Πέμπτη, Οκτωβρίου 09, 2008

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ:ΜΑΖΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΡΙΟ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥΣ,ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ (ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)

Κινητοποιησεις αρχιζουν απο αυριο,
οι κατοικοι στο Ριο της Πατρας,
διαδηλωνοντας,εναντια στη δημιουργια
Κεντρου Υποδοχης Μεταναστων,
καθως οπως λενε,
η κατασκευη ενος τετοιου "καταυλισμου",
δεν θα λυσει ουσιαστικα κανενα προβλημα,
ενω θα υποβαθμισει την ευρυτερη περιοχη...


Δυστυχως,για ακομη μια φορα,
η Ελληνικη Κυβερνηση της Νεας Δημοκρατιας,
αντι να αντιμετοπισει με σοβαροτητα
το θεμα των οικονομικων μεταναστων
και να δουνε το ποια θα μπορουσε
να ειναι η νομιμη αποροφυση τους,
μεσα στο Ελληνικο κρατος
και η διανομη οσων περισευαν
στα υπολοιπα κρατη μελη της Ε.Ε...
στην ουσια το μονο που κανουν,
ειναι να διευκολυνουν το εργο των λαθροδιακινητων,
μιας και ετσι βοηθανε οικονομικα
τους κατα τοπους μπατσους,
υπαλληλους του λιμενικου
και διαφορους αλλους τοπικους παραγωντες,
ωστε να περασουν τελικα οι μεταναστες
απο την χωρα μας στη γειτονικη Ιταλια,
ωστε να βρουν εκει μια καλυτερη τυχη
και φυσικα πολιτικο ασυλο...


Τα συμπερασματα,δικα σας...

ΠΡΕΖΑ TV
9-10-2008

57 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πολύ καλά κάνουν οι κάτοικοι του Ρίο και αντιδρούν. Δεν θέλουν να γίνει η πόλη τους σαν το λιμάνι της Πάτρας ούτε χαβούζα σαν την περιοχή της ομόνοιας. Πρέζα να τους πάρεις στο σπίτι σου εσύ κι όλοι αυτοί που νοιάζονται γιαυτούς. Έτσι δεν θα υπάρχει λόγος για κέντρα υποδοχής μεταναστών και τα σχετικά.

Dims είπε...

Αυτες οι ταμπελες που βαζεις στους ανθρωπους ειναι απαραδεκτες.

Δεν σου δινει κανενας το δικαιωμα να μιλας για ρατσιστες τη στιγμη που καποιοι ανθρωποι αγωνιουν για το επιπεδο του χωρου που εχουν τα σπιτια τους.

Δεν λεω οτι ειναι σωστο να "καταδιωκεις" δυστυχισμενους ανθρωπους που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα, αλλα απο την άλλη δεν εισαι και υποχρεωμενος επειδη δεν ζεις στην Εκαλη ή στον Χορτιατη να δεχεσαι όλα τα αποβλητα (που οι ιδια η κοινωνια δημιουργησε) στοιχεια διπλα σου και να σε υποχρεωνουν να ζεις και μαζι τους...

Ειναι σιγουρο οτι πρεπει να βρεθει λυση για αυτους τους ανθρωπους, αλλα δεν καταλαβαινω γιατι ΚΑΙ ΑΥΤΟ θα πρεπει να το φαμε στη μαπα εμεις, γιατι αν δεν το φαμε θα μας πουν και ρατσιστες...

Αυτος ο φοβος του να μην μας πουνε ρατσιστες πρεπει να τελειωνει καποτε.

Όλοι εχουμε δικαιωμα στην ποιοτητα ζωης και οχι μονο οι κατοικοι των βορειων προαστειων!

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ και ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ μας έχεις σπάσει τα αρχίδια με τα αλλοδαπά, ασχολήσου με κάτι πιο σοβαρό , αν έχεις αντίρρηση με τους κατοίκους του Ρίο, κάντο σπίτι σου το κέντρο λαθρομεταναστών.
Καταντάς γελοίος όταν λες να γίνει … (νομιμη αποροφυση τους, μεσα στο Ελληνικο κρατος) αισθάνεσαι μόνος και θες συμπαραστάτες ε?
Όσο ασχολείσαι με τέτοιες μαλακίες και έχεις αυτά τα μυαλά , κανένας δεν πρόκειται να σε πάρει στα σοβαρά, γιατί καταντάς γελοίος εσύ και οι όμοιοι σου.

Ανώνυμος είπε...

Οταν μια χώρα δεν θέλει μετανάστες είτε γιατι δεν τους χρειάζεται είτε γιατι δεν θέλει να αναμηχθεί με ανθρώπους διαφορετικής προέλευσής απλα δεν ανοίγει ποτέ τα συνορα της.Ανοίγοντάς τα όμως εινα υποχρεμένη να τους περιθάλψη.Θα ταυτιστώ με την άποψη του πρεζα tv.οντως είναι ρατσιστικό να θεωρείται πως μια ολόκληρη περιοχή υποβαθμίζεται γιατι απλα θα στεγαστουν σε αυτή ΑΝΘΡΩΠΟΙ σαν εμας.

Ανώνυμος είπε...

Οι κάτοικοι της Λέρου έχουν μαζικά ασχοληθεί και βοηθήσει τους λαθρομετανάστες στο κέντρο που έχει δημιουργηθεί εκεί ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ από το επίσημο κράτος! ...και μιλάμε για ένα νησί που έχει γνωρίσει τον κοινωνικό ρατσισμό από τους ίδιους "ομοεθνείς" έλληνες λόγω του παλαιού ασύλου...

ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΑ ΡΑΤΣΙΣΤΟΓΟΥΡΟΥΝΑ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΥΛΗ ΣΑΣ ΤΟ ΒΟΛΕΜΕΝΟ ΜΑΛΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΗΠΩΣ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΚΑΝΑ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΛΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ...

..και πριν ορμησετε όλοι οι "φρουροί" ιδεών και συνόρων εδώ στα blogs, να θυμηθείτε και τον "θείο" από το αμέρικα που έφυγε και έπλενε 30 χρόνια πιάτα για να σας κάνει ανθρώπους!

...ΚΑΙ ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΡΕ ΚΩΛΟΝΕΟΛΛΗΝΕΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΒΙΩΣΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΡΑΤΣΙΜΟΥΣ ΩΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ, ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣΤΕ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ! ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΥΧΙΕΣΤΕ ΚΑΙ ΩΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ... ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ

Θεόδωρος Πασσαλίδης είπε...

Είναι πραγματικά κρίμα να συμπεριφέρονται έτσι Έλληνες που υποτίθεται πως γνωρίζουν από προσφυγιά, ξεριζωμό και μετανάστευση. Πραγματικά κρίμα.

Ανώνυμος είπε...

Ρε θώδορα απο πανω, ναι ξερουμε απο προσφυγια αλλα οχι κι ετσι...

πρεπει να μπει ενα όριο. να μην έχουμε πανω απο 500.000 πχ αλοδαπους.

Οι περισσοτεροι δεν δουλευουν και για να ζησουν θα πρπει να κλεψουν.

μας εχουν ριμαξει... αμαν πια!

Ανώνυμος είπε...

Τι σου έχουν ρημάξει ρε? Αυτά που έβγαλε με κόπο και αίμα ο παππούς σου στο Βέλγιο και στη Γερμανία...;

Στην Αυστραλία, στη Νότιο Αφρική και την Αμερική τι κάνουν όλοι οι έλληνες εκεί; 13.000.000 έλληνες!!! ...και κανένας δεν τους έβαλε αριθμό-όριο ρε ΤΕΜΠΕΛΗ - ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΟ-ΜΑΛΑΚΑ!!!!

...και μάθε ρε χαραμοφάη ότι ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΓΚΡΟΜ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΛΕΒΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΑΝ... ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΤΕ... ΕΜΑΘΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΣΑΝ!!! ...ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ ΕΝΑΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΟΔΟΣ!!!

ΕΘΝΙΚΟΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΛΑΚΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΚΩΛΟΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΜΑΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΞΕΝΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ ΜΙΑ ΧΙΛΙΑΔΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.
ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΥΗΜΕΡΗΣΟΥΝ.
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΚΟΛΤΟΥΡΑ,ΜΥΑΛΟ,ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΦΡΕΣΚΕΣ ΙΔΕΕΣ.ΑΥΤΟΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΒΡΩΜΑ,ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ,ΠΟΥΣΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΒΙΑ.
ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάλι θα πρότεινα στο ελληνικό κράτος να δημεύσει τα σπίτα και τις περιουσίες απο κατι φασιστόμουτρα σαν τον απο πάνω μαλάκα που γράφει και "ΚΟΛΤΟΥΡΑ" ο αγράμματος , και να μπορέσουν και αυτοί οι φτωχοί και ταλαιπωρημένοι άνθρωποι να εχουν μια καλύτερη τύχη.
Άλλωστε ότι περιουσία έχουν αυτά τα καθήκια είναι απο τους μαυραγορίτες τους παππούδες τους.
Και μην ξεχνάμε ότι εμείς οι Δυτικοί τους γαμήσαμε τις χώρες και αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν. Τους το χρωστάμε !
ΟΥΣΤ ΚΩΛΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ! ΜΙΛΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ποσο τεραστιος μαλακας μπορει να ειναι καποιος και να υποστηριζει ακομα τους δολοφονους-κλεφτες-απατεωνες-βιαστες-νταβατζιδες-εμπορους ναρκωτικων-και... και...και.. λαθρομεταναστες.Ρεεεεε της γριουλας της βγαλανε ακομα και τα δοντια τα χρυσα ρε κοπροσκυλα,στατομυαλοι του κερατα που συγκρινεται τους ελληνες μεταναστες με ολα αυτα τα περιτωματα.Αι στα σκατα

Ανώνυμος είπε...

Όσοι από εσάς που το παίζεται έλληνες και υποστηρίζετε τα αλλοδαπά (όλα ανεξαιρέτως καμία ράτσα) τρέξτε πρώτοι εσείς να τους βυθίσετε να τους δώσετε ρούχα σπίτι δουλειά και ψωμί να φάνε, πάρτε τους και σπίτι σας , εμένα στα παπάρια μου. Και κάτι ακόμα ανεγκέφαλοι ηλίθιοι , αν τα γουστάρετε τα αλλοδαπά γραφτείτε και στον ερυθρό σταυρό, μπας και πάρετε από εκεί καμία τιμητικοί πλακέτα για το έργο που θα προσφέρετε , γιατί αν περιμένετε από τον κόσμο, το μόνο βραβείο που θα παίρνετε είναι τις ανοιχτής παλάμης. Όσο για το ρατσιστής που με αποκαλείτε μερικοί ηλίθιοι εδώ μέσα, τι νομίζετε ότι με υποτιμάτε? Τιμή μου και καμάρι μου, απλά έχετε μπερδέψει την βούρτσα με την πούτσα, δεν είναι ρατσιστής όποιος υποστηρίζει τα συμφέροντα τις πατρίδας του, αλλά εσείς ρε πουλημένα κορμιά, που να το γνωρίζετε?
Το έχω ξανά πει η Ελλάδα δεν κινδυνεύει από κανέναν γείτονα τις , από κάτι μπάσταρδα σαν και εσάς κινδυνεύει.
Φιλάκια!

tstogias είπε...

Νέο Blog:Ελευθερία Λόγου Για Όλους (Ε.Λ.Γ.Ο.)

http://elgo2.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

Εσυ ψευτόμαγκα των 6:23, που καμαρώνεις με τις μαλακίες που σκορπάς, κατ΄αρχήν βάλε τα παπάρια στο στομα σου γιατι μας φλόμωσες στην κοτσάνα !
Και φυσικά ηλίθιε θα τους βοηθήσουμε όπως μπορούμε , και ρούχα θα τους δώσουμε και φαί και όποια άλλη βοήθεια μπορούμε. Σε αντίθεση με εσας τους κωλοχριστιανούς γαμώ την θρησκεία σας, που σταυροκοπιέστε όλη μέρα για να σώσετε το τομάρι σας απο την κόλαση. Χέστες !
Την πραγματική Κόλαση την ζούν εδώ όλοι αυτοί που εσύ περιφρονείς αληταρά.
Που ξερεις εσύ βρε ζώο όρθιο ποιό είναι το καλό της πατρίδας ?Απο πού το έβγαλες το συμπέρασμα ότι οι μετανάστες είναι πρόβλημα ?
Και βέβαια είσαι γουρούνι ρατσιστής και φασίστας και σου εύχομαι απο τα βάθη της ψυχής μου (τώρα με την οικονομικη κρίση που εξαπλώνεται)να φτάσεις το έσχατο σημείο που βρίσκονται αυτοί οι άνθρωποι, να αναγκαστεις να μεταναστεύσεις σε καμμιά Γερμανία να βρείς δουλειά, και εκεί να σε τσιμπήσουν οι νεοναζήδες που ειναι και μπόλικοι και να σου γαμήσουν την μάνα στη μπουνιά και στην κλωτσιά και να σε κάψουν ζωντανό σε κανα αχούρι μέσα!
Αν την γλιτώσεις πάντως, πάλι άνθρωποι σαν κι εμάς που βρίζεις , θα τρέξουν κι εκεί να σε γλιτώσουν.
ΧΟΝΤΡΟΚΕΦΑΛΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑΡΑ !
ΞΕΝΟΙ ! ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΜΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Όπως υπάρχουν Έλληνες , υπάρχουν και ξένοι εγκληματίες ...Τι μας λέει ο μαλάκας με την γριούλα που της έβγαλαν τα δόντια ?
Και Ο Δουρής γαμούσε τον 5χρονο γιό του , και στο τέλος τον σκότωσε κιόλας. Μιά χαρά Ελληνάρα ήτανε ? Ρε μπας κι είχε αλβανικές ρίζες ?

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΑΠΟ ΣΠΑΡΤΗ ΜΕΧΡΙ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΗΒΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΤΟΥΣ,ΓΙΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ.ΤΑ ΑΛ(Α)ΒΑΝΟΤΣΙΠΡΑ ΛΟΓΩ ΟΛΙΚΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΝ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΦΕΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΠΛΕΥΣΟΥΝ.ΠΟΙΑ ΔΥΣΗ ΒΡΕ ΓΥΦΤΟΕΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΕΤΣΙ.ΜΟΛΙΣ ΦΥΓΑΝ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΟΛΟΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΔΕΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ Ν.ΑΦΡΙΚΗ-ΡΟΔΕΣΙΑ-ΚΟΓΚΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ.ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΣ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΝΕΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΟΨΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ 8.02
ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ
ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΣΑΒΟΥΡΑ

Ανώνυμος είπε...

πρεζα τι-βι περα απο τις αντιδρασεις των κατοικων ,που και εγω αν εμενα εκει θα με πειραζε, δεν σχολιαζεις σαν ευαισθητος που εισαι την ιδια την φυση του ΄΄κεντρου υποδοχης μεταναστων΄΄.Δηλαδη εκει θα τους υποδεχονται με μουσικες και γιορτες ή μηπως θα ειναι μια κλειστη φυλακη;;;εισαι δηλαδη υπερ του να κλεινονται ανθρωποι στην φυλακη επειδη ζουν ελευθεροι στους δρομους και δεν ειναι ελληνες;;;

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΣΙΣΤΟΓΟΥΡΟΥΝΟ, ΘΑ ΠΑΩ ΟΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΥΛΩΣΕΙ !
ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΗΔΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ, ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΟΜΑΔΙΚΩΣ.
ΚΟΝΤΕΥΕΙ Η ΩΡΑ ΕΛΠΙΖΩ...

Ανώνυμος είπε...

Πρέζα το έχεις πάρει χαμπάρι που έχουν πλακώσει όλα τα αλλοδαπά εδώ μέσα και αλληλοϋποστηρίζονται, όχι μόνο αυτοί αλλά και κάτι μπάσταρδο που τους κάναμε έλληνες. Ρε ου ρε παστάδα από εδώ .Και πείτε με και μένα όπως στο διάολο θέλετε , φασίστα χουντικό και.. και…. Στα παπαρια μου σας γράφω, όλοι αυτί ώμος όταν σας πιάσουν ξέρετε…. τι σας κάνουν , κοτούλες.
Α ρε Παπαδόπουλο που θέλετε!

Ανώνυμος είπε...

Ρε μπάσταρδο 6:23 τράβα στην Αλβανία σου η στο Πακιστάν σου η από όπου στο διάολο μας κουβαλήθηκες που το παίζεις και έλληνας, αποτυχημένη μαλάκια τις κοινωνίας .με κάτι τέτοια μπάσταρδα η Ελλάδα έφτασε εδώ που έφτασε. Χάρισμα σου όλα τα αλλοδαπά , και μην ξεχνάς τον Ερυθρό Σταυρό.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΑΚΑΚΟ 8.30/2
ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΦΟΒΗΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.....ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΒΛΙΑ ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗΤΕ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παίδες γράφετε και από τις δύο μεριές μ.λακίες.Ρατσιστές και αντιρατσιστές...
Εδώ μόνο η Ινδία είναι
100.000.000 +100.000.000 + 100.000.000 + 100.000.000 +100.000.000 + 100.000.000 + 100.000.000 +100.000.000 + 100.000.000 + 100.000.000 +100.000.000 + 100.000.000 + 100.000.000 +100.000.000
Mιλάμε για απίστευτες ποσότητες ανθρώπων,αδιανόητες στην πραγματική τους διάσταση.
Πόσους να διώξεις και πόσους να κρατήσεις....

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ : "ΟΣΟ ΠΙΟ ΧΕΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΔΕΞΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ"

ΟΙ ΜΑΓΚΙΑ ΣΑΣ , ΜΟΝΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.
ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ! ΠΟΛΛΑ ΑΛΒΑΝΑΚΙΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΑΣ.
ΑΪΝΤΕ ΚΩΛΟΒΛΑΧΟΙ , ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΕΣ ΚΑΙ ΑΙΜΟΜΕΙΚΤΕΣ, ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ, ΜΟΥ ΓΙΝΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. ΟΥΣΤ ΣΤΑ ΚΩΛΟΧΩΡΙΑ ΣΑΣ
ΤΣΟΜΠΑΝΑΡΑΙΟΙ ΚΤΗΝΟΒΑΤΕΣ !
ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΚΑΝΑΣ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑΣ "Η ΜΑΓΚΙΑ ΣΑΣ ΕΝΝΟΥΣΑ"

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΕΙΝΑΛΑΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΚΟΒΕΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΔΟΥΡΟΥ.ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΓΛΕΝΤΑΜΕ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΑΝΤΙ 700 750ευρωπουλα.ΚΑΚΟΜΟΙΡΕ ΜΑΛΑΚΑΚΟ.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε, ανώνυμε... οι χέστες κρύβοντε πίσω απ' τα ΜΑΤ αλλά είναι κυρίως αριστεροί, καθώς οι δεξιοί που προκάλεσαν τα επισόδεια, με πούρο, ουίσκι και γραβάτα απολαμβάνουν το show απο την τηλεορασούλα τους. Οι μόνοι μάγκες είναι τα "ντόμπερμαν" του Καρατζαφέρη στην Κρήτη. Όλοι οι υπόλοιποι είστε νερομπιστολάδες - τσιχλόμαγκες και χαζοκουταβάκια.

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΟΥΜΟΥΔΟΥΡΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ (Ν) , ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ !ΟΠΩΣ ΕΝΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΒΑΝΑΚΙ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕ.
ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑΜΕ ΠΟΥ ΣΥΧΝΑΖΕΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ, ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ.
ΔΕΝ ΦΟΡΑΤΕ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΣΚΥΛΟΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΗΚΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΕΜΕΙΣ ΚΥΝΗΓΑΜΕ, ΕΣΕΙΣ ΤΡΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ.
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΟΝΤΡΗ ΣΟΥ ΚΩΛΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ 750 ΚΑΙ ΤΑ 800 EUR ΑΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΥΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΡΑΒΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΛΗΣΕΙ ΣΤΗΝ TV ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΑΪΖΟΥΝ.ΜΙΑ ΜΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΧΕΣΤΕ , ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΛΥΣΣΑΡΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

11:29 μ.μ., έχεις φρικάρει αγόρι μου, καθότι σου' χει κάτσει το σκουριασμένο σφυροδρέπανο στον κόλο σου. Τι Κουμουδούρου και τι Κουμουνδούρου, εκεί κολλάτε τώρα; Τι να γράφεις ως ανώνυμος και τι να φοράς κουκούλα; Ο "ανώνυμοι" στα Blogger είναι κουκουλοφόροι του λόγου, ενώ οι κουκουλοφόροι του κομματικού στρατού του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., είναι αυτοί που φοβούντε την αποκάλυψη της ταυτότητάς τους και κρύβοντε πίσω απο τις ανώριμες πράξεις του. Οι μάγκες μιλάνε και πράττουν ανοικτά, φανερά και δεν φοβούντε τις κάμερες. Η βία είναι ντεμοντέ και την εφαρμόζουν οι πιο ανάξιοι και οι φτωχοί σε ήθος, σκέψη, λόγο, πνεύμα και φιλοσοφία...

Ανώνυμος είπε...

Αμ εσυ τι εχεις πάθει γλυκειά μου των 11:53 .Πάντως προτιμώ το σφυροδρέπανο απο τον αγκυλωτό σταυρό που κάθεστε οικογενειακώς απάνω απο τον προπάππου σου και δώθε. "Τι Κουμουδούρου και τι Κουμουνδούρου, εκεί κολλάτε τώρα;" Εμ να μην κολάμε εκεί όταν ορισμένοι το παίζετε Ελληνάρες και δεν γνωρίζετε κάν την ελληνική ?
Δεν κατάλαβα εσύ μας γράφεις με ονοματεπώνυμο ρε μάγκα θαραλεε ?
Όσοι δεν καταλαβαίνετε τι λέει ο συ.ρι.ζα μπορείτε να πάτε στο λάος, που τα λένε και πιό απλά (για ηλίθιους δηλαδή). Τις κάμερες μπορείς να τις βάλεις και στον κώλο σου αμα θές , να σε τσεκάρουν και κάθε πότε κάνεις κακά σου. Εγώ δεν τις γουστάρω !
Διάβασε κανα βιβλίο πρώτα, άρχισε απο τα απλά του Οργουελ , και ίσως καταλάβεις (πράμα δύσκολο βέβαια) τι ενοοώ.
"Η βία είναι ντεμοντέ" λέει ο καραγκιόζης ! Άλλη βία δεν βλέπεις πουθενά γύρω σου ρε μπινέ ? ή μας κοροιδευεις ? Που ζείς ρε ufo στο Σείριο Δ ? Καλά όταν γράψει το Nitro και ο Κωστόπουλος ότι ξανάρθε η βία στην μόδα, θα μας επιτρέψεις να σου σπάσουμε την κεφάλα να δούμε τι περιέχει ?
Αν και όσους φασίστες άνοιξα, σκατά βρήκα μέσα, λέω μπας και εσύ πρωτοτυπήσεις...
Άκου ρε τι λέει ο δήθεν φιλοσοφημένος , βολεμένος, σκατόφλωρος απο το Ν.Ψυχικό!
Όχι θα τρώω βία, και θα απαντάω με χάδια και κλανιές...

Ανώνυμος είπε...

12:21 να φανταστώ ότι και εσύ είσαι κανας καλοβολεμένος φοιτητάκος και την βγάζεις με τα λεφτά του μπαμπάκα; Και γιατί είμαι σχεδόν σίγουρος οτι είσαι και ΠΑΟ;

Ντάξ εσείς οι φιλελεύθεροι και ανοιχτόμυαλοι, αφού σας ενοχλεί τόσο αυτή η χώρα, γιατί κάθεστε εδώ και δε βγαίνετε στο εξωτερικό να δουλέψετε; Γιατί φοράτε κουκούλες;

Τουλάχιστον οι ντόμπροι είναι και μάγκες συνήθως, και αν τους μαγκώσουν στα παπάρια τους. Δεν είναι σκατόφλωροι αιώνιοι φοιτητές που δε θέλουν να μάθει ο πατερούλης οτι ο γιόκας τους είναι "επαναστάτης" της κακιάς ώρας.

Γιατί μάγκες είστε επαναστάτες με λεφτά αλλωνών, ζείτε εις βάρος άλλων ανθρώπων και το παίζετε και μαγκιά. Να σας δώ όταν οι γονείς σας κάποια στιγμή θα πάνε στον Άγιο Πέτρο τι θα κάνετε!

Γιατί όπως και να το κάνουμε, δε θα ζούνε για πάντα για να σας ταϊζουν! Και δε το λέω με κακία, το λέω ωμά γιατί έτσι έχουν τα πράγματα.

Δεν είμαι ούτε χουντικός, ούτε ρατσιστής και ούτε και φασίστας. Αλλά την παραέχετε δεί μερικοί "μαγκίτες" κρυμμένοι πίσω απο την φούστα της μαμάς και τρώγοντας απο την τσέπη του μπαμπά... Δουλέψτε και μετά μιλήστε... Όχι όλη μέρα αραλίκι, κορόϊδεμα στους δικούς σας οτι ντεμέκ διαβάζετε ενώ δεν έχετε πατήσει κάν στο πανεπιστήμιο/ΙΕΚ κτλ...

Το δικό σας μέλλον μάγκες είναι προκαθορισμένο... Είτε θα πεινάσετε, είτε θα πεινάσετε επειδή "καμιά δουλειά δεν αρμόζει στις προσδοκίες σας"..

Α ρε κάτι αναρχικοί που κατα βάθος είναι χειρότεροι και απο οτυς νεο-έλληνες και απλά δε το έχουν πάρει πρέφα...

Ανώνυμος είπε...

Βρωμερά τέρατα, ανθέλληνες του κερατά.
ΚΑΡΙΟΛΙΑ, που κολλάτε χαρακτηρισμούς "ρατσιστής, ναζιστής, φασίστας" και παίζετε το παιχνίδι της νέας τάξης, στα οργανα της παγκοσμιοποίησης του εξαναγκασμού και του ελέγχου.
Δεν βλέπετε που μας οδηγούν οι ηγήτορές σας???
Καταστρέφουν τις οικονομίες των χωρών, εξασφαλίζοντας στους λαούς, ΠΕΙΝΑ και ΔΥΣΤΥΧΙΑ!!!

ΚΑΡΤΑΛΙΑ, σκατιάρηδες πότε θα ξυπνήσετε και θα αντιληφθείτε, το παιχνίδι που μας παίζουν τα σκοτεινά κέντρα, σε βάρος των λαών....

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΧΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΕΖΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΙΛΙΚΙ
ΜΕΤΑ ΚΟΛΛΗΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΦΙΣΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΣΕΚΟΥ Η ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΜΕΤΑ ΠΛΑΚΩΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΞΥΔΙΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΡΑΒΗΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΛ....ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΣΑΤΕ ΚΑΝΑΤΕ.ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΣΑΤΕ ΚΑΝΑΤΕ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΕ 2 "ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ" ΑΠΟ ΑΓΓΛΟ-ΙΤΑΛΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΜΕ 60-70.000 ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΤΟ ΑΛ(Α)ΒΑΝΟΤΣΙΠΡΟΕΙΔΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΚΕΛΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Βρωμιάρηδες...
Διαβάστε τα παρακάτω, για να καταλάβετε ποιοι κάνουν κουμάντο τον κόσμο και διαχειρίζονται τις τύχες των λαών.

http://greece-salonika.blogspot.com/2008/09/e_3407.html
http://greece-salonika-archives.blogspot.com/2008/09/blog-post_6340.html

http://www.berlin-athen.eu/index.php?id=136&tx_ttnews[pointer]=2&tx_ttnews[tt_news]=644&tx_ttnews[backPid]=133&cHash=ac41a70e67

Ανώνυμος είπε...

. Τα ΑΛ(Α)ΒΑΝΟΤΣΙΠΡΟΕΙΔΕΣ βγήκανε για τσάρκα και το παίζουν αγοράκια, και μαγκάκια , ρε ου ρε μην φυγή καμία πορδή και χαθείτε ρε. Ότι και να κάνετε μια ζωή μειοψηφία θα είστε. Α ' και πούτσε…. Μην κυκλοφορείτε πόλη γιατί δεν ξέρετε τι μπορεί να συμβεί???

Ανώνυμος είπε...

metanastwn h la8rometanastwn?
an to 2o den xreiazete kan na ginei...apelash me thn mia.

Ανώνυμος είπε...

Επειδή καταλαβαίνω ότι κανείς σας δε ζει στην Πάτρα δεν μπορείτε να μιλάτε.Προχθές παρακολουθούσα μια εκπομπή που ανέφερε οτι μπαίνουν στη χώρα περίπου 900 Αφγανοί την ημέρα εκ των οποίων κοντά 200 φτάνουν Πάτρα.Οι άνθρωποι δε θέλουν να μείνουν εδώ παρά μόνο να φύγουν για Ιταλία και εκεί είναι το πρόβλημα.Οι Ιταλοί τους στέλνουν πίσω γιατί δεν έχουν χαρτιά αλλά εμείς δεν μπορούμε να τους διώξουμε γιατί δικαιουνται άσυλο.Το αποτέλεσμα είναι μια ολόκληρη περιοχή της Πάτρας να έχει γεμίσει από πρόσφυγες οι οποίοι φυσικά και δε δουλεύουν όχι γιατί δεν τους παίρνουν πουθενά αλλά γιατί οι ίδιοι θέλουν να φύγουν.Στον καταυλισμό τους που είναι μέσα στην Πάτρα ο κόσμος φοβάται να βγει από το σπίτι του για να μη γίνει τίποτα.Το κέντρο υποδοχής δε λύνει τίποτα και όντως υποβαθμίζει το Ρίο που είναι η μόνη τουριστική περιοχή δίπλα στην Πάτρα.Η μόνη λύση είναι να πάρουν χαρτιά για να ταξιδέψουν στην Ευρώπη.Τα παράπονά σας σε όλους τους Ευρωπαίους που δε θέλουν να δώσουν χαρτιά σε Αφγανούς πρόσφυγες.Και την επόμενη φορά preza και οποιοσδήποτε άλλος αναφέρει ένα πρόβλημα καλό θα είναι να το έχει ψάξει λίγο και να ξέρει τι λέει γιατί αλλιώς δεν είστε τίποτα άλλο από πηγή παραπληροφόρησης.Ξέχασα τις τελευταίες δύο εβδομάδες οι Αφγανοί επειδή οι λιμενικοί δεν τους αφήνουν να μπουν παράνομα στα καράβια επιδίδονται σε πετροπόλεμο στην πλατεία τριών συμμάχων έχοντας καταστρέψει κατι αυτοκίνητα και κάποιες βιτρίνες αλλά κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτα γιατί θα τον πούνε ρατσιστή...

Ανώνυμος είπε...

Οι λαθρομετανάστες στην Κρήτη μπάζουν απο παντού, οι μετανάστες έχουν συνοικίες παντού και η Ελληνική εικόνα στις γειτονιές δυστυχώς έχει αλάξει χρώμα. Αλλάζουν τα ήθη, τα έθιμα, η γλώσσα και οι σχέσεις. Έτσι είναι αυτά. Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και η Ν.Δ. μαζί με το Κ.Κ.Ε. και το ΣΥ.ΡΙΖ.Α. φρόντισαν για την "κατάντια" αυτή. Κατάντια, διότι δεν φρόντισαν για ισορροπίες ξένων και ντόπιων. Άρα μιλάμε πρωτίστως για πολιτική κατάντια του πολιτικού κατεστημένου. Όταν φώναζε και βαρούσε συναγερμό επι του θέματος ο ΛΑ.Ο.Σ. πριν 7-8 χρόνια, δεν μας άκουγε κανείς. Τότε είμασταν εμείς οι ρατσιστές, τώρα όμως γίνατε εσείς οι ρατσιστές. Οι λαθρομετανάστες αλλά και ο ανεξέλεγκτος αριθμός των μεταναστών στη χώρα μας αποτελούν, την εσωτερική καρκινογένεσή της. Όλοι αυτοί σε ένα ενδεχόμενο πόλεμο (κούφια η ώρα) θα στραφούν ενάντιά μας. Ο εσωτερικός πόλεμος που θα έχουμε με όλους αυτούς, δεν θα μας επιτρέψει να αντιμετωπίσουμε τον πραγματικό εχθρό (τους πραγματικούς εισβολείς). Γι' αυτό θα πρέπει να υπάρχει έλεγχος και η αυστηρή καταμέτρησή τους.
Τώρα, οι κουκουλοφόροι του κομματικού στρατού του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. θα έπρεπε να γνωρίζουν οτι η παράταξή τους είναι εκείνη που προστατεύει τους λαθρομετανάστες και τους μετανάστες. Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α είναι αυτός που διοργανώνει τα αντι-ρατσιστικά φεστιβάλ, όχι ο ΛΑ.Ο.Σ. Άρα τις επόμενες μολότοφ να τις πετάξετε στην Κουμουνδούρου κι όχι στις περιουσίες των αθώων πολιτών. Εσείς οι κουκουλοφόροι -τα κακομαθημένα πλουσιόπαιδα των βουλευτών και υπουργών- να μην μιλάτε λοιπόν για την δική μας βόλεψη και καλοπέραση, διότι το δικό σας Ε9 σας το πληρώνει ο δυστυχισμένος Έληνας κοσμάκης, που όποτε σαν γουστάρει του καίτε και την μηδαμινή του περιουσία.
Αφήστε λοιπόν τα ανούσια λόγια και ας δούμε όλοι μαζί πια παράταξη στη χώρα μας θα μπορούσε επι της ουσίας (κι όχι επι της συνουσίας) να λύσει το μεγάλο αυτό πρόβλημα...

Ανώνυμος είπε...

Πέστα ρε ντομπερμαν γιατί όταν τα λέω εγώ με λένε χουντικό, φασίστα, ναζί, και ..και…. θέλει πολύ μυαλό για να τα καταλάβουν οι έλληνες αυτά? Έχουνε κάνει τον έλληνα να φοβάται να υποστηρίξει τα συμφέροντα τις πατρίδας του γιατί θα τον πούνε ρατσιστή κάτι ανεγκέφαλα ρεμάλια τις κοινωνίας και κάτι μπάσταρδα που τους κάναμε έλληνες .

Ανώνυμος είπε...

Nτόπερμαν και πίπερμαν και τίγκα στην σαχλαμαρα.
Πο ρε πούστη μου h βλακεία είναι ανίκητη τελικά.
Ενα σας λέω κουφάλες, δεν θα σταματήσουν να ερχονται οι μετανάστες πάρτε το χαμπάρι ! Μάθετε να ζείτε μ΄αυτό..

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 2:28 μ.μ.καλά τα λέμε εμείς αλλά ποιός μας ακούει. Κάτι νούμερα όπως ο ανώριμος φίλος μας των 6:47 μ.μ. αποτελούν τελικά την αρχή του τέλους αυτής της χώρας που λέγεται ΕΛΛΑΣ. Άκου πίπερμαν. Επίπεδο φοβερό. Ονομάζομαι "ντομπερμαν" (ψευδόνυμο) επειδή είμαι το ντομπερμαν του Καρατζαφέρη στα Χανιά της Κρήτης. Ο ΛΑ.Ο.Σ. στην εξουσία, με πλήρη πανοπλία, είναι το σλόγκαν της εποχής. Όποος δεν γουστάρει ΛΑ.Ο.Σ. συνεπάγεται αμέσως αμέσως οτι γουστάρει την λαθρομετανάστευση στην χώρα μας. Αλλά τι να μας πουν τώρα οι κουκουλοφόροι -τα παρασιτα- της δημικρατίας. Οι αριστεροί δεν έχουν καταλάβει ακόμη, οτι η μαμά πατρίδα τους, η Ρωσία, τους εγκατέλειψε και τους άφησε ορφανούς, απατώντας τους με τον καπιταλισμό. Σκούριασε το σφυροδρέπανο. Είστε εκτός εποχής και εκτός τόπου και χρόνου οι αριστεροί. Έκλεισε ο κύκλος σας, πάρτε το χαμπάρι. Αν θέλετε μια Ελλάδα για τους Έλληνες ταχθείτε με το ΛΑ.Ο.Σ. full ολοταχώς, πριν μας πάρει και μας σηκώσει ο διάολος, διότι εάν περιμένουμε εσάς, να αδειάσετε το μπουκάλι της μπύρας και να το κάνετε μολότοφ για να κάψετε εντέλει τα Ι.Χ. των αθώων πολιτών... καήκαμε. Είστε ανώριμοι οι αριστεροί και προπάντων άστοχοι πολιτικά. Το μόνο που σας έχει απομείνει είναι τα βρώμικα λόγια και τα άδεια μυαλά. Εμείς αντιθέτως καλλιεργούμε το Ελληνικό μας πνεύμα, την σκέψη, το ήθος και την φιλοσοφία μας. Όλα αυτά αφορίζουν αυτό που λέμε ΑΡΕΤΕΣ. Έχετε αρετή; Δεν έχετε. Άρα σοβαρευτείτε τουλάχιστον. Ο ΛΑ.Ο.Σ. τους νερομπιστολάδες και τους τσιχλόμαγκες δεν τους επιθυμεί. Ο ΛΑ.Ο.Σ. επιθυμεί Ελληνόσκυλα και όχι κομματόσκυλα. Είναι καιρός η Ελλάδα να δείξει και την δύναμή της και τις αξίες της και τον τσαμπουκά της. Σας αρέσει το "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΟΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ", διότι η Παπαρήγα, ο Αλαβάνος και ο Τσίπρας πολύ το γουστάρουν. Ε! εμείς δεν το γουστάρουμε καθώς η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι μια και μοναδική και ανήκει στην Ελλάδα και μόνο. ΤΕΛΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε δεν πα να είσαι και το κυνηγόσκυλο ή το μαντρόσκυλο του Καρατζαφύρερ στην βίλα του.
Αυτό είναι το υψηλό επίπεδο σου !
Ακου κάποιος να παραδέχεται οτι είναι το σκυλί κάποιου μαλάκα, και να είναι υπερήφανος γι΄αυτο !!!
Τι άλλο θ΄ακούσουμε ?! Και λές εμένα νούμερο ?!!
Ευτυχώς που είστε 50 όλοι-όλοι μαζί με τις γριές και του παππούδες (πρώην ταγματασφαλήτες της κατοχής), και δεν αποτελείτε κίνδυνο.
Εσείς θα πάτε την Ελλάδα μπροστά ?!
ή θα μας γυρίσετε 100 χρόνια πίσω ?
Άνθρωποι που πιστεύουν ακόμα στον καλό Θεούλη εν έτη 2008, καταλαβαίνεις πόσο γκάου άτομα μπορεί να είναι ! Εσείς σε λίγο θα μας πείτε οτι υπάρχει κι ο Άγιος Βασίλης...
Επίσης να σου επισημάνω ότι αυτά που λέτε και κάνετε βέβαια δέν έχουν καμμία σχέση με αυτά που έλεγε ο καλός Χριστούλης. Που παρεμπιπτόντως ήταν και γαμώ τα άτομα (ανεξάρτητα άν είχε φάει την κοληματάρα ότι είναι θεός), και μιλούσε για αγάπη και αλληλεγγύη μεταξύ των ανθρώπων.
Θέλω να πώ αν ζούσε σήμερα, ποτέ δεν θα αποκαλούσε κάποια ανθρώπινη ψυχούλα "λαθραία", όπως εσείς οι κωλοφασίστες κάνετε, λές και μιλάτε για εμπορεύματα, ή για τσιγάρα.
Τον δήθεν πατριωτισμό σας τον έχει ξαναζήσει η χώρα μας, με τους γερμανοτσολιάδες και τους δωσίλογους της Κατοχής.Κι έρχεστε τώρα εσείς ! οι απόγονοι αυτών των σιχαμένων τύπων, να μιλήσετε για πατριωτισμό.
Την Ρωσσία και τον "κομμουνισμό"της, την έχω γραμμένη στ΄αρχίδια μου, μαζί και τα σταλινικά γουρούνια, που είναι οι προδότες όλων των επαναστατικών κινημάτων παγκοσμιως.Παράτα λοιπόν την καραμελίτσα για την "κομμουνιστική" Ρωσσία, γιατί δεν μασάμε.Όντως μπορεί πολύς αγνος κόσμος να παρασύρθηκε με τις ΣΩΣΤΕΣ κομμουνιστικές ιδέες πριν 60-80 χρόνια και να εντάχθηκε στο ΚΚΕ, αλλά όπως όλοι βλέπουμε, τους πήραν χαμπάρι και σε λίγο τα ποσοστά τους θα είναι χαμηλότερα απο τα δικά σας....
Επίσης άσε τις πουστιές και την Γκαιμπελίστικη προπαγάνδα των ΜΜΕ για καμένα Ι.Χ. του καημένου του κοσμάκη.Δεν θα ανακατεύεις τα χουλιγκανιλίκια των γηπέδων, με τις επαναστατικες και συμβολικές πράξεις των επαναστατημένων αγωνιστών. Κανένα Ι.Χ. δεν κάηκε, κανένας φτωχός δεν έχασε την περιουσία του απο μάς. Το αίμα και τον ιδρώτα του κοσμάκη το πίνουν το Κεφάλαιο και τα Αφεντικά που εσείς γλύφετε και υποστηρίζετε.Τον κοσμάκη τον γαμάνε οι τράπεζες που εσείς σαν "ντόπερμαν" φυλάτε.
ΣΚΥΛΙΑ ΦΥΛΑΤΕ Τ΄ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ.
Και μιλάτε για άδεια μυαλά εσείς ρε ζώα ?! Να το ξαναπώ για να το εμπεδώσεις ?:
Η εθνική ενότητα είναι μια παγίδα
οι προλετάριοι δεν έχουνε πατρίδα.
Φάε τώρα εσυ το παραμυθάκι της Μεγάλης Ελλάδας, και τράβα να πολεμήσεις για τα συμφέροντα των εφοπλιστών και των βιομηχάνων.
Μπορείς αν θές να πάς και στο Αφγανιστάν (μαζί με τα ελληνικά στρατά) να φυλάτε τις φυτείες οπίου των Αμερικάνων, και να νιώθεις υπερήφανος που θα είσαι το "ντόπερμαν" τους Μπούς και του Ομπάμα μεθαύριο, Βλάκα !
Εγώ θα πολεμήσω σε έναν ταξικό πόλεμο, μαζί με τους εργάτες όλου του κόσμου, ενάντια στην καταπίεση και στο ξεζούμισμα των αφεντικών.
ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ , Ή ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ , Ή ΜΕ ΤΙΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣ.
Όσο για την Μακεδονία , το έχω ξαναπεί. Δεν πα να την πούνε και Βόρειο Πελλοπόνησο.

Ανώνυμος είπε...

ΗΛΙΘΙΕ ΤΩΝ 8.29
ΕΧΕΙΣ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΡΩΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ.
ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΣΤΕ ΧΑΜΕΝΟΙ ΑΛΗΤΑΡΙΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΤΟ ΡΙΞΑΤΕ ΣΤΑ ΤΣΙΓΑΡΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΨΗΛΟΤΑΤΗ ΔΙΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΕΞΩ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΨΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΟΥΣΤΑΚΑΛΟΥ.
ΟΙ ΛΑΟΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΕΙΤΕ ΕΘΝΙΚΗ ΕΙΤΕ ΦΥΛΕΤΙΚΗ.
ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΕΙΣΤΕ ΧΑΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΧΕΡΙ.
ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ.ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ,ΜΟΝΟ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΝΤΑΧΑΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΗΛΙΘΙΕ ΤΩΝ 8.29
ΕΧΕΙΣ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΡΩΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ.
ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΣΤΕ ΧΑΜΕΝΟΙ ΑΛΗΤΑΡΙΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΤΟ ΡΙΞΑΤΕ ΣΤΑ ΤΣΙΓΑΡΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΨΗΛΟΤΑΤΗ ΔΙΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.

Αληταριό του κερατά ήταν ο πατέρας σου ο χαφιές της χούντας κωλόπουστα.Τρωικό πόλεμο έχεις μέσα στο κρανίο σου και σου γαμιέται η μάνα η μουστακαλού με 40 Αλβανόπουλα παληκαράκια.
Καλά κάνεις και τρέμεις τα τσιγαριλίκια , και σε συμβουλευω να μην τα δοκιμάσεις γιατί θα σε κάνουν 10 φορές μαλάκα παραπάνω.
Έτσι λειτουργουν αυτά. Σαν πολλαπλασιαστές.
Την φυλετική κάθαρση την επιχείρησε το ίνδαλμά σου ο Αδόλφος και είδες τι πέτυχε στο τέλος. Γιατί δεν ακολουθείς το παράδειγμά του ? Να τινάξεις εννοώ τα λίγα μυαλά που έχεις στον αέρα ?

Στο Νταχάου έστελνε ο παππούλης σου ο πουστορουφιάνος των Γερμανών κόσμο και γι΄αυτό βγήκες και σύ τέτοιο κωλόμουτρο.

Που κερδίσαμε ? Απο που θές ν΄αρχίσω παλιοφασίστα ?
Απο τα 8ωρα ? απο τα Σαββατοκύριακα ?
Απο τις υπερωρίες ? Αν δεν υπήρχαμε εμείς ακόμα μάγισσες στην πυρά θα καίγατε γουρούνι. Εμείς πάμε τον κόσμο μπροστά έστω και με αργά βήματα στο πέρασμα των αιώνων.
Εσείς προσπαθείτε να μας γυρίσετε πίσω, αλλά ξέχνα το.Θα ψοφήσεις και θα προσπαθείς ακόμα.Είδες η οικονομία που δημιουργήσανε οι όμοιοί σου πως καταρέει τώρα ?
ΑΣΤΟΙ ΤΡΕΜΕΤΕ Η ΚΡΙΣΗ ΓΕΝΙΚΕΥΕΤΑΙ .

Ανώνυμος είπε...

Καλύτερα πιστό σκυλί του Καρατζαφέρη παρά πιπογλύφτης του κάθε εκάστοτε Πρωθυπουργού, του Τσίπρα, του Αλαβάνου και μουνογλύφτης της πατσούρας Παπαρήγα. Είστε ΄λοι ανόητοι και κάτι τέτοιοι σαν κι εσάς γάμησαν την Ελλάδα. Κολοαμερικανίκια. Δεν σας καίγετε καρφί για τίποτα. Είστε ψυχασθενείς και νομίζεται οτι σας φταίει η Πατρίδα. Όταν σας φ΄΄ωναζαν οι γονείς σας να διαβάζετε, το θεωρούσατε ντεμοντέ και προτιμούσατε να την κάνετε κοπάνα μπας και στραβογαμήσετε κανένα μουνί της εποχής και έρχεστε σήμερα αποτυχημένοι (τώρα είναι αργά για να διορθώσετε τις παπαριές που κάνατε) και σας φταίει η κοινωνία, η Πατρίδα, η Θρησκεία και δεν ξέρω τι άλλο. Καταρχήν δεν έχετε τ' αρχίδια να παραδεχθείτε τα λάθη του παρελθόντος. Έτσι μαλάκες σας έκανε το αμερικανικό σύστημα. Η αλητεία σας σας έφαγε και όχι η Πατρίδα. Και όσον αφορά τους λαθρομετανάστες (που στον Χριστό δεν θ' άρεσε το λάθρο), μην ανησυχείτε, διότι θα έρθει η ώρα που θα σας καβαλίσουν... μαλάκες, ε! μαλάκες. Εσείς οι αριστεροί φθονείτε τον Ελληνικό λαό και γουστάρετε τους ξένους... Ο πρώτος αριστερός στον κόσμο ήταν ο Εφιάλτης. Αριστεροί... τα παράσιτα της κοινωνίας. Κάτι ήξερε ο Αριστοτέλης και δήλωνε αντικομμουνιστής. Και όχι για τίποτα άλλο δηλαδή, αλλά είστε και περήφανοι για την ανόητη ιδεολογία σας. Τρεχάτε τώρα να πάρετε μια πίπα στον Αλαβάνο και μια στον Τσιπρούλη σας και κλάστε το συχαμερό μουνί της Παπαρήγα... και μετά για χαλάρωση διαβάστε λίγο Ιστορία να ξέρετε τουλάχιστον 5 πράγματα... Ή ΛΑ.Ο.Σ. Ή ΧΑΜΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ντομπερμαν....
Κάνε μου μια χάρη και μην ασχολείσαι με τα μπάσταρδο εδώ μέσα. Τους γαμάνε καλά οι ξένοι, εσύ τι ζόρι τραβάς? Μια ζωή μειοψηφία θα είναι, ανώμαλοι υπάρχουν παντού, μην τρελαίνεσαι και τους δίνεις αξία , αυτοί τέτοια θέλουν. Παποράκια μαλακότσιπράκια, πουλημένα τομάρια, προδότες τις πατρίδας, η ότι άλλο στο διάολο είστε, κάντε ότι γουστάρετε , σε λίγο ανάσα δεν θα παίρνετε , αυτό να το θυμάστε!

Ανώνυμος είπε...

ντομπερμαν
Κάνε μου μια χάρη και μην ασχολείσαι με τα μπάσταρδα εδώ μέσα. Τους γαμάνε καλά οι ξένοι, εσύ τι ζόρι τραβάς? Μια ζωή μειοψηφία θα είναι, ανώμαλοι υπάρχουν παντού, μην τρελαίνεσαι και τους δίνεις αξία , αυτοί τέτοια θέλουν. Παποράκια μαλακότσιπράκια, πουλημένα τομάρια, προδότες τις πατρίδας, η ότι άλλο στο διάολο είστε, κάντε ότι γουστάρετε , σε λίγο ανάσα δεν θα παίρνετε , αυτό να το θυμάστε!

Ανώνυμος είπε...

RE TI MALAKIES LETE EDW MESA OLI PRWTI FORA MPENO K BLEPW NA SKWTONESTE ?PARTE TA ISIA SAS BRE K ANTE XESTITE POU LETE GIA LATHROMETANASTES PWS EINAI OIKONOMIKI METANASTES ?PIOS TO LEI AUTO ?ESU 11.29 EISAI ENA MPASTARDO POU ANAKATEUEIS TIN MANES ?GIATI AN EIXES MANA THA IKSERES K TIN AKSIATIS MALAKISMENO ARXIDI?NTOMPERMAN MAZI SOU??

Ανώνυμος είπε...

OSO GIA SENA PREZA (KI(K ESU RATSISTIS EISAI PERNAS APO LOGOKRISIA TIN GNOMI TOU KATHENOS ??

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΤΑΡΙΟ 7.43
ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟ 8ΩΡΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΠΟ.
ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ,ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Ένας 20χρονος Αλβανός είναι ο βιαστής που είχε σπείρει τον πανικό στο Γαλάτσι και ο οποίος βρίσκεται πλέον στα χέρια της αστυνομίας.

Ο αλλοδαπός συνελήφθη λίγο μετά τις 7:00 το πρωί της Κυριακής στη λεωφόρο Βεΐκου, εκεί όπου πριν ακριβώς μια εβδομάδα και την ίδια περίπου ώρα είχε επιτεθεί και βιάσει 23χρονη κοπέλα που προσπαθούσε να μπει στο αυτοκίνητό της.

Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του 20χρονου μετά από αξιοποίηση των περιγραφών που είχαν στη διάθεσή τους. Τον δράστη αναγνώρισε το τελευταίο του θύμα, η 23χρονη, εκείνος ωστόσο από την πλευρά του αρνείται τις κατηγορίες.

Ανώνυμος είπε...

ντομπερμαν και 06.23 συμφωνω απολυτα μαζι σας!!!
Επιτελους υπαρχουν έστω και λίγοι αντρες σημερα και πατριωτες.
Τα θερμα μου συγχαρητηρια για τα οσα λετε . Ναστε καλα να τους τα ψαλλεται!!!
Συνεχιστε ετσι!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε 3:18 , κανα Ελληνα βιαστή ξέρεις να μας πείς ?
Αλλα μάλλον δεν θα υπάρχει βιαστης συμπατριώτης μας ε?
Εμείς ξεκαβλώνουμε πάνω στις κατσίκες,(βλέπε Ελληνική επαρχία), δεν έχουμε ανάγκη απο τέτοια.....

Ανώνυμος είπε...

1:56 π.μ. μπλέξαμε με ανθέλληνες στην Ελλάδα. Και τους απαντάμε 1:56 π..μ.: Αφού γουστάρετε Αλβανούς, Ουκρανούς, Βούλγαρους κ.τ.λ. και σας ενοχλούν οι Έλληνες στην Ελλάδα, γιατί δεν πάτε να μείνετε στις χώρες τους να ηρεμήσουμε. Άντε έξω απ' τη χώρα προδότες, μειοδότες. Πηγαίνεται για βίζα ρε!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε ντομπερμαν ! ψψψψτ ! τρέξε σε φωνάζει το αφεντικό ! Άντε έχει κροκέτες στο μπωλάκι σου, και μετά θα σε πάει και βόλτα να κάνεις κακά !
Κι αμα εισαι καλό σκυλάκι, αύριο θά ΄χει και κόκκαλα.
Τι μαλάκες "θεέ" μου !
Ευτυχώς που δέν είναι όλοι οι έλληνες ΤΟΣΟ μαλάκες, γιατί τώρα θα πηγαίναμε το πρωί στην δουλειά με παρέλαση, και στα ραδιόφωνα θα παίζαν μόνο εμβατήρια.Μπρρρρρ τρόμος !

Ντόπερμαν ! που΄ναι το λουρί σου ?

Ανώνυμος είπε...

11:00μ.μ. είσαι ένας πολύ ανόητος ψυχασθενής και αμφιβάλλω εάν είσαι πάνω από 15 ετών. Τρέχα να να διαβάσεις τα μαθήματά σου για αύριο παιδί μου... και κοιμήσου νωρίς σήμερα γιατί αύριο έχεις σχολείο. Κρίμα πάντως...

Ανώνυμος είπε...

Άκου λοιπόν μικρέ μαλάκα.
Ψυχασθενής είναι αυτός που αποκαλεί τον εαυτό του "ντόπερμαν", και καμαρώνει οτι είναι ο σκύλος κάποιου.
Οποιουδήποτε! Θέλω να πώ οτί ούτε σκύλος του Τσέ Γκεβάρα δέν θα ανεχόμουν να είμαι.
Πόσο μάλλον ενός χοντρομαλάκα σαν του Καρατζαφύρερ!
Όταν ήταν η ώρα , εγώ μιά χαρά τα διάβαζα τα μαθήματά μου, και άπειρα βιβλία βέβαια εκτός σχολείου.
Εσένα βλαμένε (με σοβαρή βλάβη εγκεφαλική ενοοώ) δυστυχώς τα διαβάσμαατά σου και οι γνώσεις σου , σταμάτησαν στα βιβλία του δημοτικού, εκεί που γράφαν για τους άθλους του Ηρακλή, και παραμυθάκια για "κρυφά σχολειά".
'Ανοιξε κανα βιβλίο λοιπόν ηλίθιε, μπάς και ανοίξει λίγο το μικρό σου μυαλουδάκι, και επισκέψου κανα ψυχίατρο παράλληλα να του μιλήσεις για το κόλλημα σου να έχεις αφεντικό που να σε σέρνει απο το λουράκι, και γιά άλλα πιθανά προβλήματα που είναι φώς φανάρι οτι κουβαλάς.

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ,
ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.