Τρίτη, Οκτωβρίου 07, 2008

ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ...

Ξανα στους δρομους κατεβαινουν
την ερχομενη Παρασκευη,
οι φοιτητες των ΑΕΙ και ΤΕΙ,
ωστε να διαδηλωσουν εναντια
στην αναγνωριση των επαγγελματτικων δικαιωματων,
των αποφοιτων απο τα Κεντρα Ελευθερων Σπουδων,
των Κολλεγιων,αλλα και των ΙΕΚ
που παρεχουν "πανεπιστημιακα πτυχια"...

Διοτι δεν γινεται ρε γαμωτο,
καποιος ο οποιος περναει σε καποιο ΑΕΙ ή ΤΕΙ
και γαμιεται στο διαβασμα
για 4-6 χρονια...να εχει τις ιδιες επαγγελματικες ευκαιριες
και εργασιακα δικαιωματα
με καποιον που τελειωσε επι πληρωμη,
μια ιδιωτικη κολωσχολη,
ειτε αυτη λεγεται κολλεγιο,
ειτε ΚΕΣ,ειτε Ι.ΙΕΚ...

Ξανα στους δρομους λοιπον...

ΠΡΕΖΑ TV
7-10-2008

11 σχόλια:

Μάρκος είπε...

Προφανώς αγνοείς το καθεστώς που έχουν οι περισσότερες ιδιωτικές σχολές, που για να περάσεις, πρέπει να μην κάνεις ούτε απουσίες, αλλά πρέπει και να περνάς τα μαθήματα, είτε πληρώνεις, είτε όχι.Χωρίς κοπάνες, χωρίς καταλήψεις και χωρίς κομματικά νεολαιόπουλα. Προφανώς γι'αυτό λυσσάς για τα δημόσια κωλοχανία. Εκεί μπορείς να μην πατάς, αλλά να περάσεις τα μαθήματα γιατί έχεις δικτύωση στις νεολαίες. Είπαμε, να ενημερώνεσαι πριν αναρτήσεις αυτό που θες!

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Τι ρε μαλακα...;;;
Ξερεις ποσα Ι.ΙΕΚ και ποσα Κεντρα Ελευθερων σπουδων,δινουν αυτη τη στιγμη πτυχια αποφοιτησης...σε ατομα που δεν πατησαν ποτε το ποδι τους,βαζοντας στα κωλοχαρτα που δινουν ενδειξη,ικανοποιητικη παρακολουθηση;;;
Ελεος με τις παπαριες σου καποιες φορες...

Eroviana είπε...

Σχετικά με αυτό που λες θα αναφέρω προσωπική εμπειρία. Κάνω αίτηση στο ΙΕΚ Ξυνή για να μου στείλουν πληροφορίες για το πρόγραμμα ΜΜΕ που έχουν. Με παίρνει τηλ μια ευγενέστατη κυρία και παραθέτω το διάλογο στο περίπυ:
-Απολυτήριο λυκείου έχεις;
-Έχω τελειώσει νηπιαγωγός.
-Α! Από ΤΕΙ ή ΙΕΚ;
-ΑΕΙ, λέω εγώ.
-Και δε βρίσκεις δουλειά;;;;
-Ε, όχι...
-Αχ! κορίτσι μου πόσο λυπάμαι! Από πανεπιστήμιο,ε; Έτσι είναι τα πράγματα, τι να κάνουμε;

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, εγώ βαρέθηκα να διαδηλώνω, χωρίς ποτέ να γίνεται τίποτα. Απόφοιτοι ιδιωτικών σχολών φαίνεται να βρίσκουν πιο εύκολα δουλειά. Δεν ξέρω τη σκατοαξία έχει αυτό το κωλόχαρτο που πάσχισα να αποκτήσω. Ούτε καν για κωλόχαρτο δεν κάνει, τώρα που το σκέφτομαι...

Μάρκος είπε...

Κι εγώ σου λέω ενημερώσου πρώτα. Κωλοβαράς που κωλοβαράς όλη μέρα στο ίντερνετ, ψάξε και μετά μίλα. Εγώ ξέρω κολλέγια ιδιωτικά που δεν παίρνεις πτυχία αν έχεις απουσίες ή αν δεν περάσεις τα μαθήματα. Αυτά που λες εσύ είναι μεμονωμένες περιπτώσεις. Και στο τέλος τέλος, εγώ είμαι ένας απλός αναγνώστης του blog σου και λέω παπαριές. Εσύ που μας το παίζεις παντογνώστης και γράφεις μόνο παπαριές για να παραπληροφορείς;

Ανώνυμος είπε...

www.arelis.gr
περιεχει το αντικαπιταλιστικο ερωτονομικον που σοκαρε την ελληνικη πολιτικη ηγεσια

Ανώνυμος είπε...

Για το Ε.Α.Π. τσιμουδιά έ?? Εκεί επειδή είναι ΔΗΜΟΣΙΟ δεν ακούγεται ΤΙΠΟΤΑ.!!!

Θα πρέπει να υπάρξουν ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ. Να σταματήσει η ηγεμονία της Μαρξιστικής αποτυχημένης ιδεολογίας που κρατά την χώρα σαν βαρίδι, 20 χρόνια πίσω

fouTouristas είπε...

να πάει μπροστά η παιδεία ε;

όπως πήγε η υγεία με τα ιδιωτικά νοσοκομεία..

ελπίζω τουλάχιστον να ανακυκλώνεις τα περιτυλίγματα από τις καραμέλες που πιπιλάς..

Ανώνυμος είπε...

Άντε ρε Μάρκο να σαι καλά! Πέστα γιατί έχω μπουχτίσει με τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ του Πρέζα! Ποιοι διαβάζουν ρε πρέζα? Οι περισσότεροι δεν θα πάρουν πτυχίο ποτέ στην ώρα τους, απο κατάληψη σε πορεία, απο πορεία σε ταυλάκι και απο ταυλάκι σε πάρτι.

Πες τώρα οτι δεν είναι έτσι αν τολμάς! Μακάρι να γίνουν τα ιδιωτικά όπως πρέπει δηλαδή να δίνουν πτυχία και όχι βεβαίώσεις που λέει η κυβέρνηση μπας και πάμε μπροστά!

Κάτι τελευταίο! Την προηούμενη εβδομάδα η Ελλάδα τσίμπησε άλλο ένα πρόστιμο εκατομμυρίων απο την Commission γιατί δεν αναγνώρισε τα ιδιωτικά πανεπιστήμια όπως έχουν κάνει οι άλλες χώρες! Αυτό δεν το λές όμως Πρέζα!!!!

Unknown είπε...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟΣΗ ΦΑΣΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ.
ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΑ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΠΟΥΔΩΝ.
ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΛΩΚΡΑΤΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΑΕΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ.
ΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ.
ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΕΙ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥΣ.
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΘΑ ΤΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.
ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ?
ΟΧΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑ ΑΕΙ ΠΟΥ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΕΝΑ ΜΑΘΗΤΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΚΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΕΙ ΑΝΙΚΑΝΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΕΙ.
ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ ΕΝΩ Ο ΙΔΙΩΤΗΣ ΧΕΣΤΗΚΕ ΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΕΙ Η ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΙΟ ΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟ.
ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΤΕΛΕΧΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΞΕΝΩΝ ΑΕΙ Η ΚΟΛΛΕΓΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ .
ΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΦΑΣΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΑΕΙ ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΕΙ Η ΓΥΜΝΙΑ ΤΟΥΣ?
ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Prepei na einai toulaxiston kapoios kathysterimenos gia na leei oti mporoun ta IEK(akia) na einai isaksia me ta dhmosia PANEPISTHMIA. Den mporoume na sygkrinoume KES i opos theloun na ta lene pou kanoun 5 mathimata tis plakas se 2 xronia me mia sxoli 4 etwn pou exei (estw kai konta) plhrh ylh se sxesi me to antikeimeno tis.
Kai kati allo pou to lene oi apofoitoi IEK kai nomizoun oti kati kanoun... lol ... fysika kai briskeis me IEK(oxarto) pio eukola douleia twn 700 eurw pote pio panw, kai giauto se pernoun me ena tetoio xarti tou kwlou den mporeis na exeis apaitiseis para na kaneis kati mhxanika kai xwris ekseliksi.

Synexize PREZA na grafeis tetoia gia na ksypnane merikoi...

Ανώνυμος είπε...

Nai ΠΡΕΖΑ συνέχισε να γράφεις ΜΑΛΑΚΙΕς που βγαίνουν απο το κώλο σου γιατί σε θέλω να πιστέψω οτι σκέφτεσαι με το μυαλό σου!

Αν έχετ τα αρχίδια να φτιαχτούν τα ιδιωτικά πανεπιστήμια και ο καλύτερος να κερδίσει! Αλλα μάλλον δεν έχετ αρχίδια!!!!!!!!

Επίσης βάλτε καλά στο μυαλουδάκι σας ορισμένοι οτι είναι άλλο το ΙΕΚ άλλο το ΚΕΣ και άλλο το κολέγιο που συνεργάζεται με ξένο πανεπιστήμιο!