Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 05, 2008

ΝΕΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΛΑΣΤΩΝ ΠΤΥΧΙΩΝ,ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΕΕ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ...ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΛΕΓΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ...(ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)

Το Τριμελές Πλημμελιοδικείο
επέβαλε ποινές φυλάκισης 8 μηνών
και χρηματικό πρόστιμο 2.000 ευρώ,
σε ιδιοκτήτρια ιδιωτικού ΤΕΕ της πόλης
και πρώην προϊστάμενο του γραφείου
Τεχνικής Εκπαίδευσης, για χορήγηση πτυχίων-«μαϊμού»,
σε μαθητές του ΤΕΕ,
οι οποίοι αποφοιτούσαν χωρίς να παρακολουθούν.
Είναι η πρώτη καταδίκη για ΤΕΕ της Λάρισας
(ακολουθεί και νέα δίκη στις 20 Σεπτεμβρίου),
ενώ ανάλογες καταδικαστικές αποφάσεις έχουν εκδοθεί
για ΤΕΕ της Αθήνας και των Τρικάλων.


Εαν εχουμε απο τωρα,κρουσματα εκδοσης
πλαστων πτυχιων απο Ιδιωτικα ΤΕΕ,
που δινουν πτυχια,χωρις οι μαθητες
να εχουν παρακολουθησει ποτε τους μαθημα...
φαταστειτε το τι εχει να γινει σε λιγο καιρο,
με τα πτυχια και και τις πιστοποιησεις σπουδων
που θα δινουν τα κολλεγια
και τα Κεντρα Ελευθερων Σπουδων.

Για τα Ι.ΙΕΚ δεν αναφερομαστε καθολου...
Εκει και αν επικρατει το απολυτο μπαχαλο...
και με αποδειξεις...


ΠΡΕΖΑ TV
5-9-2008

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

όσο θα υπάρχουν άνθρωποι που θα αισθάνονονται υπερήφανοι για το πλαστό τους πτυχίο, τόσο δείχνει πιο επίκαιρη η παράδοση της παιδείας στα χέρια του κεφαλάιου...
αυτό μας αφορά όλους...
Πρέζα είσαι σωστός , ασε τους μαλάκες να στα χώνουν ...

silentscream

Μάρκος είπε...

Σωστό το σχόλιο, αλλά μήπως ξέχασες να μας πεις πότε λειτούργησε το κύκλωμα αυτό και με ποιά κυβέρνηση; Γιατί για να δίνουν πτυχία, κάποιος τους τα έδινε. Πες μας επί ποιού υπουργού, μήπως και...ευθυμίσουμε λιγάκι!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ κοινότυπα τα σχόλιά σου πρέζα. Άνοιξες μπλοκ για να μας λες τα αυτονόητα;

Ανώνυμος είπε...

vre agori moy agorase kai esy ena plasto ptyxio mpas kai vreis kammia doyleia toy podarioy estw kapoia mera. anhsyxoyme gia sena. ti tha apogineis etsi aneprokopos poy eisai?

spyros1000 είπε...

καλα κανουν και τα σκανε για πλαστα πτυχια,ολη η αρτα εχει διοριστει στο δημοσιο απο το σκανδαλο των σχολων ευρωπη,ειχανε πει θα τους πεταξουν εξω αλλα αρχιδια...
κατσε εσυ μαλακα,γαμησου στο διαβασμα,μπες στο πανεπιστημιο,ξεσκισου για να το βγαλεις,σπαταλησε ολα τα λεφτα του γερου σου,και οταν με το καλο το παρεις,πηγαινε τυλιγε σουβλακια,ενω ο ανεπροκοπος-ακαματης,σκαει ενα 3χιλιαρο,παιρνει πλαστο πτυχιο με 20,φτιαχνει μεσω ασεπ τα χαρτια για το δημοσιο και στα 22του ειναι πληρως αποκατεστημενος...
κατσε τωρα στα αγγουρια εσυ-μαλακα ηθελες και σπουδες-και μην μιλας......


ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ...
ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΤΟ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΖΟΡΙΖΟΝΤΑΙ...
ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΔΡΟΣΙΖΟΝΤΑΙ!!!!
ΖΗΤΩ Η ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΤΕ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ 1977 ΕΛΕΓΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΤΩΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΣΩΣΤΟ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΙΚΤΑΤΩΡ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΓΕ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΝΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ FAME STORY ΠΟΥ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΔΙΠΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΣΑΚΙΖΟΤΑΝ ΝΑ ΣΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ ΟΥΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΙΞΕ ΑΦΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ-ΑΒΕΡΩΦ-ΜΑΥΡΟΥ Ο ΑΝΤΡΙΚΟΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ (ΞΥΠΝΙΟΣ ΜΗΝ ΧΡΕΩΘΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΟΥ ΛΕΕΙ)ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΑΥΤΗ Η ΩΡΑΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΘΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΤΕ ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΕΝΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ-ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΙΕΚ
ΑΛΙΒΕΡΙ 05-09-2008 Ι.Ε.Κ. ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ
Διεύθυνση: Γυμνάσιο Αλιβερίου Τ.Κ.: 345 00 Δήμος: Αλιβέρι Τηλ.: 22230-23939
Email: grammateia@iek-aliver.eyv.sch.gr
Website: http://iek-aliver.eyv.sch.gr
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ –ΓΙΑ Ο.Ε.Ε.Κ- ΙΔΕΚΕ- ΚΕΚ- ΟΑΕΔ-ΕΚΕΠΙΣ.
Καταγγέλλουμε τον Ο.Ε.Ε.Κ Οργανισμό επαγγελματικής κατάρτισης με τα 125 δημόσια ΙΕΚ, Για τους κάτωθι λόγους.
1.Δεν πληρώνει τους εκπαιδευτές εδώ και τρία έτη.Αποδείξεις. απλό παραδειγμα.το δημόσιο ιεκ Θεσσαλονίκης 1 και 2, ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ, έχουν να πληρώσουν εδώ και τρία έτη ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ.
2.Τα ΔΗΜΟΣΙΑ ΙΕΚ προσλαμβάνουν ως εκπαιδευτές κυρίως δημόσιους υπαλλήλους(αυτοί δεν απαιτούν να πληρωθούν κανονικά, έχουν τον σίγουρο μισθό)
Παράδειγμα καραμανιδου δημόσιο ιεκ Θεσσαλονίκης 1, δημόσιος υπάλληλος σε ΤΕΕ.
3.Οι εκπαιδευτές που επιλέγονται δεν έχουν και προσόντα και γνώσεις, ιδίως σε νέες Τεχνολογιες.Πληρη αναξιοκρατία. αδιαφάνεια, διαφθορά. Πρώην δημόσιος υπάλληλος σε ΕΛΤΑ συνταξιούχος ΓΚΟΓΚΟΣ διδάσκει σε δημόσια ιεκ Σινδου, Θεσσαλονίκης 1.
4.Η τακτική της πρόσληψης δημοσίων υπάλληλων και συνταξιούχων δημόσιων υπαλλήλων, μέσα από κομματικά διαπλεκομενα αδιαφανη πλαίσια.,
δημιουργεί ανεργία πρόσθετη σε ικανούς και νέους επιστήμονες ειδικούς σε νέες τεχνολογίας.
5.Πληρη αδιαφάνεια και μηδενική δημοσιότητα οικονομικών καταστάσεων, από τον ΟΕΕΚ.Ο οεεκ συγκεντρώνει μερικά δισεκατομμύρια από δίδακτρα σπουδαστών, από κοινοτικά κονδύλια, αλλά μεταξύ άλλων και δεν πληρώνει εκπαιδευτές. δεν δημοσιεύει ισολογισμούς, απογραφές, δεν εφαρμόζει διαχειριστική επάρκεια, δεν γνωρίζει κανείς τα ταμειακά διαθέσιμα, τις υποχρεώσεις, και γενικά την ακριβή οικονομική κατάσταση. Εχει υποχρέωση ο οεεκ να δημοσιοποιεί όλα τα οικονομικά στοιχεία, διότι διαχειρίζεται δημόσιο χρημα.απο 125 δημόσια ιεκ , συγκεντρώνει δισεκατομμύρια εύρο.Ίσως πρέπει να κλιθεί ο κ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ που γνωρίζει πολύ καλά από επιχειρήσεις, να διαχειρισθεί τα περιουσιακά στοιχεία του οεεκ.
ΑΚΡΙΒΩΣ Ι ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ ΙΔΕΚΕ ΜΕ ΤΑ Κ.Ε.Ε , ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ΜΕ ΤΑ ΙΕΚ, ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, Ε.ΚΕ.ΠΙΣ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ
http://press-gr.blogspot.com/2008/02/blog-post_8314.html
http://gmargari.wordpress.com/contact/
http://www.aei-tei.gr/1008.html
http://www.elliniko-fenomeno.gr/?p=3658
http://69100.blogspot.com/2008/01/blog-post_3217.html
http://openitnow.blogspot.com/2008/04/30.html
http://www.iek-01.com/modules/newbb/viewtopic.php?viewmode=flat&type=&topic_id=34&forum=7
http://www.elliniko-fenomeno.gr/?p=3677 - http://www.aei-tei.gr/987.html
http://apsemod.blogspot.com/2008/01/2007-2013.html
http://newinka.wordpress.com/ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ/
http://www.elliniko-fenomeno.gr/?p=3548
http://news.pathfinder.gr/world/eu/458068.html
http://www.kentri.gr/1/post-383.html
Επειδή όλοι οι ως άνω φορείς(ΟΕΕΚ-ΟΑΕΔ-ΙΔΕΚΕ) διαχειρίζονται σχεδόν 100% κοινοτικά κονδύλια, μέσα από αδιαφάνεια –διαφθορά-πλαστά και εικονικά τιμολόγια, πλαστές μισθοδοτικές καταστάσεις, εικονικές πληρωμές με δήθεν δίγραμμες επιταγές, και που ελέγχονται μόνο από ευρωπαϊκή επιτροπή, η οποία και γνωρίζει και καλύπτει όλες τις παρανομίες με αντάλλαγμα τις σχετικές καταθέσεις ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥΣ σε παράκτιες εταιρειες.ΚΑΙ ΕΛΒΕΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.Ο μηχανισμός λειτουργεί ως εξής.
Όταν οι φορείς του ΟΕΕΚ, ΤΟΥ ΙΔΕΚΕ, ΤΟΥ ΟΑΕΔ, ΕΚΕΠΙΣ, και άλλων, συγκεντρώνουν ολα τα ΠΛΑΣΤΑ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, τα οποια τα υποβάλουν και τα ενσωματώνουν στα περίφημα ΤΕΧΝΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ, εκεί δικαιολογούν και κάποια δισεκατομμύρια εύρο, ότι δήθεν έχουν πληρώσει.
Δηλαδή εμφανίζουν στις καταστάσεις πληρωμές π.χ 150.000,00 ευρο, αλλά στην ουσία έχουν πληρώσει 60.000,00 ευρο.Τα 90.000,00 ευρο είναι εικονικά και πλαστά τιμολόγια και μισθοδοσίες..ΤΑ 90.000,00 ΕΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΑΥΡΑ.
ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΑ ΠΛΑΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΛΗΜΜΑ ΠΛΑΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΜΗΧΑΝΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ
Έλεγχος δεν ασκείτε από καμία αρχή δημόσια πλην τον αυτοέλεγχο που κάνει όλο αυτό το κύκλωμα-συμμορία, που απαρτίζεται από τα στελέχη των διαχειριστικών αρχών, και αρχών πληρωμής, Ελλάδος σε πλήρη συνεργασία και υποστήριξη από τα αντίστοιχα στελέχη της ευρωπαϊκής επιτροπής, όπως γενική διεύθυνση απασχόλησης, κ Κιντζελε, κύριος Σπιλντα, και αλλοι.Αυτο λοιπόν το κύκλωμα και με την επίσημη βούλα της ευρωπαϊκής επιτροπής κάνει ότι θέλει.
Πληρώνει εκπαιδευτές σε όλα τα προγράμματα ΙΔΕΚΕ, ΟΑΕΔ, ΟΕΕΚ,
ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ, προσλαμβάνει οποίον θέλει, καταθέτει σε λογαριασμούς στελεχών που υπογράφουν την ανάληψη όλων αυτών των δισεκατομμυρίων ευρο, σε οφ σορ εταιρείες, και σε ελβετικές τράπεζες, χρήματα που προέρχονται από τον
ευρωπαίο φορολογούμενο αφελή πολιτη.Ο ΟΑΕΔ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ,ΟΠΩΣ Ο ΟΕΕΚ
Η δήθεν ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ που διαφημίζεται, είναι
μια καταστρατηγημένη διαδικασία για να θολώσουν τα νερα.ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΥΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΩΡΑ ΧΟΡΗΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ.
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΟΠΩΣ 1159,1260 Ν 2860/2000, ΑΠΟΦ Αθήνα, 01 Φεβρουαρίου 2008
Αρ. Πρωτ. 4670/ΕΥΣ 551Ν Ν. 3614/2007, ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΜΗ ΣΚΟΠΙΜΗ ΤΗΡΗΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟΜΕΝΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑ ΦΟΡΕΑ, ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ.
ΟΛΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΑΥΤΑ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
Σε δημοσιότητα όλα τα περιουσιακά στοιχεία αυτού του κυκλώματος με πρώτο τον κ Τσουτσοπλιδη Γεν Γραμμ Κοινοτικών Πόρων Υπουργείο Εργασίας, και δεύτερο τον κ Κιντζελε στη Γενική Διεύθυνση Απασχόλησης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Ο Πρόεδρος Κόρινθος 4-9-2008
Σωτήριος Λακαμαδιπος