Τρίτη, Νοεμβρίου 25, 2008

ΣΑΡΩΣΑΝ ΣΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ,ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ NIK'S MOVIES...WITHOUT ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΣΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥΣ...ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!


Με έξι συνολικά βραβεία - έναντι δέκα που συγκέντρωσε η δεύτερη - η ταινία με τον τίτλο «Without» σε σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Αβρανά είναι η κάτοχος του πρώτου βραβείου ταινίας Μυθοπλασίας μεγάλου μήκους (συνοδεύεται από το ποσό των 58.700 ευρώ) . Ο δημιουργός της Αλέξανδρος Αβρανάς έλαβε επίσης το βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου σκηνοθέτη (14.675 ευρώ) .

Συνεργάτες στην ταινία «Without» είναι επίσης οι βραβευθέντες με τα βραβεία: Πρώτου γυναικείου ρόλου (Εύη Σαουλίδου), Φωτογραφίας (Ηλίας Κωνσταντακόλοπουλος) Μοντάζ (Γιώργος Τριανταφύλλου) και Μακιγιάζ (Φανή Αλεξάκη).
Το δεύτερο βραβείο ταινίας Μυθοπλασίας (44.025 ευρώ) απονεμήθηκε στην ταινία «Σκλάβοι στα δεσμά τους» του Τώνη Λυκουρέση . Η ταινία συγκέντρωσε συνολικά δέκα βραβεία: Το βραβείο σκηνοθεσίας (Τώνης Λυκουρέσης) Σεναρίου (Τώνης Λυκουρέσης και Μαρία Βαρδάκα), πρώτου ανδρικού ρόλου (Γιάννης Φέρτης) δεύτερου ανδρικού ρόλου (Χρήστος Λούλης) , δεύτερου γυναικείου ρόλου (Δήμητρα Ματσούκα), Μουσικής (Μίνως Μάτσα), Ήχου (Νίκος Μπουγιούκος) και Ενδυματολογίας (Μπιάνκα Νικολαρείζη).

Παντα τετοια καλυτερα,οχι μονο στη Nik's-Movies,αλλα και σε ολους οσους ασχολουνται με το Νεο Ελληνικο Κινηματογραφο...
Περισσοτερα για τις δυο παραπανω ταινιες,οταν βγουν στις αιθουσες,ενω στο σημειο αυτο να σημειωσουμε πως συντομα στο ΠΡΕΖΑ TV,θα υπαρχουν και συνεντευξεις των συντελεστων...
Καλες προβολες σε ολους!

ΠΡΕΖΑ TV
24-11-2008

Δεν υπάρχουν σχόλια: