Παρασκευή, Νοεμβρίου 21, 2008

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΑΝΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥ,ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ...

Συμφωνα με δημοσιευμα,
γνωστης ηλεκτρονικης φυλλαδας,
ο Αλεξης Τσιπρας,
ως αριστερος που σεβεται τον εαυτο του,
συμμετειχε νομιμα σε κατασκευαστικη εταιρεια,
η οποια οπως ειναι λογικο,
διεκδικουσε μεταξυ αλλων και Δημοσια Εργα...


Ο Μακαρος,μη βρισκοντας
κατι το παρανομο στη ολη φαση,
ενω παραλληλα,η εταιρεια εχει παψει και να υφηστατε
οπως γραφει στη φυλλαδα του...
και θελοντας να αξιοπησει με οποιοδηποτε τροπο
το εγγραφο που εφτασε στα χερια του,
ριχνει την ολη υποθεση στο ιδεολογικο της κομματι,
συκοφαντοντας στην ουσια το εργο
του ιδιου του Αλεξη Τσιπρα τοσα χρονια...
με βασικο σκοπο,να πληξει τον ΣΥΡΙΖΑ...Το παραπανω σκηνικο,μας θυμιζει εντονα
την υποθεση του δονητη,
οπου ο γιατρος που τραβαγε το video,
ηταν γιος πρωην υποψφιου Βουλετη της Νεας Δημοπρασιας
και κατι τρεχει στα γυφτικα...

Ατιμο πραγμα η σκατοψυχια ρε Μακη...
Οχι βεβαια πως γουσταρυμε τις τακτικες του Αλεξη...
αλλα εσυ εισαι πολυ μεγαλη λερα
και μαλιστα "ακριβοπληρωμενη"...


ΠΡΕΖΑ TV
21-11-2008

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΑΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ.
ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑΚΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.
Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΣΚΟΠΙΑ.
ΗΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ.
Ο ΜΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ ΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΦΗΝΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.
ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΦΤΟΥΡΑΕΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΑΤΙΝΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΡΑΔΙΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΛΕΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥ ΜΠΑΛΚΟΝΙΟΥ ΤΗΣ ΤΑΡΑΤΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΥΛΟΓΥΡΟΥ.
ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ΚΟΙΝΩΣ

Ανώνυμος είπε...

Giati se xalaei na fainetai o ploytismos tis oikogeneias enos en dinami ayrianoy prothipoytgoy preza?

Ανώνυμος είπε...

Ε να ειμαστε και ειλικρινεις!
Κι ο αλεξης εχει κανει κουτσουκελες οπως και με τον στρατο!
Δεν το βλεπω σαν επιθεση,αλλωστε απο ολο αυτο μονο το πασοκ μπορει να κερδισει ψηφους.
Η εντυπωση που μενει στον κοσμο ειναι πως ολοι ειναι για φτυσιμο.

Ανώνυμος είπε...

An thes apoklistiko thema,
psaksoy sta stage ta fetina.
Idi exi bgi to fek,parayta polles theseis idi exoyn katalifti apo alloys poy exoyn IDI kanei stage persi,to opio safos ine paranomo.

Opos ena akoma apoklistiko gia ton oaed
poy kataxori me PARAPLIROFORISI
anergoys na ipograpsoyn vebeosi
oti theloyn 3mini ananeosi kartas
kai oxi miniia
kati poy dolios mionei toys diktes anergias
idios tora poy plisiazoyn ekloges kai exi bgi entoli na miothoyn ta noymera me poikiloys tropoys.

Ανώνυμος είπε...

Τι μας είπε δηλαδή ο Μάκης? Ότι ο Τσίπρας έκανε ότι κάνουν ΌΛΟΙ οι νέοι μηχανικοί που δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι ή μισθωτοί, δηλαδή γράφονται στο μητρώο ΜΕΚ του ΤΕΕ και προσπαθούν να πάρουν κανένα έργο για να ζήσουν. Δεν είπε ο Μάκης, μέχρι τι προϋπολογισμού έργο μπορεί να "χτυπήσει" με το Πτυχίο Β τάξης που έχει... αφήνοντας να εννοηθεί ότι πρόκειται για διαπλεκόμενο Μπόμπολα. Αυτό και αν είναι προσπάθεια διαμόρφωσης της κοινής γνώμης με παραπλανητικό τρόπο και δημιουργίας αρνητικού κλίματος απέναντι στον Τσίπρα. Και δυστυχώς μόνο αν είσαι του τεχνικού κλάδου μπορείς να καταλάβεις ότι πρόκειται για πόλεμο λάσπης. Κι εγώ πτυχίο Β τάξης έχω και κυνηγάω κανένα έργο ή οικοδομική άδεια με το δίκανο για να βγάλω κανένα φράγκο να ζήσω. Μη τρελαθούμε κιόλας ότι ο Τσίπρας έγινε ξαφνικά Ελλάκτωρ και πήρε την κατασκευή της Εγνατίας! Όσο για τη διεύθυνση που δηλώνεται ως "έδρα εταιρείας", όπου ο Μάκης προσπάθησε να βρει γραφεία και υπαλλήλους, λες και πρόκειται για την "Άβαξ", για να δηλώσει μετά με τόνο σκανδάλου ότι "εταιρεία" δεν υφίσταται, να του πω ότι κι εγώ είχα δηλώσει ώς έδρα μου ... το πατρικό μου σπίτι γιατί δεν υπήρχαν φράγκα να νοικιάσω ούτε σπίτι ούτε γραφείο και απλά δούλευα στο γραφείο του ... παιδικού μου δωματίου. Αυτή ήταν η έδρα της εταιρείας μου. Αυτά για να μη νομίζει ο κόσμος ότι όλοι οι μηχανικοί γίνονται Μπόμπολες και Άκτωρες. Η συντριπτική πλειοψηφία είναι με μπλοκάκι. Αυτά Μάκη για τη λάσπη σου, απλά κρίμα γιατί ο κόσμος ακούει "εταιρεία" και "αρχηγός κόμματος" και σκέφτεται αμέσως τη διαπλοκή.
Υ.Γ.: Ρε Πρέζα, άσχετο αν τα λες καλά ή όχι, αλλά βελτίωσε λίγο την ορθογραφία σου βρε παιδί μου!

Ανώνυμος είπε...

Μιλάμε για πολύ σκατοψυχία....

....τα δικά του δεν τα βλέπει...
...τα καλά και συμφέροντα...

Ανώνυμος είπε...

Σας χάλασε πολύ τσουτσέκια...
Αριστεροί του κώλου με δεξιά τσέπη.

Πρέζα ξύδι...

Να κάνει και εταιρία η Αλέκα και μία Γιωργάκης και μια ο Κωστάκης.

ΡΕ ΟΥΣΤ

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΑΣΠΗ, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 24 (21-11-08, χρόνια πολλά Μαρία)

(Ξετυλίγεται καθημερινά το κουβάρι της συνομωσίας)

Μία χρονική παράθεση των στοιχείων που αφορούν το Βατοπέδι (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΤΟ 1998-2003).

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2008:
Η δικαιοσύνη παραπέμπει τον ασφαλιστή Κοντομηνά της Interamerican για οικονομικές ατασθαλίες με ΕΞΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ (αρχές Νοεμβρίου έγιναν ΔΕΚΑ).
1. Ο Κοντομηνάς πάει το δεκαπενταύγουστο στη Μεγίστη Λαύρα στο Αγιο Όρος

ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ + ΟΚΤΩΒΡΗΣ 2008
2. Από αρχές Σεπτέμβρη και σχεδόν επί τρίμηνο ο ALPHA (ιδοκτησίας Κοντομηνά) ξοδεύει το 80% των ειδήσεών του κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι έχει μεροληπτήσει υπέρ του Βατοπεδίου, ουσιαστικά προσφέροντας της κρατική ακίνητη περιουσία. Κύριοι κατήγοροι τηλε-δημοσιογράφοι είναι ένας αριστερο-δεξιών καταβολών εκδότης (Κύρτσος), και ένας πρώην αρθρογράφος/διευθυντής του Ριζοσπάστη (Βερύκιος).
3. Το Χαζογκιόργκο και δεκάδες στελέχη του πασόκ παρελαύνουν καθημερινά από τον ALPHA, μιλώντας για το σκάνδαλο του αιώνα.
4. Κύριος στόχος των τηλε-ηθοποιών του Κοντομηνά είναι ο Ρουσόπουλος και κύριος πολιτικά ωφελημένος είναι το πασόκ.
5. Αρχίζουν να βγαίνουν δημοσκοπήσεις που δείχνουν να πέφτει η Ν.Δ. και να ανεβαίνει το πασόκ
6. Μοναχοί της Μεγίστης Λαύρας, αντίπαλο μοναστήρι του Βατοπεδίου, βγαίνουν στον ALPHA και ψιθυρίζουν υπονοούμενα, φήμες και σενάρια για την υπόθεση, χωρίς να λένε τίποτε συγκεκριμένο (άκουσα, συζητείται, δεν είμαι σίγουρος, κλπ)
7. Ο οδηγός του Εφραίμ (Αποστολίδης) λέει ότι πήγα τους καλόγερους στα υπουργεία και μία φορά στο σπίτι του Ρουσόπουλου.
8. Η ακίνητη περιουσία και τα δάνεια του Ρουσόπουλου είναι πεντακάθαρα (όχι μόνο το έσχες αλλά και το πόθεν).
9. Υπό την πίεση των τηλεοράσεων γκρινιάζουν τα στελέχη της Ν.Δ. και παραιτείται ο Ρουσόπουλος για να μην πέσει η κυβέρνηση.

ΝΟΕΜΒΡΗΣ 2008
10. Αρχίζει η εξεταστική. Κάποια Σωτηροπούλου (υποτιθέμενη δικηγόρος ακτημόνων της Ραιδεστού) καλείται από το πασόκ για μάρτυρας κατηγορίας λέγοντας ότι ο Ψωμιάδης της είπε ότι έχει εντολές άνωθεν. Η Β.Πατουλίδου του πασόκ επιβεβαιώνει τη Σωτηροπούλου και λέει στα κανάλια ότι το γράφουν και τα πρακτικά.
11. Δημοσιοποιούνται τα πρακτικά όπου δεν αναγράφονται τέτοια πράγματα και η Πατουλίδου του πασόκ λέει ότι εννοούνται (έτσι το ερμηνεύει αυτή).
12. Δημοσιοποιείται βίντεο του συζύγου της Σωτηροπούλου Κοκοβίνου που τον δείχνει να ζητάει τεράστια μίζα για να μην χαλάσει τη δουλειά, ρίχνοντας τους ακτήμονες της Ραιδεστού.
13. Η σύζυγός του δικηγόρος λέει εγώ δεν έχω σχέση με αυτά που κάνει ο Κουκουβίνος και η μαρτυρία μου εναντίον του Καραμανλή είναι αληθινή.
14. Ο Κουκουβίνος είχε διορισθεί από τον Κοντομηνά σαν μέλος του Δ.Σ. του Άρη Θεσσαλονίκης.
15. Ο οδηγός Αποστολίδης λέει ότι γνώριζε τον Πρόεδρο της ΚΕΔ Παπαγεωργίου. Του ζήτησαν να τον περιγράψει και είπε ότι ήταν 40 χρονών και έχει 1.80 ύψος ( ο πραγματικός Παπαγεωργίου είναι 70 ετών και έχει 1.70 ύψος)
16. Την ώρα που κατέθετε ο Αποστολίδης πιάστηκε από τον Πρόεδρο της Εξεταστικής να διαβάζει την κατάθεσή του από Fax που είχε σταλεί από τον ALPHA του Κοντομηνά. Ο Αποστολίδης έχει δικηγόρο το Ραγκούση, που ήταν συνήγορος της 17 Νοέμβρη και του έκπτωτου Πατριάρχη Ιεροσολύμων Ειρηναίου.
17. Ο μάρτυς κυρία Κανά που υποτίθεται ότι θα επιβεβαίωνε τα λεγόμενα της Σωτηροπούλου λέει ότι είναι όλα ψέμματα και μάλιστα ότι μαγνητοφώνησε τηλεφωνική επικοινωνία που η Σωτηροπούλου την προέτρεπε να πεί ψέμματα.
18. Την προηγούμενη της κατάθεσής του στην εξεταστική ο Κουκουβίνος μπαίνει στο νοσοκομείο ισχυριζόμενος ότι έχει ζαλάδες και αρρυθμίες (Θυμίζει μήπως άλλο πράσινο δικηγόρο της ΓΣΕΕ πριν από λίγους μήνες;).
19. Το πασόκ που είχε προκαλέσει την εξεταστική μετά τις μεθοδεύσεις Κοντομηνά, αλλάζει κουβέντα και αρχίζει να μιλάει για την ακρίβεια και τα προβλήματα στα νοσοκομεία.
20. Σχεδόν όλες οι εφημερίδες, τα πασοκικά blogs και τα κανάλια εξαφανίζουν το τεράστιο αυτό θέμα από την επικαιρότητα και αφιερώνουν τον περισσότερο χρόνο τους στα προβλήματα των νοσοκομείων και την ακρίβεια (που τόχω ξανακούσει;).
21. Ο Παπακωνσταντίνου του πασόκ επίσης λέει ότι η Σωτηροπούλου είναι Νεοδημοκράτισσα (τόσο νεοδημοκράτισσα που κατηγορούσε τον Καραμανλής ότι ήξερε και συντόνιζε την ιστορία του Βατοπεδίου).
22. Ο Παπακωνσταντίνου ομολογεί ότι ήξερε για το βίντεο από το Σεπτέμβρη. Εάν ήταν νεοδημοκράτης ο Πάπιστας θα πήγαινε το βίντεο στη Ν.Δ. ή στο πασόκ; Και μάλιστα το golden boy του πασόκ προσπαθεί να μας πείσει ότι ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ στο πασόκ δεν είχε ενημερωθεί για το βίντεο.
23. Η Κάνου έφερε στην Εξεταστική ιδιόχειρο σημείωμα της Σωτηροπούλου που καθοδηγούσε την Κάνου να πεί ψέμματα για τον Καραμανλή. ¨Εχει επίσης και κασέτα που η Σωτηροπούλου της έλεγε «ήλθε η ώρα να βγάλουμε λεφτά» (Σημ.: από τον Εφραίμ δεν θα έπαιρναν γιατί το θέμα είχε ήδη σκάσει στις τηλεοράσεις, άρα από ποιόν θα τα έπαιρναν τα λεφτά;).
24. Ο Παπαντρέου ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ πως είναι δυνατό να κατηγορεί η παλιο-νέα-δημοκρατία το δεξί του χέρι. Ερωτώμενος ο Παπακωνσταντίνου γιατί επί δίμηνο χειροκροτούσε τις κατηγορίες της Σωτηροπούλου εναντίον του Καραμανλή, παρόλο που ήξερε ότι ήταν όλα ψέμματα, λέει άλλα αντάλλων (πχ. όλο το σκυλολόι των εκβιαστών ήταν νεοδημοκράτες). Το σενάριο μπάζει εντελώς αλλά ο Γιωργάκης τον καλύπτει (και ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΊΠΟΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ). Ο Κοντομηνάς καθημερινά παίζει το ιδιο επεισόδιο (εάν το μαγνητοσκοπούσαν θα γλύτωναν πολύ κόπο και χρήμα).

ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 25 (σε ελεύθερη μετάφραση, πασόκ το μεγαλείο σου)

Κατά τα άλλα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΧΑΖΟ-ΓΚΙΟΡΓΚΟΥ KAI ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΝΑ ΣΠΙΛΩΣΟΥΝ ΤΗ Ν.Δ. (μαζί και ο ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ, καλά αυτός είναι παντός καιρού εναντίον της Ν.Δ., περιμένει τα 20 δις του 4ου πακέτου από την Ε.Ε.)
[όχι πως δεν έχουν γίνει επικοινωνιακές ηλιθιότητες από τον Καραμανλή, που δεν μπόρεσε ποτέ να καταλάβει τις ανεπάρκειες του Ρουσόπουλου].

Ανώνυμος είπε...

http://iliahtida08.wordpress.com/2008/11/15/.ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

spyros1000 είπε...

το ερωτημα ειναι το εξης...
μπορει ο αρχηγος ενος κομματος να διατηρει μια εταιρεια με σκοπο την ληψη δημοσιων εργων??????
δεν λεω οτι εχει παρανομησει αλλα πως ακουγεται στο αυτι του εργαζομενου που δουλευει για 700 ευρω, ενας αριστερος προεδρος κομματος να εχει τετοια εταιρια στα 33του χρονια??????

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥ ΠΑΠΑΡΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ...ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...ΜΑΚΗ ΓΕΡΑ ΓΑΜΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Οι σχολιαστές λέτε ανοησίες.Οποιοσδήποτε νεαρός απόφοιτος πολυτεχνείου , έστω κι' αν δεν έχει μία, μπορεί να γραφτεί στο μητρώο εργοληπτών και να παίρνει μέρος σε δημοπρασίες για μικρά δημόσια έργα (π.χ. επισκευή στέγης κοινοτικού καταστήματος Κωλοπετεινίτσας 100 τετραγωνικών).
Οποιοιδήποτε δύο νεαροί μηχανικοί, προκειμένου να κάνουν και τις πιο ασήμαντες δουλειές από κοινού, φτιάχνουν μια Ο.Ε.Δεν χρειάζεται κεφάλαιο γι' αυτό ούτε γίνεσαι καπιταλιστής έτσι.Και το ψιλικατζήδικο της γειτονιάς μου Ο.Ε. είναι.Πίξε μια ματά στην απόδειξη της ταμειακής οποιουδήποτε συνοικιακού μαγαζιού (καφετέρια, ψιλικατζίδικο κ.λ.π.)Μια φορά στις δύο θα δεις Ο.Ε.

Ανώνυμος είπε...

Αλλο ο κάθε απόφοιτος και άλλο αρχηγός κοινοβουλευτικού κόμματος.

Τελικά για αυτό βρίζουν τους παπάδες δεν θα πήραν καμιά εργολαβία φαίνεται.

Ανώνυμος είπε...

Ζήτω οι δικές μας αριστερές εργολαβίες...!

Ανώνυμος είπε...

Οσο είναι εργολάβος ο Τσίπρας με τζίρο 10000 ευρώ, είναι δημοσιογράφος ο Ταρζαν με τα 15000000.
Εχουν χάσει οι λέξεις το νόημά τους.

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι επαναστάτες της εκάλης και του καναπέ, που δεν έχετε βγεςι ποτέ από την Αθήνα να δείτε να γνωρίσετε και να γίνετε ένα με τη φύση, να ζήσετε σε αρμονία με αυτή, να την καλλιεργήσετε....
Ο κ. Τσίπρας εχει μπλέξει άσχημα!
Μεγάλη δουλειά με Μπόμπολα....
ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΤΑΡΖΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ.
μΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΑΥΤΟ ΟΜΩς ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩς ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ.
ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥς ΓΙΑΛΑΤΖΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ....

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι επαναστάτες της εκάλης και του καναπέ, που δεν έχετε βγεςι ποτέ από την Αθήνα να δείτε να γνωρίσετε και να γίνετε ένα με τη φύση, να ζήσετε σε αρμονία με αυτή, να την καλλιεργήσετε....
Ο κ. Τσίπρας εχει μπλέξει άσχημα!
Μεγάλη δουλειά με Μπόμπολα....
ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΤΑΡΖΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ.
μΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΑΥΤΟ ΟΜΩς ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩς ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ.
ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥς ΓΙΑΛΑΤΖΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ....