίων. Όταν τώρα έχουμε έναν άνθρωπο νεκρό και μου λέει η τηλεόραση μέρα νύχτα για την προσωπική του ζωή, τότε δεν κάνει δημοσιογραφία αλλά κατασκοπεία! Αφού ο Σεργιανόπουλος ήταν ηθοποιός, ας μου προβάλουν τα έργα που έκανε ως δημόσιο πρόσωπο και όχι αν είχε καλές σχέσεις με τον πατέρα του η όχι, αν έκανε σχέσεις με άνδρες κτλ. Μας έχουν κάνει όλους να κοιτάμε από την κλειδαρότρυπα λες κι εμείς δεν έχουμε ζωή αλλά πρέπει να ζούμε από τις ζωές των άλλων.

Ανώνυμος είπε...

saferbeach.com να σε πάρουμε στο Καποδιστριακό να μας κάνεις μάθημα "τι είναι δημοσιογραφία"

Ανώνυμος είπε...

Εσύ Πρέζα γιατί τις αναδημοσιεύεις;

Ανώνυμος είπε...

Aυτη τη φορα η εφημεριδα εχει βαλει ενα τεραστιο ΕΣΠΡΕΣΣΟ στο κεντρο για να μην βαλει ο πρεζα το ΠΡΕΖΑ TV
xaxaxaxaxaxaxaxa
xaxaxaxaxaxaxaxa

Theodore είπε...

Απο "αρχαιοτατων" χρονων, τρια θεματα συγκινουσαν το ποπολο και βεβαια οι εφημεριδες, που τα ξερουν, τα χρησιμοποιουσαν για να κονομανε.
Αιμα-στεμμα-σπερμα.

Ανώνυμος είπε...

μάπα η φωτό...δεν υπήρχε καμμιά καλύτερη;;;

palalos είπε...

H EYΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΦΥΛΛΑΔΑΣ, ΠΟΥ Η ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΧΡΗΜΙΜΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΚΟΠΡΑΝΑ ΑΓΕΛΑΔΩΝ....

ΑΥΤΟΙ "ΚΑΛΑ" ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ...

SAFERBEACH.COM είπε...

Αν οι δημοσιογράφοι του Καποδιστριακού μπερδεύουν τα δημόσια με την ιδιωτική ζωή και τις προσωπικές προτιμήσεις τότε ίσως να χρειάζονται μάθημα, όχι από εμένα, αλλά από τα ίδια τους τα βιβλία ή από ένα απλό λεξικό. Και δεν παίζει ρόλο αν έχεις τελειώσει το Καποδιστριακό για να είσαι καλός δημοσιογράφος. Από τον καθένα ξεχωριστά εξαρτάται και συγκεκριμένα, το πόσο τον ενδιαφέρει να κάνει σωστά την δουλειά του.

Ανώνυμος είπε...

saferbeach, αν έβλεπες το περιστατικό με αντικειμενική κρίση, θα 'χες ήδη καταλάβει για ποιο λόγο οι σεξουαλικές προτιμήσεις του Σεργιανόπουλου δεν γινόταν να παραμείνουν κρυφές.

Για σκέψου λίγο: Για ποιο λόγο βρέθηκε ο Γεωργιανός στο διαμέρισμα του θύματος; Επειδή ο Σεργιανόπουλος ήταν πονόψυχος και είπε να τον μαζέψει απ' τον δρόμο για να τον ταϊσει ένα πιάτο φαϊ;

Μήπως θα προτιμούσες να μην σου πουν την αλήθεια οι "δημοσιοκάφροι";

Theodore είπε...

Σημασια εχει,πως το παρουσιαζεις.

gate7 είπε...

an o sergianopoulos htan poustis h oxi dn afora kanenan auto gt sto krevati kanenos den piges na to kaneis giauto kalo 8a htan na koitame ligo ta dika mas xalia k oxi an8rwpwn pou den mas peirazoun auto to mnm gia to <> pou ton eipe poustroprezoni

Ανώνυμος είπε...

kalo 8a htan o ka8enas na koitaei thn douleia apo tin stigmi pou o ka8enas oti kanei to kanei sto diko tou krevati dn nomizw o sergianopoulos na sas enoxlise pou8ena o ka8enas na koitaei ta dika tou xalia a kai kalo 8a htan na brizate ena an8rwpo en zwh gt etsi mporei na amun8ei an eiste toso antres k brizete ena nekro pou den mporei na apantisei dn eiste toso antres akou ekei poustroprezoni