Τρίτη, Οκτωβρίου 14, 2008

ΓΕΛΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ,ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ,ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ...ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΛΕΜΕ...ΠΑΠΑΡΕΣ!!!

Ο καλυτερος τροπος για να αντιμετοπισεις
τα χαλια της παραταξης σου
και μαλιστα οταν εχεις στερεψει απο χορηγους,
βλεπε Siemens,
το ριχνεις στο καλαμπουρι
και προσπαθεις να βγαλεις κανενα ψιλο...
διοργανωνοντας κανενα παρτακι...
με τον πιασαρικο τιτλο...
Μονι Πανεπιστημιου Πειραια...
κανοντας παραλληλα μια φτηνιαρικη
και ακρως σεξιστικη αφισα,
που δειχνει το αιδοιο μιας κοπελας...

Δεν περιμενα και κατι καλυτερο
απο τα εν λογω κομματοσκυλα...


ΠΡΕΖΑ TV
14-10-2008

10 σχόλια:

Θεόδωρος Πασσαλίδης είπε...

Χρόνια τώρα η ΔΑΠ ΝΔΦΚ, η παράταξη όλων των φοιτητών, μας διασκεδάζει με τις πρωτοβουλίες, τις δράσεις τις αλλά κυρίως με αυτήν καθεαυτή την παρουσία της. Ρίξε μια ματιά εδώ, αξίζει:
http://www.youtube.com/watch?v=h53m-Qj4hsw

Ανώνυμος είπε...

potsa sto moni ths dapoulas

Rizobreaker είπε...

Από τα παιδάκια της ΔΑΠ τι άλλο περίμενες ρε Πρέζα? Αυτό είναι το επίπεδο τους... Τέταρτο υπόγειο και πιο κάτω... Στα σκατά τους πνίγονται...

Leslie Arrunda είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

θα σας αντιγραψω κατι που εγραψα και σε ενα αλλο site επι του θεματος και θα αναφερω ακομα οτι και εγω αυτο δεν το θεωρω καθολου χιουμορ. ειναι απλως εξευτελισμος.

οταν το πρωτοειδα στο παπει, σοκαριστικα, πολυ. μετα γελασα . αλλα οχι για το χιουμορ τους. Γελασα με τα χαλια τους. Για να αναρτησουν τετοιες αφισες πρεπει να θεωρουν τους φοιτητες κ συνεπως τους ψηφοφορους τους ηλιθιους. Ειναι επιεικως γελοιο κ προκλητικο να χρησιμοποιουν και να θεωρουν χιουμορ ενα απο τα μεγαλυτερα σκανδαλα του κομματος που τους υποστηριζει.
πολυ αμφιβαλλω αν τα γνωριζς ο Καραμανλης και γενικα η ΝΔ καθως και η ΟΝΝΕΔ… και κατα ποσο τα επικροτει. (και πραγματικα θα ηθελα να ακουσω την αποψη τους)
Απλα ντροπη τους.
Γιατι δν ειναι οτι χλευαζουν μια κατασταση που ειναι λαθος της δικης του παραταξης, αλλα επιπλεον εκχυδαιζουν ενα πολυ σημαντικο συμβαν και αυτο ειναι πολυ προκλητικο.
Αποδειξη αυτου οτι απο το site της η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ εβγαλε την προηγουμενη αφισα κ προσπαθει απλα να συλλεξει κοσμο (λες και δεν μαζευει αρκετα χρηματα -ειδικα η ΔΑΠ-ΠΑΠΕΙ- απο τα κονδυλια που της δινει το κομμα ... αφηστε με να ξερω κατι παραπανω επ αυτου... ) με τον ολο ντορο που δημιουργηθηκε και εβαλε αλλη αφισα με τιτλο ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΘΟΡΥΒΟ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΓΙΝΕΙ η κατι παρεμφερες…δε θυμαμαι ακριβως.

Ανώνυμος είπε...

1. Από πότε τα κομμούνια απέκτησαν θρησκευτικές ευαισθησίες.
2. Ακολουθείτε τον ρυθμό της μπλοκόσφερας την τελευταία περίοδο...λάσπη και πάλι λάσπη...κατ' άλλα όμως η αυτοδυναμία της Δαπάρας σας καίει...Όσο για το τι έχει προκαλέσει η κυβέρνηση και τι όχι...ας κοιτάξει ο καθένας τα χάλια του και το κομμουνιστικό κόμμα τον Γερμανό του...ρεζίλια!!!

Ανώνυμος είπε...

Εγω προσωπικα που εγραψα το προτελευταιο comment δεν ειμαι σε καμια περιπτωση "κομμουνι", οπως αποκαλεις οσους απλα δε συμφωνουν με τις πολιτικες τις δαπ.
Δεν ανηκω στα ΕΑΑΚ, δεν ανηκω στην ΠΚΣ, δεν ανηκω στο ΔΙΚΤΥΟ, ουτε καν στην ΠΑΣΠ. (και καλα, εννοειται οχι στη ΔΑΠ)
Αλλα καποια πραγματα... εχουν και τα ορια τους. ΚΑι ποιος σου μιλησε για θρησκευτικα πιστευω και ευαισθησίες??
Ολοι σχολιασαν για σεξιστικο κ περιεχομενο και για προσπαθεια σαρκασμου και χιουμορ με μια κατασταση , απλα και μονο για ενα παρτυ.

Loki είπε...

αμα δειτε ολο το φυλλαδιο ειναι εντελως γελειο…Ειμαι στο ΠΑ.ΠΕΙ πρωτοετης και η κατασταση ειναι εντελως αστα να πανε. Η Δαπ βγαινει με 56% και καθε παρασκευη κανουν παρτυ και καλα για τα πρωτακια.Αυτη η αφισα αναφερετε στο παρτυ που θα γινει την Παρασκευη ΠΟΥΥΥΥΥ??? φυσικα μεσα στο παπει..μεσα στο πανεπιστημιο…αυτο γιατι δεν το αναφερει κανενας?? απο ποτε το ενα κτιριο το πρωι ειναι πανεπιστημιο κ το βραδυ γινετε ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ…τεσπα οταν με ρωτησε κοπελα της ΔΑΠ εαν βλεπω στρουμφακια δεν περιμενα να δω κατι πιο σοβαρο απο αυτο…

Ανώνυμος είπε...

www.arelis.gr
περιεχει ερωτονομικον
που σοκαρε την ελληνικη κοινη γνωμη και απαγορευθηκε επι κυβερνησεως καραμανλη

Ανώνυμος είπε...

φιλε καλως ηρθες στο ελληνικο πανεπιστημιο. Τα παρτυ δυστυχως γινονται σε ολα τα ιδρυματα και το μονο που προκαλουν ειναι προβληματα. Αν μια αφισα καταφερε να προκαλεσει το μπραβο σε αυτους που τη σκεφτηκαν γιατι καταφεραν αυτο που ηθελαν. Αν ειχαν κανει τετοια αφισα τα ΕΑΑΚ ή η ΠΚΣ ολοι θα γελεγατε και θα επικροτουσατε. Ειναι απλα γελοιο το γεγονος και δεν αξιζει κανεις να ασχολειται.