Τρίτη, Οκτωβρίου 21, 2008

ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ,ΑΣΠΑΖΟΝΤΑΙ ΕΥΛΑΒΙΚΑ ΤΙΣ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ...NO COMMENTS...

Ολοι στα ιδια σκατα βραζουν!!!

ΠΡΕΖΑ TV
21-10-2008

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ρε αθεο καθικι,σταματα πια να ασχολεισαι με τον χριστο και την ορθοδοξια,συμφωνω οτι οι τραγοπαπαδες ειναι λαμογια αλλα τι σου φταιει η θρησκεια,εσυ δεν πατησες ποτε σατην εκλησια?
αντε παλιομαλακα,κοφτο!

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Σωστος.Το προβλημα μου δεν εντοπιζεται στη θρησκεια ως θρησκεια...αλλα σε αυτους που την εκπροσωπουν.Μπορει να το διατυπωσα λαθος.
Okay.

Ανώνυμος είπε...

Ρε θεοσεβούμενη κότα,

δεν ΈΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ για το είμαστε ΖΩΑ,

φταίει ο Χριστός και η Ορθοδοξία....??????????

και περισσότερο Η εκκλησία.

Πίστευε και μη ερεύνα ΜΑΛΑΚΑ,

ΔΟΎΛΕ ΤΟΥ θεού...!

Ανώνυμος είπε...

Ρε Πρέζα τι ζητάς συγνώμη?
Όποιος εχει κατσει να μελετήσει έστω και λίγη ιστορία ξέρει πως η ιστορία του Χριστού ήταν ένα δημιούργημα.
Και όσον αφορά την εκκλησία, εγώ λέω να στείλουμε όλους αυτούς τους χάρους στο άγιο όρος εξορία να κάνουν τα τρενάκια μακριά απο εμάς και όλοι την περιουσία που έχουν σφετεριστεί να την δώσουμε στους φτωχούς και άπορους.
Έχουμε γεμίσει υποκριτικά σκουλήκια με απαρχαιομένες ιδέες που δεν συνεισφέρουν σε τίποτα αλλο σ'αυτή την χώρα παρα μόνο στο να γεμίζουν τις χωματερές με τα σκουπίδια τους και τους βόθρους με τα σκ@τ@ τους,κουραδομηχανές είναι και τίποτα αλλο.
Ακους εκεί να στην πει για τον Χριστό.
Πες του να διαβάσει για τον Μύθρα και τον Ρα να μάθει από που προέρχονται τα παραμύθια που πιστεύει.

Μάρκος είπε...

Είπαμε, είσαι και άσχετος γενικώς. Οι ρεμούλες του Εφραίμ δεν είναι της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας. Το Άγιο Όρος δεν ανήκει στην Ελληνική Εκκλησία...ούτε εφημερίδες δεν διαβάζεις πια;

Ανώνυμος είπε...

Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ... ΕΛΒΕΤΟΨΥΧΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΤΖΙΜΗΣ ΜΠΑΖΟΥΚΑΣ..

spyros1000 είπε...

πρεζα κατα την γνωμη μου καλα εκανες και ζητησες συγνωμη,οι αλλοι ανωνυμοι που σχολιαζουν προφανως ειναι αλλοθρησκοι και δεν εχουν καν βαφτιστει..
ουτε εχουν πατησει ποτε το ποδι τους σε εκκλησια.
τι να πω...
ο θεος να τους συγχωρεσει.

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε για την συμπόνοια Σπύρο...

Ανώνυμος είπε...

PREZA, το σίγουρο είναι ότι είσαι άθεος και υλιστής και θέλεις την καταστροφή της εκκλησίας. Γιατί δεν έχεις τη λεβεντιά να το παραδεχθείς?

Ανώνυμος είπε...

άντε ρε καραγκιόζη χριστιανέ που δεν καταναλώνεις και έχεις οικολογική συνείδηση,που ασχολείσαι με τα κοινά και φροντίζεις τους συνανθρώπους σου όταν έχουν ανάγκη.
Σκατο-υποκριτή!
Κρύβεσαι πίσω από την θρησκεία για τις ενοχές που εχείς κάθε φορά που βαράς μαλακία και κάθε φορά που φθονείς κάποιον που ζει καλύτερα απο σένα!
Σκουλήκι

Ανώνυμος είπε...

Καταρχην, να πουμε κατι: ΤΗ ΒΡΩΜΕΡΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΟΥΛ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΚΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (ΓΙΑΧΒΕ). Η ΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΚΟΣΜΟ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΡΗΜΑΞΕ Ο,ΤΙ ΕΥΓΕΝΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕ Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.
Και ερχομαστε στο σημερα, 1700 ΧΡΟΝΙΑ (!) ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ. ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΛΟΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ (1830) ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΙΔΙΟΤΥΠΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΗΜΙΘΕΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΑΝ ΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΑΣ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ , ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΟΧΙ! ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙ ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ ΤΗΣ "ΠΑΝΑΓΙΑΣ".
"Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΠΥΓΟΛΑΜΠΙΔΑ: ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΠΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΣΚΟΤΑΔΙ." (και οποιος καταλαβε, καταλαβε)

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει είναι άθεος και θέλει τη καταστορφή της εκκλησίας, να το δεχτούμε, στη τελική είναι δικαίωμα του!!!
Εσείς όλοι οι θεοσεβούμενοι που εδω και 2008 χρόνια πατάτε επι πτωμάτων, συνεργάζεστε με τους κάθε λογής κατακτητές, βαφτίζεται το ψάρι κρέας, περνάτε γενναίες 14ρις όποιον πιστεύει οτιδήποτε άλλο, στέλνεται στο "πυρ το εξώτερο", όποιον δεν σας χρηματοδοτεί, εσείς δε παρακαλάτε να πεθάνουν οι μετανάστες, να εξαφανιστούν και να σφαγιαστούν όσοι δε συμφωνούν μαζί σας αυτό δε θέλετε;
ΑΪ ΣΙΧΤΗΡ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.

SPIKARO

Ανώνυμος είπε...

Σκύψε ευλογημένη...

Ανώνυμος είπε...

"""" ρε αθεο καθικι,σταματα πια να ασχολεισαι με τον χριστο και την ορθοδοξια,συμφωνω οτι οι τραγοπαπαδες ειναι λαμογια αλλα τι σου φταιει η θρησκεια,εσυ δεν πατησες ποτε σατην εκλησια?
αντε παλιομαλακα,κοφτο! """


pwpw lula.. aston masi kapios autona.. oute 3eri se ti pisteuh.. zise stin tripa su.. k perimene..

Some.. day