Τρίτη, Δεκεμβρίου 09, 2008

ΕΑΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 11.ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ...ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΙΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ;;;

Ολοι ξερουμε το ποιοι ειναι αυτοι
που υποκινουν τα επεισοδια αυτων των ημερων...

Εαν η κατασταση αυτη συνεχιστει,
θα υπαρξει εφαρμοφγη
του Αρθρου 11 του Συνταγματος...


Αφου ολοι ξερετε κυριε Καρατζαφερη το ποιοι ειναι πισω απο τα επεισοδια...μπορειτε μετα το τελος των επεισοδιων να μας τους κατονομασετε και με αποδειξεις;;;;

Καραμανλης και Καρατζαφερης...
αρχισαν να βλεπουν ασσυμετρες απειλες...

Παπαρια.

ΠΡΕΖΑ TV
9-12-2008

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ....ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

pio einai to arthro 11????

Ανώνυμος είπε...

'Αρθρο 11 - (Δικαίωμα συνάθροισης)
1. Oι Έλληνες έχουν το δικαίωμα να συνέρχονται ήσυχα και χωρίς όπλα.
2. Mόνο στις δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις μπορεί να παρίσταται η αστυνομία. Oι υπαίθριες συναθροίσεις μπορούν να απαγορευτούν με αιτιολογημένη απόφαση της αστυνομικής αρχής, γενικά, αν εξαιτίας τους επίκειται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια, σε ορισμένη δε περιοχή, αν απειλείται σοβαρή διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής, όπως νόμος ορίζει.

Ανώνυμος είπε...

Άρθρο 11
Οι Έλληνες έχουν το δικαίωμα να συνέρχονται ήσυχα και χωρίς όπλα.
Μόνο στις δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις μπορεί να παρίσταται η αστυνομία. Οι υπαίθριες συναθροίσεις μπορούν να απαγορευτούν με αιτιολογημένη απόφαση της αστυνομικής αρχής, γενικά, αν εξαιτίας τους επίκειται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια, σε ορισμένη δε περιοχή, αν απειλείται σοβαρή διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής, όπως νόμος ορίζει.

Ανώνυμος είπε...

anohsies.
o fasistas einai megalos malakas kai o prezas exei dikio.loipon egw lew an oxi shmera aurio na kateveite oloi stous dromous. H eksegersh twra ksekinaei paidia. oloi stous dromous reeeeee

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΠΑΠΑΡΕΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ?
ΠΑΠΑΡΙΑ ΦΥΣΙΚΑ.
ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ε ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΟΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ ΕΧΟΥΝ!! ΔΕΞΙΟΙ Ε ΔΕΞΙΟΙ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΨΕ ΠΕΘΑΙΝΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ.

ΦΟΛΑ ΣΤΗΝ ΝΔ
ΦΟΛΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ
ΦΟΛΑ ΣΤΟ ΚΚΕ
ΦΟΛΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ
ΦΟΛΑ ΣΤΟ ΛΑΟΣ

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=0UmQdOEVBM4ge

Ανώνυμος είπε...

Ο Καρατζαφερης αν και γκραντε σαχλαμαρας αν ηταν στην κυβερνηση ολοι εσεις που γραφετε τα ανθελληνικα εμετικα σχολια θα ησασταν 'η μεσα 'η σε κοινωνικη εργασια και οχι στην ξαπλα του υπολογιστη. Και ο μπαμπακας σας θα πληρωνε μια ζωη για να αποζημιωσει ολες τις ζημιες που προξενησατε. Υπαρχει κι η διοικητικη μονιμη απελαση απο την χωρα με αφαιρεση ολων των πολιτικων δικαιωματων. Η μονη σωστη λεξη στα Ελληνικα ειναι ΑΛΗΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

apopse pontikia tha vrie apenati sas tin ellada kai ta pedia tis ta pragmatika oxi ta anarxokoumounia kai ta prezakia. empros ethnikia oloi na apokatastisoume tin dimokratia stin xora mas. tora magkes tha therisete ayta pou spirate. den tha mporeite na krifteite pote kai poutherna alitaria. i timoria sas erxete zito to ethnos zito i ellada. kai oso gia sxena preza onoma kai mi xorio , na sto kleisoun to magazaki sou.

Ανώνυμος είπε...

Βρε γατακια εθνικιστες παιδακια με τα λεφτα του μπαμπακα εχετε δουλεψει ποτε η΄ τα βρηκατε ετοιμα?Αντε χαθητε και πηγαινετε στα σουαρε σας γατακια ε γατακια...

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε 5:44 μμ

Ευτυχως ο Ελλ.λαός δεν ειναι ακομα τοσο μαλακας,ωστε να κανει προθυπουργό τον καθε τυχαρπαστο τυπου Καρα-Τζαφερ.
Ε ,υπαρχει και ενα 3-4% που ειναι στα πλαισια της στατιστικης ως προς την μαλακια που μπορει να δειρει ενα λαο.

Ανώνυμος είπε...

ta fasistakia na pan piso stis tripes tous, gia allios tha tous vroune sta xantakia...zoa

Ανώνυμος είπε...

γιατι κοροιδευεις τον κοσμο κυπατζη. εσυ και οι ομοιοι σου οι δηθεν αναρχικοι ειστε σε διατεταγμενη υπηρεσια.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ, ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΙΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΜΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ TV ΤΟY ΣΠΙΤΙOY, ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΡΟΥΣΣΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΞΕΓΥΡΙΣΜΕΝΗ ΠΕΟΛΗΧΙΑ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΙΙΕΚ ΑΚΜΗ, ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ LIVE ΑΠΟ ΤΗΝ TV ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ, ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΕΝΟΣ ΜΑΛΑΚΑ.

ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΞΩ ΝΙΚΟ ΡΟΥΣΣΟ; ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ-ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ; ΓΙΑΤΙ ΜΕΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΣΟΥ; ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΣ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ 3 ΧΡΟΝΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΟ ΜΠΛΟΚΑΚΙ ΣΟΥ Η Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ; ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟ ΔΕΙΛΟΣ ΕΙΣΑΙ; ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ; ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ; ΠΟΝΑΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ Ε; ΣΒΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΩΡΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙ ΤΟΥ ΠΟΥΤΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

κριμα τα μαγαζακια,μα το καλο μαs το κρατοs φροντισε να τα καψει και να τα ΞΕΤΙΝΑΞΕΙ πρωτο.Και εμειs αγαπαμε την χωρα μαs,και να εισαι σιγουροs πωs,και οι ΔΟΞΑΣΜΕΝΟΙ ΗΡΩΕΣ TOY '40{KAI OXI MONO],θα την εκαιγαν την σημαια για την οποια πεθαναν,αν εβλεπαν και ζουσαν αυτα που βλεπουμε και ζουμε.[ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΒΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ]και καργα ΑΝΑΡΧΙΑ γαμιοληδεs ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Απορώ που ο Καρατζαφεροφασίστας δεν ζήτησε να κατέβουν τα τανκς (για να χαρούν και οι Ελληναράδες στρατόκαβλοι).

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ,
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ.
ΠΡΕΖΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΣΤΡΑΦΤΕΙ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ,ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ,ΠΡΕΖΟΝΙΑ,ΑΙΩΝΙΟΙ ΦΟΙΤΗΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

3:09 μμ
Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΝΑ ΓΑΜΑΤΕ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΑΚΑΠΟΤΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ Η ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΡΕΖΟ-ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΔΩΝ.ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ.ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Ανώνυμος είπε...

Βρε σεις, θα σοβαρευτείτε ποτέ;
Μπάς και κάποιοι κοιτάτε τα μούτρα σας στον καθρεφτη και λέτε τους άλλους φασίστες;; ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ;;
Γιατί οι μέχρι τώρα προτάσεις Καρατζαφέρη είναι εντελώς φιλολαικές. Ακόμα και ο Μπράουν τις υιοθέτησε και μείωσε τον ΦΠΑ κατά 2,5% (απο 17,5% σε 15%).
Πόσους μήνες φωνάζει για σύγκλιση τουΣυμβουλίου αρχηγών;
Πόσο καιρό φωνάζει για Κυβέρνηση Προσωπικοτήτων; Πόσο καιρό λέει για μείωση τω ν επιτοκίων; για αύξηση των μισθών; για μείωση της φορολογίας; για μείωση της ηλικίας συνταξιοδότησης; για αύξηση του επιδόματος ΟΑΕΔ; για, για, για.
Άντε τώρα εσυ προοδευτικέ, να μου πείς ότι είναι "φασιστικά" όλα αυτά. Για βγάλτε καρούμπαλο απ το μυαλό σας.
Αργύρης

Ανώνυμος είπε...

FTYSTE PIA TH KARAMELLA TOY FASISTA RE TSOGLANIA.
FASISTAS O KARATZAFERHS KAI HROAS O ALABANOS. MH XESO!!

Ανώνυμος είπε...

για να καταλαβω δηλαδη,εσειs οι χρυσαυγιτεs δεχεστε και χαιρεστε με αυτα που κανει και νομοθετει αυτο το κρατοs τηs σαπιλαs?Οκ δηλαδη για το ξεπουλημα του ΟΤΕ,οκ για το ξεπουλημα των λιμανιων τηs χωραs,ok που οι γονειs ολων μαs δεν εχουν δεκαρα πια?Πρωτοι εσειs επρεπε να τουs παρετε το σκαλπ πρωτοι επρεπε να γαμησετε τουs ξεπουλητεs και να μη βλεπετε κοντοφθαλμα και εχθρουs εμαs τουs απελπισμενουs και αγανακτισμενουs που προσπαθουμε μπαs και σωθει τιποτα απ'αυτουs που κυβερνουν και σκατογαμουν τουs ιδιουs τουs πολιτεs τουs.