Πέμπτη, Οκτωβρίου 30, 2008

ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΝ ΝΑ ΧΟΡΗΓΗΘΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ...(ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)

Σάλο έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες στην Ηλεία
η αποκάλυψη ότι μέρος της βοήθειας με τις ζωοτροφές
που προοριζόταν να χορηγηθεί
δωρεάν στους πυρόπληκτους κτηνοτρόφους,
πωλήθηκε με συνοπτικές διαδικασίες
και μάλιστα κόπηκε και επίσημο τιμολόγιο γι' αυτό.
Σημείο του πρωτοφανούς περιστατικού
φέρεται ότι είναι δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Πηνείας,
το οποίο μετά τις φωτιές που έπληξαν την περιοχή,
χρησιμοποιείται για τη διανομή
των ζωοτροφών στους δικαιούχους.

Σύμφωνα με καταγγελίες,
πωλήθηκε, αντί να δοθεί δωρεάν
από συνεταιριστική οργάνωση,
μέρος της ανθρωπιστικής βοήθειας σε ζωοτροφές
που έχει δώσει στην πυρόπληκτη Ηλείας
ο IOCC (Διεθνής Ανθρωπιστικός Οργανισμός
των Ορθοδόξων Εκκλησιών της Αμερικής).


Ετσι λοιπον...τα γαλαζια τοπικα στελεχοι...
επειτα απο τα χρηματα που εστειλαν
Αυστραλοι πολιτες μεσω το Ερυθρου Σταυρου,
τα οποια καταχραστηκαν
με την δημιουργια υπερσυγχρονου
Δημαρχειου στην Ηλεια...
τωρα πουλησαν
χωρις να το αντιληφθει κανεις εγκαίρως...
μεχρι και τις δωρεαν ζωοτροφες...


Ελλας το μεγαλειο σου...

ΠΡΕΖΑ TV
30-10-2008

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑΝ ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ ΡΕ ΠΡΕΖΑ

ΣΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟ ΦΑΙ ΣΟΥ....

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Και γαμω το χιουμορ.
Γαμω ομως....

Ανώνυμος είπε...

Και ακόμα υπάρχει κόσμος που ψηφίζει και υποστηρίζει Ν.Δ. ήθελα να μάθω πόσα κιλά μαλάκες είναι. Δεν έχει καταλάβει ακόμα ο λαός πως αυτές οι κολλώκυβερνήσεις θέλουν να μας κάνουν σκλάβους τους. Τι πρέπει να γίνει ακόμα για να ξυπνήσει αυτός ο ανεγκέφαλος λαός? Ξυπνήστε για να οργανωθούμε να διώξουμε όλα τα λαμογια από την κυβέρνηση. Τους ψηφίζουμε για να πάνε τον τόπο μπροστά , στην πεδία , στην υγεία , στην οικονομία και … και… και… , όχι ώμος για να μας κάνουνε πρόβατα και να τους λέμε και ευχαριστώ. Σας έχουν Βάλη σε ένα τριπακι που σκέφτεστε ποιος είναι αυτός που κλέβει λιγότερα και ποιος περισσότερα , η το ποιος κλέβει καλύτερα άρα αυτός είναι ο καταλληλότερος να κυβερνήσει. Ρε ξυπνήστε ο κλέφτης είναι κλέφτης , δεν είναι κλέφτης πολύ η λίγος. Σταματήστε να σκέφτεστε έτσι , και σηκώστε κεφάλι, διαφορετικά μείνετε πρόβατα , και θα είστε άξιοι τις μοίρας σας

Ανώνυμος είπε...

Να κάνω μία διόρθωση.
Λες:"Ετσι λοιπον...τα γαλαζια τοπικα στελεχοι...
επειτα απο τα χρηματα που εστειλαν
Αυστραλοι πολιτες μεσω το Ερυθρου Σταυρου,
τα οποια καταχραστηκαν
με την δημιουργια υπερσυγχρονου
Δημαρχειου στην Ηλεια...".

Το Δημαρχείο στη Ζαχάρω Ηλείας το έφτιαξε πασόκος δήμαρχος (βλ. Πανταζής Χρονόπουλος), ο οποίος βέβαια δεν είχε κανένα πρόβλημα να συνυπογράφει παραχωρήσεις (εκτός σχεδίου) φιλέτων στην παραλία της Ζαχάρως με τον αυτοδημιούργητο, γαλάζιο και, πάνω από όλα, αθώο και παραπλανημένο (για τη Βιστωνίδα) γαμπρό του Έβερτ (βλ. Πέτρο Δούκα) για "βιώσιμη ανάπτυξη" (βλ. τουριστικά εκτρώματα του κερατά)και μάλιστα παραμονές των εκλογών του 2007 (χωρίς βέβαια να έχουν "σαραντίσει" οι 60 τόσοι νεκροί από τις φωτιές που δήθεν συγκλόνισαν τον πολιτικό κόσμο συθέμελα).

Να παραφράσω κι ένα τραγούδι για την περίσταση να το κάνουμε και λίγο υπερθέαμα (βλ. σόου):
"Τα όνειρά μου πράσινα, τα όνειρά μου μπλε, ρούχα μαζί που πλύθηκαν κι έχουνε γίνει..." σκατά!
(Βλέπετε τα πράσινα και τα μπλε ξεφτίζουν πολύ πιο εύκολα από τα υπόλοιπα χρώματα...)

Ανώνυμος είπε...

εμ, δεν έφτασαν τα περισέματα απο το τσουνάμι κα είπαν να καταχραστούν τα πιο κοντινα.
Ο χάρτης όμως ήταν μπλε όλος στην Πελοπόνησσο, οπότε άξιοι οι κύριοι και καλά να πάθουν, την μια καηκαν σαν τα ζωα και την επομενη με σηκωμένη την γαλάζια σημάια πήγαν να βγάλουν τα ματάκια τους.
Σκατα να φανε ολοι.

Θ.

ΦΩΤΗΣ ΔΕΡΒΟΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ !!! είπε...

ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΟΛΑΣ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ,ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΠΗΝΕΙΑΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΩΛΟΥΣΕ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙΑ ΜΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΗΝΕΙΑΣ ΩΣ ΠΡΩΤΗ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ
ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΤΕ.
(ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ) ΓΙΑΤΙ...???

Ανώνυμος είπε...

Εγώ δεν θα κοιτάξω το δέντρο αλλά το δασός.
Μήπως μπορεί κάποιος ( μπλε, πράσινος, κίτρινος, κόκκινος , η ότι διάολο άλλο ισχυρίζεται πως είναι) τι έκανε η Ν.Δ. στα τόσα χρόνια που κυβερνά? Στην πεδία, στην υγειά στο ασφαλιστικό, στην οικονομία? Μήπως έστειλε κανέναν φυλακή από τους προηγούμενους απατεώνες (που η ίδιοι έλεγαν), μήπως μειώθηκαν τα παράδικαστικά κυκλώματα , μήπως μειώθηκαν οι απάτες και οι απατεώνες (μέσα από τους 300 εννοώ), μήπως μειώθηκε καμία ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ, ΦΠΑ, μήπως έκανε καμία αύξηση στους μισθούς οι τοις συντάξεις ? Με τοις τράπεζες μιπος μείωσε κανένα επιτόκιο? μιπος στην εξωτερικοί πολιτικοί έγινε κάτι καλό (υπέρ τις πατρίδας μας ) και δεν πήρα χαμπάρι? Ψάχνω να βρω έστω και κάτι καλό που έκανε ( Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ) αλλά δεν βλέπω τίποτα.
Για μένα είναι Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ για το ξεπούλημα της Ελλάδας, για και την καταστροφή του έλληνα. Για το μόνο που είμαι αισιόδοξος, είναι πως ο έλληνας αρχίζει να πεινάει , και όταν πεινάει , ξυπνάει και γίνετε επικίνδυνος.
Ελπίζω να μην αργήσει άλλο .
Γ.Σ

Ανώνυμος είπε...

Για την Ιστρορία να σας ενημερώσω -σε περίπτωση που δεν το ξέρετε- πως τις ζωοτροφές τις διαχειρίστηκε η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση (ΠΑΣΟΚ) και όχι τα γαλάζια λαμόγια. Η "δουλειά" λοιπόν έγινε εκε. Μάλιστα η Ν.Α. Ηλείας αρνήται κατηγορηματικά να δώσει την λίστα διανομής των δωρεάν ζωοτροφών στο Υπ. Ανάπτυξης με αποτέλεσμα το τελευταίο να διακόψει την δωρεάν διανομή τον περασμένο Φλεβάρη.
Μπορεί οι γαλαζοπράσινοι να μην μπορούν να μοιράσουν δυο γαϊδάρων άχυρα, τις "βρωμοδουλειές" όμως ξέρουν και τις μοιράζονται μια χαρά. όσο για την δυσοδία που αφήνουν πίσω τους, αναλαμβάνουν δράση οι μπλε και πρασινοι κόκκοι, σε αγαστή συνεργασία.