Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 12, 2008

ΜΟΝΗ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ:ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ,ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ "ΑΓΙΟΙ" ΙΔΙΟΙ...ΑΠΛΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ...

'Aρχισαν αγάπη μου οι μαυροφορεμένες τσουλες
του Αγίου 'Ορους να κάνουν Ιερές μπίζνες
στα Βαλκάνια,χρησημοποιώντας πάντα ως μεσολαβητές
τα πνευματικά τους τεκνά,που κατέχουν Χριστιανικές θέσεις
και αξιώματα πάνω στην ευλογημένη
απο το σατανά Κυβέρνηση,
μιας και οι περισσότεροι πολίτες
την διαολοστέλνουν συνεχως...
Έτσι λοιπόν,για ακόμη μια αιματοβαμένη
πρόωρη έμμηνο ρήση (περίοδο),
γινόμαστε μάρτυρες αρπαχτών,
πεταχτών και λοιπών πισωκολλητών,
όργια λέγω,τα οποία λαμβάνουν χώρα,
όχι στο νησί με τις Λέσβιες λεσβίες...
αλλά στο Όρος της ακολασίας...
μιας κόλασης που δεν γράφεται με ο (όμικρον),
αλλά με -ω- (ωμέγα),
ώστε να υποδηλώσει το βάθος της τρύπας,που προέρχεται απο την εξομολόγηση...


Οπως καταλαβες αναγνωστη μου
απο τις παραπανω αραδες,αναφερομαι στο σκανδαλο με το Μουνι του Βατο-παιδιου,
το οποιο ειναι ορθανοιχτο
και ετοιμο να ρουφηξει οτι κυκλοφορει
σε ρευστο,αλλα και σε επιταγη επι πιστωση,
αρκει να του εχεις εξασφαλισει για ανταλλαγη
τα απαραιτητα σνιτσελ
(απο φιλετα χορτασαμε).
Διοτι ο μοναχος,αν δεν ξεμοναχιαστει
με τις ωρες στο Youporn και στο Redtube,
ωστε να βαρεσει τις μαλακιες του
και να ερθει να στρωσει,
τον βαραει το σπερμα απο την κατω καφαλη στο κεφαλι
με αποτελεσμα να γεμιζει το μυαλο του ορμονες
και να αρχιζει να διεκδικει δημοσιες εκτασεις,
με εγγραφα απο τους Τουρκους,
τα οποια τα εξασφαλιζαν απο τοτε
(επι Τουρκοκρατιας λεμε!!!)
με πλαγιες μεθοδους...
οπως Οθωμανικα,ΕλληνοΡωμαϊκα
και αλλα τετοια οργια...


Νομιζεις αδελφε μου οτι στον ΟΤΕ
ειχαν καυλες και εβαλαν πρωτα στο Ορος
το Wi-Max,το ταχυτερο δικτυο internet
που εχει αυτη τη στιγμη στην Ελλαδα;;;

Για σκεψου...
πως θα μπορουσε ο ασκητης
που ζει πανω στα Βουνα και τρωει μονο
χορτα,μελι και ραδικια,
να επικοινωνησει σε real time,
με τον αλλον Ασκητη,
ωστε να του πει τη Χριστιανικη μεθοδο,
του πως να βαρας μαλακια,
χωρις να χρησημοποιεις τα χερια σου
ωστε να μην πιανεται ως αυνανισμος,
διοτι κατα τα τας γραφας,
η μαλακια ειναι κατι που κανει κακο στην υγεια,
καθως κατα τη διαρκεια της
εκσπερματωσης,
συνηθως αλληθωριζεις,
χανοντας ετσι στιγμιαια την οραση σου...


Εν κλειτοριδι...
Ο Χριστος ξανασταυρωνεται μεσα στο ιδιο τoυ σπιτι...

Αλλα ας μην τους παιρνει η μπαλα
ολους τους μοναχους,τους παπαδες
και τους λοιπους
αυτοαποκαλουμενους Αγιους...

Δεν ειναι ολοι τους ιδιοι...
Απλα,μοιαζουν επικινδυνα!!!


ΠΡΕΖΑ TV
12-9-2008

Για το Y-Magazine,που θα κυκλοφορησει
την επομενη εβδομαδα...

17 σχόλια:

ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ είπε...

Μα φίλε είναι άγιοι αυτοί-δεν σκέφτονται μουνί ! Το χρήμα μόνο αγαπάνε κι ο ένας τον άλλονε γαμάνε ! Κι άν το 'σύστημα' γαμιέται-έχουν τον τρόπο να ξεχνιέται ! Τώρα θα τους προσκυνάνε και τσιμπούκι θα ρουφάνε , γιατί η ΜΟΝΗ εξουσία, ονομάζεται αγία !

dpsyllas4 είπε...

Καλά ΠΡΕΖΑ έχεις γράψει ιστορία με τις δυο σου αναρτήσεις για το μουνί βατο-παιδιου!!! Συγχαρητήρια!!!! ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΩΡΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Οσο πιο περισοτεροι ραγιαδες ψηφιζουν τετοτοιες κυβερνησεις,τοσο περισοτεροι παπαδες και πολιτευταδες θα κλεβουν τον λαο.

sexpistols.gege είπε...

Πρέπει να παραδεχτώ ότι σ'αυτό το ποστ ζωγράφισες.

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ πρέζα ολόκληρη διατριβή περί μαkακίας έκανες!!!! Είσαι ειδικός μήπως;

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Εχω παρει πτυχιο πανεπιστημιου σε απο απο τα 7 χειροτερα εκπαιδευτηρια για αυνανες της Ευρωπης...

COSMO είπε...

ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ?
Η ΜΟΝΗ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΒΙΣΤΟΝΙΔΑ ΜΕ ΧΡΥΣΟΒΟΥΛΟ ΤΟΥ 1080 μ.χ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ.
ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ Η ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΧΡΥΣΟΒΟΥΛΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΜΟΝΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.
Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ.
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΧΡΥΣΟΒΟΥΛΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΗΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ???

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΕΜΕΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΜΥΝΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕ ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΕ ΚΑΙ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΕ ΠΡΕΖΑ

Ανώνυμος είπε...

etsi, skata stoys tafous tous!!!

Το Ψωλικό Εξπρές είπε...

πες τα ρε φιλε!!! τα λες πιο "χοντρα" και πιο χυμα απο μια δικια μου αναρτηση αλλα χαλαλι!!Χωστα για να θυμηθουν οι παλιοι και να μαθουμε οι νεοτεροι!!!!

Ανώνυμος είπε...

ανώνυμε, μην είσαι πρόβατο, δε χρειάζεται οι "υπεύθυνοι" να κάνουν μήνυση στον πρέζα για να του δείξουν ότι έχει λάθος, ας το δείξουν με πράξεις.

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΖΟΥΝΕ ΟΙ ΑΣΚΗΤΕΣ?..ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 23 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΩΡΑ..ΜΗ ΣΕ ΠΩ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ..ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ..ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ..ΠΟΣΟ ΑΓΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΕΙ..ΜΠΟΡΟΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΕΡΕΣΕΙΣ..ΔΕ ΛΕΩ..ΕΓΩ ΒΙΩΣΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ..ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΒΙΩΣΑ..ΤΟ ΕΝΙΩΣΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ...ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΒΡΗΚΕΣ ΠΑΤΗΜΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΟΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ..ΔΥΣΤΗΧΩΣ..ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝΑΛΗΘΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΓΡΑΦΕΙ..ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΣΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙ Ο ΘΕΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

Ο τυπος στο απο πανω σχολιο ειναι φανερα ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ σαν εμενα. Πρεζα εχω ζησει 6 μηνες στο αγιο ορος και η ελευθερια του λογου σου ειναι προσβλητικη και ανυποστατη. Εισαι ενας μισανθρωπος αθεος με δηθεν καλους τροπους οταν τρως με την μαμα και τον μπαμπα σου. Οταν παλι πας στα εξαρχεια με τις κοπριες τους φιλους σου ξεδινετε σπαζοντας τζαμια και πετωντας νερατζια σε αμαξια. Αν βρεθει ενας αστυνομικος μπροστα σου θα τρεξεις να κανεις τον σταυρο σου και ο παναγαθος θα σε βοηθησει να σωθεις αλλα μετα θα σε κανει να νιωσεις ασχημα και χυδαιος. Ποσες φορες ενιωσες την λαμαργια και αναγκη να θες να μπεις κατω απο το πετραχηλι του πατερ της ενοριας σου; Ποσες φορες μετα τον εκραξες σαν τελειωμενη αδελφη στους φιλους σου τους ακρο-αριστερους φασιστες; Ποσες φορες ο θεος σε καλεσε κοντα του και το αρνηθηκες αμαρτωλε. Πρεπει να καεις στην κολαση. Σε αγαπω.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΘΕΟ ΜΙΛΑΕΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΨΥΧΗ?ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΥΔΑ ,ΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ,ΤΟΝ ΔΙΑ,ΤΟΝ ΑΠΟΛΩΝΑ?¨Η ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΤΕΜ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ?ΓΙΑΤΙ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε εν χριστω αδερφε. Καλη τυχη στον δρομο που χαραξε ο Πρεζακιας και η αθυροστομη παρεα του. Εκτιμω καθε ψυχη αλλα δυστυχως ειμαι καπως ανευθηνος. Δεν σκεφτηκα καθολου πως αναμεσα στο ποιμνιου του θεου μας υπαρχουν αχυρανθρωποι και σιχαμερα βδελυγματα, που ζουν ζηλευοντας το εργο του θεου και ολους τους αντιπροσωπους του επι της γης. Εγω συνεχιζω να αγαπω τον πρεζα, τον ανωνυμο και το καθε κοπριτη που δεν ξερει που ειναι το CAPS LOCK στο πληκτρολογιο του. O tempora O mores... Μακαριοι οι μη εχοντες διαδικτυο. Σας αγαπω

Ανώνυμος είπε...

Σοβαρότητα μηδέν.

α)Κατ' αρχάς ρε πρέζα όταν καταγγέλεις κάτι σαν δημοσιογράφος (λέμε τώρα) του ίντερνετ, πρέπει να μπορείς να το αποδείξεις. Τα σεξουαλικά σκάνδαλα που γράφεις μπορείς να τα αποδείξεις αν χρειαστεί; Διαφορετικά είναι μούφα η δημοσιογραφία σου.

β) Πολλοί προοδευτικάριοι πετάξανε την χοντρή παπαριά για διαχωρισμό εκκλησίας-κράτους. Πριν πιάσετε το πληκτρολόγιο να μάθετε πέντε πράγματα και ιδίως να μάθετε να σκέφτεστε. Ρε μαλάκες μου, τι σχέση έχουν οι σχέσεις εκκλησίας-κράτους με το Βατοπέδι; Εδώ έχουμε συναλλαγή ενός μοναστηριού με το κράτος, όπως θα μπορούσε να είχε οποιαδήποτε εταιρεία ή οποιοσδήποτε ιδιώτης. Μάθετε να ξεχωρίζετε τις βούρτσες από τις πούτσες πριν αμπελοφιλοσοφήσετε.

γ) Προς πρέζα και προς όλους τους "επανάστάτες της πορδής". Δεν μου λέτε ρε μάγκες...Το ζητούμενο από ηθικής πλευράς ποιο είναι; Η κομπίνα που κανανε στο Βατοπέδι. Σωστό ή λάθος; Οπότε ρε συ επαναστάτη και αντιρατσιστή πρέζα θα σου δώσει λογαριασμό ο καθένας ρε καμμένε πως θα χρησιμοποιεί το καυλί ή τον κώλο του; Αν αν θα είναι στρεϊτ, ομοφυλόφυλος ή λεσβία; Υποτίθεται ρε πρέζα ότι όλοι εσεις οι προοδευτικοί είστε προστάτες του δικαιώματος της επιλογής της σεξουαλικής ζωής. Ποιος σε έβαλε ρε αριστερέ της πλάκας να κάνεις τον κριτή στην κρεββατοκάμαρα του καθενα; Άραξε στο σχόλιο της οικονομικής πλευράς. Αλλά μου φαίνεται ρε πρέζα ότι είσαι χειρότερος από τους ιεροκήρυκες που κατηγορείς.

Ανώνυμος είπε...

Πρέζα αυτοί που υποστηρίζουν τους τρύπιους ρασοφόρους ξέρεις τι είναι ε? τα τέκνα τους ………..
Μιλάω πάντα για τους ρασοφόρους και όχι για την θρησκεία !