Τρίτη, Οκτωβρίου 21, 2008

ΝΕΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΑΣΥΛΟ, ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ...ΑΚΡΩΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ


21-10-2008

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

to asilo den ftiaxtike gia KOUKOULOFOROUS..to asilo egine gia na antallasontai eleuthera oi apopseis..kai oxi gia na to xrhsimopoioun ta opiadhpote FASISTOEIDH.

p.s. den eimai neodimokraths..oute fisika fasistas..
enas skeptomenos anthropos pou ta fernei diskola volta...

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΙΑΟΛΕ...ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ..ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Υπήρξα παρόν στο συμβάν και έχω να δηλώσω οτι ορθώς έπραξαν οι αστυνομικές δυνάμεις διότι ενώ η πορεία εξελίσονταν κανονικά και χώρις επισόδια 20-30 ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ με ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ έκαναν την εμφάνισή τους μπροστά απο την ακαδημιά με μοναδικο σκοπό τον βανδαλισμο και την ταραχή γεγονός που αποδεικνύεται απο το ότι οι αστυνομικοί ή μπάτσοι αν προτιμάτε (ουτε εγώ τους χωνεύω ) στέκονταν στην απέναντι μερια της Πανεπιστημίου δεχούμενοι πέτρες και κομματια ΜΑΡΜΑΡΟ απο τα σκαλοπατια και τα πεζούλια του πανεπιστημίου τα οποία ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ... Υπήρξαν ιδιαίτερα υβριστικοι και δν διστασαν στο γεγονός οτι παρεβρίσκονταν πεζοί ... Οι ειδικες δυνάμεις απλά τους απόθησαν εκφοβίζοντας τους για να αποτρέψουν τον περαιτερω βανδαλισμό και τη διαταραχή της τάξης χώρις να χρησιμοποιήσουν καπνογόνα ή να τα στείλουν ΜΑΥΡΑ στη ΜΑΝΑ τους οπως τους ΑΞΙΖΕΙ !!!
ΕΤΣΙ ΜΟΛΥΝΕΤΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΣΥΜΑΝΤΩΝ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΡΙΤΩΝ !!!!!!!!!
Γιώργος 18 ετών

Ανώνυμος είπε...

*ΜΑΛΑΚΙΕΣ
Γιώργος 18 ετών

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ρε ορνιο, αμα με ληστέψης στη στάση των λεοφωρείων εγώ δεν έχω κανένα δικαίωμα γιατί είναι άσυλο?

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΜΑΤ....ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ...


ΕΞΩ ΟΙ ΚΟΥΚΟΛΟΦΟΡΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Gia olous tous apo panw: Pragmatika eiste gia lypisi. Sas aksizei i mizeria sas. Den mporw oute kan na sas apantisw se ayta pou lete. Koimithite isixoi!

Ανώνυμος είπε...

simfono me to filo 9:..stou sas eiste gia lipisi...katw apo tis stoles forate roz zartieres

xifias

Ανώνυμος είπε...

ΝΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΑΝΑΡΧΟΑΥΤΟΝΟΜΑ ΜΑΛΑΚΟΚΑΥΛΙΚΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ! ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΘΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΑ-ΖΩΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ!

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΙΞΕ KAI KAMMIA ΧΟΝΤΡΟ-ΨΙΛΗ!

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΙΣ "ΨΙΛΟΧΟΝΤΡΕΣ" ΤΙΣ ΡΙΧΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ.....

ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ ΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ.....

ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ....

ΔΕ ΛΕΣ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΞΕΠΙΑΣΤΟΥΝ ΛΙΓΑΚΙ....

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ "ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ" ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ, ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΤΕ...
ΕΧΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΑΛΛΟΙ...
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΞΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ...

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΖΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΟΣ.....ΜΑΣ ΤΑ ΧΕΙΣ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΠΟΥ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ...ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ=ΦΑΣΙΣΤΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

11:25

ΔΕΝ θΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΧΗΣΗ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ!

ΑΠΛΑ ΜΑΖΕΨΕ ΕΣΥ ΚΑΙ 'ΦΙΛΟΙ' ΤΑ ΚΟΥΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΓΑΙΝΤΕ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΤΥ ΣΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

ti egine re preza?pio polloi einai oi fasistes pou diavazoun kai sxoliazoun...den peirazei omws vlepe-vlepe kati 8a tous meinei..

eimaste oloi aplutoi

Ανώνυμος είπε...

ti egine re preza?pio polloi einai oi fasistes pou diavazoun kai sxoliazoun...den peirazei omws vlepe-vlepe kati 8a tous meinei..

eimaste oloi aplutoi

Μάρκος είπε...

Ήξερα μέχρι τώρα ότι είσαι άσχετος, αλλά από τις φωτογραφίες που ανάρτησες, κατάλαβα ότι είσαι και...γκαβός!
Που το έσπασαν βρε κακομοίρη το άσυλο; Αφού οι φωτογραφίες δείχνουν καθαρά ότι τα ΜΑΤ είναι απέξω!!!

Ανώνυμος είπε...

που βλεπεις οτι τα " εσπασαν " φιλε πρεζα ?
τα χεις βαλει με την αστυνομια, κ δεν μπορω να καταλαβω το γιατι.
Ορθως επραξαν τα ματ για πολλοστη φορα. Δηλ. αν κλεψουν τη μανα σου κοντα στα πανεπιστημια κ υπαρχουν αστυνομικοι κοντα, δεν πρεπει να επεμβουν.
Μα ειναι δυνατον να υποστηριζεις τους φασιστο-αναρχικους που πιστευουν οιτ μπορουν να κανουν οτι θελουν, καταργωντας καθε νομο κ αρχη ??
το ασυλο δεν δημιουργηθηκε για να μπαινουν κουκουλοφοροι εγκληματιες κ να κρυβονται.
Κατηργηση του ασυλου εδω κ τωρα.
αρκετα

Ανώνυμος είπε...

preza malaka se paizoyme gia plaka....

Ανώνυμος είπε...

Ολοι εσεις που χαρακτηριζετε τσογλανια τους αγωνιστες εισαστε αξιολυπητοι, θλιβεροι και μοιραίοι, βολεμενοι μεσα στην ταπεινη καθημερινότητα σας χωρις οραματα και ονειρα για μια κοινωνια πιο δικαιη χωρις αλληλεγγυη για τους συμπλοιτες σας

Ειλικρινα χαιρομαι που υπαρχουν ακομα αυτα τα παιδια οι κουκουλοφοροι οπως σας αρεσει να τους αποκαλειται γιατι υπαρχει ακομα ελπίδα να αλλαξει αυτη η γαμημενη κοινωνια που ζουμε.

Και θα αχρω αυριο μεθαυριο να ειστε εσεις που θα χασετε τη δουλεια σας και μετανοημενοι θα βγειτε στους δρομους να διαδηλωσετε μαζι με τα νεα αυτα παιδια που χθες χαρακτηριζατε τσογλανια.

Ειστε θλιβεροι και τιποτενιοι...

Ανώνυμος είπε...

Αρχικα να πω οτι ολα αυτα ειναι μια λακαμια και τιποτα αλλο. ο φιλος Πρεζα κανει ενα μεγαλο λαθος. στις φωτο δεν υπαρχει καμια παραβιασει του ασυλου. οι μπατσοι ειναι εκτος εγκαταστασεων, αρα δεν υπαρχει προβλημα ως σπασιμο του ασιλου. παμε παρακατω. για τον φιλο που λεει οτι ειμαστε βολεμενει (11.09 πμ) να πω οτι κανεις δεν ειναι βολεμενος και κανεις δεν ειναι ικανοποιημενος απο την ζωη που του εχουν επιβαλει να ζει. Απο την αλλη ομως το να κατεβαινεις με κουκουλες και να τα σπας δεν ειναι αντισταση και αντιδραση αλλα λεειλασια και καταπατιση δικαιοματων των συναντροπων σου. Και αμα νομιζεις οτι αυτοι οι λιγοι πηγαν να φωναξουν για την Ολυμπιακη που κλεινει, για την κακια μας μοιρα να ζουμε εδω(οπως κατεβηκε κοσμος και κοσμακις χθες)εισαι και λυπαμαι βαθια νυχτομενος. Αλλα δημοκρατια εχουμε (ετσι θελουμε να πιστευουμε) και ο καθενας εχει την αποψη του για τα δρομενα.

Ανώνυμος είπε...

Ante na teleionoune oi mi8oi kai ta psemmata!

O ka8e kopros, aristero-fasistas, prezoni, egklimatias tempelxanas lamogios mas to paizei kai agwnistis ergatikwn kai 'an8rwpistikwn' dikaiwn!

Sas pirame xabari reeeee! Ainte pagainetai allou na 3amalate tis klanies kai tis mparoufes sas bourla kai blimata!!!!

Ανώνυμος είπε...

Απο τη στιγμή που οι παπάδες κυβερνάνε τον τόπο, είναι άξιοι της μοίρας τους οι φοιτητές και όλοι οι ψευτοδιανοούμενοι.
ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ

Ανώνυμος είπε...

Φίλε στις 11:09 προφανώς απλ'α μπήκες για να πεις την πίπα σου δεδομένου οτι αυτα τα νέα ΚΑΘΙΚΙΑ , συγνώμη παρεκτραπικα , παιδιά δεν διαδήλωναν , δεν είχαν αιτήματα , πανό , λογική θεση , υπόσταση ως πολίτες όντας κουκουλοφόροι και καμία πρ'οθεση να διαμαρτυρηθούν για κάτι . Απλούσταττα ήταν 20 ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΕΣΠΑΓΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥν ΤΗΝ ΚΑΥΛΑ ΤΟΥΣ . Αντε βάλε τώρα το πληκτρολόγιο στον κώλο σου και απο εκρί και περα να μάθεις να σκέφταισε πριν γράφεις , νομιζω οτι το διδάσκουν και στα δημοτικά...
Γιώργος 18 ετών

Ανώνυμος είπε...

re paidia trela poulate !!mesa einai ta mat dipla sxedon sthn skala ektos bebaia an enohte oti prepei na thn aneboun kiolas gia na spasei to asylo.kai apo pote oi aristeroi ginane fasistes kai oi fasistes aristeroi??den to katalaba.aaa kai o foitiths ths zartinieras den forouse koukoula kai eidate ti epathe!ena einai to sigouro o aplos laos den exei dikaiomata mono oi ethnikofrwnes kai oi anarxikoi exoun...

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΠΕΤΑΤΕ ΤΙΣ ΜΟΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΤΡΕΧΕΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΝΑ ΚΡΟΙΦΤΕΙΤΕ ΣΤΑ ΠΑΝΑΠΗΣΤΙΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΛΟ ΑΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΔΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ