Κυριακή, Αυγούστου 24, 2008

ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ HELLAS FINANCE ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ.ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΘΑ ΔΙΩΧΘΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΑΤΟΜΑ-ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ-

Η εταιρεία HELLAS FINANCE,
θυγατρική της Γενικής Τράπεζας,
της οποίας αντικείμενο είναι η έκδοση
και προώθηση πιστωτικών καρτών,
έχει θέσει σε εφαρμογή σχέδιο μαζικών απολύσεων
των εργαζομένων της.

Από τους συνολικά 200 υπαλλήλους της
έχουν ήδη απολυθεί 12, ενώ μέχρι τις αρχές Οκτώβρη
προβλέπονται άλλες 50 απολύσεις.
..
Μαλιστα η εν λογω εταιρεια της Γενικης Τραπεζας,
με εξωδικο που εστειλε στο νεοσύστατο
Σωματείο Εργαζομένων Χρηματοπιστωτικών
και Συναφών Επιχειρήσεων νομού Αττικής,
με αφορμή τις κινητοποιήσεις που έκανε το Σωματείο
στα τέλη Ιούλη και στις αρχές Αυγούστου
στα γραφεία της εταιρείας,
χαρακτηρίζει τις κινητοποιήσεις
«αξιόποινες πράξεις» και... φοβερίζει τους εργαζομενους
με ανακοινωση της,αναφεροντας οτι
«θα προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια
για την ποινική δίωξη και αποζημίωσή μας
κατά των εμπλεκομένων προσωπικά
και κατά του σωματείου σας».
Ενώ σε άλλο σημείο του εξώδικου
προσπαθεί με προκλητικό τρόπο
να ορίσει η ίδια ποιους εργαζόμενους
δικαιούται να εκπροσωπεί το σωματείο
και ποιους όχι!!!

Ενα μεγαλο χειροκροτημα απο ολους μας
στη Γενικη Τραπεζα,για το τροπο
με τον οποιο αντιμετοπιζει τους εργαζομενους της.


Καλο θα ηταν,ολοι οι πελατες της τραπεζας,
να αποσυρουν αμεσα τις καταθεσεις τους,
σε ενδειξη διαμαρτυριας
για τον χειρισμο των εργαζομενων.


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ

Την παραπανω συμπεριφορα,
μπορει αυριο,να την αντιμετοπησουμε
και εμεις στους χωρους εργασιας μας.
Ας μην περασει ετσι...


ΠΡΕΖΑ TV
24-8-2008

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και θες να κλάψουμε για αυτούς τους αγνούς εργαζόμενους που υπηρετούν μια τράπεζα στην τοκογλυφία των πιστωτικών καρτών; Στο διάολο να πάνε και αυτοί και οι οικογένειές τους. Α μα πιααα.

tes είπε...

φιλε μου εγω δουλευω στην Hellas Finance. Πριν ημουν για ενα 8 μηνο ανεργος και τωρα δουλευω με 3 και 60. Πιστεψε με δεν ξερω να σου πω πιο ειναι περισσοτερο βαρβαρο. Το μονο σιγουρο ειναι πως βαρβαρες και απανθρωπες ειναι οι συμπεριφορες καποιων ανθρωπων που λενε απερισκεπτα λογια!
Εαν ολοι παρουν τα χρηματα τους απο την τραπεζα, δεν κανουν κακο στα αφεντικα, αλλα σε εμας - τους εργαζομενους. Εαν νομιζεις πως δουλευω για το κεφαλαιο κανεις λαθος. Παλευω να ζησω!!

Σε ευχαριστω για τις ευχες σου για εμενα κ την οικογενεια μου. Σου ευχομαι να μην σου τυχει ποτε αυτο που περναω.

Ανώνυμος είπε...

Παλεύεις να ζήσεις σε βάρος της κοινωνίας. Και ο ληστής παλεύει να ζήσει. Το ίδιο είναι ακριβώς. Το αν οι τράπεζες είναι νόμιμοι τοκογλύφοι και νταβατζήδες δε σημαίνει ότι είναι ηθικές. Η ανηθικότητα είναι νόμος. όταν εμένα με παίρνει τηλ στο σπίτι μια αγνή εργαζόμενη και μου λέει ότι κέρδισα μια πιστωτική κάρτα ή ένα δάνειο για να με κάνει να υπογράψω και να μου κατασχέσει το σπίτι η τράπεζα δε μπορεί να μου λες ότι παλεύει να ζήσει η αγνή μάνα εργαζόμενη. Καρκίνος της αξίζει και ξεκοίλιασμα. Kαι ο έμπορος ναρκωτικών για να βγ΄λαλει λεφτά να ζήσει παλεύει , και ο τοκογλύφος και ο νονός της νύχτας και όλοι. Και οι ναζί αξιωματικοί για να ζήουν δουλεύανε .

Ανώνυμος είπε...

Πλήρωνε μας εσύ 2:56 & 4:15 γιατί θα φάμε έξωση θα μας κόψουν το ρεύμα και θα στείσουμε κώλο στον οδοντίατρο για να τον πληρώσουμε, και όλα καλά μετά........

Ανώνυμος είπε...

re sy 2:56 kai 4:15 tis analisares einai aytes????? aman pia me tis yperaploysteymenes manixaistikes malakies sas. re sy diavale kai ligo Marx mpas kai ksestravotheis

Ανώνυμος είπε...

Τι να σε πληρώσω ρε φίλε μου κόψουν το ρεύμα και σε κυνηγάει με την τανάλια ο οδοντίατρος. Να κόψεις το λαιμό σου να ζήσεις νόμιμα και ηθικά όπως κάνει ο νορμάλ κόσμος. Πρέπει να υπηρετείς τα νταβατζιλίκια των τοκογλύφων. Τράβα αυτοκτόνα. Ή βίασε κανά αγοράκι όμορφο. Ή πούλα καμιά κόκα να βγάλεις περισσότερα λεφτά.

Ανώνυμος είπε...

ανώνυμε 4:56 πολύ φοβάμαι πως η πολύ μαλακία σού έχει κάψει και αυτόν το λιγοστό εγκέφαλο που έχεις!!! Ρε Πρέζα, βάλε moderation στα σχόλια!

Ανώνυμος είπε...

Αρκετά ανεχτήκαμε το κάθε ανήθικο υπαλληλάκι των νταβάδων της κοινωνίας. Άκου κει. Μη χάσει ο άλλος τη δουλειά του θα παγιδεύει τους χαζούς με τις πιστωτικές του κάρτες. Γιατί δε θάχει να πληρώσει το ρεύμα και τον οδοντίατρο. Τράβα αυτοκτόνα. Ή έλα να σου βιάσω κανά αγοράκι να σε πληρώνω εγώ. Αρκετά σας ανεχτήκαμε γαμημένα μουνόπαν της κοινωνίας των Χριστόδουλων και των ξεφτυλισμένων ιδανικών.Κάρβουνο να γίνετε όλοι. Αύριο που έχει ζέστη ας καεί και κανά δάσος με τίποτα καργιολόγριες Ορθόδοξες μέσα όπως στην Ηλεία.

Ανώνυμος είπε...

Ο ορισμός του ελεύθερου σχολιασμού.. Μ'αρέσει και θα μείνω να ανοίξουν τα ματάκια μου :)

Ανώνυμος είπε...

kala 6:37 15 xronos re sy eisai???ma ti emvritheis analiseis einai aytes?? ti analytiko mialo einai ayto poy exeis??? grapse kai alla na mathenoyme.

tes είπε...

ενημερωτικα να σου πω πως η ευχες σου ηδη εχουν πραγματοποιηθει, γιατι η μανα μου εχει όντως καρκινο! Τωρα πως μπορεις να βαζεις στην ιδια κατηγορια τους υπαλληλους των 3 και 60 ή τους νοικιασμενους υπαλληλους που δουλευουν για τραπεζες στην ιδια κατηγορια με τα αφεντικα των τραπεζων, ειλικρινα θα ηθελα να μου το εξηγησεις..

Ανώνυμος είπε...

file tes min kathese na asxolisai me to kathe malakizmeno poy thelei na pei tin paparia toy... eilikrina soy eyxomai dynami...

kostas karampas είπε...

Αυτοί που ταυτίζουν τους 60000 τραπεζικούς υπαλλήλους με τα 50 αφεντικά των τραπεζών πρέπει να κόψουν αμέσως τα ναρκωτικά.Παιδιά είστε το ζωντανό παράδειγμα ότι τα ντραγκσ σκοτώνουν τον εγκέφαλο.Πρέπει
να διαδοθεί το γεγονός παντού και να μαθευτεί και μπουκοτάζ να γίνει στη γενική και άλλα.Πχ η οτοε τι λέει,'ασχετα άμα οι υπάλληλοι ανήκουν στο εκα και αλλού

Ανώνυμος είπε...

Όσοι συμμετέχουν σε ένα έγκλημα είναι ένοχοι όλοι. Φυσικοί αυτουργοί, ηθικοί, αυτός που φυλάει τσίλιες ακόμα και ο κλεπταποδόχος. Όλοι όσοι στηρίζουν και λειτουργούν το ανήθικο τραπεζικό σύστημα είναι ένοχοι και θέλουν την ποινή τους. Από τον πορτιέρη της Τράπεζας μέχρι τον ιδιοκτήτη. Μια μηχανή για να λειτουργήσει χρειάζεται όλα τα εξαρτήματα. Άρα όλα είναι συνυπεύθυνα. Καμία λύπηση στους τραπεζικούς υπαλλήλους. Περαστικά στη μαμά αυτού του καρκινογιού αλλά αν η μαμά του είναι πελάτης των Εκκλησιών να δει σε ποιο Θεό πιστεύει.

Ανώνυμος είπε...

re sy sinexizeis na grafeis paparies??? re kro-manion alitampoyra exeis apisteyto gelio

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 2:56 ρόδα είναι και γυρίζει..
Αυτά που εύχεσαι θα σε βρούνε και σένα...

Για να δείτε τι σάπιοι είστε μερικοί και στο μυαλό και στην ψυχή, τι σχέση έχει ο υπάλληλος με το αφεντικό ρε μαλάκες σκατόψυχοι;

Πρόβλημα σας αν σας πήρανε το σπίτι, το αμάξι και σας άφησαν άφραγκους.

Οι υπάλληλοι είναι εκτελεστικά όργανα, και αν έχετε εσείς να τους ταϊσετε, τότε να τους πάρετε σπίτι σας και να μην λέτε παπαρίτσες του στύλ οτι και αυτοί φταίνε.

Τι φταίει βρε σκατόπουστα ο εργαζόμενος που εκτελεί εντολές; Τι άλλη δουλειά να βρεί; Αυτή βρήκε και αυτήν κάνει, άσχετα αν του αρέσει ή όχι. Απο το ολότελα καλή και η παναγιώτενα, να ξέρετε.

Πολλοί υπάλληλοι τραπεζών δε τους αρέσει η δουλειά τους, ή να εκβιάζουν κόσμο, αλλά αυτό βρήκαν και αυτό κάνουν...

Χόλη στο στόμα σας ρε σκατόψυχοι, και αυτά που εύχεστε οι περισσότεροι εύχομαι να βρούνε πρώτα εσάς, και μετά την οικογένεια και το σόι σας.

"Γυρνάει ο τροχός, γαμάει και ο φτωχός"!

Παλιοαντζούγιες.

ginorto είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ginorto είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ginorto είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ginorto είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ginorto είπε...

Οσο καιρο δουλευω στην τραπεζα, πιστεψε με ΠΟΤΕ δεν παρακαλεσα ή πιεσα κανεναν να παρει δανειο! Και δεν ειμαι η εξαιρεση!
Οι αναγκες κανουν τον κοσμο να στρεφεται στο δανειο - ειναι πλεον μονοδρομος για τα περισσοτερα νοικοκυρια! Βεβαια υπαρχουν και οι περιπτωσεις καποιων που μεσω του δανειου επιδιωκουν εστω για λιγο να νιωσουν "αρχοντοχωριατες"(βλεπε διακοποδανεια, εορτοδανεια κτλ).
Τα δανεια ειναι αναγκαιο κακο!Χωρις αυτα απο την μια θα ειμασταν στα ιδια επιπεδα με την μετακατοχικη περιοδο (δεν ειναι υπερβολη αυτο, εχουν γινει σχετικες οικονομικες μελετες), αλλα απο την αλλη, χωρις τα δανεια ισως να ΞΥΠΝΑΓΑΜΕ και να βλεπαμε την αληθεια! ΟΧΙ ομως! Το "οπιο" αυτο ειναι πολυ ισχυρο και καθε 4 χρονια θα παμε και θα ξαναψηφισουμε τους ιδιους! Θα στραφουμε παλι εναντιων των αλλων εργαζομενων και συνανθωπων μας. Ισως και να βλαστημισουμε για λιγο τους κακους πολιτικους,αλλα μπροστα στον φοβο της επιβιωσης θα τους ξαναψηφισουμε!
Δεν σου φταιω εγω φιλε μου, που το κρατος δεν σου επιτρεπει να ζεις με αξιοπρεπεια.. απο εμενα θα παρεις δανειο για να κλεισεις "τρυπες" ή ακομη και να αφησεις κατι για το μελλον των παιδιων σου.
Απο την μια το δανειο ειναι το οπλο της εξουσιας για να μας κραταει κοιμισμενους - χωρις απαιτησεις απο αυτους που πραγματικα πρεπει να απαιτουμε,
αλλα ταυτοχρονα ειναι και η μονη βοηθεια στους πενιχρους μισθους μας!
Μακαρι ΟΛΟΙ ΝΑ ΞΥΠΑΝΑΓΑΜΕ και να απαιτουσαμε απο τους πολιτικους μας, καλους μισθους και χαμηλη φορολογια και τοτε ισως το δανειο να μην ηταν αναγκαιο κακο ή το δεκανικι που ειναι σημερα, αλλα επιλογη. ΟΧΙ ομως προτιμαμε να αλληλοβριστουμε (αραγε ποσοι θα με καταραστουν παλι?) και σε 4 χρονια να τρεξουμε να ξαναψηφισουμε τους ιδιους!

Ανώνυμος είπε...

Τα δανεια ειναι αναγκαιο κακο!Χωρις αυτα απο την μια θα ειμασταν στα ιδια επιπεδα με την μετακατοχικη περιοδο
-----

Φιλαράκο, επειδή εγώ είμαι πολύ μέσα στις εξελίξεις, απλά να σου πω ότι θα ήταν πολύ χειρότερα τα πράγματα.

Γιατί πολύ απλά το σημερινό χρήμα (χαροτνόμισμα, κέρμα κλπ.) δεν έχει ΚΑΜΙΑ αξία.

Πριον 50-60 χρόνια είτε είχες δολάριο είτε στερλίνα μπορούσες ΧΑΛΑΡΑ να το αλλάξεις σε ΧΡΥΣΟ ή ΑΡΓΥΡΟ.

Η Ελλάδα μέχρι το 1964 ήταν υπό Διεθνή Οικονομικό Έλεγχο (κοινώς χρεωκοπημένη).

Και κάτι άλλο: ο πατέρας μου γεννήθηκε στη Κατοχή. Και αν θες να σου πω την αλήθεια, καλύτερα να ήμασταν φτωχοί και φιλάνθρωποι ΠΑΡΑ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Θα το δείτε τώρα που καταρρέει το σύστημα...

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΜΕ ΕΓΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ.ΑΝ ΜΟΥ ΔΙΝΟΤΑΝ Η ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΖΑ ΚΑΙ ΒΟΘΡΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΖΗΤΑΤΕ ΖΥΜΠΟΝΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ.ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ.