Παρασκευή, Νοεμβρίου 21, 2008

ΜΑΚΑΡΕ ΣΤΑ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΣΟΥ,ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΚΟΛΗ;ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΟΥ ΕΠΙΤΥΧΙA

Αρχιζει τα εβδομαδιαια αφιερωματα
στις δημοσιογραφικες του επιτυχιες ο Μακαρος
απο αυτο το Σαββατο,
προβαλοντας ξανα μεσα απο το μαγαζι του στο internet,
το θεμα της Τζενης Χειλουδακη
και του τοτε εισαγγελεα συντροφου της...

Αραγε θα προβαλει και το Video
με τον Στεφανο Κορκολη,
το οποιο εξακολουθει να του κοστιζει την καριερα του,
ενω παραλληλα του εχει καταστρεψει
ολη την επαγγελματικη πορεια;;;

Αθανατοι δημοσιοκαφροι...
Η σκατοψυχια σας,στο μεγαλειο της...

Πειτε μας τι ειστε;;;
Ειστε τα πουτανακια των εκδοτων
και του κρατους ναι ή οχι;;;


Μικροι και μεγαλοι,
στα ιδια σκατα ειστε βυθισμενοι...


ΠΡΕΖΑ TV
21-11-2008

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

''Πειτε μας τι ειστε;;;
Ειστε τα πουτανακια των εκδοτων
και του κρατους ναι ή οχι;;;''

Oπα ρε ΠΡΕΖΑ, οχι και πουτανακι ο μακαρος !!

Μετα απο τοσα γαμησια χρονων που εχει φαει απο τους εκδοτες του πλεον εχει εξεληχθει και σε γαμω τις τσατσαδες !!

ο Μακης ειναι νταβατζης και ενας απο τους μεγαλυτερους μαφιοζους της τηλεορασης.

Ανώνυμος είπε...

Το βίντεο με τον Κορκολή... Η δεύτερη χειρότερη στιγμή στην ιστορία της ελληνικής TV, μετά την αθλιότητα Μαστοράκη του 1973.

Ανώνυμος είπε...

έχετε πάρε δώσε με ανήλικα και σας πείραξε;

Ανώνυμος είπε...

Μακης....ο Ρομπεν των αδυνατων...μη χεσω!
τελικα οι Μακηδες κυβερνουν αυτον τον τοπο!
αυτο μας αξιζει!

Ανώνυμος είπε...

Η αλήθεια τσούζει; Καλά λέει ο από πάνω. Έχετε ντράβαλα με ανήλικα και ενοχληθήκατε; Καλά τον έκανε τον λακέ τον Κορκολή, του οποίου η αφίσα ήταν σε κάθε κοριτσίστικο δωμάτιο, και τον ξεμπρόστιασε. Έτσι για να ξυπνάει και ο κοσμάκης από τον 'παπά' που τον ταϊζουν.

Ανώνυμος είπε...

Μαγκες μην βιαζεστε να βγαλετε συμπερασματα χωρις να εχετε ακουσει ολη την ιστορια . Ο Κορκολης ειναι στην υποθεση αυτη ενα θυμα .Βεβαια ηταν μεσα στο συστημα αλλα δεν ειχε ευθηνη για τιποτε αλλο εκτος απο την παθητικοτητα με την οποια ολοι μας μετεχουμε με τον ενα η τον αλλο τροπο .
Στην περιπτωση του υπηρξε επιπλεον και θυμα εκβιασμου απο τον "Πατερα" της μικρης η οποια επισης δεν εχει καμμια ευθυνη. Μιλαμε για κατι γονεις που πηγαινανε την κορη τους "πεσκεσι" και οταν ο Κορκολης κολλησε μαζι της , οι γονεις φροντισαν να απολαυσουν τους καρπους των προσπαθειων τους .
Οταν μαλιστα χωρισανε μετα απο ενα καυγα εντελως αφελη αναμεσα στον Κορκολη και την μικρη επειδη καποια αλλη "μικρη" τον "κοιτουσε" ... ο "Πατερας" αρχισε να εκβιαζει . Ειχε χασει την κοτα με τα χρυσα αυγα βλεπετε . Ετσι αρχισε η ιστορια που μετα απο καποια δυο χρονια εφτασε στον Μακαρο.
Υπηρξαν και αλλα πολλα που δεν ξερετε , οπως ενας οδηγος , καποιες Βιντεο Κασσετες που εκλαπησαν απο τον οδηγο κλπ. Σημειωτεον πως ο Κορκολης ειναι σχεδον τυφλος .Εχει μυωπια σε απιθανα μεγαλο βαθμο . Αρα δεν οδηγει και ειχε προσλαβει οδηγο αντι να χρησιμοποιει Ταξι , οπως εκανε παλιοτερα (τα ραδιο Ταξι Προοπτικη τον ξερουν καλα ) .
Ε ! Λοιπον πριν βγαλετε συμπερασματα για να καταδικασετε καποιον και μαλιστα βασισμενοι σε πληροφοριες που προερχονται απο τα μεσα ενημερωσης , καλλιτερα να ρωτατε , να ενημερωνεστε , να αναζητατε πληροφοριες και να αφηνετε την κριση σας ανεπιρρεαστη απο ρατσισμους , ηθικολογιες και προσωπικα συνδρομα κατωτεροτητας.
ΑΥΤΑ !!!