Κυριακή, Σεπτεμβρίου 07, 2008

ΤΟ ΠΡΕΖΑ TV ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ 3 ΝΕΑ VIDEOS ΜΕ ΚΑΨΩΝΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ.ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ..ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ(ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)

Τη στιγμη που αριθμος των αυτοκτονιων
στον Ελληνικο Στρατο αυξανεται καθε χρονο
ολο και πιο πολυ,ενω παραλληλα
οι θανατοι απο ατυχηματα
εξαιτιας ελλειψης υποδομων και ανυπαρκτων
ιατρικων εξαιτασεων κατα την εισαγωγη
των νεων στα σωματα,κυριαρχουν το τελευταιο διαστημα...
3 νεα videos με καψωνια στον Ελληνικο στρατο
κανουν την εμφανιση τους στο Youtube,
επιβεβαιωνοντας τις αθλιες συνθηκες
που επικρατουν.


Στο πρωτο video,
το οποιο εχει τραβηχτει στο Μεγαλο Πευκο,
βλεπουμε εναν διοικητη να μπαινει
μεσα στα δωματια των φανταρων
και με το προσχημα οτι δεν ειναι σωστα
στρωμενα τα κρεβατια,
τους υποχρεωνει να κανουν γυμναστικες ασκησεις,
οι οποιες ομως δεν εχουν καμια σχεση
με τη βασικη τους εκπαιδευση.


Στο δευτερο video,
το οποιο επισης εχει μαγνητοσκοπηθει στο Μεγαλο Πευκο,
βλεπουμε πως ξυπνανε το πρωι τους φανταρους,
οι ανωτεροι τους...


Τελος στο τριτο video,
παρατηρουμε καποιον ανωτερο (μαλλον διοικητης),
στη 2η ΜΑΛ στον Ασπρόπυργο,
να υποχρεωνει φανταρο μεσα σε θαλαμο
να κανει ασκησεις γυμναστικης,
χωρις λογο και αιτια,
ενω μαλιστα καποιοι απο τους φιλους του (διοικητη)
τραβουν με τη καμερα του κινητου τηλεφωνου
το ολο σκηνικο.


Κυριε Βαγγελη Μεϊμαρακη,τι εχετε να μας πειτε
για τα παραπανω περιστατικα;;;

Αποτελουν και αυτα μεμονωμενα περιστατικα;;;
Ποια η θεση της Κυβερνηση και του Υπ.Εθνικης Αμυνης,
για οσα συμβαινουν μεσα
στα Ελληνικα Στρατοπεδα;;;

Ποτε θα σταματησουν επιτελους
τα καψωνια και για ποιους λογους
διατηρητε σε θεσεις κλειδια,
ανθρωπους που τα υποστηριζουν
και τα αναπαραγουν κανοντας τα πραξη;;;

Αυτη ειναι η παιδεια και η επαιδευση
που προσφερει ο Ελληνικος Στρατος;;;

Ποια η θεση των υπολοιπων πολιτικων κομματων;;;

---ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ---

Update:Μετα τη δημοσιευση στο ΠΡΕΖΑ TV,
το θεμα προβληθηκε και στη τηλεοραση του Alpha Tv...


ΠΡΕΖΑ TV
7-9-2008

49 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σκατά στους τάφους των στρατιωτικών. Επανάσταση κατά του γαμημένο στρατού και των στρατιωτικών αυτής της καρκινωμένης φάρας της κοινωνίας.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΙΕΣ ΤΟΝ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΑ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΑ ΑΣ ΔΗΛΩΣΗ ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΟΔΙΣΤΡΑ.ΦΙΛΕ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΕΡΘΗ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΟΜΑΔΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ.ΣΑΣ ΔΩΣΑΝ ΑΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΚΟΨΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΜΕΤΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΝΕΠΑΛ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΡΑΜΑ ΑΑΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Φαίνεται οτι δεν έχετε πάει στρατό...το 3ο βίντεο είναι καθαρά μεταξύ φαντάρων(είτε αστείο μεταξύ τους-το πιο πιθανο- είτε καψώνι από παλιο σε νεο)...διοικητης δεν μπαίνει έτσι σε τέτοιο θάλαμο χαλια και δεν ασχολείται με τέτοια...υπάρχουν άλλοι γι αυτή την δουλειά..Στο πρώτο βίντεο διοικητή με μη προβλεπόμενο καπελάκι πρώτη φορά βλέπω. Μάλλον κανας υπαξ ή ΕΠΟΠ που εκτελεί και χρέη θαλαμάρχη...αλλιώς δεν θα τραβούσε ο αλλος βίντεο έτσι χαλαρα...Εκτίθεστε...

Ανώνυμος είπε...

A re malakokavli preza...ta kapsonia grafontai me omikron, lalaka! Ase poy fainetai oti den exeis paei strato, aderfara! Ki opoios de thelei na kanei thitia na paei na meinei Toyrkia, palio prodotes!

Μιχάλης είπε...

ΠρεζαTV και γω δε γουσταρω το στρατο αλλα εισαι λαθος εδω.Στις ειδικες δυναμεις ετσι ειναι τα πραγματα. Φωνες, τρεξιμο , καμψεις. Αυτοι που επελεξαν να παν ειδικες δυναμεις γουσταρουν και τα κανουν ολα αυτα. Γουσταρουν να πεφτουν για καμψεις οσο απιστευτο και αν σου φαινεται.Πολλες φορες πεφτουν και μονοι τους. Οποιος δε αντεχει μπορει να φυγει και να παει στα αλλα σωματα του στρατου ξηρας που δεν υπαρχουν αυτα τα πραγματα.

Ανώνυμος είπε...

malon exis mpexi ti poytses me tis voyrtses tis idiked dinamis tis tis perases mpar me travesti opios den toy aresi feygi etelontiki ine eki i titia ektos an teloyme to prasino mpere ke ti poylada gia na gamame kamia xazi gomena giati xoris ayta imaste gia ftisimo
enas psasinoskoyfis

Ανώνυμος είπε...

kapos etsi einai o ellinikos stratos, kai meta leme oti eimaste ekpaideymenoi, sto pos na kanoume tin psixologia tou allou skata, apo alla skata eimaste protoi. Alla apo tin alli preza, gia giota eytixia se kobo, pou otan tha paei strato ta xtipisei kamia 40 anaboles!

παν είπε...

Και μετά θέλει ο υπουργός να υποχρεώσει μικρά παιδιά που μόλις έχουν τελειώσει το Λύκειο να πηγαίνουν αναγκαστικά και να τρώνε στην μάπα τον κάθε στρατόκαυλο αυταρχικό μακάκα! Αυτοί οι τύποι παιδιά δεν αξίζουν μια! Βγάζουν τα απωθημένα τους σε μικρά παιδιά, γιατί δεν μπορούν και δεν έχουν δύναμη να τα κάνουν αυτά έξω και μετά μου το παίζουν και οικογενειάρχες! Λυπάμαι που υπηρέτησα, γιατί και εγώ τέτοιες μαλακίες έφαγα στην μάπα... ο αληθινός στρατός σέβεται τους στρατιώτες, αυτοί είναι η ψυχή και πρέπει να τους κάνει αξιόμαχους και όχι σάκους του μποξ σε κάθε ψυχανόμαλο καραβανά... κάτι τέτοιοι τύποι πρέπει να πηγαίνουν στα σπίτια τους, γιατί χαλάνε το στράτευμα! Όσο για τον υπουργό που ανέφερα προηγουμένως, αν περάσει την υποχρεωτική στράτευση μετά το σχολείο, τότε να είστε σίγουροι ότι θα ανέβουν κατακόρυφα και οι αυτοκτονίες, αν δεν αλλάξουν κάποια πράγματα! Δεν γίνεται ρε παιδιά να σέβεσαι ανωτέρους σου και χωρίς να τους φταις σε τίποτα να σε φέρονται σαν να είσαι σκουπίδι, να σε ξεφτιλίζουν και να μην έχεις το δικαίωμα να μιλήσεις, πως να το κάνουμε... πάνω από όλα πρέπει να υπάρχει σεβασμός!

Ανώνυμος είπε...

ρε υπεργιγάντιο μαλακόσκατο μπουρδελοκεφτέ σκατιάρη μαλακοκαύλη ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕ ΠΡΕΖΑΤV,
για στρατό μιλάμε ρε μαλακομπινέ το έχεις καταλάβει γαμώ τη μαλακία που σε δέρνει?????????????????????????


δηλαδή πως περίμενες να τους ξυπνήσουν με τα στρουμφάκια ή μήπως να πάνε και να τους χαιδεύουν τρυφερά στον ώμο οι ανώτεροι τους φαντάρους??????

πόσο κουραμπιές είσαι ΠΡΕΖΑ?????

πόσο μαλάκας είσαι?


ρε καραγκιόζη ΠΡΕΖΑ οι ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ προετοιμάζονται και εκπαιδεύονται για ΠΟΛΕΜΟ, ρε σκατιάρη, το έχεις καταλάβει??????????????

εγώ χάρηκα με τα βιντεάκια διότι δείχνει οτι υπάρχουν ακόμη τουλάχιστον μερικές μονάδες που εκπαιδεύονται πλήρως σκληρά επαρκώς και κατάλληλα.



ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΡΕ ΒΟΥΤΥΡΟΜΠΕΜΠΕ ΠΡΕΖΑ.


ΠΡΕΖΑ πάρε αγόρι μου ένα Ι5 που σου αξίζει και μη μας τα πρήζεις.......

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΙΟΔΩΡΟΥ ΣΠΑΡΤΙΩΤΗΣ είπε...

Προφανώς είναι "μούφα" τα video. Εάν δεν είναι τότε βγαίνουν μερικά συμπεράσματα από τα video:


1. Οι σημερινοί στρατιώτες είναι κηδείες: Ούτε μια σωστή κάμψη δεν μπορούν να κάνουν. Χρειάζονται περισσότερη εκπαίδευση δηλ. κυρίως αύξηση της στρατιωτικής θητείας. Ειδικά για τις Καταδρομές δεν φτάνουν οι 12 μήνες. Χρειάζονται 15+ μήνες για να λάβει κάποιος σωστή και ολοκληρωμένη εκπαίδευση.

2. O prezakias δεν έχει υπηρετήσει ή αν έχει υπηρετήσει τότε βυσματώθηκε. Δεν εξηγείται διαφορετικά η άγνοιά του.

3. Τα κρεβάτια ήταν σε κακό χάλι: Δεν ήταν στρωμένα όπως προβλέπεται. Επιπλέον από πότε απαγορεύεται το ομαδικό «καψώνι»; Βλ. συμπέρασμα 2

4. Οι Ειδικές Δυνάμεις έχουν γίνει νηπιαγωγείο: Αυτά είναι ασκήσεις και καψώνια για παιδιά του δημοτικού.

5. Ένας τύπος (μάλλον παλιός) είχε σχεδόν ξυρισμένο κεφάλι: Όταν υπηρετούσα αυτές οι αμερικανιές στις Ειδικές Δυνάμεις απαγορεύονταν και τιμωρούνταν αυστηρά με φυλακή.


Το σχόλιο του κ. Μιχάλη Ράπτη είναι ορθότατο!

Το σχόλιο του pan έχει κάπου δίκιο: Υπήρχαν και υπάρχουν αυταρχικοί μαλάκες. Το στρατόκαυλοι (με την κακή έννοια του όρου) δεν το ανέφερα γιατί αυτό το είδος όταν πηγαίνει στις Ειδικές Δυνάμεις του φεύγει η «καύλα» ;)


Υ.Γ.: Δεν θέλω να το παίξω σκληρός ή υπερ-commando κ.λπ.

Ανώνυμος είπε...

Και αυτά είναι κάποια που μπορείς να δείξεις! Υπάρχουν και άλλα περισσότερο τραγικά που δε μπορείς ούτε να δείξεις, ούτε να αποδείξεις! Για παράδειγμα, αν τολμήσεις να ΜΗΝ κάνεις "το σταυρό σου" την ώρα της προσευχής, εντελώς συμπτωματικά είσαι ο μόνος από ένα ολόκληρο στρατόπεδο που αμέσως μετά επιφορτίζεσαι με ένα κάρο αγκαρίες και καψώνια που δεν έχουν καμία σχέση με την επιστασία σου! Τραγικό!

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη παιδιά αλλά ως πρώην δόκιμος των Ειδικών Δυνάμεων νομίζω ότι ορισμένοι δεν κατανοούν τι θα πει να είσαι καταδρομέας. Αυτά που είδα είναι της πλάκας μπροστά στις πραγματικές συνθήκες και πολύ σωστά κάποιος είπε ότι τέτοιο χάλι θαλάμους δεν θα επέτρεπε κανείς στις καταδρομές. Τα καψώνια στις καταδρομές είναι ασκήσεις εγρήγορσης και ότι συμβαίνει εκεί δεν αφορά το υπόλοιπο στράτευμα. Η παρουσία κάποιον εκεί είναι ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ, όποιου δεν του αρέσει κάνει μία αναφορά και φεύγει. Αυτοί που μένουν, το κάνουν εν γνώση τους για τις καταδρομές.

Ανώνυμος είπε...

Να ξεκαθαρίσω οτι στο στρατό ημουν υγειονομικάριος γιατί γουσταρα την λουφα. Σεβομαι όμως οσους επέλεξαν να υπηρετουν στις ειδικές δυνάμεις.
Στις ειδικές δυναμεις δεν υπηρετει κανένας με το ζόρι. Οποιος θέλει φευγει και υπηρετει σε άλλο σωμα, αρα τα σχόλια που συνοδευουν τα βιντεακια ειναι εκτός τόπου και χρόνου ή αναρτήθηκαν από ατομο που δεν εχει πάει φαντάρος

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Τα videos ειναι 100% αληθινα.
Δεν υπαρχει καμια απολυτως αμφιβολια.Οι πληροφοριες ειναι διασταυρωμενες.

Ανώνυμος είπε...

nai oso diastayrwmeno htane kai to video opoy to ftiakse kapoios me grafika demo apto tucows.com me thn feta poy kapoios vyrpan poy ton epikaleisai isxyristhke oti epaikse sto cnn.

maresei poy sta tags grafeis ΚΑΨΟΝΙΑ, ΚΑΨΩΝΙΑ. exeis thn entypwsh oti yparxoyn polloi anorthografoi san esena wste akoma kai sto search na kanoyn orthografika la8h?

me agaph sta lew.

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Μας εχεις πριξει τα παπαρια με τον vrypan.Λοιπον,ειναι συμβουλος για θεματα internet στο ΠΑΣΟΚ,ηταν δημιουργος του monitor και τωρα ειναι συνδημιουργος του sync.
Θες κι'αλλα;;;

Ανώνυμος είπε...

kai ayto ton kathista egiro re preza?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΨΕΥΤΙΚΟ....ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ...ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ..

Unknown είπε...

Πρέπει να πόνεσεσ πολύ ...
Που έχεις δεί καψόνια φίλε?? Αντε να έχεις υδραυλικό αδελφή να σε παίρνει συνέχεια για αλλαγή υγρών.. και μετά το παρπάτημα με τα γόνατα... Τι λεεε ρε??

Οποιος θέλει φαντάρους με μπούκλες ασ πάει σε κουλτουριάρικο στρατό με νταντέλες, άσε δηλαδή που απο τους μεγάλους δεν το λέει κανενός η ψυχή.. τεσπα

Ανώνυμος είπε...

Βγήκαν όλες οι αδελφάρες που δεν θέλουν επαγγελματικό στρατό να γράψουν οτι δήθεν τα βίντεο είναι ψεύτικα κλπ κλπ κλπ.
Ξέρουμε όλοι ότι στον κωλοστρατό γίνονται και χειρότερα από αυτά που βγήκαν στο internet!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΟΜΜΑΝΤΑ ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΝΤΕΡΝΑΣ ΕΚΔΟΧΗΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΑΞΙΟΜΑΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ,ΟΙ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΠΥΡΑΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΟΠΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΤΡΑΤΟΥ. ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΛΕΚΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΤΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ. ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΡΩΣΙΑΣ -- ΓΕΩΡΓΙΑΣ..ΟΠΟΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο,ΤΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ..ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΕΚΤΗΜΕΝΟ... ΒΕΒΑΙΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΟΣΟΙ ΠΑΝΕ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΟΠΟΤΕ ΞΕΡΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ..ΜΗΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ..

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΖΑ, σε είχα για κάπως σοβαρό, αλλά με το σφάλμα σου σε κόβω για κάνα nerd ανέραστο που όλη μέρα σε ένα PC, προσπαθεί να βρει την "είδηση" για να νιώσει σπουδαίος. Δε φτάνει που έφαγες μούφα ότι τα βίντεο είναι η πραγματικότητα( τα γύρισαν φαντάροι μεταξύ τούς για πλάκα, ή παραμένοντες εκπαιδευτές ή ΟΠΥ )επιμένεις και λες ότι είναι αληθινά, πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχεις καν δει πως είναι ο στρατιωτικός θάλαμος ή δεν έχεις κάνει επιθεώρηση Παρασκευής!!!
Θα συμφωνήσω με τον ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΙΟΔΩΡΟΥ ΣΠΑΡΤΙΩΤΗΣ, όσο για το Πευκο, αυτά είναι γελοία, πρέπει να είναι πολύ χειρότερα, δεν είμαι στρατόγκαυλος, αλλά εκεί πας εθελοντικά, άμα θέλεις "κόβεσαι", και μην ξεχνάς ότι πρόκειται για την κορυφή (όσο κορυφή μπορεί να είσαι στον ΕΣ) του στρατού ξηράς, είναι αυτοί που θα βρίσκονται ήδη εκεί, που εσύ δε θα είχες καν τολμήσει να σκεφτείς ότι υπάρχει, γιατί ξέρεις ΠΡΕΖΑ, ο κόσμος δε τελειώνει στο βίσμα του καλωδιου του τηλεφώνου...

spyros1000 είπε...

ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΕΟΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΑ ΧΟΝΤΡΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΧ ΙΜΙΑ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΠΡΩΤΟΙ...
ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΟΥΣ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΟΙ.
ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ,ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΑ ΚΑΨΩΝΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ...
ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΖΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΞΩ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΠΑΘΟΥΝ ΑΣΦΥΞΙΑ...
ΣΑΝ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΑΡΟΥΣΑΝ....
ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ......






ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΛΟΣ,ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ!!!!!!!!!!!!


ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΟΚΑΥΛΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΟΡΩΜΕΝΟΥΣ,ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ,ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ 200 ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΜΜΑΝΤΑ!!!!!!!!




ΤΕΛΟΣ!!!!!!!
ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ....
ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙ καλυτερα ας προτεινει καποιον αλλο τροπο!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

kai o valianatos htane symvoylos toy giwrgakh sto pasok, alla opws exei dhlwsei kai o idios o valianatos ekane porneia palia.

Ανώνυμος είπε...

http://suncityvoice.blogspot.com/

FuSmOKer είπε...

Στο έχω πει 100 φορές..

Η άγνοιά σου στο ζήτημα σε κάνει να εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα.

Ανώνυμος είπε...

1)preza kavlwnw pou den eisai eidikos se ayto to mpourdelo pou legetai stratos.
2)eimai aderfoula, voutirompempes,mpourdelokeftes,kourampies
modistra k ola ta alla.
3)thelw strato me stroumfakia,
podia,marmelades to prwi,k filakia prin ton vradino ypno.
4)einai profanes oti opoios goustarei strato den mporei na ginei kalos se otidhpote den exei sxesh me mpratsa!!
5)stratos = enas xronos xamenos apo thn zwh sou.

Ανώνυμος είπε...

spyre 1000 tetoies malakies mono oi ethnikistes ta lene kai oi fasistes. Exoume edo ena stoko ton preza, pou nomizei einai to reuter, min exoume kai sena me tis malakies sou. ante pexe kamia monopoly tora

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΡΕΖΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΣ “ΚΑΨΩΝΙΑ”; ΑΕΙ ΜΩΡΗ ΚΟΥΝΙΣΤΡΩ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΔΕΡΦΕΣ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Καψώνι είναι αυτό που κάναν οι Τούρκοι στους γαλονάδες που φυλάκισαν στα Άδανα. Αυτό αξίζει στους Έλληνες γαλονάδες. Να το χαίρεσαι. Βρες το video και να το βάλεις να δούμε.

George Tsitiridis είπε...

δηλαδή ο άντρας ο σκληρός και ο ετοιμοπόλεμος απο τα καψώνια φαίνετε??
Αν σου κάνουν καψώνια εισαι έτοιμός για πόλεμο??
Κανονικά θα έπρεπε να ήταν έτσι η εκπαίδευση και τα κίνητρα που να σε έλκυε ο στρατός και οχι με εκφοβισμούς και εθνικισμούς να σε φανατίζουν..
οσοι έχετε πάει φαντάροι ξέρετε οτι..
δεν θέλετε να ξαναπάτε ποτέ
ήταν χάσιμο χρόνου
και αν σήμερα γίνει πόλεμος κανεις δεν θυμάται τη έκανε στην εκπάιδευση του.

Ανώνυμος είπε...

At 10:40 μμ +1

Re malakes thimatai kanenas ti ekane stin ekpedebsh ;
ara einai kapsonh

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΖΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ...ΤΑ VIDEO ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ..ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΨΩΝΙ ΡΕ ΑΣΧΕΤΕ..ΤΟ ΠΡΩΤΟ VIDEO EINAI ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ...ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ Ο ΤΥΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ..ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ 30 ΧΡΟΝΩΝ???ΤΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΛΙ..ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ..ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΑΥΤΑ??ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ..ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΚΑΥΛΟΙ..ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ..ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΩΣ..ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΣΑΙ..ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Τα βίντεο είναι αφορμή για να μαθαίνουμε τι συμβαίνει.
Στην πραγματικότητα ο Ελληνικός στρατός είναι και πολύ καλύτερος αλλά την ίδια στιγμή και πολύ χειρότερος.Το χειρότερο είναι ότι δεν είναι αξιόμαχος.Και πως να είναι, όταν είναι συνέχεια του Ελληνικού Δημόσιου, αν υπήρχαν αντικειμενικά κριτήρια θα έπρεπε οι μισοί αξιωματικοί να απολυθούν και οι μισοί φαντάροι να μείνουν μετεξεταστέοι.
Το άλλο όμως που δεν καταλαβαίνω, είναι με ποιο τρόπο οι κάμψεις και τα άλλα καψώνια βελτιώνουν το αξιόμαχο του στρατεύματος.Και πως γίνεται και όλοι οι αξιωματικοί που θυμάμαι οι οποίοι έτρεχαν τους ταλαίπωρους φαντάρους ήταν οι πιο κομπλεξικοί κακομοίρηδες από όλους

Ανώνυμος είπε...

Αν ετσι καταντήσανε τα καψόνια ευχαρίστως ξαναυπηρετώ στα 60 μου!!!
Θ.Μ
1970-1973 Πολεμικό Ναυτικό ,ΜΥΚ Σκαραμαγκάς,Ομάδα Ανορθόδοξου Πολέμου.

Champion είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Champion είπε...

Οι Ε.Δ. είναι προαιρετικές. Τα καψώνια που γίνονται σήμερα στον στρατό δεν είναι ίδια με αυτά που γινόταν πολύ παλιότερα... Και είναι πολύ σπάνια σε σχέση με πριν. Αν συγκρίνουμε τον στρατό πριν 25 χρόνια με σήμερα, τώρα είναι περίπατος. Και το Ι5 πολυ εύκολο να το αποκτήσεις.

... είπε...

Πιστεύω ότι τα video είναι αληθινά... όμως είναι σκηνοθετημενες οι φάσεις

Θέλει;ς να ου πεις δηλαδή, ότι ο εκάστοτε κακός που έκανε καψόνια στα φαντάρια, καθόταν και τον μαγνητοσκοπούσαν με κινητό τηλέφωνο;;;

Ότι όταν τους έκανες τα καψόνια, δεν τον ένοιαζε που είοχε στα 2 μέτρα πίσω του τον οπερατέρ;;

Και άλλα βίντεο απο στρατό που έχεις βάλει, στα υποτιθέμενα καψόνια, οι φαντάροι χασκογελούσαν...

Άντε πές τα σε κάποιον άλλον αυτά..

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Σιγα ρε κακε που ολα τα videos με καψωνια που ανεβαζω ειναι πλαστα και σκηνοθετημενα...Δες το παρακατω link και πετα μετα τη χολη σου...

Το οτι οι εφημεριδες και τα ΜΜΕ δεν επιβεβαιωνουν συνεχως τα οσα γραφονται εδω μεσα,δεν σημαινει οτι ειναι και πλαστα...

http://www.enet.gr/online/online_hprint?q=prezatv&a=&id=6544616

... είπε...

Καταρχάς μην με λές κακό, πληγώνομαι, και είμαι ευαίσθητο
βατράχι..χε χε

Το διάβασα το link, μια χαρά, δεν το ξερα, αυτό σημαίνει ότι κάποιοι άρχισαν να έχουν μυρμήγκια στους πισινούς τους...

Και παίρνω και πίσω και 45 mg χολής...!!!

Ανώνυμος είπε...

Παλληκάρια, μόνο "μούφες" δεν είναι τα βίντεο.
Οσοι τα πέρασαν το γνωρίζουν πολύ καλά.
Θλίβομαι μόνο που μείναμε στην ίδια εποχή των κάφρων.

Ανώνυμος είπε...

Αυ΄τα τα κάναμε για τη πλάκα.

Και στις ειδικές δυνάμεις προβλέπονται. ΓΙ'αυτό άλλωστε λέγονται "ειδικές".

Ένας μαυροσκούφης...

Ανώνυμος είπε...

αν αυτα ειναι καψωνια,εγω ειμαι ο αθανασιος διακος,αντε να χαθειτε κοπροσκυλα φυγοστρατοι,παλιοαδερφες.

Ανώνυμος είπε...

oloi oi prasinoskoufides, mauromperedes, kai ego den xero ti, edo mazeytikan, Bre stratogayloi me IQ melitzanas

Ανώνυμος είπε...

Εγω από τη μεριά μου ξαφνιάζομαι γιατι από τα σχόλια που έχουν κάνει πολλοί εδώ υποστηρίζουν τα καψόνια! Αυτη ειναι η παιδεία πολλών δυστυχώς,ΜΗΔΕΝΙΚΗ! Το παίζουν μαγκάκια επείδη τους τα κάνανε και μετά τα καναν και αυτοί. Βρείτε κατι αλλο να καυχηθείτε βλάκες. Ο στρατος θα έπρεπε να επιμορφώνει και οχι να κάνει τους βοσκούς αρχιβοσκούς και αρχιβλάχους. Στο στρατο κανείς δεν σου έχει πει τι θα γίνει σε περιπτωση πολέμου πιθανά σχέδια και στρατηγικές. Δεν ξερουν το χριστό τους και ασχολιούνται με παιδιαρίστικα πράγματα.Είναι ο στρατός έτσι ειναι και η νοοτροπία των βοσκών και το συστημα δεν αλλάζει.

Ανώνυμος είπε...

Γεια, ειμαι στρατογκαυλος αλλα επειδη γερασα πια.. δεν μου γκαυλωνει και ειδικα με κατι τετοια βιντεακια με τυχαρπαστους νεανισκους που κοροιδευουν τον Ε.Σ., την σημαια, το συνταγμα και τους νομους του κρατους. Θελω να μπορω σαν στρατογκαυλος που ειμαι να δεχομαι καψωνια και αγκαριες, το γουσταρω φιλε μου. Εχω γεννηθει για αυτο. Η μανα μου απο μικρο παιδι με ταιζε Γκοτζιλα, Πουστη με κινεζο, Αραπακια και αλλα τετοια χαριτωμενα. Δυστυχως οταν πηγα Ειδικες Δυναμεις με κοψανε γιατι ειχα μικρο πουλι (μαλλον λογω του γκοτζιλα που ετρωγα τοσα χρονια). Ο καθενας ειναι ελευθερος να κανει οτι γουσταρει πρεζακι και αν ηθελαν τα φανταρια θα μπορουσαν τα ιδια να διαμαρτυρηθουν και δεν θα περιμεναν εσενα σαν νεος σουπερμαν να τους παρεις απο το χερακι. Οσο για τα 'Καλος Τουρκος μονο Νεκρος' και κατι αλλες τετοιες μλκιες.. Ενα εχω να πω μονο.. ΕΛΕΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Τι λετε ρε μαγκες κανε βιντεο δεν ειναι απο μεγαλο πευκο ολα ειναι απο 2η Μαλ εκει οι εκπεδευτες φορανε μπλε μπλουζακια...Εγω εκανα στο πευκο στο 5ο λοχο και μετα 10 μηνες στην Ε Μοιρα Καταδρομων Δραμα σιγα τα καψωνια και τα καψωνια εκει στη 2η μαλ δεν τα κανουνε στελεχη τα κανουνε παλιοι φανταροι που γινωνται εκπεδευτες...να τα λετε σωστα οπως ειναι και οχι μαλακιες που λεει ο καθενας επειδη ακουσε κατι εγω ξερω κατι παραπανο για ειδικες δυναμεις ημουν και ειχα φιλους σειρες που ηταν 2η μαλ και κανανε και εκπεδευτες.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ... ΦΑΝΤΑΡΙΑ ΠΑΛΙΟΣΕΙΡΕΣ ΚΑΨΟΝΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΝΕΟ...

stm είπε...

Ειναι "βασικη εκπαιδευση" στα αλεξιπτωτα αυτο που φαινεται στα videos !

Οποιου δεν του αρεσει μπορει να φυγει οτι ωρα θελει...οπως και εγινε σε πολλες περιπτωσεις!

ΣΤΑ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗ (σε περιοδο ειρηνης) ΕΙΝΑΙ .. ΑΠΟ ΠΤΩΣΗ ΜΕ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟ.......