Δευτέρα, Οκτωβρίου 20, 2008

ΝΕΑ VIDEOS ΜΕ ΚΑΨΟΝΙΑ,ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ.ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΚΑΥΛΟΥΣ ΣΟΥ...ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ...

Η παιδεια,η μορφωση και ο πολιτισμος
που προσφερεται και παραγεται
μεσα στον Ελληνικο Στρατο...
σε ολο της το μεγαλειο.


Βαγγελη Μεϊμαρακη,
να χαιρεσαι τους αμορφωτους στρατοκαυλους
που εκκολάπτεις
μεσα στα Ελληνικα Στρατοπεδα...


Μπραβο.Ωραιος!!!

ΠΡΕΖΑ TV
20-10-2008

19 σχόλια:

make love not work είπε...

Πρέζα ο Μεϊμαράκης τους χαίρεται. Τους χαίρεται γιατί όταν ο κόσμος ξυπνήσει και πάει να σηκώσει κεφάλι θα βάλει αυτούς τους αμόρφωτους να τον χτυπήσουν.
Έτσι δουλεύουν οι αστοί.

Ανώνυμος είπε...

Χα χα χα Γαμάτα video πρεζάκια !!! Ακόμα κι εγω που υπηρέτησα αεροπορια πριν 18 χρονια πέθανα απ τα γελια με τον τάπα με το πρασινο μπερε που φωναζει "ορθιοι , ορθιοι"....να σαι καλα μ εκανες και γελασα!

Ανώνυμος είπε...

autoi ta lene kai gelane re den eisai sovaros auta ta psarwmata panta etsi ginontan

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Οσες φορες εχω βγαλει Videos...τις επομενες μερες γινονται ΕΔΕ και το θεμα παιζει στα καναλια.Αφηστε τις παπαριες με το οτι ολα αυτα γινονται για την πλακα...Θα τα πουμε και αυριο βεβαια...

Ανώνυμος είπε...

ρε βλαμμενε στο δευτερο ειδικα γελαει και ο ιδιος που τον κουρευουν, χαβαλε κανουνε οι τυποι ολοι μαζι.. Φαινεται οτι δεν εχεισ περασει ουτε εξω απο στρατοπεδο

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Okay.

Ανώνυμος είπε...

Pou na deitai twra pou 8a sas kalesei o Amerikanikos Stratos Amerikanotsoliades tre3imo pou 8a fate!

xaxxaxxaxaxxaxxxx

Ανώνυμος είπε...

Πρέζα δεν έχεις πάει φαντάρος μάλλον για να δεις πραγματικά καψώνια.Αυτά εμένα μου φαίνονται αστεία μπροστά σε άλλα που έχω δει.Πάντως καλά κάνεις και τα βγάζεις στην φόρα.Εγώ ένα έχω να πω ότι αν ένας άνθρωπος τα έχει καλά με τον εαυτό του δεν καψονάρει τους άλλους.

Ανώνυμος είπε...

Oπως τα λεει ο Μανολο ειναι.. Υπαρχουν καψωνια και μαλιστα ασχημα και τα χειροτερα ειναι τα ψυχολογικα που γινονται απο διαφορες κοτες συνηθως σε πιο αδυναμους χαρακτηρες η σε ανωτερους σε οικονομικο μορφωτικα κλπ επιπεδο απο αυτους..
Αυτα ομως που εβγαλες ειναι τελειως μλκιες..

Ανώνυμος είπε...

Σιγά τα καψώνια ρε φίλε. Πλάκα μας κάνεις; Μήπως θέλεις να παίζουν με barbie στις Ειδικές Δυνάμεις ή να συμπεριφέρονται σαν τις κραγμένες που έχουν κατακλείσει τη τηλεόραση;
Ελεος δηλαδή πια...

Ανώνυμος είπε...

Ρε ΠΡΕΖΑ μη γίνεσαι και π ρ ε ζ ά κ ι α ς. Κάνουμε την πλάκα μας, φαίνεται σε όλα μα σε όλα,τραβάμε και τα βιντεάκια μας τα κρεμάμε και εσυ τρέχεις να κάνεις σπέκουλα.

kalamari είπε...

Και τι περιμενεις να κανει ο Μειμαρακης και ο καθε Μειμαρακης;
Αυτα τα ανθρωποειδη εξυπηρετουν μια χαρα τους σκοπους του "συντεταγμενου" κρατους.

Μονο που εκτος στρατοπεδου, ολα αυτα τα ψευτομαγκακια το πολυ πολυ να γινουν ντελιβεραδες και να πηγαινουν τις πιτσες στα σπιτια αυτων που καψοναραν μεσα στο στρατο.
Καμια φορα η ιδια η ζωη εχει πλακα.

* Δεν εχω τιποτα με τους ντελιβεραδες. Βαλτε οτι επαγγελμα θελετε.

Απο εκει και περα, αυτη η συμπεριφορα ειναι γενικοτερο χαρακτηριστικο στο ελλαδισταν. Παρε για παραδειγμα τον τροπο που οδηγουμε.

Ανώνυμος είπε...

Σιγά ρε πρέζα μη σκιστεί κανά καλτσόν, αντι να μας πεις για τις μίζες που παίζουν στα στρατά από προμήθειες κωλόχαρτων έως πυραύλων, μας δείχνεις την καθημερινότητα τοθ στρατού. Ε και. δε πάθαμε και τίποτα, τι σε πείραξε που γκάριζε ο καραβανάς να ξυπνήσουν τα φαντάρια??? Σιγά και τι να 'κανε, να βαζε βουγιουκλάκη.

Ανώνυμος είπε...

hahahaha
apo oti fainetao to milko vgainei k se siskevasia parallagis

Ανώνυμος είπε...

Σιγά το καψόνι που μας έδειξες.
Αυτά είναι παιχνιδάκια. Τώρα αν κάποια μαμμόθρεφτα ή φλώρους τους ενοχλούν, τι να γίνει αυτά έχουν οι στρατοί. Μήπως θέλεις να τους σερβίρουν το καφεδάκι στο κρεβάτι τους;

Παλιός

Ανώνυμος είπε...

ε , οχι κ καψωνια αυτα βρε πρεζα.
πολυ γελασα με τις φωνες του κοντου. Αν προσεξες κ στα 2 βιντεο πεφτουν γελια εκατερωθεν.
μακαρι να ηταν μονο αυτα..
παντως , εγω ατην αεροπορια που υπηρετησα πριν απο πολλα χρονια ειχαμε κατι τετοιους γελειους που το παιζαν εξουσια κ καλα, αλλα κανεις δεν τους εδεινε σημασια. ριχναμε πολυ γελιο με δαυτους..
τι μου θυμισες τωρα...

Ανώνυμος είπε...

pantws den nomizw na itan kapsonia. Sto deutero video gelaei kai o idios pou ton kourevoun . Kai to prwto den mou fainete kapsoni .Enas malakas pou kanei malakies einai, den nomizw na noiazete kaneis ekei mesa.

Ανώνυμος είπε...

kala re strato den pigate? havale kanoun. oute exw apo stratopedo den exeis perasei.

Ανώνυμος είπε...

Ama @@ries kai 2 video