Παρασκευή, Οκτωβρίου 10, 2008

ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ(ΣΥΖΗΓΟΣ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ):ΑΝ Ο ANTENNA ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΘΕΤΗΣ ΚΑΙ Η ENA PRODUCTIONS Ο ΜΑΕΣΤΡΟΣ...ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΟΛΙ...

"Εγώ κάνω απλώς τις ερωτήσεις που μου δίνουν.
Αν ο ΑΝΤ1 είναι ο συνθέτης
και η ΕΝΑ Productions ο μαέστρος,
εγώ είμαι το πρώτο βιολί..."

Πρεμιερα με τα πρωτα της "Μαργαριταρια",
κανει σημερα στον Antena,
η γυναικα του Αδωνη Γεωργιαδη,
με την super εκπομπη προκληση,
με τιτλο η Στιγμη της Αληθειας,
μεσα απο την οποια,
εκτος απο προβολη που θα κανει στο εργο της,
καθ'οτι ειναι καλλιτεχνης η Κυρια...
θα κανει και τις απαραιτητες δημοσιες σχεσεις
στον αντρα της,
τη χρονικη στιγμη που θα χρειαστει,
ωστε να πρωταγωνιστει παντα
το ονομα τους,στις κοσμικες στηλες
και στη λογικη της κενης γνωμης,
η οποια σαπιζει και φετος
με φτηνιαρικα τηλεπαιχνιδια...

Απο τοτε που το Life Style,
εχει μπει για τα καλα στη πολιτικη σκηνη...
καποιοι οχι μονο εχουν καβαλησει το καλαμι,
αλλα καθησαν επανω του,
γουσταροντας παραλληλα!!!


ΠΡΕΖΑ TV
10-10-2008

36 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρέζα έτσι για να είμαι και στο πνεύμα του blog σου, τελείως φιλικά θα σου πω... ΆΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ! Εσύ ουτε να τη φτάσεις δεν μπορείς γιατί έχει αρκετά μεγάλη μόρφωση! Και ναι ρε είναι Κυρία!

Πολύ ριζοσπάστης δε μας το παίζεις???

Ανώνυμος είπε...

Μανωλίδου Ευγενία
Από Musipedia

Σύγχρονη πιανίστα και συνθέτις, γεννημένη το 1975. Το 1994 διέκοψε τις ανώτερες σπουδές πιάνου με την Άλλα Χαλάψη στο Ωδείο «J.S.Bach», για να σπουδάσει σύνθεση στη Σχολή «Τζούλλιαρντ» της Ν. Υόρκης. Εκεί παρακολούθησε μαθήματα σύνθεσης, ενορχήστρωσης και διεύθυνσης ορχ. με τον Vincent la Selva, συνεχίζοντας παράλληλα και ανώτερες σπουδές πιάνου με τη Julie Jordan. Ειδικεύτηκε στη συμφωνική μουσική και ηχογράφησε το πρώτο CD με συνθέσεις της τον Μάρτιο του 1998 στη Ν. Υόρκη. Παίζει (υπό τη διεύθυνσή της) μικρό Σύνολο μουσικών της Φιλαρμονικής Oρχ. Ν. Υόρκης, ενώ την όλη επίβλεψη και παραγωγή έχει ο Daron Aric Hagen. Τον Οκτώβριο του ίδιου χρόνου ηχογράφησε με τη ΣΟ της Βουλγαρίας (Ορχ. κινηματογραφικής μουσικής) τη 1η Συμφωνία της με τίτλο «Μυθικά Ζευγάρια». Ακολούθησε σειρά ηχογραφήσεων στην οποία περιλαμβάνονται ένα 2πρακτο χορόδραμα και 4 ελληνικοί ύμνοι με τη Χορωδία της Εθνικής Ραδιοφωνίας της Βουλγαρίας. Το χορόδραμα μαγνητοσκοπήθηκε πρόσφατα στο Θέατρο του Βούππερταλ με 20μελή ομάδα Γερμανών χορευτών και θα παραδοθεί στο Ίδρυμα «Ωνάση» για να υποβληθεί στον διεθνή Διαγωνισμό «Μουσική για Μπαλέτο». Τον Ιανουάριο του 1999 άρχισε μεταπτυχιακές σπουδές με τον Βέλγο καθηγητή του Βασιλικού Ωδείου των Βρυξελλών Robert Janssens, τις οποίες και συνεχίζει. Μαριδάκης Λεωνίδας. Ξεκίνησε μουσικές σπουδές (θεωρητικά, κιθάρα και μονωδία) στο «Βενιζέλειο Ωδείο» της γενέτειράς του (Χανιά). Στα θεωρητικά είχε καθηγήτρια τη Γιούλη Σαρικάκη, με την οποία πήρε τα πτυχία αρμονίας και αντίστιξης. Στη συνέχεια απέκτησε πτυχίο φούγκας από το Κεντρικό Ωδείο με τον Μπάμπη Κανά, με τον οποίο συνεχίζει σπουδές σύνθεσης στο Ωδείο «Ν. Μάντζαρος». Είναι γνωστό το έργο του «Παραλλαγές σε θέμα του D. Shostakovitch».
__________________

Νικολάκη τσούζει η αλήθεια; Να μάθεις να βουτάς τη γώσσα στο μυαλό.

Trofonios είπε...

Καλό μωρό. Έχει κάνει και καμιά γυμνή φωτογράφιση; Ξέρετε από αυτές που μας έχει συνηθίσει η Τζούλια.

Ανώνυμος είπε...

Αξιοτιμοι επισκεπτες που τα βαζετε με το blog - που το θεωρώ από τα καλύτερα στο διαδικτυο - μάλλον μπερδευετε τις βουρτσες με τις πουτσες.. ΕΤΣΙ, να διαβαζετε προσεκτικα και μετά να απαντατε.. ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΟΙ ΚΩΛΟΣΠΟΥΔΕΣ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΝΤΙΒΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ - για να μην πω κατι χειροτερο??

Ανώνυμος είπε...

Η κ. Γεωργιάδη είναι η σύζυγος ενός πολύ καλού και μάχιμου Βουλευτή (και μάλιστα του ΛΑ.Ο.Σ., που τουλάχιστον είναι μια παράταξη που έχει κότσια)της χώρας μας. Πολύ κακώς που την βάλατε στα blog. Όλα πρέπει να τα κατακρίνουμε σ' αυτή τη χώρα; Βάλτε στα blog την γκόμενα του Τσίπρα καλύτερα ή βάλτε την Ντόρα που τα κάνει συνεχώς μαντάρα. Βάλτε την γυναίκα του Πρωθυπουργού να την "μεταρρυθμίσουμε" και εμείς όπως μας μεταρρυθμίζει κι ο άντρας της.

Ανώνυμος είπε...

Πολυ μποχα χουντας στο site σου PREZA.Ριξε λιγο σκουληκοκτονο να ψοφησουν τα σκουληκια.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΦΤΑΝΕΙ.
ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΣΤΙς ΜΟΥΣΙΚΕς ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΣΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ,ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΙς ΣΥΖΗΓΟΥΣ ΤΟΥς.....

Σύμπλεγμα είπε...

Σταυρώστε με, σταυρώστε με...
Σκηνή 2η


Έ ρε ψήφους, τύπου Ράπτη, που θα πάρει αυτή...

Ανώνυμος είπε...

Η γυναικα δεν σου φταιει τιποτα αν εσυ εχεις διαφορετικες πολιτικες αντιληψεις (μη χεσω)

Ανώνυμος είπε...

Εγώ νόμιζα ότι ζούμε στο 2008 !!!

Αν μια γυναίκα δεν είναι ελεύθερη να ακολουθήσει ό,τι επαγγελματική κατεύθυνση επιθυμεί , λόγω της αντίστοιχης του συζύγου της, είμαστε πολλά χρόνια πίσω!!!...

make love not work είπε...

Πραγματικά ΧΕΣΤΙΚΑ για το αν έχει παντρευτεί τον Άδωνη Γεωργιάδη. Έιναι ούτως ή άλλως γνωστό ότι τέτοιου είδους γυναίκες έχουν λεφτά αισθήματα, και από λεφτά ο Άδωνης άλλο τίποτα.
Το ζήτημα είναι το τι παιχνίδι παρουσιάζει.
Ο υποψήφιος παίχτης περνάει από ανηχνευτή ψεύδους (!!!) όπου τον ρωτάνε ερωτήσεις τύπου:
-Θα ήθελες να έχεις κάποιον άλλον για πατέρα?
-Νοιώθεις ότι η μητέρα σου σου κατέστρεψε τη ζωή?
Αυτές τις ερωτήσεις σε ρωτάνε και στον αέρα.Αν οι απαντήσεις σου δεν συμπίπτουν με την αλήθεια (όπως την έχει καταγράψει το μηχάνημα) έχασες.
Αν πεις την αλήθεια (που σημαίνει ότι θα βγάλεις τα εσώψυχά σου στη φόρα) τότε κερδίζεις 200.000 ευρώ.
Εδώ μπαίνουν τα ερωτήματα:
Ποιός είναι ο πιο ΜΑΛΑΚΑΣ?
Αυτός που παίζει?
Αυτός που ρωτάει?
Ή αυτός που το βλέπει?

Η κριτική που κάνει ο ΠΡΕΖΑ TV ίσως να είναι σε λάθος βάση, δεν θα το κρίνω εγώ αυτό, αλλά γενικά η αισθητική άποψη των φασιστών δεν είναι και η καλύτερη. Είναι χοντροκομμένη, άθλια και απευθύνεται σε ανθρώπους είτε αμόρφωτους είτε παραμορφωμένους (σημείωση:παραμορφωμένος. Ο άνθρωπος ο οποίος διάβασε, σπούδασε και στο τέλος δεν κατάλαβε τίποτα από όλα όσα διάβασε και σπούδασε). Αν και δεν ξέρω τις πολιτικές πεποιθήσεις της κυρίας, παντρμένη με φασίστα είναι, κάτι θα έχει πάρει από αυτόν...

@criss
Η μόρφωση με το ήθος είναι δύο διαφορετικές συσκευασίες
@κιρο γκλιγκόροφ
Και ο Χίτλερ ήταν ζωγράφος. Αυτό δεν λέει κάτι

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η μετριότητα που μας παρουσιάζετε για μορφωμένη καλλιτέχνη κ.κ. φασίστες, είναι τόσο μορφωμένη όσο μία καλή καθηγήτρια μουσικής. ΤΕΛΟΣ. Πορρώ απέχει από καλλιτέχνη ή συνθέτη. Και σιγά τη μόρφωση. Ωδείο τελείωσε, όχι το ΜΙΤ.

Δεν έχει σοβαρό έργο να παρουσιάσει και γι αυτό επιστρατεύει στα δελτία τύπου της ονόματα ηχηρά, καταξιωμένων δασκάλων. Είναι γελοίο.

Χρειάζεται ΤΑΛΕΝΤΟ για να γίνεις καταξιωμένος μουσικός, το οποίο η μαντάμ δε διαθέτει γιατί αλλιώς δε θα την βλέπαμε σε τηλεπαιχνίδι αλλά σε ενημερωτική εκπομπή.

Έχει δώσει συναυλίες στο εξωτερικό που πέρασαν αδιάφορες από το κοινό, δεν έκανε καμία απολύτως δισκογραφική επιτυχία ή άλλη εντύπωση έξω, και γι αυτό και επέστρεψε εν Ελλάδι.

Είδατε εσείς πουθενα να αναφέρεται ως "η βραβευμένη συνθέτης;" Ποιός ακριβώς αναγνωρίζει το ταλέντο της εδώ; οι εκδόσεις Γεωργιάδη;

Σα μουσικός παρά την διαφήμισή της από τα ΜΜΕ (ειδικά από φασιστοειδείς φυλλάδες), είναι αδιάφορη σολίστ και σίγουρα αδιάφορη συνθέτης. Άρα αυτή την εισαγωγή στο δελτίο τύπου "σύγχρονη συνθέτης και πιανίστα" είναι δηλώσεις του κ... Προς το παρόν είναι απλώς "κυρία βιβλιοπώλου-βουλευτή-κράχτη λαϊκής".

Ταλαντούχος σολίστ είναι ο Φραγκούλης, που έχει πάρει ένα σωρό υποτροφίες σα σπουδαστής της μουσικής και έχει πλατινένιους δίσκους στο ενεργητικό του. Η Ευγενία Μανωλίδου τί ακριβώς έχει να μας πει εκτός από ακριβούς δασκάλους; πήρε κάποιου είδους υποτροφία για να σπουδάσει μαζί τους ή απλά τους τα έσκασε;(είναι δυνατόν να έχουν μόνο ταλαντούχους μαθητές; κάπως πρέπει να ζήσουν και αυτοί δε νομίζετε;)

Ταλαντούχος συνθέτης είναι ο Vangelis που δεν έμαθε και ποτέ να γράφει νότες, η μόρφωσή του στη μουσική δεν ήταν ούτε το εν τρίτον αυτής της Μανωλίδου, έβγαλε μόνο την Καλών Τεχνών, δεν πήγε ποτέ του σε ωδείο αλλά έχει πάρει ένα σωρό βραβεία για τη μουσική του. ΑΥΤΟΣ είναι συνθέτης. Η Μανωλίδου θα ήθελε να ήταν. Προς το παρόν, κάνει μόνο για μαθήματα μουσικής σε παιδάκια. Να κατέβει από το καλάμι της επειγόντως γιατί δε πείθει κανέναν η ατάλαντη.

Κράξε πρέζα TV, καλά τα λες.

Ανώνυμος είπε...

παντως ωραιο μουνι...

Ανώνυμος είπε...

Διεθνής έκθεση Θεσσαλονίκης, δήλωση Γεωργίου Παπανδρέου.

΄΄θα διαχωρίσω το κράτος από την εκκλησία και θα φορολογήσω την κινητή περιουσία της εκκλησίας΄΄



//portal.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathbreak_1_14/09/2008_248199


http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=86728


Τα πολιτικά κόμματα

ΠΑΣΟΚ

ΚΚΕ

ΣΥΡΙΖΑ

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ

ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ – ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΟΣ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗΣ
ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ


ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΨΗΦΙΣΤΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ
ΚΑΤΩ Η ΔΕΞΙΑ
ΚΑΤΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟΣ

LNE είπε...

Αχαχαχα! Όντως είναι ένα δημιούργημα των ΜΜΕ και των δελτίων τύπου της το δήθεν ταλέντο και η δήθεν μόρφωση της Μανωλίδου.
Αν και δεν είναι ορθό να αποκαλούμε "σολιστ" ένα μονωδό, είναι όντως σόλο καλλιτέχνης. Ούτε αυτό μπόρεσε να κάνει η Μανωλίδου, ούτε σύνθεση της προκοπής.
Ανάμεσα στα δύο παραδείγματα που ανέφερες ανώνυμε, αυτά του Φραγκούλη και του Vangelis, υπάρχουν και λιγότερο εντυπωσιακοί καλλιτέχνες που όμως φαίνεται να είχαν περισσότερες διακρίσεις στη σταδιοδρομία τους τόσο σα φοιτητές όσο και σα μουσικοί. Ακόμη και ο Κορκολής, αν δείτε το βιογραφικό του, έχει πολλές περισσότερες διακρίσεις σε υποτροφίες και βραβεία. Πουθενά δεν αναφέρονται τέτοια στο βιογραφικό της Μανωλίδου. Ήταν απλώς μία φοιτήτρια που είχε τα λεφτά να παρακολουθήσει όλα αυτά τα σχολεία αλλά όχι και το ταλέντο. Σίγουρα κάθε άλλο από συνθέτης ή καλλιτέχνης είναι. Είναι απλώς ψώνιο.

Ανώνυμος είπε...

Επεσα χθές τυχαία πάνω στην εν λόγω εκπομπή...
Η κα Μανωλίδου ανέκρινε μια ξανθια (μέσα - έξω) η οποια δήλωνε , μοντελοτραγουδίστρια.
Μετά απο διάφορες τρομερές ερωτήσεις του στυλ :
- Μανωλίδου : Πιστεύεις ότι αν ζουσες στην Αμερική θα ήσουν σταρ του Χόλυγουντ ?
- Μοντελοξανθιά (μετά απο ώριμη σκέψη) " εεεεε ναι νομίζω ότι θα ήμουν πολύ επιτυχημένη σταρ, δεν θα μπορουσα να κάνω μια δουλειά γραφείου ας πούμε" (παρ΄τ΄αυγό και κούρεφτο)
- Μανωλίδου : Θα ντυνόσουνα ποτέ προκλητικά, για να προκαλέσεις την μητέρα σου ?
- Μοντελοξανθιά :" εεεεε ναι (με νιάου μέσα) το έχω κάνει μια φορά.χιχιχι
- Μανωλίδου (στην τελευταία τρομερή ερώτηση πριν τα 5 χιλιάρικα) : "
Θα έκανες ποτέ σέξ με κάποιον μόνο και μόνο για να πετύχεις στην καριέρα σου ?
- Μοντελοξανθιά : (μετά απο πεντάλεπτη σκέψη - με υποβλητική μουσική αγωνίας απο πίσω - οπου η κάμερα στρέφεται στην μαμά της η οποία δαγκώνεται)
Ε οχι λοιπόν ! Δέν θα το έκανα ποτέ αυτό !(του στυλ δεν είμαι καμμιά πουτάνα εγώ, αλλά ήθελα και 5 λεπτά να το αποφασίσω)
- Μανωλίδου (σύζυγος Άδωνη μη γαμήσω): Λοιπόν εκτός απο ειλικρινής και όμορφη, είσαι και πάρα πολύ έξυπνη κοπέλα !!!
Εκεί μου έπεσε το τηλεκοντρόλ απο τα χέρια !
Άκου τι είπε η θεά !
Να χαρώ εγώ ψηφοφόρους του ΛΑΟΣ,και να μην ξεχνάμε την "Σταυρώστε με".
Ούστ βοδάρες. Αμ τέτοια βόδια σαν κι εσας σας έβαλαν στην βουλή και σας πληρώνουμε καργιόλια.

Ανώνυμος είπε...

Μην λεω τα ιδια οπως σε προηγούμενο ποστ (για το extreme makeover) για την Αμερικανιά που μας κουβαλάνε...

Ανώνυμος είπε...

"Αν ήταν το βιολί , πουλί, θα ήταν όλοι μουσουργοί..."

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά χαλαρώστε λιγάκι. Σας είπε κανείς να ψηφίσετε ΛΑ.Ο.Σ. Δεν είναι όλοι οι Έλληνες τόσο ORIGINAL για να έχουν το μυαλό να προτιμήσουν το ΛΑ.Ο.Σ. Το καταλαβαίνω. Καλύτερα όμως να σε λένε φασίστα απ' οτι να σε λένε φιλοτουρκο, καλύτερα φασίστας παρά φιλοαμερικάνος, καλύτερα καραφσίστας παρά Κ.Κ.Ε. (Κόμμα Κοροιδίας Εργαζομένων ή Καπιταλιστικό Κόμμα Ελλάδας), καλύτερα αρχιφασίστας παρά ΣΥ.ΡΙΖ.Α και εννοείτε καλύτερα φασίστας παρά κτηματομεσσίτης Ελληνικής γης (ΠΑ.ΣΟ.Κ., Ν.Δ.). Έτσι είναι αυτά.Διαλέγεις και παίρνεις. Εσείς οι υπόλοιποι είστε μειοδότες της Πατρίδας μας και το έχετε αποδείξει στο παρελθόν, άλλωστε υπάρχουν στοιχεία και αποδείξεις. Σας ενόχλησε όμως κανείς απο εμάς; ΟΧΙ. Άρα εσείς γιατί κόπτεστε για τα πιστεύω μας; Μαλλον δεν σας πειράζει που το Κ.Κ.Ε., ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α., το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και η Ν.Δ.συμφωνούν με την ονομασία "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΟΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ". Εμείς οι του ΛΑ.Ο.Σ. δεν γουστάρουμε παιχνιδάκια και ονοματάκια τέτοιου είδους... είμαστε Έλληνες γι' αυτό. Αφήστε λοιπόν το ΛΑ.Ο.Σ. διότι προσεχώς: ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ. ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΠΑΝΟΠΛΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

"Πολύ κακώς που την βάλατε στα blog"

Eσύ έχεις πρόβλημα, όχι με τα blog, με τον εαυτό σου, τι να κάνουμε τώρα θα σε υποστούμε....

Μάρκος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Μάρκος είπε...

"ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΙς ΣΥΖΗΓΟΥΣ ΤΟΥς....."

Έλεος πια με τους αγράμματους εδώ μέσα...Και μια ερώτηση: τι σας πέιραξε περισσότερο; Το ότι η Μανωλίδου έχει παντρευτεί τον Άδωνι, ή ότι αποκλείεται να έχετε ακουμπήσει καν γυναίκα σαν κι αυτήν; Ή το ότι είναι διευθύντρια ορχήστρας, ενώ οι πιο πολλοί από εσάς εδώ μέσα δεν ξέρετε να γράψετε ούτε το όνομά σας;

Ανώνυμος είπε...

Ρε δεν γαμιεστε ολοι οι διεθνιστες που θα βγαλετε τα αριστερα σας κομπλεξ πανω σε μια κυρια - διαμαντι. Αντε γαμηθειτε και αλλαξτε χωρα... Δεν ειναι ολα για τα μουτρα σας ρε, καθηστε στα αυγα σας, κοπροσκυλα...

Ανώνυμος είπε...

Και ο Μπους έχει βγάλει το Γέηλ, και ο Κωστάκης έχει βγάλει το Ταφτς, και ο ΓΑΠ έχει βγάλει μια ανάλογη μπούρδα. Αν έχεις λεφτά, ειδικά των άλλων, πολλά κάνεις. Άντε και έγιναν μορφωμένοι. Έγιναν μήπως και σοφοί; Μήπως τα έχουμε μπερδέψει; Και εγώ ξέρω να αραδιάσω ένα κάρο παπύρους και περγαμηνές. Λίγα είναι τα μπάζα που σέρνονται στα κανάλια που κραδαίνουν κάτι κωλόχαρτα για να τους πάρουμε στα σοβαρά; Ακόμα μια μαϊντανός (ή καλύτερα, μαϊντανίδα; ή μήπως μαϊντανέζα;) στο τηλεοπτικό κοινοβούλιο. Και αφού έχει κάνει όλες αυτές τις σπουδαίες σπουδές και εργασίες, τι σκατά κάνει στα ρεάλιτυ και στα πρωινάδικα; Υπηρετεί κάποια τέχνη; Και αν ναι, ποια είναι αυτή; Η τέχνη της ματαιοδοξίας; Και αν κρίνοντας από τον άντρα που διάλεξε, είναι πραγματικά πολύ εκλεκτική.
Συγχαρητήρια, άντε και διευθύντρια ειδήσεων. Και ο άντρας της Υπουργός Προπαγάνδας. Σάρα/Μάρα μην ανησυχείς, η αντικαταστάτρια σου ήρθε.
Έλα, πάρε, πάρε! Εδώ η καλή κουλτούρα! Στη μια βραδιά στα σκυλάδικα, δώρο δύο όπερες! Και Βίζα, και μάστερκαρντ δεχόμαστε!
Πάνος

Ανώνυμος είπε...

Προχθές που ήταν καλεσμένη στο πρωϊνάδικο του Αντ1, της έδωσε ο Μουτσινάς λουλούδια και εκείνη ανοίγοντας την κάρτα αναφώνησε : Αχχ! Είναι από τον μπουμπούκο μου!!! Την ίδια βγήκε παραθυράκι στην οθόνη με την φάτσα του μπουμπούκου της (του Σπύρου-Αδώνιδος δηλαδή).

Αν αυτά, προστιθέμενα στο ελεεινό παιχνίδι που ξεφτιλίζει οικογένειες και ανθρώπους, είναι σοβαρά πράγματα και συνάδουν με την εικόνα βουλευτή και της συντρόφου του (που θέλει να προβάλλεται και ως διακεκριμένη μαέστρος), τότε εγώ πάω πάσο...

Ανώνυμος είπε...

Ακου πάσο, γιατί πάσο ?
Να τρώμε στην μάπα δηλαδή άλλο ένα μπάζο επιπλέον? Δεν φτάνει ο μαλάκας ο σύζυγός της ?
Εγώ πάλι δεν πάω πάσο , και τους έχεζα στα μούτρα τους Γεωργιάδηδες οικογενειακώς !

Μίρκα είπε...

εγώ θα προτιμούσα να είναι πιο ειληκρηνής. Βγήκε σήμερα στον Παπαδάκη με στυλ ότι δεν ήθελα να βγω στην τηλεόραση ( αλλά βγαίνω) έχω αλλού καριέρα... Αφού δεν ήθελε να βγει γιατί βγήκε; Μήπως χρειαζόταν λεφτα για να επιβιώσει; Ηγυναίκα ψοφάει για προβολη! Δεν είναι κακό να το πει. Αν και όλοι την παρουσιάζουν ως συζυγός Αδωνι και όχι ως Μανωλίδου. Αν δεν ήταν ο άδωνις κανένας δεν θα την ήξερε.

Ανώνυμος είπε...

και όμως η κα. Μανωλίδου μπορεί και να είχε ανάγκη τα χρήματα. Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τα οικονομικά μια ς οικογένειας ή τις ανάγκες που μπορεί να έχει. Και επίσης να σημειώσω ότι δ ε ν είναι ακόμα η γυναίκα του κου. Γεωργιάδη αλλά εν διαστάσει του κου. Μανωλίδη.

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι είναι λάθος να αναμειχθεί με τέτοιου είδους ανοησίες μία τόσο προικισμένη γυναίκα.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΣ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ, ΠΡΕΖΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. ΕΝΑΣ ΑΠ' ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ, Η ΟΠΟΊΑ ΚΑΚΙΣΤΑ ΕΜΠΛΕΞΕ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΗς ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ "ΨΟΦΑ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΉ", ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕ ΜΙΑ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΗ ΠΑΡΠΑΝΩ. ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ. ΚΟΝΣΕΡΤΑ ΑΠΌ ΒΙΕΝΝΗ ΜΕΧΡΙ ΠΑΡΙΣΙ ΚΑΙ ΠΕΚΙΝΟ ΔΙΔΕΙ, ΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΘΕΛΕΙ; ΑΡΧΙΜΟΥΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΑ 25 ΤΗΣ, ΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΕΛΕΙ; ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΛΛΟΎΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ; ΠΙΑΝΙΣΤΑ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΤΡΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Διαβάστε εδώ κι εδώ. Σταματήστε να θάβετε του λίγους αξιόλογους ανθρώπους που έχομε στην Ελλάδα, για να εκτονώστετε τα κόμπλεξ σας.

Ανώνυμος είπε...

τελικα αφου ο κυριοσ γεωργιαδησ ειναι πυρινοσ κηρυκασ τησ κλασσικησ παιδειασ,του ηθουσ,και τησ αναβαθμισησ του μορφωτικου επιπεδου του λαου,πωσ συναινει στο να συμμετεχει η συζυγοσ σε reality αισχιστου και εμετικου περιεχομενου?οσο για το επιπεδο παιδειασ τησ ιδιασ οι πραξεισ τησ το αναδεικνυουν

Ανώνυμος είπε...

Μου αρέσει που όλα τα κομματόσκυλα του γνωστού σκυλοκόμματος τρέχουν να υπερασπιστούν την σύζυγο Μπουμπούκου.
Δεν μου λέτε ρε γιδοπρόβατα, εσείς δεν φωνάζετε οτι θέλουν τα αμερικανάκια να μας κάνουν σαν τα μούτρα τους, για νέες τάξεις πραγμάτων και ότι άλλα φαντάσματα κατηγορείτε για να δικαιολογήσετε την έμφυτη μαλακία που μας δέρνει σαν λαό;
Υπάρχει καλύτερο παράδειγμα αμερικανιάς και παγκοσμοιοποίησης απο την μαλακία που παρουσιάζει η Μπουμπούκα που ξεφτυλίζεται η κάθε έννοια ευπρέπειας, αξιοπρέπειας και προσωπικότητας στον βωμό του χρήματος.
Παρ'όλα αυτα, όπως και ο Μπουμπούκος της, κάνετε κωλοτούμπες παλιοκοτάρες, για να την δικαιολογήσετε μην σας θίξουμε τον τηλεβιβλιέμπορα με το μαλλί 3ο Ράϊχ.
Δεν πάτε στον γερο-διάολο πατριώτες της κακιάς ώρες, σκατοκωλοτούμπες.
Και πρίν πείτε τις μαλακίες σας δεν ανήκω σε κανένα κόμμα... ξέρω είναι δύσκολο για πρόβατοκομματόσκυλα να καταλάβουν πως είναι δυνατόν να μήν ανήκει κάποιος πουθενά και χεσμένη την έχω την γνώμη σας.

Ανώνυμος είπε...

ειναι απο αυτα τα μουνια,τα μορφωμενα,που το παιζουν πολυ παρθενες και καλα κοριτσια,και το κωλογαμησι κ την παρτουζα τα εχουν κανει...πενταγραμμο.καλη χρονια ευγενια,ελπιζω να φορας τη χλαμυδα που σου χαρισε ο αδωνις,την επομενη φορα που θα παρουσιασεις την εκπομπη σου.αχαχα

Ανώνυμος είπε...

Δεν εκπλήσσομαι καθόλου για την προβολή της εν λόγω κυρίας. Η ελληνική κοινωνία χαρακτηρίζεται από τόσο χαμηλό μορφωτικό επίπεδο, που οποιοσδήποτε παρουσιάσει ένα ντε-μεκ διαπιστευτήριο πασπαλισμένο με λίγη χρυσόσκονη δημοσιότητας γίνεται αυτομάτως πιστευτός και δυστυχώς πρότυπο για τους αφελείς συμπατριώτες μας. Σε οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα τέτοια γραφικά άτομα θα προβάλλονταν μόνο από φυλλάδες τύπου tabloids και όχι σε Εθνικής εμβέλειας τηλεοπτικούς σταθμούς.

Ανώνυμος είπε...

κυρια ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ αυτα ειναι δικαιολογιες ΑΝΤΕΝΑ η οχι παραμενεις ΜΑΛΑΚΟ ,ΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ κατρακυλα ΤΗΣ ΚΟΝΟΜΑΣ πεφτεις χαμηλα.ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝΝ ΚΟΤΑ.ΚΡΙΜΑ ΟΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΟΥ
καλα Αυτοι ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΡΕΖΙΛΗΔΕΣ, εχουν πεινα ΕΣΥ ΤΙ???