Τετάρτη, Οκτωβρίου 08, 2008

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΡΥΠΑΝΣΗ ΣΤΟ ΠΗΝΕΙΟ...VIDEO ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΜΕ ΨΟΦΙΑ ΨΑΡΙΑ,ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ...(ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)



Ποιος ευθυνεται
για τις παραπανω εικονες;;;


ΠΡΕΖΑ TV
8-10-2008

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το μεγαλυτερο ποταμι της Θεσσαλιας,ιστορια μεγαλη,χιλιοτραγουδισμενο,ομορφο με τη ομορφια του ,με τα καθαρα νερα του,μας κρατουσε συντροφια στα χωραφια μας στα αμπελια μας και οτι αλλο καλλιεργουσαμε,ητανε η ελπιδα ολου του θεσσαλικου καμπου.Ηλθε η ωρα να το ματωσουμε να το ρημαξουμε,να το βρωμισουμε ,αλλα δεν θα παει αλλο δεν μπορει να παει αλλο,η φυση ειναι λογικη και ολα θα γινουν οπως πρωτα,πηνειε μας

Ανώνυμος είπε...

Ποιος ευθυνεται ρωτας;; Ο Καραμανλης φυσικα , μαζι με τον Ρουσοπουλο βρωμιζανε το ποταμι...απορω που ρωτας κιολας ! Μπορει να φταιει κανενας ΑΛΛΟΣ (πχ εμεις οι ιδιοι) σ'αυτο τον τοπο;;; Μονο οι ΑΛΛΟΙ φταινε οχι εμεις.

γιάννης είπε...

Δεν συμβαδίζει νεοφιλελευθερισμός και προστασία περιβάλλοντος. Στο καπιταλισμό, και μάλιστα ακραίας μορφής, όπως παρουσιάζεται στη σημερινή εποχή, αυτό που μετράει πάνω και από τον άνθρωπο είναι το χρήμα. Η δεξιοί δεν έχουν ευαισθησίες σε περιβαλλοντικά , κοινωνικά , και γενικά θέματα που έχουν ως αναφορά τον άνθρωπο, ιδιαίτερα τον αδύναμο, και τη φύση.