Τρίτη, Αυγούστου 19, 2008

PUNDA BEACH BAR:ΧΩΡΙΣ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ BEACH BAR ΣΤΗ ΠΑΡΟ...ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ...ΓΙΑΤΙ;;;

Στην Ελλαδα για να παρουμε τα αυτονοητα μετρα,
πρεπει πρωτα να εχουμε καποια θυματα ή νεκρους,
ωστε να υπαρξει η μετ'επειτα επεμβαση των αρχων
και να εφαρμοστουν στη πραξη οι ηδη υπαρχοντες νομοι...

Το Punda Beach Bar λοιπον,
συμφωνα με καταγγελειες,
λειτουργει στη γνωστη παραθαλασσια περιοχη
Μαρπησα της Παρου,χωρις να εχει ναυαγοσωστη...
ή ακομη και εαν εχει για να ειναι καλυμενος
απο το νομο ο ιδιοκτητης...
ο ναυαγοσωστης δουλευει ως σερβιτορος...!!!

Δεν εξηγηται αλλιως,
το πως ο πυργος των ναυαγοσωστων
που ειναι στη παραλια,δεν εχει επανω του
καμια υποδομη,εξοπλισμο και σημαια...
και το πως μεσα στο μαγαζι το οποιο εχει πισινα
να μην υπαρχει ουτε ενας ανθρωπος
με μπλουζα που να εχει επανω της
το λογοτυπο "LifeGuard",
ετσι οπως απαιτει ο νομος...


Αρη μου,σου τα διαβαζουν αυτα,
ή πανω στο κοτερο δεν εχεις ασυρματο internet;;;


Διαβαστε σχετικο θεμα
και στο saferbeach.com


ΠΡΕΖΑ TV
19-8-2008

7 σχόλια:

... είπε...

Η Μάρπησσα, είναι ορεινό χωριό της Πάρου, δες και στον χάρτη...Το μπαρ-οργανωμένη παραλία που γράφεις είναι από την άλλη μεριά του νησιού

http://www.oasis-hotel.gr/hotels/paros-island/map-paros.jpg

Η ερώτησή μου είναι η εξής: Έχετε δει ποτέ εσείς σε οργανωμένες παραλίες ναυαγωσώστη;; Ίσως σε καμιά κατασήνωση.

Σπανίως υπάρχει κουβούκλιο ναυαγοσώστη...αλλά πάντα ίστευα ότι είναι για λόγους διακοσμητικούς, γιατί θυμίζει το μπέηγουοτς!!!!

Ανώνυμος είπε...

thalassa thaLAssa ti mou xeis kanei gia sena ksexasa kathe limani/loipon se paw mia kontra opou goustareis kai sena kai ton-tous roufiano-ous sou,etsi gia na deis...

Ανώνυμος είπε...

Κλειστή ξανά η Παιδιατρική στη Πτολεμαίδα

Ανοιχτή πληγή η υποστελέχωση του νοσοκομείου

Χωρίς παιδίατρο θα είναι ολόκληρη την εβδομάδα το παιδιατρικό τμήμα του «Μποδοσάκειου» νοσοκομείου, καθώς ο μοναδικός ειδικός γιατρός του τμήματος, ο παιδίατρος Δημήτρης Κυφωνίδης, κάνει από τη Δευτέρα (18/8) χρήση μέρους της κανονικής του άδειας και ως εκ τούτου όλα τα περιστατικά μέχρι και την ερχόμενη Δευτέρα που θα επιστρέψει θα εξυπηρετούνται από τα νοσοκομεία Κοζάνης και Φλώρινας.
Υποτίθεται ότι αυτή τη φορά δεν θα χρειαζόταν να κλείσει το Παιδιατρικό τμήμα επειδή έπρεπε να απουσιάσει ο μοναδικός παιδίατρος του «Μποδοσάκειου», μια και αναμενόταν να έρθει η δεύτερη παιδίατρος που προσλήφθηκε στη θέση του Επιμελή Β΄, ωστόσο δεν έκανε ακόμα την εμφάνισή της στο νοσοκομείο για την επίσημη ανάληψη εργασίας. Ο μοναδικός άλλος γιατρός που υπάρχει είναι ειδικευόμενος και όχι ειδικός και όντας μόνος του δεν μπορεί να ανταπεξέλθει ούτε στα εξωτερικά ιατρεία, αφού η δεύτερη ειδικευόμενη ιατρός απουσιάζει με άδεια λοχίας και ως εκ τούτου τα παιδιατρικά περιστατικά από την περιοχή της Εορδαίας παραπέμπονται για νοσηλεία στις παιδιατρικές κλινικές των νοσοκομείων των γειτονικών νομών.
Το δυστύχημα είναι ότι το άνοιξε ?κλείσε της Παιδιατρικής είναι παλιά ιστορία, καθώς εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο που αποχώρησε η διευθύντρια λόγω συνταξιοδότησης το Τμήμα έχει μείνει στην ουσία μονάχα με έναν ειδικό γιατρό.
Και παρά τις συχνές διαμαρτυρίες πολιτών που ταλαιπωρούνται με το να τρέχουν κάθε τόσο σε άλλα νοσοκομεία οι ρυθμοί κάλυψης των κενών ιατρικών θέσεων τρέχουν με ρυθμούς χελώνας. Ωστόσο η έλλειψη παιδιάτρου στο νοσοκομείο έχει σοβαρές παρενέργειες και στη λειτουργία της Μαιευτικής του κλινικής, καθώς ο παιδίατρος πρέπει να εξετάζει και όσα νεογνά γεννιούνται στο νοσοκομείο, με συνέπεια το διάστημα που απουσιάζει ο παιδίατρος του νοσοκομείου να παρίσταται στους τοκετούς ιδιώτης παιδίατρος, η αμοιβή του οποίου επιβαρύνει τους γονείς του νεογνού. Επισημαίνεται μάλιστα πως σε περίπτωση που κάποιο νεογνό χρειαστεί για τον οποιοδήποτε λόγο νοσηλεία παραπέμπεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, αφού τα νοσοκομεία Κοζάνης και Φλώρινας δεν νοσηλεύουν νεογνά μικρότερα του ενός μηνός.
Αξίζει τέλος να τονιστεί πως το πρόβλημα υποστελέχωσης της Παιδιατρικής του «Μποδοσάκειου» και όχι μόνο, χρονίζει, καθώς τον Απρίλιο συμπληρώθηκε ένας χρόνος που η Παιδιατρική λειτουργεί με ένα μονάχα ειδικό γιατρό και κάθε φορά που χρειάζεται να πάρει τα ρεπό του ή να κάνει ολιγοήμερη χρήση της άδειάς του δεν γίνονται εισαγωγές λόγω έλλειψης ειδικού γιατρού.

Ρόη ΒΑΣΒΑΤΕΚΗ http://www.e-ptolemeos.gr

FuSmOKer είπε...

Οι μαλάκες πρωτίστως είναι αυτοί που πάνε στα punda και στα gunda και τους αφήνουν τα χρήματα ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ
(διότι ισχυρίζονται, άκουσον άκουσον, πως ζούνε κάτω από τα όρια της φτώχειας..)
Kill 'em all!

FuSmOKer είπε...

anonymous (9:22 Μμ):

άλλος ένας spammer.......
(μερικά επιστρέφονται)

Mr Leveguras said είπε...

Απο έγκυρη πηγη αυτο,
Οι ναυαγοσωστες την κανανε γιατι
Καποιοι διαδωσανε πως θα πηγαινε ο ΠΡΕΖΑΣ εκει για μπανιο.
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ !

Ανώνυμος είπε...

ti foto pou tin vrikate?!!?!!?! i foto me to pano punda einai diki m egw tin exw traviksei,k gnorizw k ta pragmata pou fenontai stis akres...thelei kapoios na m pei ti douleia exei sto blog sas?!?!