Τρίτη, Σεπτεμβρίου 02, 2008

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΗ ΝΟΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ,ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΞΑΝΑ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ SIEMENS.ΠΟΙΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ;;;

"Απορεί κανείς ποιοι και πώς παρέσυραν τον κ.Παπανδρέου σε τέτοια γκάφα,που προσβάλει τον ίδιο και φυσικά την κοινοβουλευτική διαδικασία. Αναρωτιέται κανείς πώς είναι δυνατόν, κόμμα που διεκδικεί να κυβερνήσει τον τόπο να προχειρολογεί τόσο κραυγαλέα.Η έλλειψη πολιτικής οδηγεί διαρκώς το ΠΑΣΟΚ σε κινήσεις πανικού και φτηνού εντυπωσιασμού."
Θοδωρης Ρουσοπουλος

Βρε Θοδωρη μου,θα τα ξαναλεμε;;;
Δεν ειναι τυχαιο που το ΠΑΣΟΚ,
εβγαλε τη συγκεκριμενη χρονικη περιοδο
την εν λογω αποκαλυψη για νοθεια
στην αναθεωρηση του Συνταγματος...
η οποια ειχε γινει εδω και 4 μηνες...
Εξυπηρετει και τις δυο πλευρες...
Και το ΠΑΣΟΚ,ωστε να ανεβασει στο ελαχιστο
τα ποσοστα του,εν οψη της ΔΕΘ,
αλλα και τη Νεα Δημοκρατια,
μιας και o φακελος της Siemens
ανοιγει ξανα και τσουζει και τους δυο σας...
Τατιανιες...στις Τατιανες;;;

ΠΡΕΖΑ TV
2-9-2008

3 σχόλια:

Stepas είπε...

Έχεις δίκιο.Γίνονται ένα κάρο τέρατα εναντίον των εργαζομένων και τις νεολαίας κι αντί να ασχοληθούμε μ'αυτά,τα ΜΜΕ θα μας κάνουν να ασχολούμαστε με μια νοθεία σε ψηφοφορία της Βουλής.Κλασική περίπτωση προσπάθειας αποπροσανατολισμού.ΠΑΣΟΚ-ΝΔ είναι μανούλες σε κάτι τετοια.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ?
ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ?
ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΘΕΡΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΑΖΕΙ ΝΕΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΚΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.

ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ.
ΑΥΤΟΙ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ???

Ανώνυμος είπε...

Με το να μιλάμε και γράφουμε από εδώ δεν γίνετε τίποτα. Πρέπει να βρεθεί τρόπος να πάρουν τον μπούλο οι άχρηστοι. Θα έρθουν και άλλοι φόροι και εμείς θα πληρώωωωνουμε και πάλι θα τους ψηφίζετε. Όσο συνεχίζει ο λαός να είναι πρόβατο αυτά θα συνεχίζουν να γίνονται